اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
GT7 چیشد؟
بیا با هم دعا کنیم امسال بیاد[-o<
یک آپدیت نسل بعد هم بزنن تنگش چه شود.
البته به @Taha75 هم بگیم کارمون رو راه میندازه:D
یک چندتا کامنت سونی باید بدهد بنویسه دیگه حله😅

سیستمش با توجه به تنظیمات بالاتر pc مطابق همون قدرت خام ps5 یعنی 2070، اگه عدم بهینه سازی هم در نظر بگیریم خروجی ps5 میشه اندازه 2060
2070 سوپر تو این pc spec که داده پیشنهاد شده برای 1080p و ۶۰ فریم.
رو ps5 مود پرفورمنس 1440p بالای ۷۰ فریم در حالت انلاک
مود فیدلیتی 4k native و ۴۰ فریم در حالت انلاک
بعید هم می‌دونم تنظیمات گرافیکی ps5 هم زیر high باشه با توجه به پورتهای کلیه بازیهای سونی همیشه در بالاترین سطح پورت پی سی هستش.

تو همون ULoT هم با کارت 2070super و 6800 مقایسه داشت تو حالت انلاک فایو خیلی پرفورمنس بهتری داشت

IMG_20230218_100246_359.jpg

خلاصه این بازی هم که اومد خیلی دیدنی میشه مقایسه این خروجی که ps5 داده با کارت‌های گرافیکی

• Like
Reactions: Taha75
اگه این اینه لست ۲ چی قراره بشه
GT7 چیشد؟
لست 2 شایعه ریمستره، فکر کنم امسال بیاد
ولی با توجه به حرفهای رییس استودیوش، اگه راست باشه که هنوز وارد فاز پورت نشدن، فکر کنم نیاد، اصلا.
الان بخواد پورت کنه، تو بهترین حالت، اواسط 2024 میاد، برا یه بازی گس، بیش از دو سال تاخیر بالاست و با بودن هورایزن و موتوراسپورت که امسال میاد، قطعا اوضاع خوبی نخواهد داشت

ضمنا این بازی از بیس کاملا نسل نهمی هست و روی انجین آپگرید شده تری از ناتی داگ انجین که باهاش Part II ریلیز شد ساخته‌ شده،چجوری یه سری میگن این بازی قدیمیه ((:
بشدت بشدت کیفیت سایه ها , تکسچر ها ، مدلها و پوشش گیاهی و رفلکشها تو این بازی بالاست.
گاهی انقدر ssr تو این بازی خوبه که شک می‌کنی این RT باشه
اینو هرکسی رو فایو بازی کرده می‌دونه

فعلا دعا کن ، این فنای سونی از پستای pc جمع بشن که اینجا رو هم به گند کشیدن.
اونموقع مدیرای اینجا، رفتن تاپیکا رو ادغام کردن.
سند تاپیک رو زدی بنام خودت ؟ جمع کنید این بساط تاپیک فلان و تاپیک بهمان رو هرچی هیچی نمیگیم

لست 2 شایعه ریمستره، فکر کنم امسال بیاد
ولی با توجه به حرفهای رییس استودیوش، اگه راست باشه که هنوز وارد فاز پورت نشدن، فکر کنم نیاد، اصلا.
الان بخواد پورت کنه، تو بهترین حالت، اواسط 2024 میاد، برا یه بازی گس، بیش از دو سال تاخیر بالاست و با بودن هورایزن و موتوراسپورت که امسال میاد، قطعا اوضاع خوبی نخواهد داشت
بازی سونی ریلیز روی PC، راهنمایی میکنن بچه ها رو، اسکرین شات و مقایسه و معرفی سیستم و ... بعد ایشون که باکس فنه اینارو نمیبینه هیچکدوم و مستقیم توهین میکنه و مدیرا نمیبینن میرن تاپیک هارو ادغام میکنن. جدا خوب شد این مایکروسافت دست به خرید اکتیویژن زد چقدر همتون از این رو به اون رو شدید و با واکنش سونی و فن هاش شب و روز ندارید :)

• Smile
یادت رفت آخرش بزنی "نقل قول ندارد" :)
بازی سونی ریلیز روی PC، راهنمایی میکنن بچه ها رو، اسکرین شات و مقایسه و معرفی سیستم و ... بعد ایشون که باکس فنه اینارو نمیبینه هیچکدوم و مستقیم توهین میکنه و مدیرا نمیبینن میرن تاپیک هارو ادغام میکنن. جدا خوب شد این مایکروسافت دست به خرید اکتیویژن زد چقدر همتون از این رو به اون رو شدید و با واکنش سونی و فن هاش شب و روز ندارید :)
این تاپیک زده روش pc. حس میکنیم متوجه بشید که اینجا برای vs بازی نیست و نمیزنیم نقل قول نداره
تاپیک vs بازی جای دیگه ای هست. دوست دارین برین اونجا قشنگ بزارین. اینجا هم کسی داره بحث میکنه، سر سیستمه.

