اخبار هیجان انگیز Tomb Raider در E3! سورپرایزی جدید برای PS4؟

Cloud Strife

Loyal Member
سال گذشته آخرین شماره از سری Tomb Raider منحصرا برای کنسول X1 (و با کمی تاخیر برای PC) منتشر شده. حال به فاصله چند هفته تا رویداد E3، شرکت Square Enix به طرفداران این مجموعه قول خبرهای بزرگ و هیجان انگیز داده است.

2941925-riseofthetombraider_preview_event_screenshot_6.jpg

این اخبار می‌تواند مربوط به نمایش نسخه PS4 بازی باشد که بعد از اتمام قرار داد انحصار شرکت مایکروسافت، راهی این کنسول خواهد شد. و یا معرفی DLC های جدید.

همچنین SE تایید کرده عناوینی چون Deus Ex: Mankind Divided و Hitman (اپیزود سوم)، Just Cause 3 (The Land Mech Assault DLC)، Star Ocean: Integrity and Faithlessness (نسخه غربی) و I Am Setsuna نیز درون غرفه‌های خود قابل بازی خواهند بود.

Turing Test و Black the Fall نیز که با کمک‌های مالی طرفداران به مرحله ساخت رسیده‌اند، قابل بازی بوده و می‌توان برای اولین بار به تجربه آن‌ها پرداخت.

SE اعلام کرده است در نمایشگاه امسال نیز میزبان برنامه‌های زنده خواهد بود که می‌تواند شامل معرفی‌های جدید و یا صحبت سازندگان باشد. در خصوص کنفرانس اختصاصی نیز کماکان صحبت رسمی صورت نگرفته و به نظر نمی‌رسد SE مجددا قصد برگزاری کنفرانس مجزا داشته باشد. اما این به معنی نبود هیچ سورپرایز‌ی برای طرفداران نیست و SE قول داده است یک دمو هیجان انگیز معرفی نشده نیز درون غرفه‌ها قابل بازی باشد. و نیز اخبار جدید در مورد عناوینی که تاکنون صحبتی از آن‌ها به میان نیامده. (شاید KHIII)

و اما Final Fantasy XV که از مدت‌ها پیش خبر حضورش در E3 تایید شده بود و طرفداران این عنوان نیز می‌توانند منتظر بخشی جدید از ATR و اخبار تازه باشند.

در کل این چرخه الهام گیری(نه صرفا کپی/پیست) انچارتد از توم ریدر و بعد الهام گیری توم ریدر از انچارتد رو نمیشه انکار کرد. این هم یک چیز کتمان ناپذیر هست یک سبک در طول سالیان توسط افراد مختلف در حال به تکامل رسیدن هست.

ولی بعد از تجربه rotrt به نظرم راه خودشون رو کاملا از انچارتد جدا کردن و به اون چیزی که باید برسن نزدیک شدند. البته اگر کارگردان اصلی بازی یکم دل و جرات بیشتری میداشت و با خلق پازل های پیچیده تر و بیشتر + حفظ کیفیت داستان در نیمه دوم بازی، راحت میتونستند به متای بالای 90 برسن. ولی خب به هر جهت میشه گفت در مسیر درستی قرار گرفتند و به اون اصل توم ریدر در کنار یک اکشن دلچسب برای بالا بردن هیجان بازی به شدت نزدیک شدند.

آنچارتد در حال حاضر یه بنچمارک برای بازی های سبک خودش محسوب میشه . این صحبتا و مقایسه های آنچارتد و تومب ریدر برای چند سال پیشه شما تا حالا کجا بودی ؟!

خود سازنده بازی توم ریدر گفته بوده ما برای بازیمون از آنچارتد 2 الهام گرفتیم بعد شما میگی آنچارتد تقلید کرده ؟ استاد کپی پیست ؟ واقعا ؟ :)) شما دیگه به مرحله جدیدی از عرفان رسیدی نداشتیم اینطوری دیگه !

