اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

نینتندو

نینتندو ورشکست شده یا نه؟
چشم آدما حسود کور بشه . بعضیا همین حرفا درباره wii میزدن اما همین wii اونا رو با کل وجود زمین زد شخصیتشونو خورد کرد اون بعضیا بی هویت شدن حرفا صد من یه غاز زدن کسی که بی هویت بشه با از زیر بته اومدن فرقی نداره

چشم آدما حسود کور بشه . بعضیا همین حرفا درباره wii میزدن اما همین wii اونا رو با کل وجود زمین زد شخصیتشونو خورد کرد اون بعضیا بی هویت شدن حرفا صد من یه غاز زدن کسی که بی هویت بشه با از زیر بته اومدن فرقی نداره
داداش من که حسود نیستم خودم یک 3ds گرفتم هیچی بازی نداره.همش زلداست بازی دیگه ای هم ازش ندیدم.می خوام بگم از کنسولهاش پشتیبانی نمیکنه .قیمتشون هم بالاست

داداش من که حسود نیستم خودم یک 3ds گرفتم هیچی بازی نداره.همش زلداست بازی دیگه ای هم ازش ندیدم.می خوام بگم از کنسولهاش پشتیبانی نمیکنه .قیمتشون هم بالاست

=))

عزیزم شما خوب ندیدی
من الان 4 تا بازی آکبند تاپ ازش دارم میخوای ؟

جک سال !! نینتندو از کنسولش پشتیبانی نداره !!‌:)))) آره مایکروسافته که از کنسولش پشتیبانی داره !‌:))))

جک سال !! نینتندو از کنسولش پشتیبانی نداره !!‌:)))) آره مایکروسافته که از کنسولش پشتیبانی داره !‌:))))
باز خدا رو شکر که جک سالو گفتم.خیلی دوست دارم کنسول جدید نینتندو رو بخرم ولی خوب توی این اوضاع خراب پلی استیشن در اولویته.توی قسمت دوم نوشتتم فقط خودتو خراب کردی.یعنی میخوای بگی که ماکروسافت از کنسولاش پشتیبانی نمی کنه؟!! همه میدونن حرف الکی و بی معنی هست.به وجدان خودت رجوع کن ببین ماکروسافت از کنسولهاش حمایت میکنه یا نه.

باز خدا رو شکر که جک سالو گفتم.خیلی دوست دارم کنسول جدید نینتندو رو بخرم ولی خوب توی این اوضاع خراب پلی استیشن در اولویته.توی قسمت دوم نوشتتم فقط خودتو خراب کردی.یعنی میخوای بگی که ماکروسافت از کنسولاش پشتیبانی نمی کنه؟!! همه میدونن حرف الکی و بی معنی هست.به وجدان خودت رجوع کن ببین ماکروسافت از کنسولهاش حمایت میکنه یا نه.
از نظر انحصارى مايكرو واقعا چقدر از كنسولش پشتيبانى كرد ؟ هيلو -گيرز - فورتزا
چيز ديگه اى داشت ؟ فقط چند تا بازى كينكت بودن كه بازى هاى زياد خوبى هم در نيومدن
حالا برو انحصارى هاى نينتندو و سونى رو بشمار ;)

نینتندو

ماکروسافت که تر زده به هر چي کنسوله..اون وقتی که تازه فهمیدی پلی 2 چی هست 180 هزار بود من ایکس باکس قدیمی خریدم 390 هزار آشغال به تمام معنا بود آخرش درایوش منفجر شد . اون از ایکس باکس 360 هدیه اش به مردم سه چراغ بود پولی که براش زحمت کشیده بودی میرفت سطل آشغال با هزارتا لوازم اضافه مثل فن بازم سه چراغ میشه اونم از صدا هلکوپرش میتونی باهاش فرودگاه نظامی تو خونتون شبیه سازی کنی ... اسمش آشغال دست مردم دادنه

Aussie retailer neglects Wii U in favour of next gen hardware - NeoGAF

EB Games یکی از بزرگترین فروشگاه های استرالیا و نیوزیلند (که جزو زیر شاخه های GameStop ـه) Wii U رو از صفحه اصلی ـش حذف کرده و تو صفحه اصلیش فقط به تبلیغ PS4 و Xone و بازی هاشون پرداخته.

Nintendo's Wii U is struggling so much that games retailer EB Games has bumped it from its website's homepage, favouring next gen consoles Xbox One and PlayStation 4 along with current gen hardware.

While Microsoft and Sony gaming devices dominate prominent placement on the site, the Wii U has even been bumped by PC, a platform that relies almost exclusively on digital sales. Wii U on the other hand needs retailers like EB Games, as its digital foothold isn't strong enough to entice gamers to download games through the console's online store.

I've always said that I think they came up with a solution and never identified the problem that they were solving," Pachter said then.

Interestingly, Nintendo now appears to agree with Pachter.

"Because we're always trying to be unique, it takes some energies on our side to (help) people understand the real attractions about whatever we are doing," Iwata said.

GamesFIX contacted EB Games for comment on the Wii U neglect. At the time of publishing the retailer had not yet responded.

نینتندو هر کاری میخواد انجام باید باید زودتر انجامش بده. Smash و Mario Kart 8 باید هرچه سریعتر منتشر بشن!

Aussie retailer neglects Wii U in favour of next gen hardware - NeoGAF

EB Games یکی از بزرگترین فروشگاه های استرالیا و نیوزیلند (که جزو زیر شاخه های GameStop ـه) Wii U رو از صفحه اصلی ـش حذف کرده و تو صفحه اصلیش فقط به تبلیغ PS4 و Xone و بازی هاشون پرداخته.

نینتندو هر کاری میخواد انجام باید باید زودتر انجامش بده. Smash و Mario Kart 8 باید هرچه سریعتر منتشر بشن!
بازی ناقص که نمی‌تونند منتشر کنند حذف کنه مهم نیست زیاد استرالیا بازاری بزرگی حساب نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or