این تاپیک زده روش pc. حس میکنیم متوجه بشید که اینجا برای vs بازی نیست و نمیزنیم نقل قول نداره
تاپیک vs بازی جای دیگه ای هست. دوست دارین برین اونجا قشنگ بزارین. اینجا هم کسی داره بحث میکنه، سر سیستمه.
آیا کسی بحث vs کرد اینجا ؟
من که دقیقا در مورد pc spec بازی صحبت کردم و ویژگی های گرافیکی بازی.
این مرز بندی ها که فلان افراد نباید تو فلان تاپیک پست بدن را بذارید کنار.
اتفاقا چندتا از کاربرای دیگه هم همینو گفتن که اگر سیستم مورد نیاز بازی بالاست دقیقا بخاطر دیتیل بالای گرافیکی هست که داره .

این pc spec بازی سایلنت هیل ۲ ریمیک

silent-hill-2-remake-pc-system-requirements-v0-upbkld8yr8w91 (1).png

اینم سیستم خیلی بالایی میخواد..
1080p @ 60fps فقط با تنظیمات Medium میده.
بازی نسل نهمی همینه .. شاید کنسولها روی بازیهای بین نسلی ،خروجی در حد 2070s بدن ولی تو بازیهای تمام نسل بعدی و بخصوص اگر توسط دولوپر برای کنسولها بهینه سازی اختصاصی شده باشند خیلی بیشتر از 2070s خروجی خواهند داد.

• Like
اگه این اینه لست ۲ چی قراره بشه
GT7 چیشد؟
سونی همه رو می دهد . فقط دیر و زود داره . این لیستی که لیک شد فکر کنم تا سال 2024 کامل همشون منتشر خواهند شد . چند تا سوپرایز هم لا به لاش می دهد مثل مرد عنکبوتی و لست که داخل لیست نبود

سونی همه رو می دهد . فقط دیر و زود داره . این لیستی که لیک شد فکر کنم تا سال 2024 کامل همشون منتشر خواهند شد . چند تا سوپرایز هم لا به لاش می دهد مثل مرد عنکبوتی و لست که داخل لیست نبود
دستت درد نکنه آقا.

دیگه سونی همه بازیا رو داد
من فقط سوشیما رو میخوام :D اینقد این بازی خوب بود که با وجود اینکه پلتش کردم بازم میخوام یبار دیگه رو پی سی برمش البته با اون دی ال سی که بعدا هم براش دادن
سوشیما شاهکاره

سونی سه بازی سوشیما و رگناروک و لست دو بدهد من چیز دیگه ای نمی خواهم

سوشیما شاهکاره

سونی سه بازی سوشیما و رگناروک و لست دو بدهد من چیز دیگه ای نمی خواهم
لست ۲ و رگناروک رو فکر نکنم امسال واسه pc عرضه کنه من خودم بیشتر فکر کنم دیمن سولز ، هورایزن فوربیدن وست امسال عرضه بشن

• Love
لست ۲ و رگناروک رو فکر نکنم امسال واسه pc عرضه کنه من خودم بیشتر فکر کنم دیمن سولز ، هورایزن فوربیدن وست امسال عرضه بشن
پارسال 300 تا میخواست، قطعا امسال همونو یا بیشتر میخواد و برا 300 تا وقتی آنچارتد و ریترنال و سک بوی و اسپایدر من و مایلز و یه پیش فروش و فروش هفته اول last رو داره.
بعیده انتظار داشته باشه با یه دمون و هورایزن برسه به 300 یا بالاتر.
_____
نمیدونم اصلا دمون رو بخواد بده،اونو تو همون نمایشش زده بود also on pc ، از اون زمانم، کلی گذشته و اگه آماده بود واقعا، باید میداد، گذاشته ته دیگ بشه، ولی فکر کنم رچت رو بده تو انویدیا هم بود هورایزن رو بده با dlc ، لست 2 هم بده با سوشیما.چون لست 2 هم قدیمیه ماله 2020 هست و بهتره قبل فصل دو سریالش بده.
شاید اینا با عناوین پارسال برابر باشة البته هالست میگفت، عناوین لایو سرویس همزمان عرضه میشه، اگه بخواد مولتی لست رو بده، اون ممکننه، درآمد خوبی بسازه مخصوصا اگه دی وان باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or