اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

نميدونم اين سوال رو كجا مطرح كنم براى همين اينجا ميگم
من الان بدجورى گيج شدم واسه خريد كنسول نسل بعد ... از طرفى خيلى جذب وي يو شدم ولى چون خيلى از شركتا در موردش بد گفتن يكم به شك افتادم
به طور كلى گيم پلى برام مهمه و به گرافيك زياد توجه نميكنم
انقدر هم بازى اول و سوم شخص شوتر بازى كردم كه ازشون خسته شدم ( ولى از ماريو و زلدا خسته نشدم با اينكه زياد بازيشون كردم :دي )
شما بين Ps4 و Wiiu كدوم رو پيشنهاد مقكنين ؟ (Xbox هم نخودى :دي )

نميدونم اين سوال رو كجا مطرح كنم براى همين اينجا ميگم
من الان بدجورى گيج شدم واسه خريد كنسول نسل بعد ... از طرفى خيلى جذب وي يو شدم ولى چون خيلى از شركتا در موردش بد گفتن يكم به شك افتادم
به طور كلى گيم پلى برام مهمه و به گرافيك زياد توجه نميكنم
انقدر هم بازى اول و سوم شخص شوتر بازى كردم كه ازشون خسته شدم ( ولى از ماريو و زلدا خسته نشدم با اينكه زياد بازيشون كردم :دي )
شما بين Ps4 و Wiiu كدوم رو پيشنهاد مقكنين ؟ (Xbox هم نخودى :دي )
بدون شک قابل مقایسه نیستن. ولی به شخصه جفتشون رو می خرم. ولی اولویتم با کنسول سونی هست چون علاوه بر بازیای پر زرق و برق بازیای با گیم پلی متفاوت هم داره.

بدون شک قابل مقایسه نیستن. ولی به شخصه جفتشون رو می خرم. ولی اولویتم با کنسول سونی هست چون علاوه بر بازیای پر زرق و برق بازیای با گیم پلی متفاوت هم داره.
منم هردو تا رو ميخرم ولى با فاصله زمانى ٣ ساله .. مشكلم سر زود تر خريدنه :دي

پس مشکل خودمو داری. به نظرم همون ps4 رو اول بگیری به نفعت هست . تا ببینیم واسه وی یو چه بازیایی معرفی می شن

E3 فكر كنم يكم آسون تر كنه تصميم گيرى رو
ولى طبيعتا وي يو پر بازى خوب ميشه ... نينتندو ميدونه چيكار كنه براى كنسولش ... خداييش بازى هاى وي واقعا خوب بودن !

نینتندو

E3 فكر كنم يكم آسون تر كنه تصميم گيرى روولى طبيعتا وي يو پر بازى خوب ميشه ... نينتندو ميدونه چيكار كنه براى كنسولش ... خداييش بازى هاى وي واقعا خوب بودن !
پلی 4 خریدن وقتی تازه میاد حماقته چون ویی یو نصف قیمت پلی 4 قیمت داره اینجا یک میلیون و هشتصد هزار پولشه بعد اینکه ویی هک شده تا ارائه بازار بشه زمان میبره اما پلی 3 با هزار بدبختی هک شد چه برسه پلی 4

E3 فكر كنم يكم آسون تر كنه تصميم گيرى رو
ولى طبيعتا وي يو پر بازى خوب ميشه ... نينتندو ميدونه چيكار كنه براى كنسولش ... خداييش بازى هاى وي واقعا خوب بودن !

شک نکن که wiiu با انحصاری هاش میترکونه
این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده
شک نکن نینتندو برای کنسولش برنامه ی خوبی خواهد داشت
در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری

این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده
در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری
شما خبر توهين EA به نينتندو رو شنيدين؟
اين خبر واقعيت داشت؟

اين خبر واقعيت داشت؟

صد در صد.(البته الان خود احمقش باید فهمیده باشه چقدر چرت گفته)

- - -ویرایش - - -

اين خبر واقعيت داشت؟

- - -ویرایش - - -

مهم ubisoft هست كه 3ساعت بعدش واسه ضايع كردن EAكفت ما از نينتندو حمايت ميكنيم.

نینتندو

شک نکن که wiiu با انحصاری هاش میترکونه این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده شک نکن نینتندو برای کنسولش برنامه ی خوبی خواهد داشت در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری
آره دقیقأ درست گفتی

آره 3DS رو یادمه ... اینم حرفیه ! ممنون از راهنمایی دوستان :)

اين خبر واقعيت داشت؟

خبر واقعی هست اما نینتندو نسل پیش هم خیلی موتور ها و شرکت ها رو نداشت و انحصاری هاش باعث جذبش شد
مطمئن باش Wiiu خواهد ترکوند حالا امشب رو برید فعلا XBox جدید رو ببینید بعد در این مورد صحبت می کنیم

من خودم دارم پولا رو جمع برای کنسول سونی. در عین حال که دارم ذوقشو میکنم دارم به روح پر فتوحش هم لعنت میفرستم که قیمتش اینقدر بالاست اما از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری سال دیگه تابستون هم یه وی یو میزنم تنگش که جنسم جور شه اما خداییش اولویت با سونی و پلی استیشن .مایکروسافت برای من جز خازورات محسوب میشه برای نابودیش هم سه تا صلوات:d البته این آخریو شوخی کردم به دل نگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or