اخبار هیجان انگیز Tomb Raider در E3! سورپرایزی جدید برای PS4؟

Cloud Strife

Loyal Member
سال گذشته آخرین شماره از سری Tomb Raider منحصرا برای کنسول X1 (و با کمی تاخیر برای PC) منتشر شده. حال به فاصله چند هفته تا رویداد E3، شرکت Square Enix به طرفداران این مجموعه قول خبرهای بزرگ و هیجان انگیز داده است.

2941925-riseofthetombraider_preview_event_screenshot_6.jpg

این اخبار می‌تواند مربوط به نمایش نسخه PS4 بازی باشد که بعد از اتمام قرار داد انحصار شرکت مایکروسافت، راهی این کنسول خواهد شد. و یا معرفی DLC های جدید.

همچنین SE تایید کرده عناوینی چون Deus Ex: Mankind Divided و Hitman (اپیزود سوم)، Just Cause 3 (The Land Mech Assault DLC)، Star Ocean: Integrity and Faithlessness (نسخه غربی) و I Am Setsuna نیز درون غرفه‌های خود قابل بازی خواهند بود.

Turing Test و Black the Fall نیز که با کمک‌های مالی طرفداران به مرحله ساخت رسیده‌اند، قابل بازی بوده و می‌توان برای اولین بار به تجربه آن‌ها پرداخت.

SE اعلام کرده است در نمایشگاه امسال نیز میزبان برنامه‌های زنده خواهد بود که می‌تواند شامل معرفی‌های جدید و یا صحبت سازندگان باشد. در خصوص کنفرانس اختصاصی نیز کماکان صحبت رسمی صورت نگرفته و به نظر نمی‌رسد SE مجددا قصد برگزاری کنفرانس مجزا داشته باشد. اما این به معنی نبود هیچ سورپرایز‌ی برای طرفداران نیست و SE قول داده است یک دمو هیجان انگیز معرفی نشده نیز درون غرفه‌ها قابل بازی باشد. و نیز اخبار جدید در مورد عناوینی که تاکنون صحبتی از آن‌ها به میان نیامده. (شاید KHIII)

و اما Final Fantasy XV که از مدت‌ها پیش خبر حضورش در E3 تایید شده بود و طرفداران این عنوان نیز می‌توانند منتظر بخشی جدید از ATR و اخبار تازه باشند.

یه سری ها دو تا ویدیو از ROTTR دیدن، بعد اصلا معلوم نیست U4 رو تجربه کردند یا نه و الان نگرانن با تجربه توم ریدر ارضا نشند! چرا چون هفت صدم میانگین امتیازش بالاتر شده و گرافیک خفن تری داره؟ یا انحصاری سونیه و ناتی داگ ساخته؟

امثال شما اگر با این تفکر که U4 انحصاری سونی نبوده ROTTR رو تجربه کنند مطمئننا بسیار لذت می برند هر چند سخته و توصیه نمیشه، از بازی باید لذت برد نه با این دید تجربه کرد!
من هر دو رو بازی کردم. و خدا رو شکر توم ریدر رو قبل آنچارتد 4 بازی کردم وگرنه الان اگه می خواستم برم سراغش واقعا ضد حال می خوردم! وقتی یه بازی ای بهتره باید اعتراف کرد!!
در ضمن دوستان این دو بازی از نظر من کاملا هم قابل مقایسه هستند . الکی نگید فرق دارن باهم! هیمن جوری پیش بره دو روز دیگه pes و fifa رو هم نمی تونیم با هم مقایسه کنیم!!!
در ضمن فن سونی هم نیستم! فن آنچارتد هم نیستم حتی!!!

