اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
کسی که سری s گرفته واقعا درگیر این چیزایی نیست که من و شما هستیم.

اینو به شدت موافقم ولی، همیشه هم به همه دوستان گیمر هاردوکور پیشنهاد میکنم یه مقدار بیشتر پول بدن و X بخرن که کیف کنن از ویژوال بازی ها، اما گیمرهای دیگه، بخصوص کسی که میخواد فقط Fifa بزنه با CoD و فورتنایت و اینا، همون S براش کافیه. کلا بازی های مالتی پلیر. چون ویژوال محور نیستن اصلا. پیشرفت گرافیکی هم درشون زیاد دیده نمیشه و 10 سال بعدم همینی هستن که الانن:دی

اینو به شدت موافقم ولی، همیشه هم به همه دوستان گیمر هاردوکور پیشنهاد میکنم یه مقدار بیشتر پول بدن و X بخرن که کیف کنن از ویژوال بازی ها، اما گیمرهای دیگه، بخصوص کسی که میخواد فقط Fifa بزنه با CoD و فورتنایت و اینا، همون S براش کافیه. کلا بازی های مالتی پلیر. چون ویژوال محور نیستن اصلا. پیشرفت گرافیکی هم درشون زیاد دیده نمیشه و 10 سال بعدم همینی هستن که الانن:D
دوبرابر یه مقداره :-/ :D
این ۹ میلیونه اون یکی ۱۸ میلیون :D

دوستان هممون میدونیم سری s نصف قیمت سری x هست و به نسبت همون قیمت خروجی مطلوبی میده و ...... .

ولی ما اکثرا هاردکورگیمریم و به همین دلیلم اینجا تو تاپیک اخبار کیفی اجرایی بازیها هستیم چون کیفیت خروجی بصری بازیها برامون مهمه

در نتیجه سری s خروجی مطلوب نسل 9 نمیده متاسفانه و صرفا برای کژوال گیمر مناسبه (حالا یکی با رزولوشن ۷۲۰ هم بازیهای نسل ۹ رو بازی کنه و لذت ببره بازم نظر شخصیه خودشه ولی هر چیزی یه استانداردی داره بهرحال مخصوصا برای کسی که تخصصی لذت میبره از چیزی نه گذرا )

.

.

دوبرابر یه مقداره :-/ :D
این ۹ میلیونه اون یکی ۱۸ میلیون :D

خوب اگه یکی هاردکور باشه، به گرافیک بازی ها اهمیت بده و بخواد بهترین تجربه ممکن رو داشته باشه، صرف 8 9 تومن اضافه و خرید کنسولی که تا 5 6 سال بعد بازی کردن بی دغدغه رو تضمین میکنه، هزینه اضافه ای نیست براش. یه مقدار سخته به خاطر این شرایط بد اقتصادی اما در دراز مدت به شدت به صرفه است.

دوستان هممون میدونیم سری s نصف قیمت سری x هست و به نسبت همون قیمت خروجی مطلوبی میده و ...... .

ولی ما اکثرا هاردکورگیمریم و به همین دلیلم اینجا تو تاپیک اخبار کیفی اجرایی بازیها هستیم چون کیفیت خروجی بصری بازیها برامون مهمه

در نتیجه سری s خروجی مطلوب نسل 9 نمیده متاسفانه و صرفا برای کژوال گیمر مناسبه (حالا یکی با رزولوشن ۷۲۰ هم بازیهای نسل ۹ رو بازی کنه و لذت ببره بازم نظر شخصیه خودشه ولی هر چیزی یه استانداردی داره بهرحال مخصوصا برای کسی که تخصصی لذت میبره از چیزی نه گذرا )

.

