اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
حالا چه فرقی برای شما داره ؟؟؟؟

یعنی از نظر تو هر حرفی که اشتباهه باید اشتباه بمونه چون ممکنه برای کسی فرق نکنه؟ :))

این بحثها و اعلام تاخیر بازی تو مکالمشون با گیم راکتور پیش اومده و مسیو استودیو سازنده بازیه . فکر کنم این استودیو تحت مالکیت یوبسافته . چه فرقی داره .

منظورتو متوجه نشدم خلاصه منبعی که گذاشتی بخون همه این حرفها از قول یه نفر ناشناس زده شده.

دیدم پستتو ویرایش کردی اینو نوشتی
استودیو سازنده این بازی تحت مالکیت یوبسافته چه فرقی داره بگیم یوبیسافت یا massive . حالا یوبسافت رو پاک کردم شما راضی باشی !

آخه چه ربطی به راضی بودن نبودن من داره؟ خبر باید درست ترجمه بشه دیگه حداقل قوانین انجمن که اینو میگه.

این طی یک مکالمه مطرح شده بین اون سایت و مسیو . ببین پایینش نوشته " طی گفنگوی ما با مسیو "

از خوده نوشته هم معلومه سوال جوابه

میشه نقل و قول کنی کجای اون منبع نوشته طی گفتگوی ما با مسیو؟

اقا شما چرا همه چیو شلوغش میکنی؟ این استودیو ماله یوبیسافته .به جای مسیو نوشتم یوبیسافت . پاک شد لطفا کشش نده

من کشش نمیدونم تو داری کشش میدی :)) هنوزم غلط نوشتی چون به جز حرفهای یه منبع ناشناس هیچ چیزی از طرف هیچ کس تایید نشده.

During the conversation we learnt that Massive have major issues with cross-platform features for multiplayer and that Uncharted 3 has served as inspiration for the animations in the game.

یعنی واقعا اینو نمیبینی ؟ اینارو از خودشون در اوردن ؟خودشون نشستن از خودشون سوال کردن پس اره ؟ اونم سایت گیم راکتور !

=))
خودت اینو ترجمه کن ببین چی نوشته!
اونجا نوشته در جریان این گفتگو که منظورش همون گفتگو با اون منبع ناشناس هست.
عزیز من ترجمه کردن خبر بیش تر از فن بازی یه پیش نیازی از زبان انگلیسی هم نیاز داره همینجوری که آدم نمیتونه فقط از قوه تخیل استفاده کنه.

آخرین ویرایش:
همچین اعلام کردند برای ساخت بازی از بازی uncharted 3 الهام گرفتند . در بخش انیمیشن های فوق العاده این بازی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yagami

دوست خوب من فک کنم حرف استودیو سازنده از خود ناشر معتبر تر باشه . برای مثال برای من حرف ناتی داگ از صدتا حرف سونی معتبر تره

spill
دوست خوب من فک کنم حرف استودیو سازنده از خود ناشر معتبر تر باشه .
موضوع اینه که خبر چیزیو تایید نکرده حالا چه به نفع مایکروسافت بود چه سونی فرقی نمیکرد من بازم این حرفارو میزدم ترجمه درست خبر اینه که گفته اگه برگردیم به ژانویه ما یه خبر گذاشتیم که بازی dividion تو سال 2014 نمیاد (منبع خبرمون یه سازنده ناشناس بود) که گفت "انجین بازی خوب کار میکنه ولی کارمون تموم نشده اما خوب کار میکنه . ساخت بازی به هر حال تازه شروع شده"
شب قبل این خبر توسط یوبی سافت تایید شد که بازی تو سال 2014 نمیاد.
با تایید اون خبر به ذهن ما رسید که با منبعمون تماس بگیریم و خودمونو آپدیت کنیم ...
که بقیه خبر نقل و قولهای این گفتگو با همون منبع ناشناس هست پس منبع خبر نه یوبی سافت هست نه استودیوی مسیو و نه چیزی رسما تایید شده و نه چیزی تکذیب شده چیزی که اشکال داره نوع نقل قول خبر هست دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
این یارو اول گفته که بازی 2014 عرضه نمیشه، یوبی چند روز بعد تایید کرده. حالا اومده اینو گفته. با توجه به حرف قبلیش باید حرفاش معتبر باشه؛ خلاصه خیلی گیر ندین:دی

خودمونیما با اختلاف سخت افزاری موجود اختلاف گرافیکی فاحش نسل قبل رو شاهد نیستم!(چ عذابی نسل قبل سر ps3 کشیدن :d )

خوب تا با سخت افزار Ps3 آشنا شدن هم يه كم طول كشيد البته اينم بايد در نظر داشت كه هميشه مايكرو از نظر درايور و SDK از سوني بهتر عمل كرده ولي به هر صورت بازياي مولتي سال 2013 اكثرا روي Ps3 بهتر بودن انحصارياي Ps3 هم كه ديگه حرفي براي گفتن باقي نميزاره