بر خلاف خیلی از دوستان باید بگم کماکان این بازی و آنچارتد با هم قابل مقایسه هستن و برخی تفاوت ها مثل سند باکس بودن توم رایدر نمیتونه دو بازی رو از هم جدا کنه!!
به هر حال این دو بازی پرچم دار ژانر اکشن ادونچر هستن....
اما با وجود اینکه همه چیز از تجربه ی شخصی خودم و نمرات و بازخوردها و.... آنچارتد 4 رو برام یک سر و گردن از این بازی ( و همه ی بازی ها بعد تلو تا به امروز) بالاترقرار داده ولی توم ریدر رو برام به حاشیه نبرده!
با وجود اینکه rotr رو بار ها رو ایکس وان بازی کردم ولی بی صبرانه منتظر تجربه ی نسخه ی پلی 4 هم هستم!
خلاصه اینکه دوستانی که بعد آنچارتد سراغ این بازی برن به هیچ وجه بازی براشون کم ارزش و به قولی ضد حال نمیشه!!
فقط نچسب ترین قسمت توم ریدر بخش گان پلی اون هست که جذابیتش برا من یکی که خیلی پایین بود , بخشی که آنچارتد 4 تو سری خودش بهترین شده و واقعا هم عالی از کار در اومده.
به امید معرفی نسخه ی جدید توم رایدر در e3

دوستان جریانات تاپیک های دیگه به اینجا ربطی نداره، لطفا موضوع رو ادامه ندین و از ارسال پست های تمسخر آمیز جدا خودداری کنید.
واقعا اینقدر سخت بود جواب بنده برای اون 7 صدم اختلاف ناچیز که ایشون گفتند ؟ چطوره ترول های زیر پوستی ایشون رو در پست های مرتبط اصن نقل قول نکنیم ؟ به هر حال برای یکیشون تا اینجا 34 تا 10 ثبت شده و برای یکیشون 6 تا یعنی 28 تا نمره کامل اختلاف این 7 صدم بی ارزش و ناچیز هست حالا ما موضوع رو ادامه نمیدیم که شما ناراحت نشید یه وقت

واقعا اینقدر سخت بود جواب بنده برای اون 7 صدم اختلاف ناچیز که ایشون گفتند ؟ چطوره ترول های زیر پوستی ایشون رو در پست های مرتبط اصن نقل قول نکنیم ؟ به هر حال برای یکیشون تا اینجا 34 تا 10 ثبت شده و برای یکیشون 6 تا یعنی 28 تا نمره کامل اختلاف این 7 صدم بی ارزش و ناچیز هست حالا ما ادامه نمیدیم که شما ناراحت نشید یه وقت
این مشکل شماست که یا یه سری صحبت هارو می بینید، یا در مواقعی یک سری آواتار رو می بینید احساس می کنید که دارید ترول می شید. به نظر من حرف ایشون توی این تاپیک ترولی رو نداره! پس نیازی نیست از جاهای دیگه بخواین تلافی کنید. این تاپیک مربوط به موضوع گفته شده هست.
برای بنده هم هیچ تفاوتی نمی کنه که بخوام ناراحت بشم، وظیفه منه که از توهین و بحث الکی جلوگیری کنم.

واقعا اینقدر سخت بود جواب بنده برای اون 7 صدم اختلاف ناچیز که ایشون گفتند ؟ چطوره ترول های زیر پوستی ایشون رو در پست های مرتبط اصن نقل قول نکنیم ؟ به هر حال برای یکیشون تا اینجا 34 تا 10 ثبت شده و برای یکیشون 6 تا یعنی 28 تا نمره کامل اختلاف این 7 صدم بی ارزش و ناچیز هست حالا ما موضوع رو ادامه نمیدیم که شما ناراحت نشید یه وقت
كسي نگفته اين اختلاف نا چيزه . هر كي همچين حرفي بزنه قطعا عقلش ميلنگه . اين اختلاف رو ما سال قبل بين ويچر و فالوت داشتيم كه در نهايت از نظر عموم و منتقدان ديديم اختلاف هاي زياد اين دو بازي رو :D

