اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
@ محمد
اینایی که گفتیم همه چیز نیستن و نبایدم باشن ولی بخش خیلی مهمی هستن که تو تک تک المانها تاثیر زیادی دارن و به خاطر همینه که منابعی مثل دیجیتال فاندری تو face-off هاش بیشتر با این مسائل سر و کله میزنه . حالا کاری با anti aliasing که DF علاقه شدیدی بهش داره ندارم که اینفیمس تروکنده از این جهت :دی

پ.ن : با موبایل سخته پست دادن ، بحثو کش نده :دی

===
.SamueL.
اگه دقت کنی کسی تا حالا نگفته ISS بهتر از رایز هست این بیشتر طرف روبرو هست که نمیتونن قبول کنن که یه بازی مثل اینیمس با توجه به نوعش اومده از نظر بصری فقط در حد رقابت با رایز شده با توجه به شرایطش حالا بقیه مسائل رو کاری نداریم :دی حالا ماکرو فنا چون فعلا فقط رایز هست هر بازی که میاد رو باهاش مقایسه میکنن این بحثا پیش میاد و طبیعیه :دی

Using Tapatalk

آخرین ویرایش:
محمد مشکل تو اینه که از صحبت های من هر چی دلت میخواد برداشت میکنی و بعدش مستقیما تفکر خودت رو ربط میدی به من! تو اصلا نمیفهمی من چی میگم و هر چی خودت دلت میخواد رو میگی. من میگم این چنین گرافیکی با وجود اپن ورلد بودن بازی و فول اچ دی بودن و بالای 30 فریم بودن کار ساده ای نیست! همین حرف رو دیجیتال فاندری هم زده بود. حالا هر چی میخوای باز بچین اینجا بگو برام.

نخیر داداش 20 میلیون پولش نیست اما کسانی مثل شما هستن که اصلا به خودشون اجازه نمیدن که دست بزنن به این کنسول! در ضمن فکر نکنم 1700 پول کمی برای 90% اقشار جامعه باشی. وقتی یه کنسول رو تهیه میکنی، قدرت خرید کنسول دوم تقریبا به 0 میرسه. گرفتی قضیه رو دوباره برات توضیح بدم؟

این منبع نوری که صبح تا شب تو بوق و کرناش میکنید مربوط به یکی از باس فایت های بازی هست که، نوری که میبینید رو باید (اجباری هست) جذب کنید تا بتونید باس رو شکست بدید. این نور یه عنوان یه نور داینمیک توی بازی نیست و بیشتر جنبه منبع قدرت کاراکتر رو داره! اینم دلیلی که بازی نکردید. فقط ای کاش الان بازی تو دسترسم بود تا دوباره این مکان رو خودم چک میکردم جون شما قبلا از همین بازی عکس هایی گذاشته بودید که تعجب همگان رو به همراه داشت و کسی اون چنین کیفیتی تو بازی ندیده بود. البته همین عکس ها هم فرق زیادی با قبلی هاتون نداره و کیفیت بسیار پایین بازی داره بیداد میکنه، چیزی که کاملا خلاف واقعیت هست. این عکس ها رو که میتونید ردیف کنید بهتره این عکس ها رو هم بذارید کنارش.

اینا عکس هایی هست که من خودم کپچر کردم. میتونید به اینا هم یه نیم نگاهی بندازید تا الکی نخواید با دیدن چندتا عکس مسخره نور پردازی بازی رو زیر سوال ببرید. البته نور پردازی که چه عرض کنم حرف کلی سایت های حرفه ای در ضمیه گرافیک رو هم زیر سوال میبرید.

عکس آخر رو به علت زیاد بودن حجمش و آپلود نشدن آوردم روی 720p.

