اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
خیلی برام عجیبه که بخوایم forza 5 رو با DC مقایسه کنیم و بگیم گرافیک forza 5 بهتره ! حالا فارغ از بحث فریم و آرکید و شبیه ساز بودن .
1920x-1
1.bmp.jpg
این اسکرین ها از DF هست از خودم در نیووردم:d در طراحی ماشین forza 5 خوبه که عکس های DC هم دوستان گذاشتن ولی در طراحی محیط اطراف مثل اسکرین اول با اون درخت ها اصلا قابل قیاس نیستند !

چرا طراحی مجیط کنار پیست فروتزا 5 اینقدر ضعیف و به زور در حد نسل هفتم هست؟!:-/
اصلا چرا تو فورتزا چرخه ی شب و روز نیست؟!:-/
یکی از چالش های هیجان انگیز ریسینگ شبیه ساز رانندگی در شب و محدودیت در دید هست و نبودش غیر قابل قبوله!

@ The End Of Ps
چیزی که خیلی بدیهی و واضحه همون طور که ign عقیده داره اینه که گرافیک forza5 با اینکه همه گرافیک گیم پلی و نسخه ریتیل را دیدن از گرافیک dc تو ویدئوهای تبلیغی و تریلر بالاتره عکسهای یوروگیمر همگی از گیم پلی هستن البته در سایت یوروگیمر اشاره شده که به نظر میاد گرافیک بعضی پیستها ناتمام هستن به دلیل لانچ پس بهتر هست صبر کنید تا یوروگیمر عکسهای واقعی از گیم پلی dc را هم نشون بده.
ولی حالا که صحبت از عکسهای یوروگیمر شد بد نیست یک نگاهی به عکسهای واقعی از گیم پلی iss انداخته بشه نه عکسهای بولشاتی که از فتو مد بازی انداخته میشه.
14565406651254973163.jpg
10640886146603093778.jpg
78250202879178531856.jpg

@Nathan Drake

همه چی خوب هست فقط نمیدونم چرا عکس دوم کاراکترها سایه ندارن!

آخرین ویرایش:
^^
الان این عکس های واقعی از infamous یعنی چی؟! :-/ اگه به نظرت این نورپردازی و تکسچر ها بی کیفیت هستن، بگو که من سرم رو بکوبم به این دیوار کنارم راحت شم :bighug:

تصحیح کنم که داینامیک نیست ولی Real-time هست:d اگر چرخه شب و روز میداشت میشد داینامیک:d
Forza Motorsport و DriveClub هم به هم نمیخورن که مقایسه بشن خیلی فرق دارن با هم
Dynamic lighting is a technique that simulates realistic lighting in a game world in real time, rather than depending on an artist to draw lighting effects into the game world at design time. This allows the lighting of the game world to respond to real changes in environment, such as allowing creatures and objects to cast shadows.

Read more: Dynamic Lighting Games | eHow

Real time کاملا" با بیک و از قبل ساخته شده فرق میکنه

تعریف جدیدی تو این مبحث ارائه دادید
:biggrin1:
آفرین.

@ The End Of Ps
چیزی که خیلی بدیهی و واضحه همون طور که ign عقیده داره اینه که گرافیک forza5 با اینکه همه گرافیک گیم پلی و نسخه ریتیل را دیدن از گرافیک dc تو ویدئوهای تبلیغی و تریلر بالاتره عکسهای یوروگیمر همگی از گیم پلی هستن البته در سایت یوروگیمر اشاره شده که به نظر میاد گرافیک بعضی پیستها ناتمام هستن به دلیل لانچ پس بهتر هست صبر کنید تا یوروگیمر عکسهای واقعی از گیم پلی dc را هم نشون بده.
ولی حالا که صحبت از عکسهای یوروگیمر شد بد نیست یک نگاهی به عکسهای واقعی از گیم پلی iss انداخته بشه نه عکسهای بولشاتی که از فتو مد بازی انداخته میشه.
14565406651254973163.jpg
10640886146603093778.jpg
78250202879178531856.jpg

@Nathan Drake

همه چی خوب هست فقط نمیدونم چرا عکس دوم کاراکترها سایه ندارن!

داداش شما دقیقا مشکلت چیه ... چطوری از بحث DC و فروتزا پریدی روی اینفاموس ... منطقت منو منهدم کرد ... جالبه تا چند وقت پیش هم سعی میکردی ادای بی طرف ها رو در بیاری

عکس دوم هم چند تا منبع نور تو محیط میبینی ؟؟؟ فکر میکنم جواب سوالت باشه

داداش شما دقیقا مشکلت چیه ... چطوری از بحث DC و فروتزا پریدی روی اینفاموس ... منطقت منو منهدم کرد ... جالبه تا چند وقت پیش هم سعی میکردی ادای بی طرف ها رو در بیاری

عکس دوم هم چند تا منبع نور تو محیط میبینی ؟؟؟ فکر میکنم جواب سوالت باشه

اولا که موضوع تاپیک مقایسه dc و forza نیست بحث آزاده.
دوما من بی طرف نیستم ولی طرف حقو میگیرم.
سوما در نهایت فکر نمیکنم این چیزا که من کدوم طرفی هستم به شما ربطی داشته باشه.
چهارما لطفا ادای ناظمهارو در نیار.

