اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اینم چمد تا دمو:
fr08.jpg

دانلود
-----------------------------------------------------
fr019.jpg

دانلود
----------------------------------------------------
fr025.jpg

دانلود
---------------------------------------------------
fr030.jpg

دانلود
---------------------------------------------------
با این حساب نباید نگران کمبود ظرفیت dvd های xbox30 باشیم;)

نوشته شده توسط mt3691:
به نظر شما 9 گیگ فضای dvd برای بازی xbox360 کمه؟
راستش من رفتم به این سایت http://www.theprodukkt.com و چیز عجیبی دیدم یه بازی با حجم 97کیلو با گرافیکی عجیب بالا طبق اسکرین شاتهاش ولی متاسفانه کامپیوتر من زورش نمیرسه اجراش کنه اینم لینک دانلود http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
اگه اینو یه نفر اجرا کنه و به ما هم بگه ممنون میشم
اگه این واقعیت داشته باشه با فضای 9 گیگ چه ها که نمیشه کرد!
این بازی 250 مگ فضای رم رو میگیره و من فقط 256 کلا رم دارم:blushing:
اینم
compatibility

The "official" minimum specs for .kkrieger: chapter 1 beta are:
A 1.5GHz pentium 3 / athlon or faster.
512MB of RAM.
a GeForce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM.
some kind of sound hardware.
DirectX 9.0b
اینم اسکرین شات هاش:
snap3.jpg
snap4.jpg
snap5.jpg

----------------------------------------------------
بابا طور خدا یکی به ما بگه چطوریه دل ما اب شد:(
من عاقبت بازی رو اجرا کردم! با فریم ریت پایین و یک سری مشکلات گرافیکی!:-"
من چند روز پیش به این فکر بودم که بازی ها در آینده قراره چه حجمی داشته باشند!؟
بنظرم گرافیک بالا و گیم پلی خوب می تونه در هر حجمی وجود داشته باشه و بنظرم هرچی جلوتر میریم باید از حجم کمتر بشه نه به اون اضافه بشه!!

راستش من رفتم به این سایت http://www.theprodukkt.com و چیز عجیبی دیدم یه بازی با حجم 97کیلو با گرافیکی عجیب بالا طبق اسکرین شاتهاش ولی متاسفانه کامپیوتر من زورش نمیرسه اجراش کنه اینم لینک دانلود http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
اگه اینو یه نفر اجرا کنه و به ما هم بگه ممنون میشم

این بازی فک کنم حدود 1 سال و نیم پیش اومد روی نت و تا اونجایی که یادمه توسط یه تیم برنامه نویسی خیلی حرفه ایه آلمانی نوشته شده بود
هیچ خبری هم از نسخه نهایی بازی نیست و ظاهرا فقط یه دمو بوده تا این گروه مهارت خودشونو توی برنامه نویسی نشون بدن
همون موقع یه دموی دیگم از همین گروه منتشر شد که البته قابل بازی کردن نبود و حدود 10 دقیقه نمایش بود که چنتا زن توی یه صفحه با بک گراند رنگی حرکت میکردن

در مورد فضای DVD های 9 گیگ هم فعلا فکر نمیکنم جای نگرانی باشه
وقتی Oblivion با اون همه وسعت و عظمت و با اون گرافیک روی یه DVD 4.7 منتشر شد میشه نتیجه گیری کرد که بازیهای خیلی فراتر از Oblivion هم نیازی به فضای های آنچنانی ندارن و فعلا همین 9 گیگ جواب میده

اقای Keiji همه کاره تیم devil may cray در رابطه با gears of war نظر دادن در e3 که جالبه(واسه همینه که میگم این بازی بهترین بازی xbox360 میشه)
IGN: What's the most impressive thing about E3 you've seen so far?

Keiji Inafune: I just got here, so there's still a lot I haven't seen. If there was one thing at the show I had to pick up and play, it would be Gears of War.

IGN: Why's that?

Keiji Inafune: It's a title that I view with two different perspectives. One is, just merely as a gamer, it looks cool and I want to play it. It's a game that's got pretty amazing graphics, the motion and animation, everything's working out quite nicely with that game. The other perspective is, as a creator myself, to see just how far they've been able to push the system in such a short amount of time. Lost Planet itself has already received a lot of praise from a lot of people for looking like a pretty amazing game that's also pretty spectacular for all the things in it. If we were going to say there's one title that's slightly above us, that has slightly raised the bar above us, it would be Gears of War. We want to see exactly what they're doing and how they're doing it.
------------------------------------------------------------------------
اینم کوجیما بعد از بازی gears of war مثل اینکه خیلی خوشش اومده:cheesygri
kojima-gears3.jpg

اسکنهای آخرین شماره ی مجله فامیتسو :
Lost Planet & Dead Rising

در ضمن بیل گیتس هم طی یک مصاحبه با MTV News از کنترلرهای Motion Sensor انتقاد کرده !
بعدا اگه فرصت کردم متن کامل صحبتهاشو میزارم