نقل قول از Karl Stewart از استودیوی کریستال داینمیکس

مصاحبه سایت examiner
Tomb Raider reboot influenced by Uncharted

حتی تاپیکش رو سال 2010 زدن توی همین فروم : Tomb Raider reboot و الهام گیری از Uncharted
ken levine هم حتی در بایوشاک infinite از سری آنچارتد الهام گرفته .
BioShock Infinite الهام گرفته از سري Uncharted است .
اصلا باید گفت کدوم سازنده ای وجود داره که المان های بازی موفقی مثل آنچارتد رو بکار نگرفته باشه !

من گفتم الهام برداری صورت نگرفته؟ از رو تعصب فقط می خواید یه چیزی گفته باشید! صحبت های اون دوست عزیز (Karl Stewart) هم چیزی رو ثابت نمیکنه، من دارم میگم چیزی اگر بوده اسمش الهام برداری، با توجه به شرایط فعلی صنعت بازی خلق ایده جدید برای AAA ها شاید بشه گفت وجود نداره، همه المان های تکرار شده هستند که ارتقا پیدا می کنند. ایشون هم کلیت حرفش اینه که از U2 بعنوان یه پیشرو تو سبک اکشن ماجراجویی بهش نگاه کردیم و تاثیر گرفتیم که طبیعی هست!

الهام برداری برای CD قطعا بوده، نه فقط از آنچارتد، قطعا خیلی از بازی های دیگه بودند همونطور که ناتی داگ تو خلق U از بازی های زیادی تاثیر گرفته! این اصلا چیز عجیبی نیست! اما اینکه بعضی ها نمی خوان بپذیرند ناتی داگ خودش استاد الهام برداری هست، با احترام مسخره هست!

این صحبت های کارگردان U4 هست، انشالله که قبولش دارید:

گیم استاپ در ارتباط با ارتقا بخش مخفی کاری سوال کرده و گفته به کدوم بازی ها نگاه کردید:

Druckmann: I think you would look through all the best examples; obviously Metal Gear is maybe the best example that I can think of. I love that game. Also the Far Cry series as far as open spaces and how you keep track of enemies moving around was another touchstone for us. We looked a lot at The Last of Us and had long conversations about how we port these systems over. Then how much UI we put on the screen, because Uncharted is known for having very limited UI. We found that the AI is so sophisticated that we needed to give the player some extra help, but for hardcore gamers that don't like that, you can go into the options and turn it all off.

همه اینکار رو انجام میدن، اسمش تاثیر گرفتن هست!

@Democracy
والا حرف منم همینه، ممنون بابت توضحاتت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Democracy
من گفتم الهام برداری صورت نگرفته؟ از رو تعصب فقط می خواید یه چیزی گفته باشید! صحبت های اون دوست عزیز (Karl Stewart) هم چیزی رو ثابت نمیکنه، من دارم میگم چیزی اگر بوده اسمش الهام برداری، با توجه به شرایط فعلی صنعت بازی خلق ایده جدید برای AAA ها شاید بشه گفت وجود نداره، همه المان های تکرار شده هستند که ارتقا پیدا می کنند. ایشون هم کلیت حرفش اینه که از U2 بعنوان یه پیشرو تو سبک اکشن ماجراجویی بهش نگاه کردیم و تاثیر گرفتیم که طبیعی هست!

الهام برداری برای CD قطعا بوده، نه فقط از آنچارتد، قطعا خیلی از بازی های دیگه بودند همونطور که ناتی داگ تو خلق U از بازی های زیادی تاثیر گرفته! این اصلا چیز عجیبی نیست! اما اینکه بعضی ها نمی خوان بپذیرند ناتی داگ خودش استاد الهام برداری هست، با احترام مسخره هست!