این مشکل شماست که یا یه سری صحبت هارو می بینید، یا در مواقعی یک سری آواتار رو می بینید احساس می کنید که دارید ترول می شید. به نظر من حرف ایشون توی این تاپیک ترولی رو نداره! پس نیازی نیست از جاهای دیگه بخواین تلافی کنید. این تاپیک مربوط به موضوع گفته شده هست.
برای بنده هم هیچ تفاوتی نمی کنه که بخوام ناراحت بشم، وظیفه منه که از توهین و بحث الکی جلوگیری کنم.
شما توهین بنده رو نشون بدید لطفا ! پاسخ به نوشته بود اونم با توجه به گفته خودش در رابطه با U4 در راستای موضوعی که ایشون U4 رو هم وسط کشیدن , حالا ممکنه از نظره شما ترولی رو نداشته باشه (اون کامنتش هم در فلان تاپیک ممکنه برا شما منقطی باشه و ترول نباشه و در حده پاک شدن نباشه) ولی پست های کاربرها از قبل نشون میده وقتی کامنت میذارن دنبال چی هستند خیلی سادس

یه سری ها دو تا ویدیو از ROTTR دیدن، بعد اصلا معلوم نیست U4 رو تجربه کردند یا نه و الان نگرانن با تجربه توم ریدر ارضا نشند! چرا چون هفت صدم میانگین امتیازش بالاتر شده و گرافیک خفن تری داره؟ یا انحصاری سونیه و ناتی داگ ساخته؟

امثال شما اگر با این تفکر که U4 انحصاری سونی نبوده ROTTR رو تجربه کنند مطمئننا بسیار لذت می برند هر چند سخته و توصیه نمیشه، از بازی باید لذت برد نه با این دید تجربه کرد!
حالا کاری ندارم اون بابا خودشم متوجه نشد چی گفت ولی بنظرت اون قسمتای برجسته شده مربوط به موضوع گفته شده است؟ اگه آره پس پیروز باشید

حالا کاری ندارم اون بابا خودشم متوجه نشد چی گفت ولی بنظرت اون قسمتای برجسته شده مربوط به موضوع گفته شده است؟ اگه آره پس پیروز باشید
منظور بنده تکرار حرف ها از تاپیک های دیگه و گذشته هست. وگرنه اینجا خیلی از دوستان دیگه هم شروع به صحبت در مورد U4 کردن که موردی توی صحبتشون دیده نمی شه!

• Like
Reactions: Hamid Payne
به نظر من که کیفیت UC هیچ تاثیری در لذت بردن از TR نمیازه:دی مساله فقط پوله. یعنی کسی که میتونه یه بازی بخره آیا UC میخره یا TR. البته در اینکه تجربه UC روی قضاوت کردن TR تاثیر میزاره شکی نیست. اما ماله بعد از خرید بازیه. یعنی زمانی که داری TR بازی میکنی و میگی اه به اندازه UC بهم حال نمیده و اکشنش انقدر جذاب نبست یا گرافیکش.... که اونم TR جذابیت های خودش رو داره. اینو بخاطر اینکه فن TR هستم نمیگم اما واقعا TR هم لذتی داره که UC نداره.

خیلی قضیه پیچیده ای نیست. یه گیمر باید از هر بازی خوبی که منتشر میشه نهایت لذت رو ببره. ROTTR در جای خودش و Ucharted در جای خودش. تجربه هیچکدوم از این بازیها با همدیگه مغایرتی نداره. یک نفر باید خیلی دچار بیماری فن بوییسم باشه که بخواد به دلایل واهی یکی از این بازیها رو تجربه نکنه.
در یک کلام اینکه به نظر من هرکسی که ROTTR رو تجربه نکنه و فکر کنه با تجربه U4 به سقف و پشت بام این سبک بازی رسیده کاملا در اشتباه هست. ROTTR چیزهایی داره که توی U4 نیست و U4 چیزهایی داره که تو ROTTR نیست.

از بازی باید لذت برد نه با این دید تجربه کرد!
کاش خودت هم به این نکته توجه میکردی 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or