نوشته شده توسط ehsan_62:
محمد جان ممنون از اخبار ولی در مورد اون پک نظر من کاملا منفی هستش
اگر هم همچین پکی موجود باشه به صورتی رسمی نیست ، هیچ کدوم از شرکت ها به صورت رسمی این کارا انجام نمیدند ، روابط اقتصادیه اینگونه شرکت ها اونقدر گسترده و زنجیر وار هست که این جور کار ها یک نوع بچه بازی هستش و جنبه ی تمسخر داره
حد اقل با شناختی که از MS دارم فکر نمیکنم هیچ موقع این خاله زنک بازی ها را در بیاره
MS دوست داشته اگر رقابتی هست شانه به شانه باشه
احسان جان این پک اگه واقعیت پیدا کنه تو ژاپن خیلی به سود ماکروسافت میشه همنطور که میدونی msهر کاری برای بدست اوردن بازار ژاپن میکنه
در ضمن روابط ms و نینتندو خیلی خوبه و حرفهای پیترمور رو راجب wii هنوز همه یادشونه حتی حرفهایی هم در مورد خرید نینتندو توسط ms شده بود که اینها همه نشون میده که این دو کمپانی به چشم رقیب به هم نگاه نمی کنن
البته اگه این پک واقعیت داشته باشه من یدونه صد در صد می گیرم چون خیلی باصرفه هست:cheesygri
---------------------------------------------------------
اینم خود epic گفته:
Gears of War is an Xbox360 exclusive. We're developing it specifically to take advantage of the power and features of the console. All of the work on Gears between now and when we ship is toward creating the ultimate Xbox360 game.
Could we, in the future, adapt Gears for Windows just as Microsoft did with Halо? Sure we could and, as you can see from J Allard's comments, Microsoft is clearly cool with that idea. But we're a long way off from thinking about that. Right now our only goal is to make Gears one of the "must have" titles for Xbox360 and judging by reaction to our relatively early showing at E3 we're well on our way toward achieving that
عماد جان حالا حرفهای سازنده بازی هم قبول نمی کنی

:confused:
این شایعات که gears of war برای pc میاد رو jallard راه انداخت و اپیک هم جوابشو داد دیگه نمیدونم چطوری بهت ثابت کنم (اگه لازمه نوشته بالارو ترجمه کنم!:cheesygri )!!!
----------------------------------------------------------------------------
بیچاره اروپایی ها که سری اول ps3 رو میگیرن هر چی ایراد و باگ و داغ کردن دستگاه رو اول اونا میگیرن بعد خوباشو میدن ژاپن

:cheesygri