اون بحث پولو کی داره و کی نداره که بحث چیپی هست و تو اینو نداری من دارم و تو ندیدی و من دیدم و این حرفا کلا زشته واسه همین اصلا بی خیالش کش نمیدم.
ولی توضیحت درباره نور دیگه اصلا منو نابود کرد یعنی من بایست داداشمو بیارم اینجا فیزیک یاد بگیره یعنی چی چون نورو باید جذب کنید سایه نداره؟ بالاخره نور هست یا نه؟
حتما اینم چون نور خودشه نبایست سایه داشته باشه:

55267273606565684148.jpg

این یکیم حتما چون نور از سنگه و سنگ نور نداره اشکال نداره سایه داشته باشه

68525151332498391169.jpg
42143557998047783459.jpg

اتفاقا بحث من همینه که یکی از ترفندای این بازی اینه که منابع نور بازی به صورت selection سایه تولید میکنن این یه بحث یه بحث دیگه واتر افکت بازی هست که برای این نسل خیلی ضعیف طراحی شده آب دریا حتی یه دونه موجم تولید نمیکنه حداقل crysis 1 که 8 سال پیش ساخته بودنش dx 9 بود دریا توش دوتا موج میزد همین الان بازی ac دریای توش موج تولید میکنه.

01792410310306023244.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه اینایی که هی میگن اپن ورلد بودن بازی یعنی گرافیک برتر اون موقع gta v که باید همه چیزو خورد میکرد ولی موندم چرا همه اومدن گفتن تلو گرافیک برتر داره (شایدم زیرمیزی بهشون دادن یا الان دارن میدن)؟؟؟:))
کلا تو این عکسایی که من دیدم :انعکاس نور و رفتار نور در سطح اجسام مختلف واقعا عالیه ولی همه جا حتی زیر پا هم (به جز عکس اولی ) روشنه؟؟!!/:)

معنی بازی دو نسل قبل : یعنی حال کردن ، خندیدن و...
معنی یک نسل قبل: یعنی بازی انحصاری و کم نیاوردن کنسول و ...
معنی در این نسل:یعنی تعداد پلیگان های سوسک حمام و تعداد ذرات موجود در محیط و ...
معنی در نسل بعد: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Daemonis@
پس حتما شما هم چیزی جز ND ندارید که هرجا میرید کیسشو میکشید؟؟؟(JUST KIDING):p

آخرین ویرایش:
واقعا شرمندم اين پست را ميزارم چون بحث منبع نور و سايه شد
جالب بدونيد توی بازی metro last light وقتی ديناميت ها را پرتاب ميکنی نور حاصل از انفجار ديناميت
توليد سايه ميکنه اينرا عينا ديدم
واقعا کاری به هيچ بازی ندارم ولی توی اين نسل خيلی بازی ها نورهايی دارند که گزينه ی سايه
را کلا غير فعال کردند اين در حاليه که توی ryse و تعداد اندکی از بازی ها غير از نور های مستقيم indirect light ها
پردازش ميشند که واقعا حجم حافظه و مخصوصا پردازش زيادی ميگيره.....
اين نکات اصليه گرافيکه نه 1080 يا 60 frame يا ..... وقتی رعايت نشه شخصا تو حالم ميخوره

خوبیه اینجور بحثا اینه که قشنگ میفهمی طرفی که داری باهاش بحث میکنی چقدر سواد داره که دیگه بعداً لازم نباشه خودتو درگیر توضیح دادن یه موضوع دیگه بکنی!!
فردین و محمد امین اومدن دارن درمورد تفاوت بار پردازشی که سخت افزار باید پردازش کنه بین بازیهای OW و یه بازی که نمیدونم میشه بهش گفت خطی یا نه صحبت میکنن بعد یه سری اومدن دارن از جلوه های بصری صحبت میکنن!! که مثلاً کدوم سایه ی داینامیک داره یا اینکه کدوم نداره :| بعد تازه اینم هست که:
اين نکات اصليه گرافيکه نه 1080 يا 60 frame يا ..... وقتی رعايت نشه شخصا تو حالم ميخوره
خوب میگم چه کاریه! همون 792p بسازن حالا که fHD مهم نیست ، 60 فریم هم که کلاً هیچی ؛ فقط سایه ها رو دقت کنن :))

اینا عکس هایی هست که من خودم کپچر کردم. میتونید به اینا هم یه نیم نگاهی بندازید تا الکی نخواید با دیدن چندتا عکس مسخره نور پردازی بازی رو زیر سوال ببرید. البته نور پردازی که چه عرض کنم حرف کلی سایت های حرفه ای در ضمیه گرافیک رو هم زیر سوال میبرید.

