اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این Killzone shadowfall بخشه Multi اصلا 1080 نیست ....

نظر شخصیه من :
در مورده the order هم بازیش واقعا توی طراحی شخصیتها درجه 1 عمل کرده اما در مورده texture ها و کیفیت بافتها من چیزه قابل توجهی ندیدم ... شرمنده :\
به نظرم the witcher 3 خیلی از همه بازیهای next gen سرتره از نظر گرافیکی مخصوصا اینکه با این حجمه بالای open world چنین کیفیتی داره ... به نظرم Next Gen ترین بازی نسل بعد هست. هرچند که اصلا نباید مقایسه کرد اما انتظار بیشتری داشتم
سری tech demo های UE4 از Epic همه از اینا بالاتر هست اصلا قابل مقایسه نیست .
من بیشتر منتظره رو نمایی ND هستم برای PS4 و Halo 4 برای one . این دوتا میتونن قدرت های واقعی این دو کنسول رو به تصویر بکشن.

1080 هست بخش مولتی فقط Upscale شده و کمی از کیفیت بافت ها برای داشتن 60 FPS کم شده

1080 هست بخش مولتی فقط Upscale شده و کمی از کیفیت بافت ها برای داشتن 60 FPS کم شده
D: درسته
اما native نیست
960x1080 هست ...
به نظرم کارشون اشتباه بود پوشوندش
اکثریت مولتی هم روی 40-50 هست ....
یعنی باید غید بشه حداقل تو لیست درست.

نظر شخصیه من :
در مورده the order هم بازیش واقعا توی طراحی شخصیتها درجه 1 عمل کرده اما در مورده texture ها و کیفیت بافتها من چیزه قابل توجهی ندیدم ... شرمنده :\
به نظرم the witcher 3 خیلی از همه بازیهای next gen سرتره از نظر گرافیکی مخصوصا اینکه با این حجمه بالای open world چنین کیفیتی داره ... به نظرم Next Gen ترین بازی نسل بعد هست. هرچند که اصلا نباید مقایسه کرد اما انتظار بیشتری داشتم
من بیشتر منتظره رو نمایی ND هستم برای PS4 و Halo 4 برای one . این دوتا میتونن قدرت های واقعی این دو کنسول رو به تصویر بکشن.
به نظر من که TW3 اصلا گرافیک فوق العاده ای نداره. گرافیکش خوبه ولی فوق العاده نیست. مخصوصا این که سال 2015 عرضه میشه و خیلی بازی خفن تر از اون تا اون موقع میاد.
مثلا تو این عکس که متعلق به E3 هست همه چیز خوبه ولی عالی نیست و تو نسل هفتم هم بازی هایی هستند که ازش بهتر باشند، کاری هم به مسئله OW بودن ندارم:
39855029809587854942.jpg
-------------------------------------
منظورت Halo 5 هست دیگه؟

به نظر من که TW3 اصلا گرافیک فوق العاده ای نداره. گرافیکش خوبه ولی فوق العاده نیست. مخصوصا این که سال 2015 عرضه میشه و خیلی بازی خفن تر از اون تا اون موقع میاد.
مثلا تو این عکس که متعلق به E3 هست همه چیز خوبه ولی عالی نیست و تو نسل هفتم هم بازی هایی هستند که ازش بهتر باشند، کاری هم به مسئله OW بودن ندارم:
-------------------------------------
منظورت Halo 5 هست دیگه؟
اره halo 5 لول D:
Sorry
----------------------------------
باشه قبول دارم حرفت رو .. اصلا مشکلی ندارم . اما در کل خودم بیشتر دوست دارم چون به نظره من بازی فقط تو texture خلاصه نمیشه. حداقل توی خلق کردن دنیای پویا و کلا tech که استفاده شده برای ساخته the witcher به نظرم خیلی عالی هست. راستی بازیش فکر کنم dynamic weather و .... همه این چیزا رو داره توی یه دنیای open world رندر میکنه D: به نظرم اگر 4 روی 1080 اجراش کنه واقعا عالی اپتیمایز کرده CD PROJEKT چون بازیاشون اکثرا سنگین هست برای pc ها هم.

اره درسته . یه بازی دیگه مثلا همین the order هم خیلی تو طراحی محیط و رنگ بندی فوق القعاده عالی عمل کرده اما خب texture های خیلی خیلی خیلی بهتر انتظار داشتم.

در کل این نسله جدید بالاپایین زیاد داره . به شخصه به جز the witcher 3 یکی دنیای Watch DOgs میخوام ببینم چه قدر پویا در اوردن ... یکی هم دوتا بازی که گفتم و اینکه یه بازی جدید از epic چون Engine که ساختن فوق العقادس ...

ส็็็็KINGส็็็็

دوست عزیز اخطاری که صفحات قبل به Knightx دادم به شما هم دلالت میکنه. وقتی بحث منطقی ندارید خواهشن با پست های خوشگل، آتیش رو بیشتر از این نکنید.

