اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
آره دیگه فقط تصاویری که شما از HR ، Beyond و کلاً هرچی انحصاری ps میذارین in-game هست تصاویری که ما میذاریم همه کات سین پری رندرpre-render هست .
بدبختی اگه HR و Beyond رو بازی کرده بودی (حتی دیده بودی) یا لااقل اطلاعاتشو داشتی میدونستی که این 2 تا بازی (کلا بازی های کیج) تمامش in-game هست و کات سین ندارند :)

بهترین ویژوال نسل قبل یا بهترین گرافیک فنی نسل قبل مسئله این است ؟؟؟؟

E3-Impressions-Beyond-Two-Souls-7.jpg

url

url

CHINA_03.jpg

url

url

Shimasani-301775-full.jpeg

100 درصد ویدئو دستکاری شده !

نه پس چیه ؟!

نفهمیدی مگه طرف باورش نمیشه که 360 میتونه یه همچین چیزی را خلق کنه حق بده براش که فکر کنه ریل تایم نیست .
خب آخه پسر خوب نمیبنی Third Personهست ؟ من برای تمام عکسایی که گزاشتم دلیل و منبع دارم که In-game هست میشه منبع این عکسو بیاری؟ کجای Halo4 این In-game بود که ما ندیدیم؟ نه خدایی یه نگا به عکس بنداز یعنی واقعا واقعا نمیفهمی این In-game نیست؟:)
07163118809929154959.jpg

عکسایی هم که از GOW3 گزاشتم تماما in-game بود اگر کسی بازی کرده باشه یا حتی تریلر های in-game رو دیده باشه میفهمه
حد فن بازی به حدیه که طرف مییاد عکس از کات سین یه بازی نسل قبلی رو با یه بازی نسل جدیدمقایسه میکنه بعدم نتیجه میگیره اون نسل قبلیه بهتره.

اگه منظورت این عکس هست که اینم in-game هست کلا تاجایی که یادمه تو بازی همه چی Realtime بود البته کسی هم نتیجه گیری نکرد گرافیک این بازی از Ryse بهتره
Beyond-Two-Souls-6-.jpg

پس چطور اون زماني كه ما ميگفتم دستاورد گرافيكي The Witcher 3 از The Order بيشتره(طبق ديده ها) شده بوديم آدم بده؟؟؟
yahoo_4.gif

ما ميگفتيم يك بازي Open World با اين حجم افكت نياز به پردازش عظيمي داره قبول نميكرديد.

میشه تریلرای In-game بازی The Order رو به ماهم نشون بدید؟

آخرین ویرایش:
اگه الان تازه وارد این تاپیک شدید باید هشدار بدم که با توجه به عکس و گیف هایی که گذاشته شده, حجم مبارکتون به سرعت رو به اتمام میره!

خب آخه پسر خوب نمیبنی Third Personهست ؟ من برای تمام عکسایی که گزاشتم دلیل و منبع دارم که In-game هست میشه منبع این عکسو بیاری؟ کجای Halo4 این In-game بود که ما ندیدیم؟ نه خدایی یه نگا به عکس بنداز یعنی واقعا واقعا نمیفهمی این In-game نیست؟:)
07163118809929154959.jpg
مثل اینکه شما به یه علم جدید تو وجودتون پی بردید که با نگاه کردن میتونید تشخیص بدید که این In-game هست یا نیست ! من هرچی زور میزنم تو تواناییم نیست تشخیص بدم ولی شما زدید رو دست همه !

من فقط اینطوری میتونم تشخیص بدم که تصویر به قدری cg مانند هست که از تصور شما خارج شده و اون تیکه از فکرتون که In-game یاب هست نمیتونه تصور چنین چیزی کنه و پیغام خطا میده .

شما یه لطفی کن و به DF که بازی را انالیز کرده سر بزن اونقت قشنگ توضیح داده که تو هیلو 4 چیزی نیست که ریل تایم نباشه و تمام کات سینها و........همگی داخل بازی و ریل تایم هستند .

دوست عزیز Hamid King اومدی و کاملا گند زدی به تاپیک و ول کن هم نیستی . حرفی نداری که به درد بخور باشه خواهشا بیش ازین تاپیک رو مورد عنایت خودت قرار نده

کلا تاجایی که یادمه تو بازی همه چی Realtime بود البته کسی هم نتیجه گیری نکرد گرافیک این بازی از Ryse بهتره
من منظورم به شما نبود.مقایسه یه فیلم بازیه نسل قبلی با یه بازی نسل جدید معلومه فن بازی و اشتباهه.

