اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Behzad:
ديگه وقتي داري يه تيكه فيلم از قبل رندر شده رو با يه دموي Real Time مقایسه میکنی اصلا به کل بیخیال بحث کردن شو ... نکنه انتظار داری فیلم پری رندر شده سونی که 6 ماه هم روش کار شده هنوز از دموهای Real Time Condemned بهتر نباشه ؟

واقعا این طرز فکرت عجیبه برای من

هنوزم این بازی جزو تایتل ها کانفرم شده برای PS3 هست و اون خبر شایعه ای بیش نیست، اول هم برای PS3 کانفرم شد پس بیخودی باهم دعوا نکنین.. آینده مشخص کننده همه چیز هست..

جان کامک هم که گفته میخواد یه نسخه خفن از Doom 3 انحصاراً برای PS3 بسازه.. چیزی که به لحاظ گرافیکی از Quake 4 هم بهتر خواهد بود...

ديگه وقتي داري يه تيكه فيلم از قبل رندر شده رو با يه دموي Real Time مقایسه میکنی اصلا به کل بیخیال بحث کردن شو ... نکنه انتظار داری فیلم پری رندر شده سونی که 6 ماه هم روش کار شده هنوز از دموهای Real Time Condemned بهتر نباشه ؟
ديگه قرار نشد بحث رو عوض كني:)
6 ماه رو كه شايعشو خودت شخصا درس كردي...
بعدشم ترو بخدا حرفي نزن كه وقتي بخوام در مقابلش چيزي بگم دعوا شه...آخه معلومه شما طرفدارايه 360 به كله بازيهايه پي اس3 ميگين پري رندر:) كم مونده خوده پي اس3 هم بگيد رندر شدس:)
فكر كنم وقتي بيياد خودتونم باهاش بازي كنيد ميگيد از پيش رندر شدس:)

بعدشم ترو بخدا حرفي نزن كه وقتي بخوام در مقابلش چيزي بگم دعوا شه...آخه معلومه شما طرفدارايه 360 به كله بازيهايه پي اس3 ميگين پري رندر كم مونده خوده پي اس3 هم بگيد رندر شدس
من نمیخوام تو این بحث دخالتی بکنم ولی محمد جان ببین اون کیل زون که دیگه تابلو شد پره رندر بود.در ضمن کسی هم نگفت که تمام بازی های ps3 پر رندره.

پس بیخودی باهم دعوا نکنین

اولا کسی با کسی دعوا نمیکنه ... بیخود شلوغش نکنید

هنوزم این بازی جزو تایتل ها کانفرم شده برای PS3 هست و اون خبر شایعه ای بیش نیست، اول هم برای PS3 کانفرم شد

این بازی اول برای PC و X360 کانفیرم شد بعد گفتن برای PS3 هم میاد ... ولی یکی دو هفته پیش ساخت نسخه PS3 کنسل شد ... الانم بری Gamespot نسخه PS3 رو جلوش نوشته Canceled که فکر کنم مفهومش واضح باشه

6 ماه رو كه شايعشو خودت شخصا درس كردي...

من شایعه کردم ؟ برو از هرکی میخوای بپرس خود Guerella گفت این دمو 6 ماه روش کار کردیم تا برای پخش تو کنفرانس آماده شده

آخه معلومه شما طرفدارايه 360 به كله بازيهايه پي اس3 ميگين پري رندر

به خدا خود Guerella هم گفت که این دمو پری رندر بوده و با سرعت 5 فریم در ثانیه اجرا میشده ... عجیبه که هنوز نمیخوای قبول کنی ... ناراحت نشو ولی به این میگن تعصب کور

جان کامک هم که گفته میخواد یه نسخه خفن از Doom 3 انحصاراً برای PS3 بسازه

جان کارمک به هیچ وجه نگفته میخوام یه نسخه بسازم .. گفته ممکنه در آینده تصمیم بگیریم یه نسخه هم برای PS3 بزنیم ... هیچ وقت این خبر به صورت رسمی از سوی خود کارمک یا سایتهای معتبر تایید نشده