این بازی ها در E3 بین بازی ها نسل بعد بین ژاپنی ها محبوب ترند (در Famitsu اعلام شده ):
  1. The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, Nintendo)
  2. Final Fantasy XIII (PS3, Square Enix)
  3. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3, Konami)
  4. Dragon Quest Swords: The Masked Queen & The Tower of Mirrors (Wii, Square Enix)
  5. Super Smash Bros. Brawl (Wii, Nintendo)
  6. Super Mario Galaxy (Wii, Nintendo)
  7. Final Fantasy III (NDS, Square Enix)
  8. Monster Hunter 3 (PS3, Capcom)
  9. Biohazard (Wii, Capcom)
  10. Halo 3 (Xbox 360, Microsoft)
بدون شرح:
 What do you think about the price of PlayStation 3?
 The price is high - 88.4%
 The price is appropriate - 10.9%
 The console is low-priced - 0.7%

بچه ها جریان این بازی که مشخصه:
اولا مال خیلی وقت پیشه بعد خیلی کمه و زود تموم میشه
حالا چرا حجمش کمه:
در این بازی از برنامه نویسی های مشابه استفاده شده .
یعنی:
مثلا توی این بازطی ستون های زیادی وجود داره که همشون با هم یک مفدار مشخص فضا داره یعنی همه ی ستون ها حجم یکی رو میگیرن
این موضوع در باره شخصیت های دشمن بازی تیر ها حتی بیشتر دیوار ها صدق میکنه
یه تیکه بازی شما دارید از یک پله مارپیچ بالا میرید میبینید که نیمه اول یه سایه افتاده که مال تیکه بالایی پلهست اما وقتی به بلا میرسید همون سایه رو میبینید حتی کاشیها و کف هم همین حالت رو دارن
درسته میدونم هنوزم قانع نشدین اما اون موقع که این اومد گرافیکش نسبت به زمان خودش عالی بود و کسی به حجمش توجه نکرد
Xbox360 هم فکر نمیکنم به بیشتر از 8 گیگ فضا احتیاج داشته باشه از یکی از مسولان مایکروسافت پرسیدن خوب اگه حجم بازی ها در 2 سال اینده به 10 یا بیشتر برسه شما چی کار میکنید اونم خیلی راحت جواب داده از 2 تا Dvd استفاده میکنیم خداییش هم حرفش حقه مثل وضعیتی که کما بیش الان در Ps2 دیده میشه
Onimusha4 روی 2 Dvd عرضه شده
از فروششم همه خبر دارن
مطمئنا xbox360 از لحاظ فضای بازی هیچ جوری کم نمیاره
----
یه خبر
اول یک عکس جدید برای بازی معروف سونی Resistance: Fall of Man

گفته شده این بازی علاوه بر گرافیک عالی دارای محیط های خیلی خیلی بزرگیه که تا به حال در هچی بازیه دیگه ای ندیده ایم و هوش مصنوعی قوی هم داره تازه میگن جز متنوع ترین بازی از لحاظ شخصیت های بازی هست به سوری که در هر مرحله شما با یک موجود متفاوت طرف میشین و هر کدوم با روش خاصی کشته میشن مثلا بعضی لاک دارن و تیر روی بدنشون تاثیری نداره اسلحه ها هم خیلی متنوع عستند و به صورتی هست که شیاد متنوع ترین لانچ ps3 باشد
اینم اسکرین شات های جدید دیگر:
http://media.ps3.ign.com/media/748/748483/imgs_1.html
-----
برای xbl ها میتونید خودتون background انتخاب کنید
که فکر کنم 30 درصد مردم اونو عوض کنن
البته این تخمینو من نزدم
-----
خبر های ازffxiii
  • Final Fantasy XIII will not have online functions
  • Each episode will have different and independent characters, the stories also takes place in different times in history
  • The only things in common for the 3 titles are Chocobos, Moggles, magic and myths around the Crystals
  • The Legend of the Crystals is the central theme of the 3 games
  • The latin word "Versus" in Final Fantasy Versus XIII means the change of a direction
-----
شایعات یهم هست که میگن قیمت$249 هست(قیمت wii
-----
اینم عکسی از بازیه معروف wii یعنی redsteel

میگن در این قسمت شما در حال اموزش هستید اول بازی به شما طرز کار بازی و استفاده از کنترولر رو یاد میده و گفته شده این بازی از 2 تا از کنترولر های wii کمک میگیره (همونطور که میدونید اونا 4 تا هستند)
و اول بازی اموزش استفاده از این دو کنترولر رو به شما اموزش میده:
اینم عکس از تمرینات:

نمیدونم کسی عکسی از پشت wii گذاشته یا نه در هر حال بفرمایین:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farid20011990:
Procedural synthesis

