اخبار هیجان انگیز Tomb Raider در E3! سورپرایزی جدید برای PS4؟

Cloud Strife

Loyal Member
سال گذشته آخرین شماره از سری Tomb Raider منحصرا برای کنسول X1 (و با کمی تاخیر برای PC) منتشر شده. حال به فاصله چند هفته تا رویداد E3، شرکت Square Enix به طرفداران این مجموعه قول خبرهای بزرگ و هیجان انگیز داده است.

2941925-riseofthetombraider_preview_event_screenshot_6.jpg

این اخبار می‌تواند مربوط به نمایش نسخه PS4 بازی باشد که بعد از اتمام قرار داد انحصار شرکت مایکروسافت، راهی این کنسول خواهد شد. و یا معرفی DLC های جدید.

همچنین SE تایید کرده عناوینی چون Deus Ex: Mankind Divided و Hitman (اپیزود سوم)، Just Cause 3 (The Land Mech Assault DLC)، Star Ocean: Integrity and Faithlessness (نسخه غربی) و I Am Setsuna نیز درون غرفه‌های خود قابل بازی خواهند بود.

Turing Test و Black the Fall نیز که با کمک‌های مالی طرفداران به مرحله ساخت رسیده‌اند، قابل بازی بوده و می‌توان برای اولین بار به تجربه آن‌ها پرداخت.

SE اعلام کرده است در نمایشگاه امسال نیز میزبان برنامه‌های زنده خواهد بود که می‌تواند شامل معرفی‌های جدید و یا صحبت سازندگان باشد. در خصوص کنفرانس اختصاصی نیز کماکان صحبت رسمی صورت نگرفته و به نظر نمی‌رسد SE مجددا قصد برگزاری کنفرانس مجزا داشته باشد. اما این به معنی نبود هیچ سورپرایز‌ی برای طرفداران نیست و SE قول داده است یک دمو هیجان انگیز معرفی نشده نیز درون غرفه‌ها قابل بازی باشد. و نیز اخبار جدید در مورد عناوینی که تاکنون صحبتی از آن‌ها به میان نیامده. (شاید KHIII)

و اما Final Fantasy XV که از مدت‌ها پیش خبر حضورش در E3 تایید شده بود و طرفداران این عنوان نیز می‌توانند منتظر بخشی جدید از ATR و اخبار تازه باشند.

باید همون سال قبل عین آدم برای PS4 هم میومد که وسط قحط بازی میخریدیم فروش کنه. الان دیگه بعد از تجربه UC4 جز فن های قدیمی بازی هرکسی نمیره سمتش. البته فن بیس TR روی PS رو نباید دستکم گرفت اما در کل در اینکه این بازی بخاطر تصمیمات اشتباه SE به حقش نرسید و نمیرسه شکی نیست.
خیلی از این فن بیس ها هم هستند که سر همین قضیه انحصاری، تصمیم گرفتن بازی رو تحریم کنن. یکیش خودم. اون موقع خیلی ضد حال بدی خوردیم:|
بازی ای که در ps جون گرفت و محبوب شد، به خاطر یک مشت دلار انحصار یه کنسول دیگه شد. حرکتشون حساب نشده و کاملا احمقانه بود

خیلی از این فن بیس ها هم هستند که سر همین قضیه انحصاری، تصمیم گرفتن بازی رو تحریم کنن. یکیش خودم. اون موقع خیلی ضد حال بدی خوردیم:|
بازی ای که در ps جون گرفت و محبوب شد، به خاطر یک مشت دلار انحصار یه کنسول دیگه شد. حرکتشون حساب نشده و کاملا احمقانه بود
این تحریم بازی ها هم داستانیه

• Like
Reactions: g4m3r
بازی بسیار خوبیه. صد در صد اگه PS4 دارید و قبلاً تجربش نکردید، بازی کنید.
100% عمرا اگه بازی تهیه کنم با توجه به مسخره بازی ها و توهینی که سازنده ها به ملت کردن .
بازی های زیادی انحصاری بودن و از انحصاری در امدن و بازی های زیادی انحصاری شدن و خواهند شد بحث این نیست من از رفتار و نوع برخوردشون اصلا خوشم نیومد بازی هم رفت در لیست سیاه به عنوان اولین بازی که عمرا تهیه کنم .
این خبر هم به نظرم حتی 1% هم هیجان انگیز نیست به خاطر اینکه همه ملت بازی انجام دادن چه روی PC چه روی ONE تخفیف هاش خورده روی ONE حالا میخواد با قیمت یک بازی جدید بازی بفروشن روی PS4 با همه اون مسخره بازی ها و من برم بازی تهیه کنم ؟ اگه یک روزی هم میخواستم بازی تجربه کنم پایرتش میکردم .

هیچ وقت سر هیچ بازی رفتار سازنده بازی انقدر توهین آمیز نبوده به نظرم .

