اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

شایعه شده که xbox360 و wii رو می خوان رو یه پک با بازی ماریو بروس و gears of war بدن بیرون به قیمت ps3 اگه اینکار بشه ضربه بزرگی به سونی میخوره
محمد جان ممنون از اخبار ولی در مورد اون پک نظر من کاملا منفی هستش
اگر هم همچین پکی موجود باشه به صورتی رسمی نیست ، هیچ کدوم از شرکت ها به صورت رسمی این کارا انجام نمیدند ، روابط اقتصادیه اینگونه شرکت ها اونقدر گسترده و زنجیر وار هست که این جور کار ها یک نوع بچه بازی هستش و جنبه ی تمسخر داره
حد اقل با شناختی که از MS دارم فکر نمیکنم هیچ موقع این خاله زنک بازی ها را در بیاره
MS دوست داشته اگر رقابتی هست شانه به شانه باشه

البته در مورد باکس GOW بگم که من یه چرخی زدم و چیزی راجه به X360 Exclusive ندیم هنوز،پس به نظر حتی اگه شکل باکس درست باشه،اون Only on XBOX 360 یه چیزیه که ملت زدن روش ریختن تو اینترنت.چون تا الان هیچکدوم از بازیای X360 حتی First-party ها یه همچین چیزی رو باکسشون نخورده.
این بیشتر روی کنسول GC متداوله،حتی تو XBOX هم فکر نکنم بازیا این رو رو باکسشون داشته بوده باشن!
اون پکیج هم امکان نداره.همونطور که میدونین شیگرومیاموتو تو مصاحبه آخرش هم Sonyهم MS رو به نداشتن خلاقیت محکوم کرده و گفته هیچکدوم این دو شرکت واسه ما فرقی نمیکنن،جفتشون بازیای بزرگی دارن.
در مورد دوستی که گفته تک تک این شرکتا از سونی کم آوردن!:-"
فکر کنم شما نه نظرسنجیه فامیتسو رو دیدی نه نظر سنجیه سایتهای مختلف US!تو جفت این نظرسنجیا Wii با بیشترین رای ممکنه!پیشتازه و بعدش X360 بعدش PS3.فکر نکنم تو یه نظرسنجیه بزرگ و معتبر بتونین نتیجه ای جز این پیدا کنین!
همونطور هم که گفتم طبق یه سری شایعه ی قوی PS3 اول تو اروپا Launch میشه.برای اینکه اروپا تنها منظقه ای هست که هنوز PS3 تو نظرسنجیاش از اون دو تا کنسول دیگه خیلی فاصله نگرفته!امیدوارم نگین همه سایت و مجله ها و غیره،تصمیم گرفتن تا علیه PS3 مظلوم قیام کنن،ولی PS3 روی همشونو کم خواهد کرد!
البته شایعه ب این پایه بنا شده که سونی گفته اولین کنسول های تولید شده تو اروپا پخش میشن،و این شاید این معنی رو بده که این کنسول اول تو اروپا لانچ میشه.

box shot بازی gears of war هم بالاخره اومد و چیزی که جالبه اینه که روش زده only on
xbox360
بازی هایی مثل Fable - Halo - Jade Empire هم وقتی روی XBOX اومدن دارای آرم Only on XBOX بودند!
در ضمن این boxshot نمی تونه به احتمال زیاد واقعی باشه چون هنوز تا اومدن این بازی چند ماهی وقت باقی است و درست کردن کاور های نهایی معمولا در زمان پیایان محصول انجام می شه
این بیشتر روی کنسول GC متداوله،حتی تو XBOX هم فکر نکنم بازیا این رو رو باکسشون داشته بوده باشن!
البته این کار فقط مخصوص GC نیست. xbox هم از همون اول این کارو انجام داد که روی بازی های انحصاریش می نوشت only on xbox:)