.
این که واضحه. اما من بحثم سر یه مقداره. یه مقدار میشه ۱ تومن ۲ تومن ، اصن ۴ تومن. آخه ۹ تومن یه مقداره؟ :D
البته شایدم واسه ما خیلیه…
در کل آره، سری ایکس مشخصا بهتره

خوب اگه یکی هاردکور باشه، به گرافیک بازی ها اهمیت بده و بخواد بهترین تجربه ممکن رو داشته باشه، صرف 8 9 تومن اضافه و خرید کنسولی که تا 5 6 سال بعد بازی کردن بی دغدغه رو تضمین میکنه، هزینه اضافه ای نیست براش. یه مقدار سخته به خاطر این شرایط بد اقتصادی اما در دراز مدت به شدت به صرفه است.
الان رددد۲ با اون عظمت و گرافیک روی ps4 با اون سخت افزار داره اجرا میشه،بدون مشکل،
مطمعن باش سری اس در طولانی مدت و آشنایی بیشتر سازندها با سخت افزارش،عملکردش بهتر میشه(یا نینتندو سوییچ با سخت افزار موبایل
چقدر بازی براش اومده،کلی پرفروش بوده)

اگه یکی زوم نکنه رو تصویر و نشینه تعداد برگا رو بشمره فرقش مشکلی نیست. من تی ویم هم 2k عه.
هرچی بگذره وضعیت کنسول بهتر میشه نه بدتر. همه کنسولای تاریخ اینطوری بودن سر سری اس این موضوع تغییر نمیکنه یهویی.
دایینگ لایت و گاردین هم مثالای خوبی نیستن. اینکه بازی بین نسلیه وضعو بدتر میکنه نه بهتر. مخصوصا دایینگ لایت حتی از SSD Api هم استفاده نمیکنه چه برسه به چیزای دیگه.
وضعیت این بازیا رو PS5 و سری اکس هم خوب نیست سری اس که بماند.
من خودم سری اسو خریدم تا قیمت 5 مناسب تر بشه و خب سورپریزم کرده واقعا. کنسول خیلی خوبیه.
و خب بدیهیه که PS5 و اکس بهتره چرا فکر میکنید این اصل بره کسی واضح نیست؟ 8-|
قیمت اکس دو برابر اسه. مثل این میمونه به کسی که ماشین مدل پایین داره بری بگی خب چیزی نیست که برو یه ماشین بهتر بگیر.

الان رددد۲ با اون عظمت و گرافیک روی ps4 با اون سخت افزار داره اجرا میشه،بدون مشکل،
مطمعن باش سری اس در طولانی مدت و آشنایی بیشتر سازندها با سخت افزارش،عملکردش بهتر میشه(یا نینتندو سوییچ با سخت افزار موبایل
چقدر بازی براش اومده،کلی پرفروش بوده)

واقعا ربط RDR2 و سخت افزار PS4 به ضعیف بودن S چیه؟ مجدد گودرز و شقایق؟ یا آشنایی سازنده ها با S قراره باعث ارتقا سخت افزار S بشه؟

من نمیدونم شما چرا انقدر علاقه مندید سر بدیهیات بحث کنید، سخت افزار ضعیف باعث باتل نک شدن ریسورس هاست، تو ساخت بازی به شدت مشکل ایجاد میکنه. همین الانم بدترین ورژن بازی های نسل بعدی متعلق به سری S ـه، اونم در زمانی که ما هنوز چندتا بازی نسل بعدی واقعی درست حسابی هم نداشتیم و از دم بازی ها کراس جن بودن. از این به بعد که بازی های کراس جن تموم بشن و نسل بعدی های واقعی بیان اختلاف تازه مشخص میشه و میبینید اتفاقا چقدر مشکل ایجاد میکنه. بخصوص تو بازی هایی که قراره از حداکثر قدرت X استفاده کنن.

آشنایی سازنده ها با سخت افزار S و رسیدن تولزها و این صحبت ها رو هم بریزید دور، اگه قرار بود صرفا با کل انجار رفتن با سخت افزار معجزه رخ بده مایکروسافت عقلش کم نبود کنسول 500 دلاری بده بیرون، همون سری S رو عرضه میکرد در کنار یه سری کلاس آموزشی برای سازنده ها تا سریع تر به قول شما با سخت افزار آشنا بشن و مشکلات حل بشه.

در کل من دیگه در این زمینه بحث بیشتری ندارم، چون همین الانم همه چیز مشخص و واضحه و به قول معروف از این صبحانه معلومه ناهار چی دارن.

