اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

این کامیک رو قبلا هم گذاشتم.بد نیست بازهم بذارم تا نفتی باشد بر آتش خشمشان!!!
20060512.jpg

ما کار نداریم که اولین کسی که ژیروسکوپ رو اختراع کرد کی بوده.
همونطور گکه گفتن ژیروسکوپ توی فضاپیماها برای تراز موندن یا توی هواپیماها برای یافتن افق و هزارتا کار دیگه استفاده میشده.
اما مهم اینه که اولین بار چه کسی بود که ایده استفاده اون در بازی رو داد و عملی کرد.
فکر کنم برای همه مشخصه کی.
و سونی اولین جایی نبود که تکنولوژی سه بعدی رو برای بازی به کار بود.من خودم تا 1 دقیقه پیش نمیدونستم.حالا میدونم که نیست.
همه در نسل بعد منتظر نو آوری کنسولها نسبت به یکدیگه هستن.حالا کسی کاری کنه که کسی قبلا کرده دیگه اسمش نسل بعد نمیشه.همه میخوان ببیننن کنسولها چه برتری نسبت به همدیگه دارن.اما در همچی مواردی....
من یک نظری دارم:
فکر میکنید چرا دسته های بومرنگ منسوخ شد؟مگه چشون بود؟
لطف کنید....لطف کنید نگید که دوال شاک خوشدستتره و همه اینو میدونن و... چون میدونین که اینطور نیست.
1_ شما چیزی که امتحان نکردین از کجا میدونین بهتره یا بدتر؟
2_این تصویر رو ببینیند:
boomerangdebunked.gif

حداقل طرفدارهای سونی از این قضیه خوشحال بودن.اما....
به نظر من به این دلیل دسته عوض شد که:
گنجایش لازم برای جایگذاری یک موشن سنسور رو نداره.یا اگر داشته باشه سنگینی اون و شکل مخروطی اون باعث لیز خوردن و افتادن دسته میشد(که احتمالش کمتره)
به هر حال...
مطمئن باشین که سونی اگر قرار بود زودتر از TGS کاری برای زیروسکوپ کنه حتما کرده بود یا به قول دوستمون حداقل چندتا بازی Compatible میگذاشت.
من سعی میکنم دیگه در نیفتم چون بحث کننده ها واقعاکله گنده تر از کسانی مثل منند!!!
باتشکر....

اما مهم اینه که اولین بار چه کسی بود که ایده استفاده اون در بازی رو داد و عملی کرد.

البته خیلی وقت پیش هم مکروسافت دسته ای طراحی کرده بود که این خاصیتو داشت
ولی هیچ وقت بحث Gyro توی دسته های یه کنسول انقدر که الان جدی شده جدی نبوده و قبلا توجه چندانی بهش نمیشده
نمیشه گفت نینتندو اولین بار این ایده رو مطرح کرده ولی میشه گفت که اولین بار نینتندو به صورت جدی به این موضوع پرداخته و محصولی ساخته که از همه مشابه های گذشته برتره
دسته سونی هم در مقایسه با دسته وی بیشتر شبیه اسباب بازیه :)
(البته اگه بخوایم خاصیت Gyro رو توی 2 تا دسته مدنظر قرار بدیم)

تو سایت kikizo صحبتهای پیترمور در رابطه با xbox360 رو نوشته که خلاصشو براتون میزارم
Moore Talks Xbox Growth, Evades Handheld

Microsoft's VP of gaming discusses the "monstrous growth opportunity" of the Xbox business and says that "profits will come"; Live Anywhere, HD-DVD, a larger HDD, price drops, Square Enix, and competitive advantage.
01c.jpg

