نوشته شده توسط Behzad:ديگه وقتي داري يه تيكه فيلم از قبل رندر شده رو با يه دموي Real Time مقایسه میکنی اصلا به کل بیخیال بحث کردن شو ... نکنه انتظار داری فیلم پری رندر شده سونی که 6 ماه هم روش کار شده هنوز از دموهای Real Time Condemned بهتر نباشه ؟
واقعا این طرز فکرت عجیبه برای من
ديگه قرار نشد بحث رو عوض كنيديگه وقتي داري يه تيكه فيلم از قبل رندر شده رو با يه دموي Real Time مقایسه میکنی اصلا به کل بیخیال بحث کردن شو ... نکنه انتظار داری فیلم پری رندر شده سونی که 6 ماه هم روش کار شده هنوز از دموهای Real Time Condemned بهتر نباشه ؟
من نمیخوام تو این بحث دخالتی بکنم ولی محمد جان ببین اون کیل زون که دیگه تابلو شد پره رندر بود.در ضمن کسی هم نگفت که تمام بازی های ps3 پر رندره.بعدشم ترو بخدا حرفي نزن كه وقتي بخوام در مقابلش چيزي بگم دعوا شه...آخه معلومه شما طرفدارايه 360 به كله بازيهايه پي اس3 ميگين پري رندر كم مونده خوده پي اس3 هم بگيد رندر شدس
پس بیخودی باهم دعوا نکنین
هنوزم این بازی جزو تایتل ها کانفرم شده برای PS3 هست و اون خبر شایعه ای بیش نیست، اول هم برای PS3 کانفرم شد
6 ماه رو كه شايعشو خودت شخصا درس كردي...
آخه معلومه شما طرفدارايه 360 به كله بازيهايه پي اس3 ميگين پري رندر
جان کامک هم که گفته میخواد یه نسخه خفن از Doom 3 انحصاراً برای PS3 بسازه
نوشته شده توسط Behzad:اولا کسی با کسی دعوا نمیکنه ...(1)بیخود شلوغش نکنید
این بازی اول برای PC و X360 کانفیرم شد بعد گفتن برای PS3 هم میاد ... ولی یکی دو هفته پیش ساخت نسخه PS3 کنسل شد ... الانم بری Gamespot نسخه PS3 رو جلوش نوشته(2) Canceled که فکر کنم مفهومش واضح باشه
(3) جان کارمک به هیچ وجه نگفته میخوام یه نسخه بسازم .. گفته ممکنه در آینده تصمیم بگیریم یه نسخه هم برای PS3 بزنیم ... هیچ وقت این خبر به صورت رسمی از سوی خود کارمک یا سایتهای معتبر تایید نشده
به خدا خود Guerella هم گفت که این دمو پری رندر بوده و با سرعت 5 فریم در ثانیه اجرا میشده ... عجیبه که هنوز نمیخوای قبول کنی
ما ايرانيا يه مشكلي كه داريم اينه كه خودمونو با منطق ترين كس ميدونيم و به بقيه بي منطق بودن و تعصبي رو ميچسبونيم!...اصلا من نميدونم چرا به من ميگي متعصب آخه من اگه تعصب داشتم كه تا همين 2 ماه پيش اخباره 360 نميذاشتم يا 7-8 ماه پيش 24 ساعته از پي اس2 بد نميگفتم من فقط پي اس3 رو بيشتر از 360 دوست دارم و به تجربه 100 ساله سوني(تازه 100 سالگيشو جشن گرفت كه اون موبايل واكمن رو نمايش داد)رو تو صوت و تصوير به تجربه 4 ساله مايكروسافت ترجيه ميدم لطفا ديگه نگو تعصب.تعصب کور
احسن منم همين فكرارو با خودم مي كنم!پس بازي هاي هر كدوم براي كسي كه همون كنسول رو داره بهتره ديگه!پس ما PS3 حالا هر كي XBOX دوست داره!(حرفاي منم جكه سال بودا)!نوشته شده توسط farzadlion:حالا اینکه PS3 بهتره یا Xbox 360 چه فرقی بحال شما میکنه
پولشا سونی و مایکروسافت نوش جان میکنند جرو بحثاش را شما میکنید
من خودم PS3 را ترجیح میدم فقط و فقط بخاطر بازی هاش کاری هم ندارم که کدوم بهتره
به هر حال هر کدوم بهتر باشه فروش بیشتری میکنه....

اين شايعه رو يكي تو گيم اسپات نوشت كه خوده گيم اسپات بعدا تو شايعاتش نوشت و گفت 100%دروغه
نوشته شده توسط farzadlion:حالا اینکه PS3 بهتره یا Xbox 360 چه فرقی بحال شما میکنه
پولشا سونی و مایکروسافت نوش جان میکنند جرو بحثاش را شما میکنید
من خودم PS3 را ترجیح میدم فقط و فقط بخاطر بازی هاش کاری هم ندارم که کدوم بهتره
به هر حال هر کدوم بهتر باشه فروش بیشتری میکنه....
نوشته شده توسط Behzad:باشه حالا تو دلت خوش باشه كه اين تيكه فيلم Real Time بوده ... آرزو بر جوانان عیب نیست![]()
خيلي جالبه كه ميگي گيم اسپات تو شايعاتش نوشته اين موضوع دروغه ولي اينكه گيم اسپات تو شايعاتش نوشت دمو 100 درصد پري رندر بوده رو نميخواي قبول كني
اينم داشته باشين :
XB
OX 360 More Powerful Than ATI X1800 At HDTV Resolutions
PS3 is more powerFull than the xbox360 in both processing power and graphic
http://www.planetxbox360.com/?view=article&article=386