آخرین ویرایش:
چیکار کردن مگه؟
چیکار نکردن ماکان ؟
میخوای از اول صحبت های که کردن و ... اینجا بزارم ؟ مشخصا وقتی سازنده برای طرفدار های بازی 2 % ارزش قائل نیستن منم به عنوان بازیباز 2% نه برای خودشون نه بازیشون ارزش قائل نمشم بازی که نسخه اول انحصاری نبوده انحصاری کردن در نسخه دوم بعدش هم که با فشار ملت و اون همه بامبول بازی هر روز یکیشون یک چیزی گفت بعدشم که گفتن انحصاری زمانیه اگه اینها برای اون ملتی که TR خریده بودن شماره 1 روی PC و PS3 و PS4 ارزش قائل بودن که یه همچین مسخره بازی در نمیاوردن من یادم نمیاد هیچ وقت یه همچین مسخره بازی قبلا داشته بوده باشیم .

هر استدیوی یه همچین مسخره بازی در بیاره من باهاش مخالفم انحصاری میخوای بسازی بساز مگه خیلی ها این کار نکردن من هیچ وقت با این موضوع مشکلی نداشتم ندارم اما با این حرکت و این رفتار ها با بازیکن ها که به عنوان برده بخوای این طرف اون طرف بکشی هر وقت عشقت کشید یا برات منافع مالی داره مخالفم .

من نمی دونم این عزیزان تحریم کن سر SF V کجا بودن
گویا سیاست های خصمانه فقط در مورد مایکروسافت صدق می کنه، بازی ای انحصاری سونی بشه روی کنسول مشکلی نداره، برای مایکروسافت انحصاری زمانی هم بشه مشکل داره

چیکار نکردن ماکان ؟
میخوای از اول صحبت های که کردن و ... اینجا بزارم ؟ مشخصا وقتی سازنده برای طرفدار های بازی 2 % ارزش قائل نیستن منم به عنوان بازیباز 2% نه برای خودشون نه بازیشون ارزش قائل نمشم بازی که نسخه اول انحصاری نبوده انحصاری کردن در نسخه دوم بعدش هم که با فشار ملت و اون همه بامبول بازی هر روز یکیشون یک چیزی گفت بعدشم که گفتن انحصاری زمانیه اگه اینها برای اون ملتی که TR خریده بودن شماره 1 روی PC و PS3 و PS4 ارزش قائل بودن که یه همچین مسخره بازی در نمیاوردن من یادم نمیاد هیچ وقت یه همچین مسخره بازی قبلا داشته بوده باشیم .

هر استدیوی یه همچین مسخره بازی در بیاره من باهاش مخالفم انحصاری میخوای بسازی بساز مگه خیلی ها این کار نکردن من هیچ وقت با این موضوع مشکلی نداشتم ندارم اما با این حرکت و این رفتار ها با بازیکن ها که به عنوان برده بخوای این طرف اون طرف بکشی هر وقت عشقت کشید یا برات منافع مالی داره مخالفم .

والا من که شخصا توهینی ندیدم. از اول که در جریان کنفرانس GC مایکرو خبر انحصاری بودن رو اعلام کرد، هیچ کس نگفت انحصاری دایم هست. بلکه این استنباطی بود که بیشتر فن های مایکرو میکردن. وگرنه نه SE و نه حتی اسپنسر گفتن انحصاری دایم هست. بعد هم واقعا توهینی صورت نگرفت!! قرار بود سونی UC4 رو آخر سال قبل منتشر کنه و مایکرو به یه بازی برای مقابله با ایشون نیاز داشت. رفتن سراغ یه IP خیلی محبوب و بزرگ و انحصاریش کردن. برای SE هم میتونست خوب باشه چون اگه شرایط به همین ترتیب پیش میرفت با وجود UC4 دیگه فن های PS4 اصلا TR رو حساب نمیکردن. اما شرایط به نحوی دیگه ای پیش رفت و اتفاقات به این ترتیب رخ نداد.

در کل انحصاری شدن یه بازی مولتی همیشه از نظر من بد بوده. بارها گفتم این مدل انحصاری دوزار به نفع گیمرها نیست. چون مثلا در اینکه SFV رو فن های X1 نتونن بازی کنن هیچ نفعبی برای فن های PS4 نیست و اگه سود شرکت هارو در نظر نگیریم به کار هیچ گیمری نمیاد. اما فارغ از نظرات ما بخشی از روال کاره. مایکرو TR رو انحصاری کرد، در عوض سونی هم SFV‌ رو! منتها فرق اینه که باز TR برای PS4 داره میاد اما SFV نمیاد و اینجوری حساب کنیم سونی و کپکام توهین بزرگ تری کردن!

در حق من فن TR که منتظر بازی بودم و اون موقع X1 نداشتم نامردی شد (از بابت این یکسال تاخیر)، اما توهین نه! SE هم عوضش رو دید. درسته که با در نظر گرفتن پولی که مایکرو داده، نمیشه گفت ضرر مالی کردن اما خوب RoTR به چیزی که میتونست باشه نرسید.