In traditional video games, all content is statically stored and generally immutable; that is, textures, meshes, and other game content is stored on a storage medium. As complexity in each rises, the demand for storage rises as well. A newer approach to generating content is utilised for Xbox 360 titles, a method referred to by Microsoft as procedural synthesis. Procedural synthesis is an approach to generating game content via algorithms. For example, trees are one of the most complicated objects to render in a game, due to their organic complexity. A game with only one model for a tree will appear odd, as nature is far more random; the game loses some of its immersion as a result. Instead, a general recursive algorithm will generate the tree's model and textures, so that each tree looks different from the next, and do so with high efficiency

http://en.wikipedia.org/wiki/Procedural_synthesis

دمتون گرم
دستت درد نکنه:thanks: راستی معنی این لغت procedural synthesisبه فارسی چی میشه؟
این تیکه تو لینکت جالب بود:
In 2004, a PC first-person shooter called .kkrieger was released that made heavy use of procedural synthesis: while quite short and very simple, the advanced video effects were packed into just 96 Kilobytes. In contrast, many modern games are released across several CDs, often exceeding 2 gigabytes in size, more than 20,000 times larger. Several upcoming commercial titles for the PC, such as Will Wright's Spore, will also make use of procedural synthesis, calling for special hardware support in the console world: both the Xbox 360 and the PlayStation 3 have impressive procedural synthesis capabilities.
این procedural synthesis روی ps3 و xbox360 به خوبی قابل استفاده هست
با این حساب حجم زیاد بلوری سونی به درد بازی نمیخوره و هدف سونی فقط جا انداختن بلوری برای فیلم بوده و طرفداراشو مجبور کرده که پول بلوری رو بدن شاید واستون جالب باشه که بدونین به خاطر این بلوری سونی مجبور شده هارد رو دستگاهش بزاره تا سرعت کم درایو بلوری رو جبران کنه در صورتی که اگه از درایو dvd استفاده میکرد احتیاج به هارد نداشت!!!
سونی برای اینکه به سود بیشتری برسه و تو جنگ بلوری و hd dvd برنده بشه داره از طرفداراش سوئ استفاده میکنه و زورکی بلوری رو روی ps3 میده:evil:
بقال محل ما هم وقتی شیر می خوایم میگه باید چیپس هم ببری :cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gameware:
:eek: ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!????
این بازی چجوری تو 97 کیلوبایت جا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
یه پست بالاترت رو بخون فکر میکنم قانع کننده ترین دلیل رو ایشون اوردن:D
امین جان تو این روش همه چی به صورت یه الگوریتم ریاضی در میاد و جالب ایجاست که چیزای تکراری کمتر میبینی تو متن اگه دقت کنی نوشته مثلا در مورد درختها تو بازیها حجم زیادی میگیره و اگه تکراری هم باشه واقعی نیست ولی با این روش هم حجم کمتری میگیره و درختها هم میشه به صورت رندوم رندر بشن و تصویر سه بعدی واقعیتری ببینی تو این روش همه چی به صورت الگوریتم تعریف میشه و یه کار ریاضی پیشرفته هست
در اینده شاهد پیشرفت این تکنولوژی در xbox360 به طور اخص خواهیم بود چون dvd حجم کمتری داره
---------------------------------------------------------
اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بگه بد نیست یه چیزی یاد میگیریم;)

مثال زیر منطقی ترین راه برای اثبات حرفامه:
نرم افزار فلش رو که همه باهاش کار کردن ساده ترین برنامه ایه که انیمیشن 2 بعدی میسازه شما یه انیمیشن ساده بساز مثلا یه توپ که میاد بالا میره پایی با 20 فریم بعد همین کارو copy کن و ادامه همون 20 فریم بزار که یه انیمیشن زیبا میشه بعد حجم 2 حالت رو اندازه گیری کن اگه حجم اولی 20kb باشه حجم دومی 23kb هست درسته حالا فریم حا دو برابر شده چه جوری جوابش سادست این همون دستوره و شکل همون روال قبلی رو طی میکنه فقط یک دستور اضافه شده اونم اینکه از اول کارو شروع کنه اینا هم مثلا اگه توی بازی 600 تا ستون باشه حجم یک ستون 10kb و حجم بقیه کمتر از 20b هست برین انجام بدین
(توی فلش یک layer جدا درست نکنید چون کل دستور حا به یک منطقه دیگه منتقل میشه)
see you later:cheesygri

جالب اینجاست که بدونید بازی SPORE م از این روش استفاده می کنه باور نمی کنید برید و مجله بازیرایانه شماره 3 رو بخونین اولین کسی هم که این رو درست کرد چند تا جوون بودن که یه انیمیشن 10 دقیقه ای با آهنگ رو توی 64 کیلوبایت ساختن!!! که توی بازیرایانه میگه که ویل رایت (سازنده اسپور) توی E3 2005 یه عکس میزاره که کنار همون جوونا هست:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or