عکس آخر رو به علت زیاد بودن حجمش و آپلود نشدن آوردم روی 720p.

اووووووف اووووووف وااااای عجب چیزیه لامصب!!!!

هیولای گرافیکیه که این!!!!

مگه خود سونی بتونه رو دستش بازی با گرافیک بزنه!!!!

گرافیکش واقعا خرکی بالاست!!!

رایز چیه اصلا، رایز باید با بازی های PSP مقایسه کرد...

خوب میگم چه کاریه! همون 792p بسازن حالا که fHD مهم نیست ، 60 فریم هم که کلاً هیچی ؛ فقط سایه ها رو دقت کنن
اینجوری که شما میگی پس نسخه PS4 ـه Call of Duty Ghost که 1080P و 60FPS بود میشه بهترین گرافیک نسل :دی اینا همش در کنار همدیگه مهم هست، به خدا خیلی واضحه قضیه :دی حالا یه چیزی مثل فریم مسلما ارزشش خیلی بیشتر از سایه زنی هست، ولی خب فقط این عوامل هم نیستن و کلی عامل دیگه هم هست که تاثیرگذاره. حالا جالبه گرافیک همین Ryse که نه رزولوشن 1080P داره و نه 30FPS ثابت هست رو از DF بگیر تا خیلی جاهای دیگه تحسین کردن، که نشون میده صرف رزولوشن یا 60 فریم بودن عامل قطعی و نهایی نیست.

خوبیه اینجور بحثا اینه که قشنگ میفهمی طرفی که داری باهاش بحث میکنی چقدر سواد داره که دیگه بعداً لازم نباشه خودتو درگیر توضیح دادن یه موضوع دیگه بکنی!!
فردین و محمد امین اومدن دارن درمورد تفاوت بار پردازشی که سخت افزار باید پردازش کنه بین بازیهای OW و یه بازی که نمیدونم میشه بهش گفت خطی یا نه صحبت میکنن بعد یه سری اومدن دارن از جلوه های بصری صحبت میکنن!! که مثلاً کدوم سایه ی داینامیک داره یا اینکه کدوم نداره :| بعد تازه اینم هست که:

خوب میگم چه کاریه! همون 792p بسازن حالا که fHD مهم نیست ، 60 فریم هم که کلاً هیچی ؛ فقط سایه ها رو دقت کنن :))
:|
شما بورو زامبی بزن تو رگ اونم 60 فريم 1080

راستی id شما را که ديدم ياد اين افتادم :)

آخرین ویرایش:
من خیلی از چیزهای فنی و تکنیکی سر در نمیارم ولی گرافیک طبیعی تر از رایز تا این لحظه من ندیدم حتی کرایسیس 3 روی very high شاید خیلی تکنیکی باشه و اگر فنی بحث بشه بالاتر باشه ولی تو طبیعی بودن و در حقیقت مثل فیلم بودن هیچ بازی ای تا اینجای کار به پای رایز نمیرسه.البته نظر بنده این هست.

اینجوری که شما میگی پس نسخه PS4 ـه Call of Duty Ghost که 1080P و 60FPS بود میشه بهترین گرافیک نسل :دی اینا همش در کنار همدیگه مهم هست، به خدا خیلی واضحه قضیه :دی حالا یه چیزی مثل فریم مسلما ارزشش خیلی بیشتر از سایه زنی هست، ولی خب فقط این عوامل هم نیستن و کلی عامل دیگه هم هست که تاثیرگذاره. حالا جالبه گرافیک همین Ryse که نه رزولوشن 1080P داره و نه 30FPS ثابت هست رو از DF بگیر تا خیلی جاهای دیگه تحسین کردن، که نشون میده صرف رزولوشن یا 60 فریم بودن عامل قطعی و نهایی نیست.
از من خیلی قشنگ تر و واضح تر هم فردین هم محمد امین توضیح دادن این قضیه ی واضح رو من دیگه تلاشی در این زمینه نمیکنم :دی فقط در همین حد میگم که همین افرادی که شما نقل قول کردی + خودم تا الان حرفی در مورد بهترین گرافیک نسل و از اینجور چیزا نزدیم! بحث سر بار پردازشی بود و بس! همین COD که خودت مثال زدی بیشتر از 100% روی PS4 پیکسل بیشتر داره که این درصد همینجوری از رو هوا نیومده!! تمام این اختلافات رو بذاری کنار هم من یکی نمیتونم تصور کنم که مثلاً X1 بتونه infamous رو حتی 1080 پردازش کنه حالا کلاً وارد مقوله ی فریم نمیشم دیگه!
:|
شما بورو زامبی بزن تو رگ اونم 60 فريم 1080