یادمون نرفته. منتهی مسئله این بود که شما میگفتید ما توی Order هیچ گرافیک WOW ـی ندیدیم و خیلی معمولیه و تو همین نسل قبل هم داشتیم همچین چیزی! این حرف با اینی که الان گفتی خیلی فرق میکنه.

من اصلا همچين حرفي نزدم.شما اومدي گفتي Wow، اين The Order چه گرافيك خارق العاده ي داره و همچين چيزي تا حالا نديده بودم و اين جور چيزها من هم گفتم به نظرم Wow The Witcher بيشتره(نه اينكه The Order Wow نداشته باشه)

بعد يادمه همين بحث Open World اومد وسط و من دقيقا همين حرفهايي كه الان توي اين تاپيك در مورد اين قضيه Open World بودن زده ميشه و Overall Graphic Achievement و اينجورچيزها زدم كه بعضي ها قبول نميكردند.

من اصلا همچين حرفي نزدم.شما اومدي گفتي Wow، اين The Order چه گرافيك خارق العاده ي داره و همچين چيزي تا حالا نديده بودم و اين جور چيزها من هم گفتم به نظرم Wow The Witcher بيشتره(نه اينكه The Order Wow نداشته باشه)

بعد يادمه همين بحث Open World اومد وسط و من دقيقا همين حرفهايي كه الان توي اين تاپيك در مورد اين قضيه Open World بودن زده ميشه و Overall Graphic Achievement و اينجورچيزها زدم كه بعضي ها قبول نميكردند.
من والا هیچ وقت کتمان نمیکنم که بازی OW وقتی بخواد با چنین جزئیاتی ساخته بشه (منظورم امثال Witcher و GTA و RDR و ... است) خیلی توان میبره تا یه بازی خطی! حالا شاید هم بحث اونموقع کمی چپ افتاده چون همونطور که میگم من مخالف اون حرفایی بودم که میگفتین مثل Order قبلا هم داشتیم و اصلا تعجب نداره!

نظر شخصیه من :

حرفت رو کاملا قبول دارم اما من قیاسی با نسل هشتم نمیزنم همون نسل هفتم خودمون نگاه کنیم متوجه میشم بازی مثل tlou حجت رو بر نسل هفتم تمام کرد وهمینطور واقعا سرآغاز نسل هشتم بود یعنی این بازی واقعا نشود داد که یه سر و گردن از همنوع نسلش جلوتر هستش و شاید به جرات بشه گفت واقعا به اندازه نسل هشتم یا فراتر از اون عمل کرده جزئیات بازی هم که به شدت واقعا تحسین بر انگیز هستش و همینطور خیره کننده هستش و نور پردازی عالی و همینطور برف و بخصوص باران به زیبایی هرچه تمامتر کار شدن که شاید اولین مرحله ایی که باران درآن خیره کننده هستش جایی که جوئل (شخصیت بازی ) پشت پنجره بیرون نگاه میکند اونجا میشود اوج قدرت گرافیک ونحوه ی برخورد زرات قطرات باران را در شیشه ها لمس کرد ..............
و خیلی از بازی های دیگه .............
اما the witcher 3 هم جای بحث زیادی دارد اما نه اونصورت که بش گفت واقعا در خور لقب گرفتن گرافیک بالا ر ا داشته باشد
و در حد خودش عالی عمل کرده ........

من والا هیچ وقت کتمان نمیکنم که بازی OW وقتی بخواد با چنین جزئیاتی ساخته بشه (منظورم امثال Witcher و GTA و RDR و ... است) خیلی توان میبره تا یه بازی خطی! حالا شاید هم بحث اونموقع کمی چپ افتاده چون همونطور که میگم من مخالف اون حرفایی بودم که میگفتین مثل Order قبلا هم داشتیم و اصلا تعجب نداره!

من اوكيم با اين استنباط.

The Amazing Spider-Man 2 بر روی X1 و PS4 به صورت 1080P اجرا می شه.:bighug:

The Amazing Spider-Man 2 wants to connect you with Spider-Man as a character | Polygon
(تصاویر داخل منبع هم مربوط به ورژن PS4 هست.)
گرافیک این بازی برای نسل بعد فوق العاده مضخرفه. منی که عاشق این بازی هستم با دیدن گیم پلی ها کلا نا امید شدم :( گیم پلی هم که همونیه که بود. یعنی یه ذرررررررره تغییر ندیدم من.

DFبازي FFX2 رو روي Vita و PS3 مقايسه كرده و Face-off شون رو منتشر رده نسخه ي PS3 روي دو مود مختلف ميتونه اجرا شه 720p با AA و 1080p بدون AA كه نتيجه ي كار خيلي جالبه 1080 بوضوح حتي بدون داشتن AA بسيار شفافتر بنظر ميرسه

75013918410590098738.jpg

Face-Off: Final Fantasy X/X-2 HD Remaster • Face-offs • Eurogamer.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or