اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط sina_unl:
ببخشید احسان جان ولی این خبری که در مورد حضور دو عنوان 360 در مقام نخست چارت ژاپن گفتی دروغ محض هست چون دو ماه هست که سری برین و بازی نیو سوپر ماریو در صدر هستن قبل از اون هم WE10 بود تنها بازی پر فروش 360 توی ژاپن Enchanted Arms بوده که دو هفته در چارت ده گانه بود و حتی اون هم نتونست مقام نخست رو بگیره
دو تا که نخست نمیشه منظور احسان این بود که تو 50 تای اول بوده;)

June 26 - July 2, 2006
1. 154,299 - New Super Mario Bros. (DS)
2. 95,082 - Super Dragon Ball Z (PS2)
3. 54,564 - Brain Training 2 (DS)
4. 37,466 - Valkyrie Profile 2: Silmeria (PS2)
5. 37,342 - World Soccer Winning Eleven 10 (PS2)
6. 37,228 - Brain Training (DS)
7. 27,070 - Animal Crossing: Wild World (DS)
8. 26,314 - Summer Holiday 20th Century (PSP)
9. 23,883 - English Training (DS)
10. 23,760 - Atelier Iris: Grand Fantasm (PS2)
...
16. Chromehounds (X360)
24. Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (X360)

گویا یکی از این سایتای مغازه ای به صورت خیلی جدی گفته که Zelda:TP رو برای 24 نوامبر روی گیم کیوب توی اروپا میفروشه،و با توجه به اینکه نسخه ی GC و نسخه ی Wii توی یه روز منتشر میشن،و این بازی هم لانچ تایتله کنسول Wii هست،این احتمال میره که Wii 24 نوامبر توی اروپا منتشر شه،پس با این حساب،این کنسول میشه آخرین کنسولی که عرضه میشه.

استار وارز 2007 یا هر چی بهش گفته می شه فقط بصورت یه Tech Demo بوده ولی کف همه بریده وقتی دیدنش کف کردن از فیزیکش و البته گرافیک عجیبی که داشته هنوز معلوم نیست که واقعا یه بازی باشه ممکنه که فیلم باشه که بشه توش بازی کرد و برای نسل بعد برای Wii فعلا بطور حتم میاد می مونه اون دو تای دیگه باید ببینیم چی می شه ولی باید بگم از عمو جورج همه چی بر میاد

البته من بر گشتم توی سایتی که خبر را گذاشته بود و مطمینم که اشتباه از من نبوده

the Xbox 360 charted two software releases in the top of The 50 software دیشب

the Xbox 360 charted two software releases in the top 50 software امشب

من دیشب ساعت 3.24 این پست را زدم (شب) شایدم من چشام واقعا ایراد پیدا کرده
=========================
منبعی که خواست نامش فاش نشه تصویری از برد جدید XBOX 360 به XBOX SCENE داده و در ادامه ی توضیحات وی
این بورد به همراه HDMI-PORT میباشد
این منبع تا به حال 3 نمونه از این بورد را دیده
البته در مورد زمانش چیزی نگفته ولی این پورت در پک پرمیوم قرار میگیره، شاید هم پک سومی هم در راه باشه که HD-DVD را به صورت INTERNAL به همراه داشته باشه

آخرین ویرایش:
New Fake GTAIV Screen

یه عکس دیگه از GTA4 که به احتمال 99% fake هست :
7f55f.jpg

آخرین ویرایش:
هم سونی هم اپل گفتن که اون آرم اپل تو سایت Ps3 اتشباه بوده.سونی گفته موقع ی آپدیت سایت اشتباه پییش اومده!!البته هنوز شایعه همکاری نینتندو اپل کاملا پابرجاس.
اینو منم شنیدم.خیلی بهونه ی مسخره ای آوردن.به نظر من حتما یه خبرایی هست.

چند تا عكس از بازي خفن و احتمالآ يكي از بهترين بازيهاي XBOX 360 يعني Dead Rising :
براي ديدن جزييات بالاي اين بازي و شاهكاري كه توي اين بازي با اين همه دشمن و زامبي وجود داره روي عكسها كليك كنين.

موفق باشين.

از نوع سیلور که به همه چیز دسترسی نداره.
بازی ددرایزینگ هم فوق العاده است.این تنها بازی 360 هست که از نیومدنش رو پیسی ناراحت شدم.
گستردگی آیتمهاش به نظر میرسه حتی از آبلیویون هم بیشتر باشه.آخه دیگه چیپس!!!
شاید این تنها بازی Survival باشه که Horror نیست!!!!چون انقدر زامبی میبینید که دیگه براتون عادی میشه....مثلا HL2 : E1 هم ترسناک ترین صحنه اش اوایل بازی توی قطاره که دیگه بعدش چون هیولاها عادی هستند براتون عادی میشه!!
خلاصه اینکه خوشبحال 360 دارها!!
باتشکر....