این صحبت های کارگردان U4 هست، انشالله که قبولش دارید:

گیم استاپ در ارتباط با ارتقا بخش مخفی سوال کرده و گفته به کدوم بازی ها نگاه کردید:

Druckmann: I think you would look through all the best examples; obviously Metal Gear is maybe the best example that I can think of. I love that game. Also the Far Cry series as far as open spaces and how you keep track of enemies moving around was another touchstone for us. We looked a lot at The Last of Us and had long conversations about how we port these systems over. Then how much UI we put on the screen, because Uncharted is known for having very limited UI. We found that the AI is so sophisticated that we needed to give the player some extra help, but for hardcore gamers that don't like that, you can go into the options and turn it all off.

همه اینکار رو انجام میدن، اسمش تاثیر گرفتن هست!

اونی که گذاشتم یکی از مصاحبه هاش بود شما دقیقا عوامل کدوم یکی از این دو استودیو هستی که میگی چیزی رو ثابت نمیکنه ؟ صراحتا گفتن ما از سری آنچارتد الهام گرفتیم . (اینم اضافه کنم که این قضیه برای زمان آنچارتد 2 و تومب ریدر نسل قبل بوده به خاطر همینه شما در جریانش نیستی)

در ضمن شما حرف خنده دار تقلید رو زدی وگرنه هیچ کس فکر نمیکنم با تاثیر پذیری یا گرفتن از المان های بازی های موفق مشکلی داشته باشه .

این کلمه استاد رو هم از داخل جمله هات کات کن لطفا ! اول که استاد تقلید بود بعد با پست من و اون دوسمتون دموکراسی شد استاد الهام و تاثیر پذیری ؟!

اون متنی هم که دادی در رابطه با بخش مخفی کاری آنچارتد 4 هست و دراکمن گفته ما به بهترین های این سبک نگاه انداختیم مثل متال گیر یا فارکرای مثلا و حتی بازی خودشون the last of us . احتمالا فکر میکنی ناتی داگ داره کار اشتباهی میکنه که از یکی دیگه از بازی های موفقش الهام گرفته !!
به طور کلی مشخصه حرفات از روی بی اطلاعی و تنفرت از ناتی داگه دیگه دلیلی نمیبینم بیشتر ازین توضیح بدم .

• Like
Reactions: SPILL
اینکه بعضیا می گن نباید الهام برداری صورت بگیره بازم برای بار 1000ـم بهم ثابت می کنه که گیمرا هیچ ایده ای ندارن واقعا چی میخوان:دی اینکه بیای از یه بازی که 2000 تا مکانیک مختلف داره 2-3 تا رو حتی کاملا کپی پیست کنی و تو یه شرایط دیگه و با چند تا مکانیک دیگه قاطی کنی نه تنها هیچ مشکلی نداره، به پیشرفت بازی ها هم منجر می شه. همین آنچارتد، چند تا مکانیک رو از TR گرفت، کلی چیز جدید اضافه کرد و سبک رو کلی رو به جلو برد.

• Like
Reactions: incoming
اونی که گذاشتم یکی از مصاحبه هاش بود شما دقیقا عوامل کدوم یکی از این دو استودیو هستی که میگی چیزی رو ثابت نمیکنه ؟ صراحتا گفتن ما از سری آنچارتد الهام گرفتیم . (اینم اضافه کنم که این قضیه برای زمان آنچارتد 2 و تومب ریدر نسل قبل بوده به خاطر همینه شما در جریانش نیستی)

در ضمن شما حرف خنده دار تقلید رو زدی وگرنه هیچ کس فکر نمیکنم با تاثیر پذیری یا گرفتن از المان های بازی های موفق مشکلی داشته باشه .

این کلمه استاد رو هم از داخل جمله هات کات کن لطفا ! اول که استاد تقلید بود بعد با پست من و اون دوسمتون دموکراسی شد استاد الهام و تاثیر پذیری ؟!

