اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

1.چند روز پیش کن کوتاراگی گفته که پولی که بالای PS3 میدین،فقط واسه ی کنسول نیست بلکه یه سیستم تفریحی کامل میگیرین.در عوضش مدیرای مایکروسافت اروپا گفتن که سونی داره پول چیزی رو میگیره که معلوم نیست چند سال دیگه باشه یا نه([منظور Blu-Ray هستش).همینور که میبینین کرکری بالاست ولی از همه این حرفا مشخصه که حتی مایکروسافت هم موافقه که اگه Blu-Ray بتونه سهمی از بازار رو در اخرتیار خودش بگیره،قیمت 600$به هیچ وچه زیاد نیست....و من به شما قول میدم که Blu-Ray فرمت بازنده نخواهد بود(البته این جرفو من حدود 400روز پیش در مورد Revolution هم زدم:D)
2.گیلموت،رئیس یوبی سافت گفته که خیلی با دسته ی PS3 حال کرده،البته اینو قبلا درباره Wii-Mote هم گفته بود.ولی این حرف آخرش شایعات رو مبنی بر اینکه Assassin's Creed یه عنوانPS3 خواهد بود که بعدا یه نسخه Creepy و چرت هم ازش واسه X360 بیاد،بسیار تقویت کرده.
3.یه سری اطلاعات در مورد بازی COD3 که آرشام عکسشو گذاشت:
- نبرد نزدیک یعنی با دسته ی تفنگ تو این ورژن بیشتر کار خواهد شد،همچنین تله هایی هم خواهد بود که باید خنثی شون کنید.
- اجسام بیشتری تو بازی قابل خراب شدن خوهاند بود که تقریبا جایی رو برای پنهان شدن مطئن در اختیارتن نمیذاره.
- برای تموم کردن هر ماموریت راه های مختلفی وجود خواهد داشت،یعنی خلاقیتم باید داشته باشین!
- تانک روندن و از هواپیما پریدن و غیره که تو نسخه های قبلی بود تو این نسخه هم هست.(گویا تانک اگه تو محیط باشه میتونین برین سوارش شین!)
- یه سیستم MultiPlayer خیلی جالب!
در ضمن COD3 ای که برای Wii میاد با COD3 اون دو تا کنسول دیگه فرق میکنه.
این بازی هم برای کسنول های نسل بعد فقط میاد و واسه کوفتی نمیاد که سیستم بخواد!البته این بازی جزء همون COD هایی هست که واسه کنسول میاد و COD برای کامپیوتر فعلا فقط اعلام نشده ولی به احتمال خیلییی زیاد خواهد اومد(البته یه نسخه متفاوت با این)

نوشته شده توسط Elvish Hero:
1.چند روز پیش کن کوتاراگی گفته که پولی که بالای PS3 میدین،فقط واسه ی کنسول نیست بلکه یه سیستم تفریحی کامل میگیرین.در عوضش مدیرای مایکروسافت اروپا گفتن که سونی داره پول چیزی رو میگیره که معلوم نیست چند سال دیگه باشه یا نه([منظور Blu-Ray هستش).همینور که میبینین کرکری بالاست ولی از همه این حرفا مشخصه که حتی مایکروسافت هم موافقه که اگه Blu-Ray بتونه سهمی از بازار رو در اخرتیار خودش بگیره،قیمت 600$به هیچ وچه زیاد نیست....و من به شما قول میدم که Blu-Ray فرمت بازنده نخواهد بود(البته این جرفو من حدود 400روز پیش در مورد Revolution هم زدم:D)
2.گیلموت،رئیس یوبی سافت گفته که خیلی با دسته ی PS3 حال کرده،البته اینو قبلا درباره Wii-Mote هم گفته بود.ولی این حرف آخرش شایعات رو مبنی بر اینکه Assassin's Creed یه عنوانPS3 خواهد بود که بعدا یه نسخه Creepy و چرت هم ازش واسه X360 بیاد،بسیار تقویت کرده.
اولا شاید جالب باشه بدونی که تو e3 این بازیه assasin creed روی xbox360 اجرا میشد :cheesygri و قرار برای ps3 اونو پورت کنن پس مطمئن باش گرافیک نسخه xbox360 بهتره و سونی چون بازی خوب کم داره به یوبی پول داده تا نسخه xbox360 رو اعلام نکنه:evil:
پس لطفا از این حرفها نزن در ضمن ما کنسول میخریم برای بازی لازم نکرده زورکی همه چی رو با هم بدن لاقل ms مردومو زور نکرده hd dvd بخرن و دستشونو باز گذاشته که اگه خواستن بخرن ولی سونی .............:evil:

