اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
CPU سری ZEN 2 با فرکانس 3.6 و حافظه SSD نسل هشتیه8-|:-?
یا مشخصات کنسول های نسل هشت رو نمیدونید یا دارین ترول میکنی
درسته ولی جی پی یو در این کنسول بیشتر به نسل 8 میخوره . بنظرم در اینده هم بخاطره همین جی پ یو بیشتر برای سازنده ها دردسر درست کنه این کنسول با ۴ ترافلاپس .

ما تازه میخوایم سری اس بگیریم :D
بنظرتون با این مشکلات قیدشو بزنیم یعنی؟
من هم سری اس داشتم هم سری ایکس
یه نصیحت برادرانه به همه بکنم
اگر پلتفرم اصلی شما ایکس باکس هست شک نکنید سری ایکس انتخاب کنید ولی اگر درکنار PS5 یا PC میخواید تهیه کنید سری اس پیشنهاد میشه
خیلی هم کنسول خوبیه ولی هم حافظه بسیار کمی داره و همینکه طبق تجربه من روی Forza horizon 5 بغیر از رزولوشن تفاوت بافتی و گرافیکی زیاده روی دوتا کنسول
و اینم درنظر بگیرید تازه اول نسل هستیم
ببخشید بابت آف تاپیک

نکته ای در مورد بهانه جویی های سازنده دایینگ لایت ۲:
تعداد بازی های ۱۲۰fps تعداد بازی هایی که سری اس می تواند ۱۲۰ فریم بر ثانیه اجرا کند : ۶۰ بازی
منبع و لیست بازی های ۱۲۰ fps روی هر ۳ کنسول نسل ۹:
PS5 and Xbox Series X games with 120fps support
یه نکته دیگه که بازی هایی مثل فارکرای ۶ و کالاف ونگارد که هر دو برچسب x/s یعنی نسل نهمی رو دارند، روی سری اس به صورت ۱۴۴۰p (۲k) و ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا میشه قشنگ نشون می ده که سازنده دایینگ لایت دنبال بهانه اس .
و همچنین دموی ماتریکس که با unreal engine5 ساخته شده روی سری اس اجرا میشه .اجرای این دمو کار بزرگی هستش به طوری که روی کنسول ۱۸ میلیونی معروف نسل قبل که پسوند پرو هم داره قابل اجرا نیست.
به قول سایت تک رادار ماتریکس awaken یک بار برای همیشه ثابت کرد سری اس کنسول next gen هستش
مثال های زیادی هست که حرف های تک لند رو رد می کنه در مورد سری اس.فورزا ۵ فلایت سمیولیتور و ...
خلاصه کلام اینه که بهینه نبودن بازی شرکتی که حتی بازیش روی ps5 و سری ایکس هم !۱۰۸۰ در حالت ۶۰fps اجرا میشه دلیل بر ضعف کنسول نیست.

یه نکته جالب بگم شاید بعضیا ندونن
گرافیک سری اس از وان X نسل هشتمی بطرز قابل توجهی ضعیف تره
این یعنی تو بازیهای میان نسلی اگه یه ssd به وان اکس وصل کنید خروجی بهتری میگیرید
بنظر من هم این کنسول یه اشتباه بود و باید مثل سونی نسخه بدون بلوری میدادن

• Like
Reactions: U n i t e d
نکته ای در مورد بهانه جویی های سازنده دایینگ لایت ۲:
تعداد بازی های ۱۲۰fps تعداد بازی هایی که سری اس می تواند ۱۲۰ فریم بر ثانیه اجرا کند : ۶۰ بازی
منبع و لیست بازی های ۱۲۰ fps روی هر ۳ کنسول نسل ۹:
PS5 and Xbox Series X games with 120fps support
یه نکته دیگه که بازی هایی مثل فارکرای ۶ و کالاف ونگارد که هر دو برچسب x/s یعنی نسل نهمی رو دارند، روی سری اس به صورت ۱۴۴۰p (۲k) و ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا میشه قشنگ نشون می ده که سازنده دایینگ لایت دنبال بهانه اس .
و همچنین دموی ماتریکس که با unreal engine5 ساخته شده روی سری اس اجرا میشه .اجرای این دمو کار بزرگی هستش به طوری که روی کنسول ۱۸ میلیونی معروف نسل قبل که پسوند پرو هم داره قابل اجرا نیست.
به قول سایت تک رادار ماتریکس awaken یک بار برای همیشه ثابت کرد سری اس کنسول next gen هستش
مثال های زیادی هست که حرف های تک لند رو رد می کنه در مورد سری اس.فورزا ۵ فلایت سمیولیتور و ...
خلاصه کلام اینه که بهینه نبودن بازی شرکتی که حتی بازیش روی ps5 و سری ایکس هم !۱۰۸۰ در حالت ۶۰fps اجرا میشه دلیل بر ضعف کنسول نیست.
Xbox Series S uses a dynamic resolution with the highest resolution found being 2560x1440 and the lowest resolution found being approximately 1920x1080. Edit: Pixel counts at 2560x1440 seem to be rare on Xbox Series S.