چند تا عكس از بازي خفن و احتمالآ يكي از بهترين بازيهاي XBOX 360 يعني Dead Rising :
براي ديدن جزييات بالاي اين بازي و شاهكاري كه توي اين بازي با اين همه دشمن و زامبي وجود داره روي عكسها كليك كنين
مثل اینکه من باز هم مجبورم به خاطر کپکام یه کنسول رو بخرم!!
البته هنوز نیاز به فکر کردن داره برام...
راستی یه سوال داشتم:
خبری در مورد عرضه ویندوز ویستا روی 360 نیست؟

سرويس آنلاين Ps3 رايگان است

سلام خیلی ممنون از پست ها تون در باره xbox live بچه ها حالا می خوام بدونم این مطلب صحت داره

منبع:www.inroozha.com

هموطن سلام- سوني در جريان برگزاري نمايشگاه E3 که مهمترين رويداد نمايشگاهي مربوط به بازي هاي رايانه اي است، يک کنفرانس مطبوعاتي برگزار کرده و در آن اطلاعات جديدي را در مورد جديدترين کنسول بازي خود موسوم به PS3 افشا کرده است.

از جمله سوالات مهم مطرح شده در اين نشست کيفيت و نحوه استفاده از سرويس آنلاين بازي سوني بود که به تقليد از سرويس Xbox Live مايکروسافت راه اندازي شده است.
مقامات سوني مي گويند اين سرويس در کنار خدمات گوناگون مرتبط با بازي به کاربران امکان مي دهد تا به صورت صوتي با هم چت کنند.
همچنين مقامات سوني وعده داده اند که استفاده از خدمات اين سرويس رايگان خواهد بود.

اگه اینجوری باشه فکر کنم من از 360 برم ps3 البته اگه باز تو ایران کار کنه:cheesygri

نوشته شده توسط dinosaur:
براي ديدن جزييات بالاي اين بازي و شاهكاري كه توي اين بازي با اين همه دشمن و زامبي وجود داره روي عكسها كليك كنين.

موفق باشين.
شیطونه میگخ همین الان برو یه دونه 360 بخر اخه بدبختی از هیچکدوم از بازی های نسل بعد نمیشه گذشت به قول احسان)ehsan_62( کخ چند صفحه پیش (هول و هوش 80 ) گفته بود
گرافیک:10
البته این عکس ها رو اول توی وبلاگ حمید دیدم خیلی کف کردم وبلاگ حمید یک روز از این تاپیک جلوتره:cheesygri

----------------------------
Rayman Raving Rabbids:

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
جالبه بدونید این عکسو خود سایت ایکس باکس تیم گذاشته
اینم لینکش:
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1491/Rayman-Raving-Rabbids/p1/

آخرین ویرایش:
سلام

در نمایشگاه E3 امسال LionHead در مورد بازی بعدی خودش یعنی Fable2 و اینکه این بازی برای 360 خواهد امد از طذف ماکروسافت اعلام شد.(به احتمال 99% به قول اقا بهزاد ) این بازی برای PC هم منتشر میشه.

از اون زمان تیم Lionhead در یک حالت مخفیانه بر روی بازی کار کرد تا اینکه بالاخره از این بازی خبرهایی منتشر شده که در سایت رسمی بازی گذاشته شده.

یک تیم 70 نفری بر روی بازی در حال کار کردنن و اینکه این تیم بر روی ArtWorks-Models-Textures کار میکنن.و تیمی هم بر روی Quest ها و داستان بازی در حاله کار کردنه.چگونه برنامه نویسان و افراد با تجربه این تیم روی این بازی کار میکنه.

همون طور که میدونین چند وقت پیش تیم Lionhead به علت از دست دادن عده ای از افراد خود دچار مشکل شد و این تیم هنوز از این تعدیل نیرو رنج میبره.

در مورد داستان بازی تعریفات زیادی شده.تیم این بازی ساعت های زیادی رو به جلسه گذاشتن گذروندن تا بشه به بهترین نحو ممکن بازی رو با داستان اون پیش برد.که نظرات پیتر مولینکس در این مورد بسیار تاثیر گذار بوده.الان کل داستان بازی به اتمام رسیده و به صورت مدون در اومده.

داستان بازی به 500 سال بعد از داستان بازی Fable و Fable:The Lost Chapters میگذره که در این حین تغییرات زیادی در Albion رخ داده است در شخصیت ها و موارد داخل بازی گفته شده.اما سعی شده که به خود بازی واصل اون وفادار بمونن.

گفته شده افرادی که این بازی رو میبینن بسیار از این بازی شوکه میشن و داستان اون همه رو شوکه میکنه.در این بازی قراره نکات مثبت بازی Fable تقویت بشه و نکات منفی اون تغییر کنه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
پيش بيني درباره ي فروش كنسول ها
The next-gen console war continues to heat up... At least as much heat as a battle between two not-yet- released consoles and a relatively new console can generate.

Analyst Jason Anderson from the International Development Group states that he believes Microsoft’s Xbox 360 will be the number one console until 2009, at which point Sony’s PlayStation 3 will take over.

So, fanboys, here are his predictions. Anderson said by the end of 2007, the Xbox 360 will have sold 10.6 million consoles, PS3 6.8 million, and 3.5 million Nintendo Wii consoles.

In 2008, Xbox 360 will be at 15 million, PS3 will have 13.5 million, and 6.5 million for the Wii.

By 2009, he foresees Sony's PS3 taking the lead.

Of course, Anderson doesn't explain what his calculations are based on, and many would argue other factors could easily skew these numbers. Still, it's an interesting read though.
خودتون بخونيد من فقط از عدداش سر در اوردم اگه فهميديد به ماهم بگيد:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or