اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
پارسال 300 تا میخواست، قطعا امسال همونو یا بیشتر میخواد و برا 300 تا وقتی آنچارتد و ریترنال و سک بوی و اسپایدر من و مایلز و یه پیش فروش و فروش هفته اول last رو داره.
بعیده انتظار داشته باشه با یه دمون و هورایزن برسه به 300 یا بالاتر.
_____
نمیدونم اصلا دمون رو بخواد بده،اونو تو همون نمایشش زده بود also on pc ، از اون زمانم، کلی گذشته و اگه آماده بود واقعا، باید میداد، گذاشته ته دیگ بشه، ولی فکر کنم رچت رو بده تو انویدیا هم بود هورایزن رو بده با dlc ، لست 2 هم بده با سوشیما.چون لست 2 هم قدیمیه ماله 2020 هست و بهتره قبل فصل دو سریالش بده.
شاید اینا با عناوین پارسال برابر باشة البته هالست میگفت، عناوین لایو سرویس همزمان عرضه میشه، اگه بخواد مولتی لست رو بده، اون ممکننه، درآمد خوبی بسازه مخصوصا اگه دی وان باشه.
دقیقا متوجه نشدم منظورتون از ۳۰۰ تا چیه
ولی فکر نکنم سونی دلیلی برایه عرضه نکردن بازی هاش رو pc داشته باشه چون قطعا از الان روی اشنا کردن پلیر های pc و فروش بلند مدت بازی هاش حساب باز کرده دیگه انحصاری نگه داشتن بازی هاش بیشتر از ۲ سال مزیتی براش نداره
اتفاقا دیمن سولز و بلاد بورن رو حتما میده با تبلیغات خوب و تو یه زمان مناسب اگه عرضه کنه فروش بالاشون تضمین شدست
لست ۲ سوشیما ، گاد رگناروک و هورایزن فوربیدن وست هم تو بدترین حالت سود خوبی بدست میارن

ولی فکر نکنم سونی دلیلی برایه عرضه نکردن بازی هاش رو pc داشته باشه چون قطعا از الان روی اشنا کردن پلیر های pc و فروش بلند مدت بازی هاش حساب باز کرده دیگه انحصاری نگه داشتن بازی هاش بیشتر از ۲ سال مزیتی براش نداره
اتفاقا دیمن سولز و بلاد بورن رو حتما میده با تبلیغات خوب و تو یه زمان مناسب اگه عرضه کنه فروش بالاشون تضمین شدست
لست ۲ سوشیما ، گاد رگناروک و هورایزن فوربیدن وست هم تو بدترین حالت سود خوبی بدست میارن
300 منظورش انتظار سونی از درامدزایی بازی هاش روی PC در سال جاری هست
میگه با تعداد یکی دو بازی نمیتونه به این درامدزایی برسه پس عملا تعداد بازی ها باید بیشتر باشه

تو گزارشی که پارسال سونی داد.

2023-03-11_19-23-03.jpg

اعلام کرد که انتظار درآمد 300 میلیونی تو این سال مالی دداره از pc.

2023-03-11_19-36-59.jpg

احتمالا این رو هم ندیدی، که از گزارش سونی پارسال لیک شده بود که عناوین مولتیش به نظر همزمان با pc شروع به ساخت کردن.

ratchet and clank در حال پورت رو pc توسط نیکسز
Ratchet and Clank: Rift Apart Could Come to PC – Rumor

View attachment 287038

اما مشخص نیست تو چه مرحله ای هست ولی ممکنه به 2023 برسه.
خدایی تا سوشیما و demon's souls هست چرا این؟

اون دو تا خیلی بیشتر میفروشن و طرفدار دارن روی پی سی.

رچت کلا هم ۸ ساعته و بعید میدونم فروش خوبی داشته باشه

خداییش رچت هم خیلی خفنه.وقتی god و لست رو داده حتما دیمون و سوشیما رو میده.صددرصد برنامه ریزی کردن هر کدوم رو تو چه بازه ای بدن.

