اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
امیدوارم سرgt7گند نزنند.
کم کاری اینا جای دفاع نداره معلومه خیلی از بهتر از اینا میتونن کار کنند.
دیگه این بازی ها ازfh5 که بزرگ تر نیستن.
با اون عظمت حتی رو کارت پایین رده 10سال پیش مثلgtx750 هم قابل بازیه
اگه فرض رو بذاریم همین سیستم لست 1
GT7 باید 4090 داشته باشی رو حالت الترا
ولی اگه پورت درست حسابی بشه GT7 بازیه که لذتش به آنلاین بودنشه
که از نظر فروش خیلی میتونه تاثیرگذار باشه برای پورت هرچی بیشتر بازیای سونی

• Like
Reactions: Taha75 and TDKR
اقای جیم رایان گفتند که بازیهای انحصاری ps5 حدود ۲ الی ۳ سال بعد برای pc پورت خواهند شد....در صورتی که اقای هالست چندماه میش کفته بودند که حدود یک سال انحصاری کنسولی میموننن و بعد برای pc عرضه میشن

Sony CEO Jim Ryan Says PS5 Exclusives Won't Launch on PC Day One - Insider Gaming

Screenshot_20230519-180448_Twitter.jpg

اقای جیم رایان گفتند که بازیهای انحصاری ps5 حدود ۲ الی ۳ سال بعد برای pc پورت خواهند شد....در صورتی که اقای هالست چندماه میش کفته بودند که حدود یک سال انحصاری کنسولی میموننن و بعد برای pc عرضه میشن

Sony CEO Jim Ryan Says PS5 Exclusives Won't Launch on PC Day One - Insider Gaming

View attachment 293689

I often have the opportunity to ask game fans for their opinions, and when I ask them about the time lag, they say that selling the PC version two or three years after the release of the PS version is accepted favorably.
چقدر آقا، آقا شد.
گفته، با طرفدارا حرف میزنم، میگن دو سه سال بعد عرضه کنید، ما مشکل نداریم
چقدر به حرف طرفدارا گوش داده که بار دومش باشه. طرفدارا وقتی شروع به عرضه کردن، مراسم قتل و عام کنسول راه انداخته بودن و سی دی میشکوندن و ...
البته فعلا تو همون حدود بازه دو ساله هست، احتمالا امسال tlou2 بده سوشیما بده،رچت بده،شاید دمون سولز و اگه مولتی ای در کار باشه اونم بده، هورایزن میشه عنوان بعد که اونو فکر کنم کامپلت بده با dlc ش که اونو وقتی میده که رو ps5 عرضه کنه
دیگه بازی بعدیش میشه گاد که میره 2024 احتمالا.بعد اون فکر کنم فاصله کم بشه، بره تو بازه یکساله.
_______
شرکتها معمولا یه ماه بعد از گزارش مالی سالیانه، یه گزارش مربوط به تخمینها و اتفاقات سال گذشته میدن، سونی اینو عمومی منتشر میکنه، تو همین یکی دو هفته باید بدن با توقعات درآمدیشون میشه حدس زد امسال چی کار میکنن

آخرین ویرایش:
چقدر آقا، آقا شد.
چقدر به حرف طرفدارا گوش داده که بار دومش باشه. طرفدارا وقتی شروع به عرضه کردن، مراسم قتل و عام کنسول راه انداخته بودن و سی دی میشکوندن و ...
البته فعلا تو همون حدود بازه دو ساله هست، احتمالا امسال tlou2 بده سوشیما بده،رچت بده،شاید دمون سولز و اگه مولتی ای در کار باشه اونم بده، هورایزن میشه عنوان بعد که اونو فکر کنم کامپلت بده با dlc ش که اونو وقتی میده که رو ps5 عرضه کنه
دیگه بازی بعدیش میشه گاد که میره 2024 احتمالا.بعد اون فکر کنم فاصله کم بشه، بره تو بازه یکساله.
_______
شرکتها معمولا یه ماه بعد از گزارش مالی سالیانه، یه گزارش مربوط به تخمینها و اتفاقات سال گذشته میدن، سونی اینو عمومی منتشر میکنه، تو همین یکی دو هفته باید بدن با توقعات درآمدیشون میشه حدس زد امسال چی کار میکنن
ینی چی که چقدر به حرف طرفدارا گوش داده؟ :| تنها بازی‌هایی که میشه گفت زیر دوسال بعد اومده سکبوی و ریترنال بودن غیر ریمیک و ریمستر(سکبوی دوسال شد البته فک کنم) اگه امسال سوشیما و دیمن سولز هم بیاد که میشه بعد 3 سال اصلا. قانون دوسال رو تا الان همش رعایت کرده. من نظر شخصیم اینه که بهتره همیشه انحصاری بمونه ولی ظاهرا طرفدارای دور دنیا اوکی هستند با تاریخ 2 یا 3 سال. بعد دو یا سه سال دیگه اون بازی هم تا حدی زیادی از آب و تاب افتاده و خیلی مهم نیست از انحصار کامل خارج شدنشون. ما حتی کاملا مطمئن بودیم که بازی‌های لایوسرویس دی وان رو پی سی میان ولی هرمن هالست تو مصاحبه اخیرش گفته اون موارد هم کیس به کیس بررسی میشن و اینطوری نیست که همشون دی وان بیان. فقط راجب بازی هون و فایرواک گفته که ظاهرا دی وان میان.