100% عمرا اگه بازی تهیه کنم با توجه به مسخره بازی ها و توهینی که سازنده ها به ملت کردن .
بازی های زیادی انحصاری بودن و از انحصاری در امدن و بازی های زیادی انحصاری شدن و خواهند شد بحث این نیست من از رفتار و نوع برخوردشون اصلا خوشم نیومد بازی هم رفت در لیست سیاه به عنوان اولین بازی که عمرا تهیه کنم .
این خبر هم به نظرم حتی 1% هم هیجان انگیز نیست به خاطر اینکه همه ملت بازی انجام دادن چه روی PC چه روی ONE تخفیف هاش خورده روی ONE حالا میخواد با قیمت یک بازی جدید بازی بفروشن روی PS4 با همه اون مسخره بازی ها و من برم بازی تهیه کنم ؟ اگه یک روزی هم میخواستم بازی تجربه کنم پایرتش میکردم .

هیچ وقت سر هیچ بازی رفتار سازنده بازی انقدر توهین آمیز نبوده به نظرم .

این دیگه نظر شماست. به نظر من کسی دنبال بازی خوب می‌گرده بازی کنه حالشو ببره :دی
هر کسی هم فکر می‌کنه توهین شده بهش، نخره :-??

• Like
Reactions: g4m3r and Romell
خوب ما دیدگاه های خیلی متفاوتی با هم داریم من نه از کار کپکام دفاع کردم نه چیزی همون موقع هم گفتم کار اونم نفی کردم اما تنها تفاوتی که اون وسط قائل شدم این بود که این جوابی بود به کار ماکروسافت از نوع خشن ترش .

من از این حرکت خوشم نیومده چه کپکام چه اسکور به شخصه هم فکر نمیکنم با انجام ندادن بازیشون آسمون به زمین بیاد انقدر هم بازی خوب بیرون هستش که آدم نیازی نباشه با انجام ندادن یک بازی اتفاقی بیفته همون جوری که SFV نخریدم .

ببین سازنده ها باید به ساز طرفدار هاشون برقصن نه برعکس که طرفدار ها به ساز سازنده برقصن .

• Like
Reactions: z2s sas and g4m3r
بازی بسیار خوبیه. صد در صد اگه PS4 دارید و قبلاً تجربش نکردید، بازی کنید.
خریدنی که میخریم افشین :دی بخصوص کسایی که این سبک رو مثل من خیلی دوست دارن، مسئله اینه دارم فکر میکنم با وجود تمامی تفاوت ها و شباهت های زیادی که بین این و Unch4 هست، ایا این بازی تواناییش رو داره اگه نگیم تجربه بهتر، تجربه مشابه Unch4 رو برای ما خلق کنه؟ :دی
بهرحال چه خوب و چه بد Unch4 واقعا سطح انتظارات رو برای این سبک خیلی برد بالا :دی میترسم این تام ریدر رو بازی کنم و همش از اول تا آخر غر بزنم :دی

خریدنی که میخریم افشین :D بخصوص کسایی که این سبک رو مثل من خیلی دوست دارن، مسئله اینه دارم فکر میکنم با وجود تمامی تفاوت ها و شباهت های زیادی که بین این و Unch4 هست، ایا این بازی تواناییش رو داره اگه نگیم تجربه بهتر، تجربه مشابه Unch4 رو برای ما خلق کنه؟ :D
بهرحال چه خوب و چه بد Unch4 واقعا سطح انتظارات رو برای این سبک خیلی برد بالا :D میترسم این تام ریدر رو بازی کنم و همش از اول تا آخر غر بزنم :D

توی کارگردانی و پرزنتیشن و صحنه‌های سینمایی خیلی با آنچارتد فاصله داره، ولی هسته گیم‌پلی خیلی خوبه. گرافیکشم پشم ریزونه :دی درسته در حد آنچارتد نیست ولی جز بازی‌هاییه که واقعاً نسل بعدی هست :دی

ولی با این دید که یه تجربه مشابه آنچارتد برات خلق شه نرو که ضد حال می‌خوری، ظاهراً شبیه هم هستن، ولی خیلی با هم فرق دارن.

• Like
Reactions: only sony and SPILL
یه سری ها دو تا ویدیو از ROTTR دیدن، بعد اصلا معلوم نیست U4 رو تجربه کردند یا نه و الان نگرانن با تجربه توم ریدر ارضا نشند! چرا چون هفت صدم میانگین امتیازش بالاتر شده و گرافیک خفن تری داره؟ یا انحصاری سونیه و ناتی داگ ساخته؟

امثال شما اگر با این تفکر که U4 انحصاری سونی نبوده ROTTR رو تجربه کنند مطمئننا بسیار لذت می برند هر چند سخته و توصیه نمیشه، از بازی باید لذت برد نه با این دید تجربه کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or