نوشته شده توسط ehsan_62:
محمد جان ممنون از اخبار ولی در مورد اون پک نظر من کاملا منفی هستش
اگر هم همچین پکی موجود باشه به صورتی رسمی نیست ، هیچ کدوم از شرکت ها به صورت رسمی این کارا انجام نمیدند ، روابط اقتصادیه اینگونه شرکت ها اونقدر گسترده و زنجیر وار هست که این جور کار ها یک نوع بچه بازی هستش و جنبه ی تمسخر داره
حد اقل با شناختی که از MS دارم فکر نمیکنم هیچ موقع این خاله زنک بازی ها را در بیاره
MS دوست داشته اگر رقابتی هست شانه به شانه باشه
احسان جان این پک اگه واقعیت پیدا کنه تو ژاپن خیلی به سود ماکروسافت میشه همنطور که میدونی msهر کاری برای بدست اوردن بازار ژاپن میکنه
در ضمن روابط ms و نینتندو خیلی خوبه و حرفهای پیترمور رو راجب wii هنوز همه یادشونه حتی حرفهایی هم در مورد خرید نینتندو توسط ms شده بود که اینها همه نشون میده که این دو کمپانی به چشم رقیب به هم نگاه نمی کنن
البته اگه این پک واقعیت داشته باشه من یدونه صد در صد می گیرم چون خیلی باصرفه هست:cheesygri
---------------------------------------------------------
اینم خود epic گفته:
Gears of War is an Xbox360 exclusive. We're developing it specifically to take advantage of the power and features of the console. All of the work on Gears between now and when we ship is toward creating the ultimate Xbox360 game.

Could we, in the future, adapt Gears for Windows just as Microsoft did with Halо? Sure we could and, as you can see from J Allard's comments, Microsoft is clearly cool with that idea. But we're a long way off from thinking about that. Right now our only goal is to make Gears one of the "must have" titles for Xbox360 and judging by reaction to our relatively early showing at E3 we're well on our way toward achieving that

عماد جان حالا حرفهای سازنده بازی هم قبول نمی کنی :eek: :confused:
این شایعات که gears of war برای pc میاد رو jallard راه انداخت و اپیک هم جوابشو داد دیگه نمیدونم چطوری بهت ثابت کنم (اگه لازمه نوشته بالارو ترجمه کنم!:cheesygri )!!!
----------------------------------------------------------------------------
بیچاره اروپایی ها که سری اول ps3 رو میگیرن هر چی ایراد و باگ و داغ کردن دستگاه رو اول اونا میگیرن بعد خوباشو میدن ژاپن;) :cheesygri

آخرین ویرایش:
:cheesygriحرفای سازنده رو جون و دل قبول میکنیم!ولی اولا احتمال میدم اینی که گفتی یکم قدیمی باشه،دوما همونطور که بهزاد گفت امسال تو E3 چند تا از کارکنای Microsoft game Studios گفتن واسه پیسی هم میاد،Cliffyنمیدونم چی چی هم گویا گفته ما خبر نداریم،ولی احتمالا یه نسخه واسه ویستا هم بدیم از این بازی(منبع:حمید!)
در ضمن اگه J.Allard بخواد که بازی روی PS3 هم بیاد،میاد و Epic خیلی کار خاصی نمیتونه بکنه!

:(
یعنی GOW بر روی PC نمیاد
97.gif

++++++++++++++++++++++++++

بچه ها کسی که انگلیسیش خوبه به اینجا یه سر بزن ببینه منظورشون چیه:

Xboxyde: 1000 days and counting

++++++++++++++++++++++++++

Famitsu Scans

http://images.xboxyde.com/gallery/public/3450/805_0001.jpg
http://images.xboxyde.com/gallery/public/3450/805_0002.jpg
http://images.xboxyde.com/gallery/public/3451/938_0001.jpg
http://images.xboxyde.com/gallery/public/3451/938_0002.jpg

من حدس میزنم منظور از اون Only on xbox اینه که xbox live فقط روی ایکس باکس هستش.
بچه ها کسی که انگلیسیش خوبه به اینجا یه سر بزن ببینه منظورشون چیه:
در اینجا میبینیم که امین به طور خیلی غیر مستقیم با من بود;) :D
هیچی بابا.طرف موسس این سایته بوده و هزار روزه شدن اون رو جشن گرفته.
اونجا هم یکسری نمودار و آمار از بازدیدها و اعضا و.... هستش.
پایینش هم پروژه هاش رو برای آینده گفته.
همین.
باتشکر....

هی میخوام تو رو نقل قول نکنم باز نمیشه:D

من حدس میزنم منظور از اون Only on xbox اینه که xbox live فقط روی ایکس باکس هستش.

گاگول که نبودن مینوشتن only on xboxlive !!!!!!

در اینجا میبینیم که امین به طور خیلی غیر مستقیم با من بود;) :D
هیچی بابا.طرف موسس این سایته بوده و هزار روزه شدن اون رو جشن گرفته.
اونجا هم یکسری نمودار و آمار از بازدیدها و اعضا و.... هستش.
پایینش هم پروژه هاش رو برای آینده گفته.
همین.
باتشکر....