راستی id شما را که ديدم ياد اين افتادم :)

شما هم برو سایه ی نارنجک رو بچسب باد نبره :)
اون بحثی هم که هنوز هرجا میری از من بوکمارک کردی من هنوز پای حرفم هستم :) روی سخت افزار محدود به مرور زمان ما شاهد پیشرفت تکنیکالی خود انجین های بازیسازی هستیم که با بهینه سازی های که صورت میگیره تو گذشت زمان شاهد پیشرفت گرافیکی تو زمینه ی جلوه های بصری خواهیم بود. اما اینکه بگیم بازیساز با معماری کنسول آشنا نبوده و بلد نبودن کار کنن حرفیه که بیشتر جنبه ی فان داره تا فکت!! شما گفتی درحال حاضر این نهایت قدرت کنسولاست ، منم گفتم نه! هنوزم همینو میگم :) موفق باشی ، دیگه هم نقل قول نکن که علاقه ای ندارم به ادامه ی این بحث

آخرین ویرایش:
از من خیلی قشنگ تر و واضح تر هم فردین هم محمد امین توضیح دادن این قضیه ی واضح رو من دیگه تلاشی در این زمینه نمیکنم :دی فقط در همین حد میگم که همین افرادی که شما نقل قول کردی + خودم تا الان بحثی در مورد بهترین گرافیک نسل و از اینجور چیزا نزدیم! بحث سر بار پردازشی بود و بس! همین COD که خودت مثال زدی بیشتر از 100% روی PS4 پیکسل بیشتر داره که این درصد همینجوری از رو هوا نیومده!! تمام این اختلافات رو بذاری کنار هم من یکی نمیتونم تصور کنم که مثلاً X1 بتونه infamous رو حتی 1080 پردازش کنه حالا کلاً وارد مقوله ی فریم نمیشم دیگه!
الان حرف من چه ربطی به این داشت که CoD روی PS4 بیشتر از 100% پیکسل داره؟ :-o واقعا خوندی چی نوشتم؟ :دی اصلا X1 نمی تونه inFamous رو روی 480P پردازش کنه، خوبه؟ :دی بحث سر این بود کدوم بازی گرافیک بهتری داره نه اینکه کدوم کنسول قویتره وگرنه مشخص هست که PS4 کنسول قویتری هست! شما قبول داری Ryse بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 بود (بر طبق جوایز و نظرات سایت ها و مجلات)؟ اینجوری بهتر میشه بحث کرد، یا اینکه کلا بحث رو ادامه نداد :دی

الان حرف من چه ربطی به این داشت که CoD روی PS4 بیشتر از 100% پیکسل داره؟ :-o واقعا خوندی چی نوشتم؟ :دی اصلا X1 نمی تونه inFamous رو روی 480P پردازش کنه، خوبه؟ :دی بحث سر این بود کدوم بازی گرافیک بهتری داره نه اینکه کدوم کنسول قویتره وگرنه مشخص هست که PS4 کنسول قویتری هست! شما قبول داری Ryse بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 بود (بر طبق جوایز و نظرات سایت ها و مجلات)؟ اینجوری بهتر میشه بحث کرد، یا اینکه کلا بحث رو ادامه نداد :دی
دیدی کلا اشتباه برداشت میکنی؟ کسی اینجا گرافیک رایز رو زیر سوال نبرده و نگفته که از اینفیموس پایین تره و اینفیموس بالاتره. خوبه من خودم نقد رایز رو نوشتم و کلی هم تحسین کردم از گرافیکش. اما این شماهایید که میخواید گرافیک اینفیموس رو پایین جلوه بدید. ما فقط سر پردازش گرافیک اینفیموس بحث میکردیم که واقعا با توجه به سبک بازی، گرافیکش فک براندازه.