ابتدا گفته که ما در e3 نمایش خوبی داشتیم و یکی از اهداف ما Live Anywhere هست که بیل گیتس قبلا گفته بود و ادامه داده که نینتندو هم دنبال وارد کردن احساس در بازی ها است و سونی هم دنبال فیلم های hd هست!!!(البته اینو با یه لبخند شیطانی گفته!!!)
و ادامه داده که ما می خواهیم xbox رو تو تمام خونه ها ببریم و برای مردم قیمت خیلی مهمه و سیستم core ما خیلی طرفدار داشته و گفته که 100 دلار هم تو خیلی جاها پول کمی نیست!و تلویحن گفته که قیمت xbox360 پایین میاد ولی تاریخی نگفته
گفته که تو تابستون فرمون بی سیم و هارد ظرفیت بالاتر هم میاد
و گفته که بازیکنهای xbox360 میتونن با pc بازها بازی کنن
و ادامه داده که شرکتهای بازی سازی 3rd parties به سمت ما میان چون ما xboxlive و vista رو داریم و گفته که ما به Square Enix خیلی نزدیک شدیم و اونها دیگه مثل قدیم فکر نمیکنن و بزودی خبرهایی اعلام میشه (شاید ماکروسافت شرکتهای بازی سازی رو مجبور کنه و بگه هر کی برای vista بازی میسازه باید برای xbox360 هم بسازتش!;) )

Harrison suggested that the use of the Linux operation system, hard drive and the Cell processor would lessen the importance of the PC as a home media center. "We believe that the PS3 will be the place where our users play games, watch films, browse the Web, and use other computer functions. The PlayStation 3 is a computer. We do not need the PC," claimed Harrison

فیل داره دیوونه میشه . من فکر کنم باید بره خودشو معرفی کنه.
گفته اگه ps3 داشته باشید دیگه پی سی نمی خواید :D چون می تونید بازی کنید فیلم تماشا کنید و وب رو بگردید .:cheesygri

یکی نیست بگه خره پی photoshop چی e-tabs چی و هزار تا برنامه دیگه ؟;)

فیل داره دیوونه میشه . من فکر کنم باید بره خودشو معرفی کنه.
گفته اگه ps3 داشته باشید دیگه پی سی نمی خواید :D چون می تونید بازی کنید فیلم تماشا کنید و وب رو بگردید .:cheesygri

یکی نیست بگه خره پی photoshop چی e-tabs چی و هزار تا برنامه دیگه
؟

منظورش این نبوده که دیگه اصلا پی سی نمی خواید این یه نوع اغراغه که برای تفهیم به کار می ره

سلام

اول میخوام بگم که :
این ژیروسکوپ خیلی قبل از اینها اختراع شده ولی در صنعت بازی کاربد نداشت
عکس ها رو ببینید کفکنید
امروز کلی عکس جدید براتون دارم:
این عکس های hd از gran tursimo
pixel_c.gif
اینم عکس های طراحی جدید ازhalo3
pixel_c.gif
اینم کل لیست های گیم مربوط به نسل قبل برای بچه هایی که 160 صفحه رو نخوندن(با تاریخ):
2 photos added on: Tuesday, May 30 2006 @ 18:20
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Thursday, April 27 2006 @ 10:47
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Monday, April 03 2006 @ 14:39
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Thursday, March 23 2006 @ 12:06
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Friday, March 10 2006 @ 11:52
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Friday, February 24 2006 @ 16:30
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Thursday, February 02 2006 @ 8:04
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Monday, January 23 2006 @ 12:17
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Thursday, January 12 2006 @ 8:03
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Saturday, December 31 2005 @ 19:13
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Thursday, December 22 2005 @ 23:54
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Sunday, December 18 2005 @ 21:48
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Tuesday, December 13 2005 @ 11:48
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Tuesday, December 06 2005 @ 14:27
pixel_c.gif
pixel_c.gif
pixel_c.gif
1 photo added on: Sunday, November 13 2005 @ 22:58
pixel_c.gif
کلیه عکس های منتشر شده از halo3:

خیلی ممنون Sony جان بابات عکسهای GT HD
واقعا تنها بهانه آدم برای خرید Ps3 میتونه همین بازی باشه .. اونایی که شماره 4 رو بازی کردن میفهمن من چی میگم و با دیدن این عکسها واقعا چی میکشم !

به امید روزی که روی HD TV این بازی رو بازی کنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or