در مورد اختلاف شاهد نبودن هم يه كم كم لطفي ميفرماييد اختلاف بعضا بيشتر از 720 و 1080 خيلي كم هم نيست

خودمونیما با اختلاف سخت افزاری موجود اختلاف گرافیکی فاحش نسل قبل رو شاهد نیستم!(چ عذابی نسل قبل سر ps3 کشیدن :d )
بانمک بود لیست بالای صفحه رو ندیدی انگار تاحالا :d
اینم گرافیک بازیش درحد نسل 7 ـه و خب چیز سنگینی نیست و روی کنسولای نسل قبل هم داره 60 فریم اجرا میشه

وقتی اختلاف در حد افکتها و دندونه ها و .... باشه میشه از روی عکس گرفتن و ویدئو دیدن تفاوت ها رو مشاهده کرد و عکس گذشت و از این حرفا ولی وقتی تفاوت میشه در حد رزولیشن 720p و 1080p اون موقع دیگه نمیشه از روی یک ویدئو تفاوت رو مشاهده کرد مگه اینکه اصل ویدئوی 1080p رو داشته باشید (( که نیست)) و همینطور یه ویدئوی جدا واسه اون کیفیت پایینه!!!

تفاوت 1080 رو با 720 وقتی میفهمید که 1080 رو تجربه کنید لامصب اصلا یه دنیای دیگست خیلی لذت بخشه ضمن اینکه باز تفاوت اونجایی براتون مشخص میشه که تلویزیونتون هم فول اچ دی باشه و 1080p رو که پلی استیشن داره اجرا میکنه قشنگ ساپورت کنه !

آخرین ویرایش:
خوب تا با سخت افزار Ps3 آشنا شدن هم يه كم طول كشيد البته اينم بايد در نظر داشت كه هميشه مايكرو از نظر درايور و SDK از سوني بهتر عمل كرده ولي به هر صورت بازياي مولتي سال 2013 اكثرا روي Ps3 بهتر بودن انحصارياي Ps3 هم كه ديگه حرفي براي گفتن باقي نميزاره

در مورد اختلاف شاهد نبودن هم يه كم كم لطفي ميفرماييد اختلاف بعضا بيشتر از 720 و 1080 خيلي كم هم نيست
یک مورد لطف می کنی مثال بزنی که اختلاف بیشتر از 1080 و 720 باشه ؟؟
دیگه بزرگ نمایی هم حدی داره ...

وقتی اختلاف در حد افکتها و دندونه ها و .... باشه میشه از روی عکس گرفتن و ویدئو دیدن تفاوت ها رو مشاهده کرد و عکس گذشت و از این حرفا ولی وقتی تفاوت میشه در حد رزولیشن 720p و 1080p اون موقع دیگه نمیشه از روی یک ویدئو تفاوت رو مشاهده کرد مگه اینکه اصل ویدئوی 1080p رو داشته باشید (( که نیست)) و همینطور یه ویدئوی جدا واسه اون کیفیت پایینه!!!

تفاوت 1080 رو با 720 وقتی میفهمید که 1080 رو تجربه کنید لامصب اصلا یه دنیای دیگست خیلی لذت بخشه ضمن اینکه باز تفاوت اونجایی براتون مشخص میشه که تلویزیونتون هم فول اچ دی باشه و 1080p رو که پلی استیشن داره اجرا میکنه قشنگ ساپورت کنه !

اتفاقا من ویدئوی مقایسه ی Assassin's Creed 4 رو دیدم (Xone و PS4 و PC) واقعا تفاوت ها بین نسخه های کنسولی اونقدر کم بود که غیر قابل تشخیص بود ، حتی توی freeze frame هم به سختی میشد تفاوتی رو دید ! توی کیفیت و گرافیک دقیقا عین هم بودن هیچ برتریی نمیتونستم به نسخه ی PS4 یا Xoneش بدم !!! شما می گی باید هر دو رو جدا توی اندازه اصلی (720p و 1080p) دید تا تفاوت حس بشه در حالی که من اصلا قبول ندارم ، نسخه های کنسولیشون دقیقا یک کیفیت رو داشتن ! اما زمانی که نسخه ی PCش رو هم کنار اون دو نسخه قرار میداد اون موقع میشد تفاوت رو واضح دید (در اصل نسخه ی PC و PS4 ش روی 1080p بودن و نسخه ی Xone هم روی900p بود خود فیلم هم کیفیت 720p رو داشت) نسخه ی PC توی بعضی موارد بهتر از کنسولی هاش بود و اصلا هم نیازی به freeze frame کردن نداشت چون مشخص بود ! تفاوت نسخه ی PC با PS4 و Xone مشخص بود ، اما بین نسخه ی Xone و PS4 تفاوتی نبود (لباس های آدم ها فرق میکردن گاهی) پس برای مقایسه ی ویدئویی نیازی نیست کیفیت ویدئو روی 1080 باشه ! اصلا این حرف مسخرست ! ویدئویی که 900p هست رو اگه تغییر اندازه بدی و بکنیش 1080p خوب معلومه که کیفیتش خراب میشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or