آخرین ویرایش:
گیم پلی هر دو بازی در یه سطح هست. یعنی می‌ری جلو 4 تا دکمه رو فشار می‌دی (ندی هم تاثیری نداره البته) بازی خودش می‌ره جلو. حالا اونا یه اسمی هم روش گذاشتن که بگن بازی واقعا همین طوری ـه و چیز دیگه ای نداره (حداقل داستان خیلی خوبی داره) ولی Ryse باید بری توش بجنگی! باید جنگ های قشنگ و حماسی و چالش برانگیز توش باشه نه فشردن 4 تا دکمه که درست یا غلط فشار دادنشون هم فرقی در اصل ماجرا نداره!
FPS رو الان با کدوم اینا مقایسه کنم؟! :-/ با کدومشون سنخیت داره؟! :-/
Halo 4 رو هم خیلی غول ساختید ازش! برای منی که تمومش کردم این عکس ها رو که می‌ذارید یاد این صحنه هاش میوفتم:
99112352409077192080.jpg
خوب اگه از نظر تو بین خطی بودن ، وسعت ، حجم درگیری ها و AI این دوتا بازی تفاوتی نیست که خوب بحث تمومه ! کلاً انتظار زیادی هم نمیشه داشت بالاخره نسل پیش سر این قضایا کلی بحث داشتیم درستم نیست یه شبه بزنید زیر همه حرفاتون.
در مورد عکسی هم که گذاشتی جالبه به انحصاری های خودتون که میرسه اگه عکسی که گذاشته میشه مستقیم از گیم پلی اونم با بالاترین کیفیت ممکن کپچر نشده باشه آدم رو به هزار جور تهمت و افترا متهم میکنید! بعد خودتون هر عکسی بی کیفیتی از هیلو و امثالهم گیر بیارین میذارن خم به ابرو هم نمیارین ! این عکس از گیم پلی هیلو 4 .
87614830551427273079.jpg
71520375827219654759.jpg
در مورد بقی دوستانی که نقل قول کردن هرچی شما میگید درسته !

دیگه فکر کنم وقتش باشه که یه مدیر بیاد و اکثریت پستای چند صفحه اخیر رو پاک کنه "چون ربطی اصلا به موضوع تاپیک ندارن" تا بحث تموم بشه و به روال سابقش برگرده، داره بحث ها کل کل بین کنسولی و مسائل نسل قبل میشه ...

به نظرم وقتش رسیده ناظمای انجمن با بعضی از یوزرای واقعا لوس و بی مزه یه برخورد جدی بکنن آدم بعضی از پستها رو که میخونه حالت تهوع میگیره :-&

تاپیک تا صفحه 14 - 15 خوب بود کم و بیش داشت بحث میشد و تبادل نظر ولی یک دفعه یک عده که تو چهارچوب منطق و دلیل نمیتونن به بحث ادامه بدن شروع کردن به بهانه جویی و مسخره کردن و فرافکنی.

در مورد بازي ديويد كيج بحث شد نظر DF هم بد نيست جويا بشيم

Quantic Dream's David Cage assures us that everything we - and you - have seen with Beyond thus far is all real-time, running on PlayStation 3 hardware.

حالا كاري به بقيه مقاله ندارم ولي اين بخشو گذاشتم سوتفاهم برطرف شه دقيقا اشاره كرده كه كلش ريل تايم و روي سخت فزار PS3 اجرا شده

Tech Analysis: Beyond: Two Souls • Articles • DigitalFoundry • Eurogamer.net

ส็็็็KINGส็็็็

دوست عزیز اخطاری که صفحات قبل به Knightx دادم به شما هم دلالت میکنه. وقتی بحث منطقی ندارید خواهشن با پست های خوشگل، آتیش رو بیشتر از این نکنید.

پس چطور اون زماني كه ما ميگفتم دستاورد گرافيكي The Witcher 3 از The Order بيشتره(طبق ديده ها) شده بوديم آدم بده؟؟؟
yahoo_4.gif

ما ميگفتيم يك بازي Open World با اين حجم افكت نياز به پردازش عظيمي داره قبول نميكرديد.

یادمون نرفته. منتهی مسئله این بود که شما میگفتید ما توی Order هیچ گرافیک WOW ـی ندیدیم و خیلی معمولیه و تو همین نسل قبل هم داشتیم همچین چیزی! این حرف با اینی که الان گفتی خیلی فرق میکنه.

آخرین ویرایش:
این Killzone shadowfall بخشه Multi اصلا 1080 نیست ....

نظر شخصیه من :
در مورده the order هم بازیش واقعا توی طراحی شخصیتها درجه 1 عمل کرده اما در مورده texture ها و کیفیت بافتها من چیزه قابل توجهی ندیدم ... شرمنده :\
به نظرم the witcher 3 خیلی از همه بازیهای next gen سرتره از نظر گرافیکی مخصوصا اینکه با این حجمه بالای open world چنین کیفیتی داره ... به نظرم Next Gen ترین بازی نسل بعد هست. هرچند که اصلا نباید مقایسه کرد اما انتظار بیشتری داشتم
سری tech demo های UE4 از Epic همه از اینا بالاتر هست اصلا قابل مقایسه نیست .
من بیشتر منتظره رو نمایی ND هستم برای PS4 و Halo 4 برای one . این دوتا میتونن قدرت های واقعی این دو کنسول رو به تصویر بکشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or