اخبار هیجان انگیز Tomb Raider در E3! سورپرایزی جدید برای PS4؟

Cloud Strife

Loyal Member
سال گذشته آخرین شماره از سری Tomb Raider منحصرا برای کنسول X1 (و با کمی تاخیر برای PC) منتشر شده. حال به فاصله چند هفته تا رویداد E3، شرکت Square Enix به طرفداران این مجموعه قول خبرهای بزرگ و هیجان انگیز داده است.

2941925-riseofthetombraider_preview_event_screenshot_6.jpg

این اخبار می‌تواند مربوط به نمایش نسخه PS4 بازی باشد که بعد از اتمام قرار داد انحصار شرکت مایکروسافت، راهی این کنسول خواهد شد. و یا معرفی DLC های جدید.

همچنین SE تایید کرده عناوینی چون Deus Ex: Mankind Divided و Hitman (اپیزود سوم)، Just Cause 3 (The Land Mech Assault DLC)، Star Ocean: Integrity and Faithlessness (نسخه غربی) و I Am Setsuna نیز درون غرفه‌های خود قابل بازی خواهند بود.

Turing Test و Black the Fall نیز که با کمک‌های مالی طرفداران به مرحله ساخت رسیده‌اند، قابل بازی بوده و می‌توان برای اولین بار به تجربه آن‌ها پرداخت.

SE اعلام کرده است در نمایشگاه امسال نیز میزبان برنامه‌های زنده خواهد بود که می‌تواند شامل معرفی‌های جدید و یا صحبت سازندگان باشد. در خصوص کنفرانس اختصاصی نیز کماکان صحبت رسمی صورت نگرفته و به نظر نمی‌رسد SE مجددا قصد برگزاری کنفرانس مجزا داشته باشد. اما این به معنی نبود هیچ سورپرایز‌ی برای طرفداران نیست و SE قول داده است یک دمو هیجان انگیز معرفی نشده نیز درون غرفه‌ها قابل بازی باشد. و نیز اخبار جدید در مورد عناوینی که تاکنون صحبتی از آن‌ها به میان نیامده. (شاید KHIII)

و اما Final Fantasy XV که از مدت‌ها پیش خبر حضورش در E3 تایید شده بود و طرفداران این عنوان نیز می‌توانند منتظر بخشی جدید از ATR و اخبار تازه باشند.

خیلی بعید بخوان تو کنفرانس سونی حاظر بشن و خبر عرضه بازی برای PS4 تایید کنن. به نظر خودم همون خبر مربوط به DLC با یک شخصیت فرعی داستان.

خوب قطعا سونی نمیاد بازی که یک سال پیش روی کنسول رقیب عرضه شده رو تو کنفرانس خودش نشون بده، خود زنیه. اما خوب جایی هم اشاره نشده حتما باید تو کنفرانس سونی باشه. گفتن خبرهای هیجان انگیز.

و به نظر من این خبرهای هیجان انگیز حتما مربوط به اولین نمایش بازی روی PS4 و DLC های جدید اضافاتی هست که برای این نسخه در نظر گرفته شده. بالاخره SE باید کانتنت هایی رو تو بازی قرار بده که فن های PS4 رو مشتاق به خرید بازی کنه. اون هم با در نظر گرفتن اینکه UC4 حسابی غوغا کرده و توقعات بیش از اندازه بالا رفته.

در کل که به نظر بنده RoTR روی PS4 هم نمیتونه فروش فوقالعاده ای داشته باشه اما SE برای لانچ بازی حسابی سر و صدا راه میندازه.

پ.ن: من که شخصا عاشق سری TR هستم و بی صبرانه منتظر عرشه بازی روی PS4 ام:دی از نظرم اگه UC4 بنز باشه ایشون هم در نوع خودش پورشی چیزی هست:دی

خدایی تجربه دو عنوان انچارتد و توم ریدر کلی فرق دارن باهم. شاید قدیم میشد مقایسه کرد اما الان از هر نظر فازشون فرق کرده و مقایسه این دو تا درست نیست. من خودم بیصبرانه منتظر ترکمون لارا هستم. حالا میخواد بنز باشه یا پراید :دی

خدایی تجربه دو عنوان انچارتد و توم ریدر کلی فرق دارن باهم. شاید قدیم میشد مقایسه کرد اما الان از هر نظر فازشون فرق کرده و مقایسه این دو تا درست نیست. من خودم بیصبرانه منتظر ترکمون لارا هستم. حالا میخواد بنز باشه یا پراید :D

فردین اتفاقا هم UC از حیث پلتفرمر الهاماتی از TR داشته و هم ریبوت TR از UC. یعنی اینکه حداقل TR فعلی به شدت متاثر از UC‌ طراحی شده و صرفا سعی داره با تیرکمون و مکانیک های این مدلی فاصله خودش رو حفظ کنه. وگرنه که از اساس فرزند خلف UC هاست:دی

اما خوب به عنوان یکی از طرفداران سری TR من هم از اول گفتم، بینهایت مشتاق تجربه RoTR هستم و برای من شاهکار بودن UC4 تاثیری در لذت بردن از ایشون نمیزاره. انصافی لارا کرفت یه چیز دیگس:دی

تازه من امیدوارم شدم برای UC5 بیان دختر نیت رو تبدیل به شخصیت اصلی کنن!:دی کیسی دریک که بلواقع نسخه بلوند لارا کرفت میشه:دی نسل بعد دوباره ND رو اغفال کنن اینو بسازه محشره:دی یه سری جدید از UC میشه.

من ROTTR رو روی 360 تموم کردم و بسیار هم لذت برم. بازی بسیار خوبی بود مخصوصا گیم پلی مبارزات با حیوانات و صخره نوردی روی صخره های یخ زده. ولی خب دیگه DLC ها رو بازی نکردم. شدیدا منتظر حضور بازی روی PS4 هستم اون هم بازی کامل به همراه تمام DLC هاش :دی

باید اول تابستون بدنش بیرون بی دردسر. اخر سال بیاد مثل نسخه X1 له میشه فروش نمیکنه. البته در کل من امیدی به فروش زیاد ندارم.
به نظر منم امیدی به فروش زیادش نیست اگه آخر سال هم بیافته که بدتر، کلا SE و MS گند زدن به فروش بازی رفت :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
به نظر منم امیدی به فروش زیادش نیست اگه آخر سال هم بیافته که بدتر، کلا SE و MS گند زدن به فروش بازی رفت :D

باید همون سال قبل عین آدم برای PS4 هم میومد که وسط قحط بازی میخریدیم فروش کنه. الان دیگه بعد از تجربه UC4 جز فن های قدیمی بازی هرکسی نمیره سمتش. البته فن بیس TR روی PS رو نباید دستکم گرفت اما در کل در اینکه این بازی بخاطر تصمیمات اشتباه SE به حقش نرسید و نمیرسه شکی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or