اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

گفته gpu خیلی قوی تر از gpu کنسول های این نسله
گفته با gpu کارهایی رو می شه کرد که روی کنسول های فعلی امکانش نیست
از کش cpu هم تعریف کرده بالاخره یکی پیدا شد از cpu یک چیز خوب بگه:d
سرعت ed ram هم خیلی بالاست

یک خبر عالی برای کسانی که wiiu دارن
هکر ها چند وقتی هست که دارن روی کنسول Wiiu برنامه ای رو تست میکنن که میشه با اون بازی های Gamecube رو روی wiiu اجرا کرد
حالا مرحله Proof of concept این برنامه درست شده
مثل اینکه با استفاده از USB میتونید دسته ی PS3 رو به wiiu وصل کرده و بازی کنید ( من نمیدونم چرا PRo controller رو استفاده نکردن )

(Proof of Concept) Gamecube games in vWii on Wii U | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

یک خبر عالی برای کسانی که wiiu دارن
هکر ها چند وقتی هست که دارن روی کنسول Wiiu برنامه ای رو تست میکنن که میشه با اون بازی های Gamecube رو روی wiiu اجرا کرد
حالا مرحله Proof of concept این برنامه درست شده
مثل اینکه با استفاده از USB میتونید دسته ی PS3 رو به wiiu وصل کرده و بازی کنید ( من نمیدونم چرا PRo controller رو استفاده نکردن )

(Proof of Concept) Gamecube games in vWii on Wii U | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...
زحمت کشیدن سازنده‌های Shadows of e.. تایید کردند بازی‌های GC روWii U اجرا میشه

باز هم حماسه دیگر از نینتندو wii u ممکنه dlc بتمن ارخام اروجینز برای wii u نیاد
Batman Arkham Origins: Deathstroke DLC may not hit Wii U | VG247
چه ربطی داره اوایل سری این بازی فایتینگ وارنر که برای WII U هم عرضه شد گفتند فعلا خبری از DLC برای نسخه U بازی نیست ولی بعد تایید کردند تمام DLCهای براش در تابستان عرضه میشه یک طور بزرگ نمایی می‌کنید انگار DLC‌از خود بازی مهمتره
91

No DLC planned for Sniper Elite V2, dev not talking updates or game engine | Nintendo Everything
خبر خوب و بد
sniper نسخه wii u گفتن برنامه ای برای عرضه dlc نداریم و بخش co-op هم نداره:|
خبر خوب گفته بازی روی resolution بالا تری اجرا می شه یعنی 1080 دیگه:bighug:
بازی 21 می آمده شما تازه متوجه شدی Co-op نداره؟
...
کمپانی Wii U Basic‌ها رو برگردونده خرده فروشی‌ها پس فرستادند گفته شده قراره باندل جدید معرفی کنند
من فقط خبر رو گذاشتم کاری ندارم به این که کی اومده به هر حال از همه چی بازی زدن
خودشون گفتن هدفشون استفاده از قابلیت‌های گیم پد به همراه وضح تصویر و گرافیک بالاتر برای نسخه Wii U برعکس نسخه‌های کنسولی است

آخرین ویرایش:
بازی 21 می آمده شما تازه متوجه شدی Co-op نداره؟
من فقط خبر رو گذاشتم کاری ندارم به این که کی اومده به هر حال از همه چی بازی زدن
خودشون گفتن هدفشون استفاده از قابلیت‌های گیم پد به همراه وضح تصویر و گرافیک بالاتر برای نسخه Wii U برعکس نسخه‌های کنسولی است
دلیل نمی شه که بخش co-op رو حذف کنن یکم وقت بیشتر می ذاشتن

آخرین ویرایش:
رسما تایید که که بازی Super Smash bros در نینتندو دایرکت چند روز دیگه نمایش داده خواهد شد
Masahiro Sakurai Confirms Smash Bros. Reveal For Next Week's Nintendo Direct - Nintendo Life
راستی یک جا دیگه هم خونده بودم که نینتندو دایرکت یک ساعته
چند بار تایید می کنن:d
اره 1 ساعت هست و امیدوارم کم حرف بزنن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or