نوشته شده توسط Behzad:
اولا کسی با کسی دعوا نمیکنه ...(1)بیخود شلوغش نکنید

این بازی اول برای PC و X360 کانفیرم شد بعد گفتن برای PS3 هم میاد ... ولی یکی دو هفته پیش ساخت نسخه PS3 کنسل شد ... الانم بری Gamespot نسخه PS3 رو جلوش نوشته(2) Canceled که فکر کنم مفهومش واضح باشه

(3) جان کارمک به هیچ وجه نگفته میخوام یه نسخه بسازم .. گفته ممکنه در آینده تصمیم بگیریم یه نسخه هم برای PS3 بزنیم ... هیچ وقت این خبر به صورت رسمی از سوی خود کارمک یا سایتهای معتبر تایید نشده

1. اول اینکه منظور از "دعوا" لزوماً فحش و فحشکاری نست برادر.. لزوماً برخورد فیزیکی هم نیست.. این یک تعنه - کنایه و کلاً به قصد مزاح بود.. اول شما در جمله دقیق بشید بعدشم یک سری به کلاسهای انگرمنیجمنت بزنید لازمه انگار..

2. خوب در این مورد حق با شما بود رفتم دیدم...

3.

Gameinformer magazine published an interview with Id software's founder and lead programmer, John Carmack, about the progress on next-gen platforms. Carmack hinting towards a possible Doom3 port said that the company is looking into developing a 'super edition of the Doom3 stuff' for the Playstation3 console.

گفته کمپانی این قصد رو داره و کارمکم کسی نیست که بیخودی چیزی بگه.. لااقل من که نشنیدم...

به خدا خود Guerella هم گفت که این دمو پری رندر بوده و با سرعت 5 فریم در ثانیه اجرا میشده ... عجیبه که هنوز نمیخوای قبول کنی
:):)
آخه مگه الكيه كه بيخودي به خدا قسم ميخوري بهزاد
اين شايعه رو يكي تو گيم اسپات نوشت كه خوده گيم اسپات بعدا تو شايعاتش نوشت و گفت 100%دروغه
حالا چرا تو رو دروغ قسمه خدا ميخوري من نميدونم!
ولي جالبه تو شايعه نوشته بود كه الان با همون گرافيك با 30 فريم اجرا ميشه:):)
تعصب کور
ما ايرانيا يه مشكلي كه داريم اينه كه خودمونو با منطق ترين كس ميدونيم و به بقيه بي منطق بودن و تعصبي رو ميچسبونيم!...اصلا من نميدونم چرا به من ميگي متعصب آخه من اگه تعصب داشتم كه تا همين 2 ماه پيش اخباره 360 نميذاشتم يا 7-8 ماه پيش 24 ساعته از پي اس2 بد نميگفتم من فقط پي اس3 رو بيشتر از 360 دوست دارم و به تجربه 100 ساله سوني(تازه 100 سالگيشو جشن گرفت كه اون موبايل واكمن رو نمايش داد)رو تو صوت و تصوير به تجربه 4 ساله مايكروسافت ترجيه ميدم لطفا ديگه نگو تعصب.
ولي خودت دقت كردي تو اين تاپيك تنها دو سه كلمس كه فقط پست ميكني:):)
تعصب كور...اگه پي اس3 بود همينو ميگفتي:):)

حالا اینکه PS3 بهتره یا Xbox 360 چه فرقی بحال شما میکنه
پولشا سونی و مایکروسافت نوش جان میکنند جرو بحثاش را شما میکنید
من خودم PS3 را ترجیح میدم فقط و فقط بخاطر بازی هاش کاری هم ندارم که کدوم بهتره
به هر حال هر کدوم بهتر باشه فروش بیشتری میکنه....

نوشته شده توسط farzadlion:
احسن منم همين فكرارو با خودم مي كنم!پس بازي هاي هر كدوم براي كسي كه همون كنسول رو داره بهتره ديگه!پس ما PS3 حالا هر كي XBOX دوست داره!(حرفاي منم جكه سال بودا)! :razz:

تا كمتر از 20 ساعت ديگه PS3 Festival شروع ميشه و در اين جشنواره سوني از سخت افزار و نرم افزار و ... كنسول نسل بعدش صحبت ميكنه.اميدوارم توي اين يكي چند تا بازي Real Time نشون بده.