ای بابا....
چقدر سر این گرافیک بحث میکنید.آخرش که چی؟
بالاخره به جایی میرسیم که گرافیک RealTime با واقعیت فراقی نداشته باشه.اونوقت چی؟
یه بازی اول شخص رو توی واقعیت بازی میکنین.همون حالت خطی.چند نفز رو میکشین و مرحله تموم میشه.فرقی هم نداره که گرافیک چقدر باشه.
ما بازی میکنیم که لذت ببریم.بازی نمیکنیم که گرافیکمون رو تست کنیم.
طرف میگه که "انقدر گرافیکش بالاست که حس میکنی توی بازی هستی و..." که خیلی داره چرت و پرت میگه.تنها کاری که میکنه اینکه انگشتاشو تکون میده.همین.کاراکتر بدبخته که تیرا رو باید بخوره پاشه بره بدنسازی تا اون حرکات عجیب الخلقه رو در بیاره.
________
به نظر من WII رو انتخاب کنید که هم به فکر جیب باشید و هم وارد این دعواها نشین و هم از بازی لذت ببرید.
باتشکر...

شرکت مايکروسافت dashboard کنسول بازي جديد خود موسوم به Xbox 360 را به روز کرده و امکانات تازه اي بدان افزوده است. البته هيچ يک از اين تغييرات بر نحوه اجراي بازي هاي ويدئويي تاثير نخواهند گذاشت.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری سلام، همچنين در تحولي تازه در Xbox 360 کاربران مي توانند تا شش آيتم را با استفاده از امکانات بارگذاري اين کنسول به طور همزمان بارگذاري کنند. اما تا پيش از اين بارگذاري آيتم جديد تنها پس از پايان بارگذاري آيتم قبلي ممکن بود.

مايکروسافت وعده داده که به زودي امکانات تازه اي را به Xbox 360 خواهد افزود.
منبع : iritn

یه عکس جدید IGN از بازی Fuel Of War که برای Ps3 به بازار خواهد آمد !

780012.jpg

Nintendo's UK boss David Yarnton recently lashed out at Sony's new motion-sensing PS3 controller, saying that - in regards to Nintendo's own unqiue Wii controller - Sony "didn't innovate, they copied."

However in an interview with Spiegel Online (a -shock, horror - German website), Sony Computer Entertainment Europe's Phil Harrison today struck back at the claims. Our CVG translation droid was duly warmed up and given a fresh dollop of oil and it reported the Sony boss said: "In a way I understand why people say [we stole Nintendo's idea], but it is a little stupid, if you forgive the remark."

When we brought the PlayStation to the market in 1994, we introduced real time 3-D graphics for the first time," he noted. "When Nintendo launched its N64 in 1996 it also had 3D graphics, did we say, "Nintendo stole our idea!"? Obviously not. Such innovations become possible because of a combination of technology, cost and manufacture capacities."

He continued: "We've been working on [motion-sensing technology] for a long time and Nintendo has certainly likewise already been working on something similar. The difference between our strategy and that of our competition is that our controller is still similar to the Dual Shock, the industry standard controller. I estimate that nearly 400 million Dual Shock controllers have been sold worldwide."

When asked how many PS3 games would use the motion-sensing function in its first year, Harrison said that he thinks "all games will use the function somehow." Harrison continued, "If you play a platform or soccer game now, you move the controller around," he added. "Now for the first time we can use both the primary input, executed by the analog sticks, and at the same time use the movements that the player makes as a secondary input. That is an important advantage, which only the PlayStation controller has."

So there you have it, according to Sony it was all a big coincidence and the conspiracy theories are all a load of rubbish. Now let's wait and see what Microsoft has to say about their online service...

فیل عزیز نکات جالبی گفته .