من با یک چیز عجیبی روبه‌رو شدم اخیرا. بعد از نمایش هورایزن روی ps4 یکسری اومدن گفتن طرف اینو داره رو یک کنسول 1.8 ترافلاپی با معماری قدیمی اجرا میکنه و بعد یکسری میان میگن کنسول 4 ترافلاپی باعث عقب نگه داشتن ویدیوگیم میشه:| و حقیقتا یه همچین مثالی، فرار از بحثه. اولا اینکه چندتا استودیو میتونن همچین بهینه سازی ای بکنن؟ دوما الان با دوران قبل نسل روبه‌رو نیستیم که هنوز عملکرد رو ندیده باشیم. دقیقا عملکرد سری اس روی خیلی از بازیا مثل مترو دیدیم. درستم هست که ممکنه تک و توک سازنده هایی پیدا بشن که چیزای خوبی دربیارن ولی درکل خیلی قابل قبول نبوده برای یک گیمر پرو. ولی به نظرم برای گیمر کژوال منطقیه این و حتی برای کنسول دوم هم خوبه تا حدی.

واقعا ربط RDR2 و سخت افزار PS4 به ضعیف بودن S چیه؟ مجدد گودرز و شقایق؟ یا آشنایی سازنده ها با S قراره باعث ارتقا سخت افزار S بشه؟

من نمیدونم شما چرا انقدر علاقه مندید سر بدیهیات بحث کنید، سخت افزار ضعیف باعث باتل نک شدن ریسورس هاست، تو ساخت بازی به شدت مشکل ایجاد میکنه. همین الانم بدترین ورژن بازی های نسل بعدی متعلق به سری S ـه، اونم در زمانی که ما هنوز چندتا بازی نسل بعدی واقعی درست حسابی هم نداشتیم و از دم بازی ها کراس جن بودن. از این به بعد که بازی های کراس جن تموم بشن و نسل بعدی های واقعی بیان اختلاف تازه مشخص میشه و میبینید اتفاقا چقدر مشکل ایجاد میکنه. بخصوص تو بازی هایی که قراره از حداکثر قدرت X استفاده کنن.

آشنایی سازنده ها با سخت افزار S و رسیدن تولزها و این صحبت ها رو هم بریزید دور، اگه قرار بود صرفا با کل انجار رفتن با سخت افزار معجزه رخ بده مایکروسافت عقلش کم نبود کنسول 500 دلاری بده بیرون، همون سری S رو عرضه میکرد در کنار یه سری کلاس آموزشی برای سازنده ها تا سریع تر به قول شما با سخت افزار آشنا بشن و مشکلات حل بشه.

در کل من دیگه در این زمینه بحث بیشتری ندارم، چون همین الانم همه چیز مشخص و واضحه و به قول معروف از این صبحانه معلومه ناهار چی دارن.
ناهار چی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا تلاش شبانه روزی یه عده برای کوبیدن SS رو درک نمی کنم! آقا شما که اصلا قرار نیست این کنسول رو بخری! اصلا مخاطب هدف این کنسول هم نیستی! این کنسول هم که از اول هم ادعایی نداشته! SS قطعا برای کژوال گیمرا و کشور های در حال توسعه عرضه شده به خوبی هم جواب داده! شما اگر نگران ساپورت بازی ها هستین بی مورد هست! نصف بیشتر سازنده های بازی الان زیر مجموعه مایکرو هستن و پشتیبانی از این کنسول تا آخر نسل تضمین شده هست! بازی های کنسول رقیب هم که اصلا روی کنسول های مایکرو عرضه نمی شن که بخواید نگران عقب نگه داشته شدن بازی های سونی بشید! اون کسی هم که این کنسول رو میخره خودش هم میدونه که قرار نیست بهترین خروجی رو بگیره! با همه اینا واقعا الان دلیل این روشنگری های زور چپونی رو من نمی فهمم!!!