چقدر آقا، آقا شد.
_______
والا طرفدارا اصلا راضی به عرضه بازیا برای پی سی نبودن
حتی یه ترد پارتی مثل Death stranding
حالا الان نظرشون مهم شده :D
به نظر من شعر گفته استاد رایان
بازی های داستانی اختلافشون میشه حدود 1 تا 2 سال ماگزیمم تا اینکه بتونن با قیمت کامل بفروشن، بازی های لایو سرویس هم روز عرضه. بازیای لایو سرویس مخاط هرچی بیشتر میخوان و پلیر بیس ثابت ، واسه همین نیاز به جمع کردن فن بیس از روز اول دارن وگرنه با کله میخورن زمین

• Smile
Reactions: Taha75
ینی چی که چقدر به حرف طرفدارا گوش داده؟ :| تنها بازی‌هایی که میشه گفت زیر دوسال بعد اومده سکبوی و ریترنال بودن غیر ریمیک و ریمستر(سکبوی دوسال شد البته فک کنم) اگه امسال سوشیما و دیمن سولز هم بیاد که میشه بعد 3 سال اصلا. قانون دوسال رو تا الان همش رعایت کرده. من نظر شخصیم اینه که بهتره همیشه انحصاری بمونه ولی ظاهرا طرفدارای دور دنیا اوکی هستند با تاریخ 2 یا 3 سال. بعد دو یا سه سال دیگه اون بازی هم تا حدی زیادی از آب و تاب افتاده و خیلی مهم نیست از انحصار کامل خارج شدنشون. ما حتی کاملا مطمئن بودیم که بازی‌های لایوسرویس دی وان رو پی سی میان ولی هرمن هالست تو مصاحبه اخیرش گفته اون موارد هم کیس به کیس بررسی میشن و اینطوری نیست که همشون دی وان بیان. فقط راجب بازی هون و فایرواک گفته که ظاهرا دی وان میان.
اخه نظر شما که بهتره انحصاری باقی بمونن از لحاظ مالی به چه درد سونی میخوره که دارین هی تکرار می کنین ؟
همین الانش هم اکثر بازی ها پلتفرم اصلیشون pc ه 2 3 تا انحصاری سونی واسه pc منتشر نشن هیچ تفاوتی ایجاد نیمیشه

اخه نظر شما که بهتره انحصاری باقی بمونن از لحاظ مالی به چه درد سونی میخوره که دارین هی تکرار می کنین ؟
همین الانش هم اکثر بازی ها پلتفرم اصلیشون pc ه 2 3 تا انحصاری سونی واسه pc منتشر نشن هیچ تفاوتی ایجاد نیمیشه
من که حالا نظر شخصیم رو گفتم و کاری با سود و فروشش ندارم ولی میشه لطفا بگین کدوم بازیا پلتفرم اصلیشون پی سیه الان؟

• Like
Reactions: SHAYAN1999
اگه پلتفرم اصلی پی سی بود که انقدر وضعیت پورت های چند مدت اخیر داغون نمیشد