When Nintendo launched its N64 in 1996 it also had 3D graphics, did we say, "Nintendo stole our idea!

مگه سونی اولین بار گرافیک سه بعدی رو به نمایش گذاشته که حالا کسی بخواد ایدشو ازش بدزده !؟

نوشته شده توسط Behzad:
مگه سونی اولین بار گرافیک سه بعدی رو به نمایش گذاشته که حالا کسی بخواد ایدشو ازش بدزده !؟
مگه نینتندو اولین بار طریقه استفاده از Gyro رو کشف کرده که حالا کسی بخواد ایدشو ازش بدزده !؟

مگه نینتندو اولین بار طریقه استفاده از Gyro رو کشف کرده که حالا کسی بخواد ایدشو ازش بدزده !؟

اولا که نینتندو نگفته سونی ایده ی ما رو دزدیده
همین چندروز پیش میاموتو گفت که دسته PS3 اصلا در حد دسته وی نیست که ما بخوایم نگرانش باشیم و بگیم از ما تقلید شده

من اصلا کاری به Motion Sensor ندارم
آقای فیل هریسون مثه اینکه ایده گرافیک 3 بعدی رو متعلق به سونی میدونن که این حرفو زدن
سال 92 که ما داشتیم روی PC Wolf 3D بازی میکردیم آقایون کوتاراگی و هریسون و یارانشون داشتن با یه چیزه دیگه بازی میکردن :)
حالام ایده گرافیک 3 بعدی رو متعلق به سونی میدونن :)

نوشته شده توسط ehsan_62:
کسی PANASONIC را یادش هست ؟
Need For Speed
Mad Dog
....
درسته احسان جان این کنسول که از PS1 قدیمی تر هست، فکر کنم در سال 1993 ریلیز شد و تقریبا می شه گفت جز اولین کنسول هایی بود که سبک 3D و فیلمی را وارد دنیای بازی های کامپویتری کرد. اسم کامل این کنسول Panasonic FZ-1 REAL 3DO Interactive Multiplayer که به Panasonic 3DO معروف بود. این کنسول واقعا خصوصیات جالبی داشت ولی متاسفانه به علت استقبال نکردن بازی سازان ازش دورش سری تموم شد و جای خودشو به PlayStation داد.
fz10_sys.jpg
fz10_side.jpg

3DO_cont.jpg

اولاً که به نظر من تو بحث تکنولوژی حرف تقلید زدن کاملاً بیهوده و ساده اندیشانست !
من هم نگفتم نینتندو گفته ایده ما رو دزدیدن ... فقط یه عده که منتظر بهونه برای بیرون ریختن حرف های بی مصرفشون میگردن این حرفو میزنن
من با اون جمله فقط میخواستم بگم از این حرفها زیاد میشه زد !
کاری هم به این ندارم که سونی راست گفته یا نه، اطلاعم ندارم که بازی 3 بعدی از کی شروع شده ( و همچنین برامم مهم نیست که کی اولین بار از این تکنولوژی استفاده کرده چون اگه بخواد بگه بقیه از من تقلید کردن حرف مسخره ای زده )

یه عده جوری در باره تکنولوژی موشن سنسینگ نینتندو حرف میزنن انگار خود نینتندو اختراع کرده این رو ... ژیروسکوپ سالیان ساله که تو وسایل پرنده برای جهت یابی استفاده میشه اگرم کسی میخواد بگه نینتندو اولین بار ایده استفاده از اون رو توی بازی مطرح کرده اشتباه میکنه چون قبلش این ایده توسط کسای دیگه ای زده شده بوده ...

کلاً به نظر من این حرفه ایده دزدی رو بریزید دور چون تو علم حرف مضحکیه
بله به اولین کسی که یه ایده توپ رو مطرح میکنه باید مرحبا گفت ولی اگه بقیه نخوان روش تمرکز کنن پیشرفتی در کار نیست
سال 92 که ما داشتیم روی PC Wolf 3D بازی میکردیم
البته شما که احتمالآً جقجقه بازی میکردین اون زمان :)
همین چندروز پیش میاموتو گفت که دسته PS3 اصلا در حد دسته وی نیست که ما بخوایم نگرانش باشیم و بگیم از ما تقلید شده
من به شخصه ترجیح میدم توی فوتبال با این تکنولوژی راحت تر دریبل بزنم یا اینکه هواپیمای جنگنده رو چپ و راست کنم تا اینکه بشینم قلاب ماهیگیری از آب بکشم بیرون !! بله در این مورد اصلاً نیاز نیست ایشون نگران باشن !