فک کنم به تعداد تاپیک و موضوعات مربوط به فورزا5 اون 2تا عکس رو گذاشتید! از فورزا5 عکس های دیگه ایی هم هستا !!!!
15438220980347836731.jpg

49034379771461790124.jpg
44483033203015889886.jpg
گرچه قضاوت و مقایسه فورزا5 از رو عکس بیهوده ترین کار ممکنه هست چون بیش از نیمی از زیبایی و عظمت سری فورزا به فیزیک منحصر به فرد و فریم ثابتش هست که بشدت ریلیستیکش کرده !

پس DC با یه سال تاخیر و 30 فریم بودن هنوز از FMS5 سر تر نیست جالبه واقعا... :-?از همین الان منتظرم ببینم FH2 که 30 فریمیه و لانچم نیست چه شکلی میشه یعنی مقایسش با DC باید جالب باشه....
از کجا یهو معلوم شد که DC از FMS5 سرتر نیست؟!
yahoo_7.gif
از حرف منتقد IGN که دوتاشونم بازی کرده البته اگه IGN هنوز بی اعتبار نشده باشه...
الان معلوم شد FMS5 از DC بهتره و FH2 هم که کلا DC رو جوییده تف کرده بیرون؟!
yahoo_7.gif
یعنی جدا شک دارید نسبت به این قسمت...:-/
پ م: کلا میدونم درد داره چون خیلی روش حساب کردید توصیه میکنم به همون عکس گذاشتن از DC ادامه بدید اینجوری باورتون میشه از FMS5 بهتره...
کنتور که نداره، Knack >>> Halo 5. اگه دارید انتقاد، پستش کنید به ما
yahoo_6.gif
باحال بود اصلا عاشق همین منطق سونی فنا شدم دیگه...
yahoo_6.gif

آخرین ویرایش:
پس DC با یه سال تاخیر و 30 فریم بودن هنوز از FMS5 سر تر نیست جالبه واقعا... :-?از همین الان منتظرم ببینم FH2 که 30 فریمیه و لانچم نیست چه شکلی میشه یعنی مقایسش با DC باید جالب باشه....

خوب شما که DC بازی کردی تعریف کن بدونیم چطوریاس :-/
جالبه میان اینجا میگن FM5 بهتر بعد بهشون میگی چطوری با بازی ای که نیومده مقایسه کردی دیگه جواب نمی دن :))
چی شد ؟ Horizon که خیلی بهتر از DC بود ؟ حالا منتظر 2 هستین ؟

@ The End Of Ps عکسهای یوروگیمر همگی از گیم پلی هستن
نمیدونستم اسکرین هایی که دوستمون Infected Area@ گذاشت از گیم پلی نبود ! من تا الان فکر میکردم اون دموی 358 مگی که دانلود کردم و این اسکرین ها هم از اون بود گیم پلی بوده :(

از کجا یهو معلوم شد که DC از FMS5 سرتر نیست؟! :-/
یکی از افراد IGN گفته که تصویری که من تو ذهنم دارم از FMS5، کمی از DC بهتره ولی باز هم باید بازی ها رو کنار هم قرار بدم تا بتونم نظر قطعی بدم.
الان معلوم شد FMS5 از DC بهتره و FH2 هم که کلا DC رو جوییده تف کرده بیرون؟! :-/
یعنی جدا شک دارید نسبت به این قسمت...
yahoo_7.gif
کنتور که نداره، Knack >>> Halo 5. اگه دارید انتقاد، پستش کنید به ما :bighug:
مقایسه یه بازی که هنوز نیومده، با یه بازی که اصلا هنوز معرفی هم نشده فقط از اساتید بازی‌سنتر بر میاد.
پ م: کلا میدونم درد داره چون خیلی روش حساب کردید توصیه میکنم به همون عکس گذاشتن از DC ادامه بدید اینجوری باورتون میشه از FMS5 بهتره...
والله اون عکس ها مثل این که خیلی بیشتر درد داشته که 10 دفعه بهش اشاره کردید.
منتها برای رفع درد، Painkiller هاتون Fake بوده دچار توهمتون کرده دارید FH2 که هنوز وجود خارجی نداره رو با DC مقایسه می‌کنید :-j
کلا موفق باشید دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
باو بیخیال! اینقدر سر چهارتا انحصاری تو سر هم نزنید! همین Project Cars رو بچسبید ! این از مقایسه DC و Project cars (عکس بالایی تو هر اسپویلر مربوط به DC هست)

Driveclub-1-670x376.png

ProjectCars-1-670x376.png

///////
Driveclub-12-670x376.png
ProjectCars-13-670x376.png

///////////
Driveclub-7-670x376.png
ProjectCars-2-670x376.png
//////////
Driveclub-4-670x376.png
ProjectCars-7-670x376.png
///////////
Driveclub-6-670x376.png
ProjectCars-8-670x376.png

بقیه عکس ها :Driveclub vs Project CARS Screenshot Comparison: Two Gorgeous Faces of the Racing Coin | DualShockers

یعنی جدا شک دارید نسبت به این قسمت...:-/

بیشتر این درد داره که از بیکاری بشینی توهم بزنی که FH2 ( بازی ای که وجود نداره ) از DC بهتره :) یا اینکه بری اکانت جدید بسازی و بیای دوباره از actual in game و فریم بافر حرف بزنی و عکس بذاری :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or