اون متنی هم که دادی در رابطه با بخش مخفی کاری آنچارتد 4 هست و دراکمن گفته ما به بهترین های این سبک نگاه انداختیم مثل متال گیر یا فارکرای مثلا و حتی بازی خودشون the last of us . احتمالا فکر میکنی ناتی داگ داره کار اشتباهی میکنه که از یکی دیگه از بازی های موفقش الهام گرفته !!
به طور کلی مشخصه حرفات از روی بی اطلاعی و تنفرت از ناتی داگه دیگه دلیلی نمیبینم بیشتر ازین توضیح بدم .
با احترام اما شما اصلا متوجه نیستی من چی میگم! توضیح میدم امیدوارم متوجه بشید با این حال این آخرین پست من در پاسخ به شما هست!!
اول اینکه یکی از دوستان بحث تقلید CD رو وسط کشید، من گفتم استفاده از "لفظ "تقلید" درست نیست، اگر این اسمش تقلید باشه (که نیست!) ND استاد تقلید هست (یعنی نیست!). در ادامه باز تاکید کردم "نکته ای که هست اینه که اسمش الهام برداری هست که ایرادی هم نداره"! "اما اسمش تقلید نیست!"
شما یه کلمه رو دیدی بی توجه به مفهوم و کلیت و هدف پست، هول هول از رو تعصب خواستی یه چیزی بگی، این چیزیه که از پست شما برداشت کردم، درک شما از اون پست 180 درجه با منظور من متفاوت بود!
از اول بحث سر الهام برداری هست، پست @Democracy رو بخونید، منم همونو میگم، متنها احتمالا ذهنیت بد از نام کاربری من هست که باعث میشه منظورم من رو نخواید که متوجه بشید!

متن مصاحبه رو ندادم که ترجمه کنید، باز هم صحبت الهام برداری هست، شما لینک دادی بایوشاک و TR از U الهام برداری کردند، منم لینک دادم که ثابت میکنه ناتی داگ تو یکی از اساسی ترین بخش های U4 به بازی های دیگه نگاه کرده و ازشون تاثیر گرفته! این چیز بدی نیست و برای همه استدیوها هست!

فکر نمیکنم بحثی در این رابطه باقی مونده باشه!

منم بازی رو به پایلن رسوندم.بازی عالی بود
به نظرم بازی دو تا مشکل داشت1- لوکیشن ها تنوع نداشتن.نیمه دوم بازی عملا همش داخل جنگل بود. دیگه خسته شده بودم.این محیط جنگلی یک مشکلی که داشت اگه میخواستی بازی رو اکشن بری عملا تیراندازی ونشونه گیری مشکل بود.اصلا نمیدونستی از کجا بهت تیر میزدن.همش میرفتن داخل شاخه وبرگها
2_اکشن بازی کم شده بود.به نظرم به اندازه نبود

منم بازی رو به پایلن رسوندم.بازی عالی بود
به نظرم بازی دو تا مشکل داشت1- لوکیشن ها تنوع نداشتن.نیمه دوم بازی عملا همش داخل جنگل بود. دیگه خسته شده بودم.این محیط جنگلی یک مشکلی که داشت اگه میخواستی بازی رو اکشن بری عملا تیراندازی ونشونه گیری مشکل بود.اصلا نمیدونستی از کجا بهت تیر میزدن.همش میرفتن داخل شاخه وبرگها
2_اکشن بازی کم شده بود.به نظرم به اندازه نبود
با نظراتون موافقم یه چن تا نکته و نظر شخصی خودم رو هم بگم
بازی از نظر من خیلی خسته کننده بود و فقط برای کسایی جذابیت داشت که اولین بار هست این سبک بازی رو انجام میدن.داستان تقریبا به سبک نسخه اول ولی خوب و قابل قبول بود.چیزی که واقعا توی بازی تو ذوقم میزد نیمه اپن ورد بودن و اختیاری بودن معابد بود.سیستم آپگرید اسلحه ها هم زیاد دلچسب نبود
از این موضوعا بگذریم گرافیک و صداگذاری بازی جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or