:Dاره با تو بودم شیطون از کجا فهمیدی؟!
ممنون
فکرش رو میکردم چون سایتش درباره 360 هست فکر کردم خبری درباره ی 360 هست.
به هر حال بازم ممنون

مژده به کسانی که میخوان xbox360 بخرن

خوب من تازه از سرزمین اومدم رفتم پیش اون چاقالوه حسین کلی بحث کردیم گفت ما فقط پرمیوم میفروشیم چون باید یک سری چیزا تو هادتون باشه که بازی ها اجرا شه بعد گفت که ایکس باکس هاشون 15 روز دیگه میرسه و با 5 تا بازی که یکیشم گوست رکونه میدن 680 و 2 تا دسته بیسیم و مدل یو اس هم هست
حالا کی میخواد بخره
من میگم الان نخرید چون این یارو فقط خودش کپی کرده و گرون میده چند روزه دیگه که بقیه هم کپی کردن قیمتش میاد پایین
ازشم پرسیدم که بیاریم کپی میکنین گفت نه!!!!
این حرفاش با قبلیا کلی فرق میکرد

کمکم کنید پس من برم xbox 360 بخرم؟
راستی این gears of war فریم در ثانیه اش رو به کجا رسوندن؟ توی e3 2005 که تونستن به 30 برسونن احتمالا میخوان به 60 برسونن شما خبر ندارید؟
راستی اگر کسی عکس هایی از gears of war رو که توی e3 2006 پخش شد دیده باشه این بازی اصلا antialiasing نداره درسته؟

بعد من تو ایران میتونم بازی ها رو چند نفره بازی کنم توسط 360 ؟
در ضمن این فیرم ویر چیه؟
راستی باطری های دسته ی 360 شارج نمیشن؟ یعنی باید یه شارجر بخرین؟

نوشته شده توسط Elvish Hero:
:cheesygriحرفای سازنده رو جون و دل قبول میکنیم!ولی اولا احتمال میدم اینی که گفتی یکم قدیمی باشه،دوما همونطور که بهزاد گفت امسال تو E3 چند تا از کارکنای Microsoft game Studios گفتن واسه پیسی هم میاد،Cliffyنمیدونم چی چی هم گویا گفته ما خبر نداریم،ولی احتمالا یه نسخه واسه ویستا هم بدیم از این بازی(منبع:حمید!)
در ضمن اگه J.Allard بخواد که بازی روی PS3 هم بیاد،میاد و Epic خیلی کار خاصی نمیتونه بکنه!
اقا عماد می خوام ببینم بلاخره میشه چیزی رو به شما ثابت کرد یا نه؟
مدرک می خوای بفرما گیم اسپوت خوبه؟
E3 06: Gears of War Demo Impressions from the Microsoft Conference
اینم قسمتی از متن:
E3 06: Gears of War Demo Impressions from the Microsoft Conference
Cliffy B heads to Hollywood to show off an explosive new level from the beginning of Epic's 360-exclusive shooter.
By Brad Shoemaker, GameSpot
Posted May 9, 2006 12:18 pm PT

ناراحتی نداره ادم بعضی وقتها اشتباه می کنه مهم اونه که اشتباه رو قبول کنه وگرنه میشه بازم بگی من گیم اسپوت رو فبول ندارم و ............
ممکنه یه روزی این بازی برای pc هم بیاد ولی فعلا خبری نیست اگه بیاد هم مثل halo میاد اول روغنشو میکشن بد میدن به pc:cheesygri
devil may cray هم یه روزی برای xbox360 میاد ولی هنوز معلوم نیست;)

آخرین ویرایش:
این بازی اصلا antialiasing نداره درسته؟
منظورت استفاده از این تکنولوژی توی موتور بازیه ؟

نقل قول:
خوب من تازه از سرزمین اومدم رفتم پیش اون چاقالوه حسین کلی بحث کردیم گفت ما فقط پرمیوم میفروشیم چون باید یک سری چیزا تو هادتون باشه که بازی ها اجرا شه بعد گفت که ایکس باکس هاشون 15 روز دیگه میرسه و با 5 تا بازی که یکیشم گوست رکونه میدن 680 و 2 تا دسته بیسیم و مدل یو اس هم هست
حالا کی میخواد بخره
من میگم الان نخرید چون این یارو فقط خودش کپی کرده و گرون میده چند روزه دیگه که بقیه هم کپی کردن قیمتش میاد پایین
ازشم پرسیدم که بیاریم کپی میکنین گفت نه!!!!
این حرفاش با قبلیا کلی فرق میکرد

نگفت قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or