آقا عجب بحث داغیه!بپا نفتی نشی!
اولا که همه میدونن من تعصب خاصی ندارم،قبلا هم گفتم استفاده از ایده های بقیه لازمه واسه پیشرفت ولی با عرض شرمندگی یه سری خزعبل این جناب هریسون گفته به ما!
اولا اصلا معلوم نیست اون DualShock رو از کجاش در آورده ربط داده به این قضیه!قرار نبود که بیاد سونی هم یه چیزی بده مثلا P-Mote!مشخصه وقتی طرح خاصی تو ذهنشون نیست،میان همون طرح موفق قبلی رو استفاده میکنن تا لااقل اگه فرد جدیدی رو جذب نمیکنن،قبلیارو بتونن نگه دارن.(هر چند Analog Contorller هم ایده ش از ننتندو بود!ولی بازم میگم استفاده از ایده های مختلف لازمه ی پیشرفته)
دوما این عبارت We have already worked on it a long timeواقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااا خزعبل محضه!!!واقعا عرق شرم رو سر من میشینه جای کله کچل هریسون:D
جناب گل پسر بعد E3 وقتی گفتن آقا این Warhawk چقدر چرند بود!گفت که:والا تیمWarhawk سه هفته قبل E3 فهمیدن و این بازی هم تنها بازیی بود که تونسته بود خودشو با Gyro هماهنگ کنه!ای جیگرتو،شما که از سال های دور!داشتین رو ژایرسکوپ کار میکردین،چرا زودتر دو تا بازیه 10 دیقه ای که لااقل چپ و راستش با چپ و راست ژایرسکوپ هماهنگ باشه نساختین تا مردم تو کنفرانستون خنده شون نگیره؟:)حتما هم اون دسته قناسی که پارسال نشون دادین محض خنده بوده؟!!تازه من نمیدونم سونی با اون همه دبدبه توی این مدت Long Time نتونستن Motion-Sensor رو تو بیشتر از 6 جهت فعال کنن؟!نکنه اینم یکی از همون Strategy های خفنشه؟!
we introduced real time 3-D graphics for the first time.اینم از اون حرفای باحاله.من سال 92 قدم به کامپیوتر نمی رسید ولی حداقل میدونم که از قبل 90 هم تکنولوژی سه بعدی بوده!تا قبل 95 هم بازیه سه بعدی بوده.
فعلا همین دو تا چرند محصی که گفته رو داشته باشیم تا بعد ببینیم چی میگه!گویا کوتاراگی دیده کسی مث پیتر مور تو سونی نیست که دل مردمو شاد کنه،آقای هریسون رو تعلیم داده!
در ضمن اینم بنرده های Game Critics که یکی از معتبر ترین هاس(البته اینا مال E3 هستش):
Best of Show
Assassin's Creed (Ubisoft Montreal/Ubisoft for PlayStation 3)
BioShock (Irrational Games/2K Games for PC and Xbox 360)
Gears of War (Epic Games/Microsoft Games Studio for Xbox 360)
Spore (Electronic Arts for PC)
Wii (Nintendo)

Best Original Game
BioShock (Irrational Games/2K Games for PC/Xbox 360)
LocoRoco (SCEJ/Sony Computer Entertainment for PSP)
Wii Sports (Nintendo for Wii)

Best PC Game
Crysis (Crytek/Electronic Arts for PC)
Enemy Territory: Quake Wars (Splash Damage/id/Activision for PC)
Hellgate: London (Flagship Studios/Namco Bandai Games for PC)
Supreme Commander (Gas Powered Games/THQ for PC)

Best Console Game
Gears of War (Epic Games/Microsoft Games Studios for Xbox 360)
Mass Effect (BioWare/Microsoft Games Studio for Xbox 360)
Super Mario Galaxy (Nintendo for Wii)