آخرین ویرایش:
نصف بیشتر سازنده های بازی الان زیر مجموعه مایکرو هستن
حالا شما وسط دعوا نرخ تعیین نکن :D
مشکل دوستان بازی های تردپارتی هست وگرنه بازیهای انحصاری که مشخصه درگیر این باتل نک نمیشن

:Dناهار چی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا تلاش شبانه روزی یه عده برای کوبیدن SS رو درک نمی کنم! آقا شما که اصلا قرار نیست این کنسول رو بخری! اصلا مخاطب هدف این کنسول هم نیستی! این کنسول هم که از اول هم ادعایی نداشته! SS قطعا برای کژوال گیمرا و کشور های در حال توسعه عرضه شده به خوبی هم جواب داده! شما اگر نگران ساپورت بازی ها هستین بی مورد هست! نصف بیشتر سازنده های بازی الان زیر مجموعه مایکرو هستن و پشتیبانی از این کنسول تا آخر نسل تضمین شده هست! بازی های کنسول رقیب هم که اصلا روی کنسول های مایکرو عرضه نمی شن که بخواید نگران عقب نگه داشته شدن بازی های سونی بشید! اون کسی هم که این کنسول رو میخره خودش هم میدونه که قرار نیست بهترین خروجی رو بگیره! با همه اینا واقعا الان دلیل این روشنگری های زور چپونی رو من نمی فهمم!!!
چرا درک نمیکنی؟ خیلی واضح و قابل درکه این رفتار از این جماعت :D

کنسولی که معماری، CPU و SSD مشابه داره چطور قراره اختلاف تو بازیای نسل بعدی حتی بیشتر از این بشه؟

دموی متریکس میتونه مثال خوبی باشه:

اگه کسی شک داره به توانایی نسل بعدی این کنسول میتونه این ویدیو رو ببینه.

چرا درک نمیکنی؟ خیلی واضح و قابل درکه این رفتار از این جماعت :D

کنسولی که معماری، CPU و SSD مشابه داره چطور قراره اختلاف تو بازیای نسل بعدی حتی بیشتر از این بشه؟

دموی متریکس میتونه مثال خوبی باشه:

اگه کسی شک داره به توانایی نسل بعدی این کنسول میتونه این ویدیو رو ببینه.
البته ناگفته نماند این رزولوشن وفریم ریت مالِ عصر یخبندانه :)
Screenshot_2022-02-11-15-03-10-348_com.google.android.youtube.jpg

این بحث سری اس و باتل نک شدن و کم آوردن در طول نسل اساسا یک بحث بی پایه هست و هیچ منطقی پشتش نیست به دلایل زیر:

1- بازیها Scalability دارند. همین داینگ لایت را میشه با یک تنظیم مناسب و رزولوشن 1080 روی یک کارت گرافیک 1050 هم اجرا کرد. از طرفی دیگه توی تنظیمات بالا و رزولوشن 4k رسما کارت گرافیک 3090 که چندبرابر PS5/Series X قدرت داره هم نمیتونه به فریم دلخواه برسه. پس سازنده ها میتونن، همینطور که تا الان هم انجام دادن با اعمال تنظیمات مناسب همون بازی را روی سری اس هم اجرا کنند. این تنظیمات مناسب هم معمولا محدود به رزولوشن و نهایتا بسته به کیس خاص RT و یکی دوتا تنظیم کوچیک دیگه مثل Draw Distance هست.

2- تارگت رزولوشن سری ایکس و فایو 4K هست و تارگت رزولوشن سری اس 1440P. این دوتا روزلوشن کلی اختلاف پیکسلی دارند و به توان محاسباتی بسیار متفاوتی نیاز دارند. پس همین اختلاف تارگت رزولوشن کاملا اختلاف سخت افزار مورد نیاز را هم توجیه میکنه. حالا با توجه به اینکه چند درصد بتونه سازنده به اون تارگت رزولوشن برسه یکم از تنظیمات میزنه روی سری اس. مشخصا بازی که روی سری ایکس و فایو 1800P-1400P اجرا میشه روی سری اس هم میاد روی رنج 1080P.

3- بازی ها در طول نسل رفته رفته روی سخت افزار بهینه میشن. این مورد هم به صورت کامل در طول نسل های قبل اثبات شده . اول نسل هشت سال 2013 ما Call Of Duty Ghost را داشتیم که روی وان 720p اجرا میشد. آخر نسل تموم شده نسل بعد شروع شده یک بازی کراس جن به اسم Call Of Duty Vanguard را داریم که چندین برابر گرافیکش بهتر از Ghost هست ولی روی همون سخت افزار سال 2013 داره داینامیک 900p اجرا میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or