داش صبحان تایم پلی چه ربطی به کیفیت داره؟ من حاضرم بازی همون نهایت ۷ یا ۸ ساعت باشه ولی کیفیت داشته باشه هر چند هنوز خودم معتقد هستم بهترین بازی سونی همون بلادبورن هست و حداقل باید اونو پورت میکردن نه این سوسول بازی ها...😃

خداییش رچت هم خیلی خفنه.وقتی god و لست رو داده حتما دیمون و سوشیما رو میده.صددرصد برنامه ریزی کردن هر کدوم رو تو چه بازه ای بدن.
داش صبحان تایم پلی چه ربطی به کیفیت داره؟ من حاضرم بازی همون نهایت ۷ یا ۸ ساعت باشه ولی کیفیت داشته باشه هر چند هنوز خودم معتقد هستم بهترین بازی سونی همون بلادبورن هست و حداقل باید اونو پورت میکردن نه این سوسول بازی ها...😃
رچت گرافیک واقعا خوبی داره ولی بحث من اینه که این سبک رو پی سی طرفدارش کمتره و شاید خوب نفروشه

اون بلادبورن که اشاره کردی کم کمش ۴۰ ۵۰ ساعت گیم پلیه.
من خودم خیلی منتظرشم ولی انگار حالا ها ازش خبری نیست.
احتمالا تا ۲۰۲۵ میدنش برای پی سی و پی اس ۵ و به صورت یه ریمیک که توسط bluepointgames ساخته میشه...

احتمالا اونا هم تو دست توسعه هستن ولی دست کی هستن معلوم نیست، اما دمون سولز واقعا سواله، چون اونو فکر میکردیم همون 2021 بیاد
فکر نکنم خود رچتم فروش خیلی بالایی رو گذرونده باشه، آمار فروش همون ماه اولو فقط دادن، کمبود دستگاه هم تاثیر داشته.
الان میدن رو pc ، از اونور هم میارن رو سرویسشون.
پورت بازی ها مگه چقدر طول میکشه که این همه زمان میبره
بستگی به موتور و توان استودیو و ... داره. مثلا چیزی که در مورد دیزگان میگفتن، خودشون گفتن بعد از اتمام ساپورت نسخه ps ، شروع به پورت کردن که میشه حدود 1 سال و سه چهار ماه.
خود پورته، اپتیمایزه، گنجوندن dlss و fsr هست و افزودن قابلیتهای مختلف اعم از مانیتورهای عریض و ... و ...
مثلا، این تازه چیزیه که amd در مورد گنجوندن fsr میگه، که تا بیش ازیه ماه ممکنه طول بکشه.

2023-03-14_15-07-43.jpg

dlss که از این بیشتره. حالا بقیه موارد بماند.

حدسم اینه سوشیما و gt7 رو اگه بخوان بدن نزدیک انتشار فیلماشون بدن
برای بازی های دیگه هم ممکنه همین کارو کنن و نزدیک به تاریخ انتشار اثر سینمایی مرتبط بدن مثل gow ragnarok یا spider man و ...

احتمالا اونا هم تو دست توسعه هستن ولی دست کی هستن معلوم نیست، اما دمون سولز واقعا سواله، چون اونو فکر میکردیم همون 2021 بیاد
فکر نکنم خود رچتم فروش خیلی بالایی رو گذرونده باشه، آمار فروش همون ماه اولو فقط دادن، کمبود دستگاه هم تاثیر داشته.
الان میدن رو pc ، از اونور هم میارن رو سرویسشون.

بستگی به موتور و توان استودیو و ... داره. مثلا چیزی که در مورد دیزگان میگفتن، خودشون گفتن بعد از اتمام ساپورت نسخه ps ، شروع به پورت کردن که میشه حدود 1 سال و سه چهار ماه.
خود پورته، اپتیمایزه، گنجوندن dlss و fsr هست و افزودن قابلیتهای مختلف اعم از مانیتورهای عریض و ... و ...
مثلا، این تازه چیزیه که amd در مورد گنجوندن fsr میگه، که تا بیش ازیه ماه ممکنه طول بکشه.

View attachment 287047

dlss که از این بیشتره. حالا بقیه موارد بماند.
ممنون بابت اطلاعات
امسال باید دیمن سولز هورایزن و سوشیما رو واسه pc ریلیز کنه

• Like
Reactions: rahyarpaul

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or