من و خیلی های دیگه قبول داریم که گرافیک رایز در سال 2013 بهترین گرافیک Next Gen بود. ولی آیا شما هم بر مبنای نوشته های همین سایت ها که بهشون استناد میکنی، قبول داری که I:SS فعلا بهترین گرافیک Next Gen رو داره؟

من قبول دارم که Ryse از لحاظ جلوه های بصری بهترین 2013 بود اما خوب نظر من اینه که مثلاً Beyond با اینکه از نظر جلوه های بصری واقعاً تو نسل قبل نمیگنجید اما ارزش گرافیکال نداشت چون بازی نه هوش مصنوعی داشت نه چیزهای دیگه ای گه نیاز به پردازش دارن و بازیساز مجبور میشه برای حفظ بالانس از اون جلوه ها کم کنه. در مورد Ryse هم تقریباً همچین نظری دارم.

دیدی کلا اشتباه برداشت میکنی؟ کسی اینجا گرافیک رایز رو زیر سوال نبرده و نگفته که از اینفیموس پایین تره و اینفیموس بالاتره. خوبه من خودم نقد رایز رو نوشتم و کلی هم تحسین کردم از گرافیکش. اما این شماهایید که میخواید گرافیک اینفیموس رو پایین جلوه بدید. ما فقط سر پردازش گرافیک اینفیموس بحث میکردیم که واقعا با توجه به سبک بازی، گرافیکش فک براندازه.
باز رسیدیم خونه اول :دی الان انصافا من اینو نمی تونم درک کنم یعنی چی:
حالا اینا به کنار مثل اینکه دوستان یادشون رفته یه بازی 900p خطی 30 فریم رو دارن با یه بازی 1080p اپن ورلد بالای 30 فریم مقایسه میکنن!
درست هم توضیح ندادی! الان یعنی چون 1080P اوپن ورلد بالای 30 فریم هست، و پردازش بالاتری داره در نتیجه دیگه نباید با Ryse مقایسه بشه؟ :دی اینو شما توضیح بدی از طرف من قضیه حله :دی در ضمن من اصلا در مورد گرافیک inFamous صحبت نکردم، اگر هم منظورت بقیه هستن که خب شماها (!) هم یه سریتون دارید گرافیک Ryse رو پاینن جلوه می دید.
من و خیلی های دیگه قبول داریم که گرافیک رایز در سال 2013 بهترین گرافیک Next Gen بود. ولی آیا شما هم بر مبنای نوشته های همین سایت ها که بهشون استناد میکنی، قبول داری که I:SS فعلا بهترین گرافیک Next Gen رو داره؟
اگه سایت ها گفته باشن چرا که نه؟ :دی همین جوری هم بخوایم از رو عکس و تریلر نگاه کنیم مشخصه گرافیک inFamous خیلی عالیه و قبلا هم گفتم به راحتی جز بهترین گرافیک های نسل هست، بهترین گرافیک نسل هم میتونه باشه :دی
من قبول دارم که Ryse از لحاظ جلوه های بصری بهترین 2013 بود اما خوب نظر من اینه که مثلاً Beyond با اینکه از نظر جلوه های بصری واقعاً تو نسل قبل نمیگنجید اما ارزش گرافیکال نداشت چون بازی نه هوش مصنوعی داشت نه چیزهای دیگه ای گه نیاز به پردازش دارن و بازیساز مجبور میشه برای حفظ بالانس از اون جلوه ها کم کنه. در مورد Ryse هم تقریباً همچین نظری دارم.
من نمیخوام با اعداد بازی کنم یا نتیجه خاصی بگیرم ولی مثلا Beyond آخر سال از 3 یا 4 تا سایت جایزه بهترین گرافیک رو گرفت، مطمئن باش اگه مثلا بهترین گرافیک سال بود بیشتر از اینا جایزه می گرفت :دی
به هر حال Ryse بین بازی های Next Gen پارسال بیشترین جایزه و به صورت کلی هم بعد از TLoU بیشترین جایزه گرافیکی رو گرفت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or