اين شايعه رو يكي تو گيم اسپات نوشت كه خوده گيم اسپات بعدا تو شايعاتش نوشت و گفت 100%دروغه

باشه حالا تو دلت خوش باشه كه اين تيكه فيلم Real Time بوده ... آرزو بر جوانان عیب نیست
smile.gif

خيلي جالبه كه ميگي گيم اسپات تو شايعاتش نوشته اين موضوع دروغه ولي اينكه گيم اسپات تو شايعاتش نوشت دمو 100 درصد پري رندر بوده رو نميخواي قبول كني

اينم داشته باشين :

XBOX 360 More Powerful Than ATI X1800 At HDTV Resolutions

آخرین ویرایش:
حالم از جمله هايي كه اينطوري شروع ميشه به هم ميخوره : ما ايراني ها يه مشكلي داريم كه ...

اگه ببينم تو اين تاپيك مقايسه بين دو تا كنسول انجام ميشه همه ي كاربرها رو بن ميكنم و تاپيك رو هم پاك ميكنم .ميتونيد تو بخش : Console Vs Console تو سر و كله هم بزنيد اينجا جاش نيست...

نوشته شده توسط farzadlion:

خوب این میرسه به اونجا که ما مصرف کننده ایم و از چیزی هم که ازش لذت میبریم سنگشم به سینه میزنیم.. این دقیقاً در زندگی روزمره همه مردم دنیا صدق میکنه... مثلاً من رئالیم.. 11 ساله که طرفدار رئالم.. از اون موقع که داشت ورشکست میشد و من شبا برای موفقیت دعا میکردم.. میباخت گریه میکردم.. میبرد خوشحال میشدم.. چون دوستش دارم میلیون میلیون پولهاشو بکام و رونالدو و رائول میگیرن نه تنها چیزی تو جیب من نمیره.. بلکه باید برای دیدن بازیهاش خرج هم بکنم.. توی یک دنیای بی منطق این مسئله چندان هم غیرمنطقی نیست... شاید الان با خودت بگی چرند میگه .. اما این حقیقتیه در زندگی همه ما... هرکس یجور..

نوشته شده توسط Behzad:
باشه حالا تو دلت خوش باشه كه اين تيكه فيلم Real Time بوده ... آرزو بر جوانان عیب نیست
smile.gif

خيلي جالبه كه ميگي گيم اسپات تو شايعاتش نوشته اين موضوع دروغه ولي اينكه گيم اسپات تو شايعاتش نوشت دمو 100 درصد پري رندر بوده رو نميخواي قبول كني

اينم داشته باشين :

XB
OX 360 More Powerful Than ATI X1800 At HDTV Resolutions

PS3 is more powerFull than the xbox360 in both processing power and graphic
http://www.planetxbox360.com/?view=article&article=386

PS3 is more powerFull than the xbox360 in both processing power and graphic
http://www.planetxbox360.com/?view=article&article=386

اگه با این لینک میخوای بگی PS3 از 360 بهتره پس متنش رو هم بخون :

توي لينكي كه دادي جان كارمك گفته درسته كه پي اس 3 سخت افزار قوي تري از 360 داره ولي در عوض ساخت بازی با استفاده از Dev Kit 360 بسیار راحت تره و از نظر ما راحت تر بودن ساخت بازی برای یک کنسول از قدرت سخت افزاری آن اهمیت بیشتری داره

John Carmack: “Xbox 360 has far and away the best development tools”

being 20% easier to develop on is much more important than being 20% more powerful.”

آخرین ویرایش:
شايعه :

PS3 to sale for $600 & $650

یه سایت بازی آلمانی به نقل از یکی از مسوولان سونی (که اسمش فاش نشده) اعلام کرد که کنسول جدید SONY به قیمت 600 الی 650 دلار به فروش گذاشته خواهد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or