• Like
Reactions: SHAYAN1999
والا طرفدارا اصلا راضی به عرضه بازیا برای پی سی نبودن
حتی یه ترد پارتی مثل Death stranding
حالا الان نظرشون مهم شده :D
به نظر من شعر گفته استاد رایان
بازی های داستانی اختلافشون میشه حدود 1 تا 2 سال ماگزیمم تا اینکه بتونن با قیمت کامل بفروشن، بازی های لایو سرویس هم روز عرضه. بازیای لایو سرویس مخاط هرچی بیشتر میخوان و پلیر بیس ثابت ، واسه همین نیاز به جمع کردن فن بیس از روز اول دارن وگرنه با کله میخورن زمین
خواسته های مالی بعدی سونی که گزارششو باید تو همین می بده، مشخص میکنه بیشتر.
میگن تا الان رعایت شده، سونی برا 300 میلیون امسال چند تا گیم داد آنچارتد+سکبوی+ لاست+ اسپایدرمن+ ریترنال .
پس یکذره فکر کنید میفهمید که پورت نسل قبل تموم شده و الان تنها بازیایی که مونده دمون سولز (ممکنه پورت نشه) و لست 2 و هورایزن و گاد اف وار و گرن توریسمو ( ممکنه پورت نشه) و رچته و سوشیما
پس ساده هست با عرضه 4-5 تا از این بازیا، امسال، سالهای دیگه برا درآمد میاد فاصله رو کم میکنه.
_____
گفتیم منتظر گزارشاشون هستیم، نه مثل شما ها عجول ولی یخورده فکر کنید وقتی سال قبلش 80 تا بوده و پارسال 300 تا، امسال احتمالا بیشتر میخوان
و برای 300 تا 5 تا عنوان و دو تا standalone دادن، برا درآمد بیشتر، بیشتر از دو سه تا بازی نیازه.
بقیه مواردم مهم نیس، ما با نظراتتون آشنا هستیم.

آخرین ویرایش:
خواسته های مالی بعدی سونی که گزارششو باید تو همین می بده، مشخص میکنه بیشتر.
میگن تا الان رعایت شده، سونی برا 300 میلیون امسال چند تا گیم داد آنچارتد+سکبوی+ لاست+ اسپایدرمن+ ریترنال .
پس یکذره فکر کنید میفهمید که پورت نسل قبل تموم شده و الان تنها بازیایی که مونده دمون سولز (ممکنه پورت نشه) و لست 2 و هورایزن و گاد اف وار و گرن توریسمو ( ممکنه پورت نشه) و رچته.
پس ساده هست با عرضه 4-5 تا از این بازیا، امسال، سالهای دیگه برا درآمد میاد فاصله رو کم میکنه.
_____
گفتیم منتظر گزارشاشون هستیم، نه مثل شما ها عجول ولی یخورده فکر کنید وقتی سال قبلش 80 تا بوده و پارسال 300 تا، امسال احتمالا بیشتر میخوان
و برای 300 تا 5 تا عنوان و دو تا standalone دادن، برا درآمد بیشتر، بیشتر از دو سه تا بازی نیازه.
بقیه مواردم مهم نیس، ما با نظراتتون آشنا هستیم.
سوشیما رو یادت رفت
اون اپن ورلده و خیلی میفروشه اگه پورتش خوب باشه.
اونو حتما امسال باید بدن

سبک سولز لایک هم روی پی سی خیلی طرفدار داره و اگه بدن خوب میفروشه، شاید حتی بیشتر از ps5 بفروشه

سوشیما رو یادت رفت
اون اپن ورلده و خیلی میفروشه اگه پورتش خوب باشه.
اونو حتما امسال باید بدن

سبک سولز لایک هم روی پی سی خیلی طرفدار داره و اگه بدن خوب میفروشه، شاید حتی بیشتر از ps5 بفروشه
دمون با دید تردید بهش نگاه کن، زمان معرفی اسم pc تو معرفی بود اگه آماده بود باید تا الان میدادن، بازیهای بعدش رو دادن، ریترنال که بعد اون ریلیز شد اومد، تازه خود استودیوش پورت کرد، بهش مردد هستم که باشه.
گرن توریسمو هم کارگردانش میگفت ، پورت شروع نشده، شروع کنن، یکسال پورتشه، بازی گس با فاصله دو ساله سخت میگیره.
همین رچتم فکر میکنم نباید بدن، یکم بعیده خوب بفروشه. از سکبوی بهتر میفروشه ولی بعیده فروش بزرگی بکنه.

• Like
Reactions: m.a.t and Adam
همین دو سه تا بازی انگار کل صنعت گیم هست اتفاقا خیلی تفاوت ایجاد میکنه شما حساب کن راگناروگ برای پی سی بیاد شما چرت و پرتهای شرکتهای دیگه را با بازیهای سونی مقایسه نکن البته معدود بازیها هستن که خوب هستن مثل بازیهای اویل کپکام یا رد دد راکستار وگرنه سونی نباشه که باید با گیم خداحافظی کنی البته اگر دنبال گیم سینگل به معنای واقعی هستی نه اون کتاب داستانها و چرت و پرتها که پشت به پشت میاد ارزشی ندارن اصلا صد سال برای پی سی نیان من بارها برای تک بازی سونی کنسول خریدم ولی برای هیچ بازی به غیر سونی هیچ حرکتی نزدم همون روز عرضه راگناروک کنسول ps5 خریدم تمام کردم کنسول با ضرر فروختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or