Spider-Mαn
کاربر سایت
بدون شک قابل مقایسه نیستن. ولی به شخصه جفتشون رو می خرم. ولی اولویتم با کنسول سونی هست چون علاوه بر بازیای پر زرق و برق بازیای با گیم پلی متفاوت هم داره.نميدونم اين سوال رو كجا مطرح كنم براى همين اينجا ميگم
من الان بدجورى گيج شدم واسه خريد كنسول نسل بعد ... از طرفى خيلى جذب وي يو شدم ولى چون خيلى از شركتا در موردش بد گفتن يكم به شك افتادم
به طور كلى گيم پلى برام مهمه و به گرافيك زياد توجه نميكنم
انقدر هم بازى اول و سوم شخص شوتر بازى كردم كه ازشون خسته شدم ( ولى از ماريو و زلدا خسته نشدم با اينكه زياد بازيشون كردم :دي )
شما بين Ps4 و Wiiu كدوم رو پيشنهاد مقكنين ؟ (Xbox هم نخودى :دي )
منم هردو تا رو ميخرم ولى با فاصله زمانى ٣ ساله .. مشكلم سر زود تر خريدنه :ديبدون شک قابل مقایسه نیستن. ولی به شخصه جفتشون رو می خرم. ولی اولویتم با کنسول سونی هست چون علاوه بر بازیای پر زرق و برق بازیای با گیم پلی متفاوت هم داره.
پس مشکل خودمو داری. به نظرم همون ps4 رو اول بگیری به نفعت هست . تا ببینیم واسه وی یو چه بازیایی معرفی می شن
پلی 4 خریدن وقتی تازه میاد حماقته چون ویی یو نصف قیمت پلی 4 قیمت داره اینجا یک میلیون و هشتصد هزار پولشه بعد اینکه ویی هک شده تا ارائه بازار بشه زمان میبره اما پلی 3 با هزار بدبختی هک شد چه برسه پلی 4E3 فكر كنم يكم آسون تر كنه تصميم گيرى روولى طبيعتا وي يو پر بازى خوب ميشه ... نينتندو ميدونه چيكار كنه براى كنسولش ... خداييش بازى هاى وي واقعا خوب بودن !
E3 فكر كنم يكم آسون تر كنه تصميم گيرى رو
ولى طبيعتا وي يو پر بازى خوب ميشه ... نينتندو ميدونه چيكار كنه براى كنسولش ... خداييش بازى هاى وي واقعا خوب بودن !
شما خبر توهين EA به نينتندو رو شنيدين؟شک نکن که wiiu با انحصاری هاش میترکونه
این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده
شک نکن نینتندو برای کنسولش برنامه ی خوبی خواهد داشت
در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری
شما خبر توهين EA به نينتندو رو شنيدين؟
اين خبر واقعيت داشت؟
اين خبر واقعيت داشت؟
صد در صد.(البته الان خود احمقش باید فهمیده باشه چقدر چرت گفته)
- - -ویرایش - - -
صد در صد.(البته الان خود احمقش باید فهمیده باشه چقدر چرت گفته)
آره دقیقأ درست گفتیشک نکن که wiiu با انحصاری هاش میترکونه این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده شک نکن نینتندو برای کنسولش برنامه ی خوبی خواهد داشت در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری
شک نکن که wiiu با انحصاری هاش میترکونه
این وضع رو قبلا 3DS هم داشت و ملت میگن با اومدن ویتا 3DS میمیره حالا نه تنها 3DS نمرده بلکه در تمامی هفته ها و ماه ها از ویتا فروشش بهتر بوده
شک نکن نینتندو برای کنسولش برنامه ی خوبی خواهد داشت
در ضمن فکر ps4 رو نکن چون بازی هاش با قیمت بالای 300 تومن وارد خواهد شد با توجه به قیمت هفتاد دلاری
اين خبر واقعيت داشت؟