FARCRY 6

سري اس وقتي بازيهاي هورايزن ٥ رو با صد و خورده اي گيگ
فلايت سيموليتر رو با ١٥٠ گيگ اجرا مي كنه
توانش رو نشون ميده
منتهي با قدرت ٤ ترافلاپس جي پي يو توقع تنظيمات ultra يا high رو تو بازيهاي اپن ورلد نبايد ازش داشت
الان فيفا ٢٢ روي سري اس فوركي و ٦٠ فريمه 😉

فیفا رو شما با APU خود سی پی یو هم میتونی 1080/60 بازی کنی:D

و البته يه نكته جالبت تر اينه كه از اواخر ٢٠٢٢ بايد با وان اكس فقط بازيهاي نسل ٨ رو و كراس جنها رو بازي كرد

مشخصا حرفم تبلیغ برا وان X نبود بلکه تحقیر سری S بود :D
ولی این اوایل نسلی چیز خوبیه خصوصا برا ما ایرانیا و هند و ...
در ادامه صرفا برا کسایی هست که میخوان یه بازی آنلاین رو صفحه 1080 بزنن.

سری s واس افرادی هست که tv رو نمی‌خوان ارتقاع بدن. صرفا می‌خوان گیم بازی کنن. به نظرم کاملا مناسبه براشون.

یه اپگرید کنسول و TV واس من ۵۰ میلیون هزینه‌ش شد. ولی یه سری s تهش ۱ ترا ssd میشد بهش اضافه کرد.

۵۰ میلیون و ۱۰ میلیون قطعا و عقلا متفاوته. اینکه ps5 و X SX بگیری با TV ۱۰۸۰ یکمی ناعاقلانه‌س. من یکماه ذلت کشیدم دیدم نمیشه TV گرفتم.

این قضیه ترا فلاپس هم نمی‌دونم یهو با اهمیت میشه یهو بی اهمیت. :))) عجیبید واقعا

سری s واس افرادی هست که tv رو نمی‌خوان ارتقاع بدن. صرفا می‌خوان گیم بازی کنن. به نظرم کاملا مناسبه براشون.

یه اپگرید کنسول و TV واس من ۵۰ میلیون هزینه‌ش شد. ولی یه سری s تهش ۱ ترا ssd میشد بهش اضافه کرد.

۵۰ میلیون و ۱۰ میلیون قطعا و عقلا متفاوته. اینکه ps5 و X SX بگیری با TV ۱۰۸۰ یکمی ناعاقلانه‌س. من یکماه ذلت کشیدم دیدم نمیشه TV گرفتم.

این قضیه ترا فلاپس هم نمی‌دونم یهو با اهمیت میشه یهو بی اهمیت. :))) عجیبید واقعا
تفاوتشون حتی در 1080 هم واضحه
به عنوان کسی که قبلا سری اس داشته میگم
خیلی بازیها هم که دیگه ۶۰ فریم نمیشن
فقط بازیهای ورزشی مثل فیفا شاید دیگه فرقی نکنه
تفاوت در بازیهایی مثل مترو و بتلفیلد هم به غیر از رزولوشن واضحه تازه اینا بین نسلین
به نظر من کسی که الان وسعش نمیرسه یه مقدار صبر کنه حالا ۶ ماه یا یکسال احتمال میدم بشه سری ایکس حتی ۱۳ تومن هم خرید

سری اس اصلا ارزش نداره
حالا شاید تو بازیهایی که الان منتشر میشن بشه یه جورایی توجیه کرد تفاوت بصریشون رو ولی 2-3 سال دیگه قشنگ سری اس با بازیهای سری ایکس و ps5 بیش از یک نسل فاصله خواهد داشت (همین الانشم اندازه یک نسل تقریبا فاصله هست)

سری اس حداقل برای بچه های اینجا که اکثرا کژوال گیمر نیستن مناسب نیست به هیچ وجه / ولی برای کژوال ها یا کسایی که فقط بازیهای کوچیک یا فیفا مانند دورهمی بازی میکنن کنسول خوبیه​

.

سری s واس افرادی هست که tv رو نمی‌خوان ارتقاع بدن.

دو سال دیگه این حرف رو نخواهی زد. الان چون بازی ها از دم بر پایه نسل قبلن و صرفا یه آپگرید نسل بعدی دارن، سری S تفاوتش منحصر شده به رزولوشن، فریم ریت و نبود یه سری فیچرهای گرافیکی. اما به مجرد اینکه موج دوم بازی های بیان، یعنی عناوینی که از ابتدا بر مبنا کنسول های نسل بعدی ساخته شدن و دیگه ارتباطی با نسل قبل ندارن، تازه مشخص میشه سری S چیکاره است.

به نظر من هم اختلاف گرافیکی خیلی فاحش میشه و دیگه اینطور نیست که فکر کنید همون گرافیک خفنو صرفا دارید 1080 میبینید، هم اینکه کلا بازیسازها رو محدود میکنه، چون به هر حال بازی باید روی ایشون هم اجرا بشه.

با بخشی از حرفات مخالفم،من به مدت یک هفته همزمان هم series s و هم series x داشتم و تست کردم(Forza horizon 5)
دیگه پوشش گیاهی ربطی به رزولوشن نداره،توی series s خیلی ضعیف تر از series x بود
باتوجه به قیمتش series s نه تنها ارزش داره و کم نمیاره بلکه انتخاب بشدت هوشمندانه و منطقی هست ولی طبیعتاً کسی هم که میخره وقتی مقایسه هارو میبینه نباید دل زده بشه چون تفاوت قیمتی یکی دو میلیون نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or