Best Handheld Game
Elite Beat Agents (Inis/Nintendo for Nintendo DS)
Killzone: Liberation (Guerrilla/Sony Computer Entertainment for PSP)
Metal Gear Solid: Portable Ops (Kojima Productions/Konami for PSP)
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (Nintendo for Nintendo DS)

Best Hardware
DS Lite (Nintendo)
Logitech G25 Racing Wheel (Logitech for PC)
PlayStation 3 (Sony Computer Entertainment)
Wii (Nintendo)
Xbox 360 Wireless Headset (Microsoft for Xbox 360)

Best Action Game
Crysis (Crytek/Electronic Arts for PC)
Gears of War (Epic Games/Microsoft Games Studios for Xbox 360)
Lost Planet: Extreme Condition (Capcom for Xbox 360)
Resistance: Fall of Man (Insomniac/SCEA for PlayStation 3)

Best Action/Adventure Game
God of War 2 (Sony Santa Monica/SCEA for PlayStation 2)
Super Mario Galaxy (Nintendo for Wii)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo for GameCube/Wii)

Best Fighting Game
Heavenly Sword (Ninja Theory/Sony Computer Entertainment for PS3)
Mortal Kombat: Armageddon (Midway Games for PlayStation 2/Xbox)
Tekken: Dark Resurrection (Namco Bandai Games for PSP)
Virtua Fighter 5 (Sega for Arcade/PlayStation 3)
WWE SmackDown! vs. RAW 2007 (Yuke's/THQ for 360/PS3/PS2/PSP)

Best Role-Playing Game
Final Fantasy XII (Square Enix for PlayStation 2)
Hellgate: London (Flagship Studios/Namco Bandai Games for PC)
Mass Effect (BioWare/Microsoft Games Studio for Xbox 360)
Neverwinter Nights 2 (Obsidian/Atari for PC)
World of Warcraft: The Burning Crusade (Blizzard for PC)

Best Racing Game
Excite Truck (Nintendo for Wii)
Formula One 06 (Studio Liverpool/SCEE for PlayStation 3)
Gran Turismo HD (Polyphony Digital/Sony Computer Entertainment for PS3)
MotoGP 06 (Climax/THQ for Xbox 360)
Test Drive Unlimited (Eden Studios/Atari for Xbox 360, PC, PS2, PSP)

Best Simulation Game
Microsoft Flight Simulator X (Microsoft Games Studio for PC)
Sid Meier's Railroads! (Firaxis Games/2K Games for PC)
The Movies: Stunts and Effects (Lionhead Studios/Activision for PC)
Wii Music Orchestra (Nintendo for Wii)

Best Sports Game
Madden NFL 07 (Tiburon/EA for PS3 / Xbox 360)
Madden NFL 07 (Tiburon/EA for Nintendo Wii)
NBA 2K7 (Visual Concepts/2K Sports for Xbox 360)
NCAA Football 07 (EA Tiburon/Electronic Arts for X360/PS2/Xbox/PSP)
Wii Sports (Nintendo for Wii)

Best Strategy Game
Company of Heroes (Relic/THQ for PC)
Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II (EA for X360)
Medieval 2: Total War (Creative Assembly/Sega for PC)
Supreme Commander (Gas Powered Games/THQ for PC)
World in Conflict (Massive Entertainment/Sierra for PC)

Best Puzzle/Trivia/Parlor Game
Elite Beat Agents (Inis/Nintendo for Nintendo DS)
Guitar Hero II (Harmonix/Red Octane for PlayStation 2)
Lumines II (Q Entertainment/Buena Vista Games for PSP)
WarioWare: Smooth Moves (Nintendo for Wii)

Best Online Multiplayer Game
Battlefield 2142 (Digital Illusions/Electronic Arts for PC)
Huxley (Webzen for PC/Xbox 360)
World of Warcraft: The Burning Crusade (Blizzard for PC)
دو تا پی نوشتم بدم حال کنین!:
پ.ن:اگه بحث تقلید باشه که سونی و مایکروسافت برن بمیرن!ولی تقلید با استفاده از ایده فرق میکنه!
پ.ن2:در ضضمن Wii بازیهای بسیار خشنی هم مانند Wario Ware:Smooth Movesداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or