اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Toxic:
اینجا در ثانیه چند پست پاک میشه؟!
احساس می کنم این صفحه چند پستش کم شده!
هر تعداد که مدیران صلاح بدونن پاک می شه!
همین زیاد دست اعضا را در امور باز گزاشتن باعث شده تا یسری مشکلات پیش بیاد. وقتی سریع برای پاک کردن پست های هرزه اقدام بشه دیگه صحبت های ادامه دار نیز خود به خود از بین می روند!

نظر سنجیه مجله فامیتسو بعد از نمایشگاه E3 با عنوان خواهانده ترین کسنول ها و بازیها!Most Wanted Console/Title:
1. The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii, Nintendo)
2. Final Fantasy XIII (PS3, Square Enix)
3. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3, Konami)
4. Dragon Quest Swords: The Masked Queen & The Tower of Mirrors (Wii, Square Enix)
5. Super Smash Bros. Brawl (Wii, Nintendo)
6. Super Mario Galaxy (Wii, Nintendo)
7. Final Fantasy III (NDS, Square Enix)
8. Monster Hunter 3 (PS3, Capcom)
9. Biohazard (Wii, Capcom)
10. Halo 3 (Xbox 360, Bungie)
• Wii—68.8%
• PlayStation 3—21%
• Xbox 360—7.2%
• Nintendo DS—3%
همونطور که میبینین Wii هم در غرب و هم در شدق طرفداراشس دارن از سر و کول هم بالا میرن!سهام نینتندو هم تو این دو هفته به حد بالایی افزایش پیدا کرده.
پ.ن!!!:جالبترین نکته حضور یک بازیه 360 تو این لیست و اونم Halo3 هستش!اصلا ژاپنی ها معتقد بودن که هر کی FPS بازی کنه مخش تاب داره!

Some Photo (next-gen)hot

عکس های جدید mercenaries2:(که برایps3 میاد)
واقعا دوتا بازی خیلی خف گرافیک داشتن یکی eightday و دیگری همین بازی
pixel_c.gif

اینم عکس های جدید frontlines fuel of war که برای360 و ps3 میاد

فکر کنم مرسنریس2 امسال شگفتی بیافرینه یکش که خیلی خوف بود
تمامی عکس های بالا از گیم پلی هستن
بازی sin episodes هم که برای pc اومده و هالف لایفی دیگره برایps3 میاید
اینم 3 عکس از بازی haze برای 360 و ps3:

pixel_c.gif
اینم یک بازیwii به نامelebits که معلوم نیست سبکش چیه:غکر کنم توی خیابون راه بری و همه چیو بلند میکنی و به طور کلی از این بازی های حالیه
pixel_c.gif

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sony:
اکثر بازی های ps3 بلور ری هستند میخواستم بدونم بازی hd-dvd یا dvd هم داره چون ps2 بازیه cd داشت؟
--------------------
213 عکس از ffXIII
http://www.ff13.co.uk/ff13-e3-06-images_1-40.php

احتمالش بسيار كمه... اون بازيهاي PS2 هم كه CD بود هكرها روي CD ميدادن بيرون با دستكار و اينا... مال اون اولاش بود كه خط توليد DVD نداشتن... بعداً ديگه همش DVD شد..
فورمت استاندارد PS3 هم Blue Ray هست و سوني هم اعلام كرده بازيهاش روي اين فورمت عرضه ميشه .. پس نه HD-DVD داريم نه DVD معمولي البته DVD شايد فورمت مورد انتخاب هكرها بشه تا خط توليد Blue Ray‌ رو راه بندازن البته اين منوت بر هك شدن كنسول و جا براي عرضه محصول روي DVD يا ديگه DVD9‌ باشه...

box shot بازی gears of war هم بالاخره اومد و چیزی که جالبه اینه که روش زده only on xbox360:cheesygri

gears-of-war_box.jpg

----------------------------------
شایعه شده که xbox360 و wii رو می خوان رو یه پک با بازی ماریو بروس و gears of war بدن بیرون به قیمت ps3 اگه اینکار بشه ضربه بزرگی به سونی میخوره

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
شایعه شده که xbox360 و wii رو می خوان رو یه پک با بازی ماریو بروس و gears of war بدن بیرون به قیمت ps3 اگه اینکار بشه ضربه بزرگی به سونی میخوره
:scare::scare:اگه یه همچین اتفاقی بیافته که سونی به آخر میرسه. خیلی فاجعه میشه که
خیلی باحال میشه که:shrewd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or