اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

دوم اینکه در مورد Gears of War هیچ لینکی که توش نوشته شده باشه Gears of War برای PC میاد الان توی اینترنت نیست
ولی این موضوع توی نمایشگاه E3 توسط کارکنان Micrsoft Game Studios تایید شده
این هم یک بحث ناتموم مثل V-SYNC...

یه نکته ی بی ربط!!!!
تا اونجایی که میدونم جناب بیل گیتس پول دار ترین ادم دنیاست و در هر دقیقه چندین ملیون به ثروتش اضافه میشه پس دیگه فکر نکنم احتیاجی به پول داشته باشه.
83.gif
امين جون هيچكس از پوله بيشتر بدش نمياد حتي بيل گيتس

ادامه نمیدم ولی یه نکته این تاپیک به نظر من تاپیک اخبار هستش
یعنی اگر خبری اینجا گفته میشه میتونیم تویه تاپیک دیگه ای در موردش بحث کنیم
این یه پیشنهاد که من به دوستان میکنم که تا جایی که میشه سعی کنند توی این تاپیک مسایل حاشیه ای را مطرح نکنند اینطوری تفکیک مطالب و خبر ها راحت تر هستش ، خودمم مقصر میدونم، به هر حال این فقط پیشنهاد بود

این بازی برای xbox360 هست ولی اگه بخواد برای pc بیاد یه چیزی تو مایه های halo میاد و شاید هم اصلا نیاد
اینم منبع سایت ign
Gears of War to PC?

Of course, this is promising for PC gamers, though given contradictory answers from elsewhere at Microsoft, we'll have to wait and see. It's quite possible Microsoft will hold Gears of War as a temporary X360 exclusive, similar to Halo's status before the PC version finally appeared
------------------------------------------------------
This game was originally in development for unknown consoles as a showcase for the Unreal 3 Engine. Once it was settled upon as an Xbox 360 exclusive, the prospect of a PC version became unlikely. There is no word on whether a PC version will ever follow the console title.
-------------------------------------------------------
اینم خود epic گفته:
Gears of War is an Xbox360 exclusive. We're developing it specifically to take advantage of the power and features of the console. All of the work on Gears between now and when we ship is toward creating the ultimate Xbox360 game.

Could we, in the future, adapt Gears for Windows just as Microsoft did with Halо? Sure we could and, as you can see from J Allard's comments, Microsoft is clearly cool with that idea. But we're a long way off from thinking about that. Right now our only goal is to make Gears one of the "must have" titles for Xbox360 and judging by reaction to our relatively early showing at E3 we're well on our way toward achieving that.
فکر کنم دیگه جای هیچ شکی نمونده;)

آخرین ویرایش:
این پست هم برای تنوع :حالا که اینهمه از ماکروسافت اسم بردیم بد نیست بیل گیتس رو بیشتر بشناسیم:cheesygri

البته این مطلب قدیمیه الان درامدش بیشتر هم شده:eek:

از: پرشين وبمستر

1- بيل گيتس در هر ثانيه 250 دلار آمريكا درامد داره، يعني 20 ميليون دلار در روز و 8/7 ميليارد دلار در سال!
2 - اگر 1000 دلار از دست وي بر زمين بيوفته به خودش اين دردسر رو نميده كه برش داره، چون در 4 ثانيه اي كه برداشتنش طول ميكشه، اين پول عايدش شده!
3 - آمريكا در حدود 62/5 هزار ميليارد دلار بدهي داره و بيل گيتس به تنهايي ميتونه ظرف 10 سال تمام بدهي آمريكا را بازپرداخت كنه!
4 - او ميتونه نفري 15 دلار به همه جمعيت جهان بده و باز هم 5 ميليون دلار در جيبش باقي خواهد ماند!
5 - اگر مايكل جردن يعني گرانترين ورزشكار آمريكايي هيچ غذا و آبي نخوره و همه 30 ميليون دلار درامد سالانه اش رو پس انداز كنه، 227 سال طول خواهد كشيد تا به ثروتمندي بيل گيتس بشه!
6 - اگر بيل گيتس رو به صورت يك كشور تصور كنيم، 37 مين كشور ثروتمند جهان ميشه! يا به تنهايي درامدي برابر سيزدهمين كمپاني عظيم آمريكايي خواهد داشت، حتي بيشتر از آي بي ام!
7 - اگر همه ثروت بيل گيتس رو تبديل به يك دلاري كنيم ، ميشه جاده اي از ماه تا زمين باهاش كشيد كه 14 بار رفته و برگشته! ولي ساخت اين جاده، 1400 سال طول خواهد كشيد و 713 بوئينگ 747 بايد براي جابجايي اين پول ها پرواز كنند.

با سلام به دوستان گرامی...

من یه سوال دارم :
این مدل ارزون قیمت ps3 که HDMI نداره چطور میخواد فرمت HD رو ساپورت کنه ؟ چون تا اونجا که من می دونم حتی 720p رو هم بدون HDMI نمیشه دید !!! یعنی بدون HDMI دیگه چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه ؟

360 در این مورد چکار میکنه ؟

سوال کاملا خوب و به جایی است...
که اینجا در موردش توضیح میدم..ببینید هر دو SKU کنسول PS3 در اجرای بازیها قادر به پخش تصاویر در HD 1080P هستند. و شما این کیفیت رو حتی با همین کابلهای معمولی هم میتویند داشته باشید..(پس در مورد بازی هیچ مشکلی نیست).
اما مشکل اصلی زمان مشاهده فیلمهای روی دیسک Blu-ray بروز میکنه.. اما به چه شکل؟
در هر دو دیسک Blu-ray و HD-DVD از دو سیستم محافظت (Protection) به نامهای AACS و ICT استفاده می کنند. که سیستم AACS چیزی شبیه سیستم های ضد کپی امروزی است.. اما داستان ICT کاملا متفاوت است. در این سیستم تمام دستگا ههای دخیل در امر پخش Blu-ray باید نوعی چیپ خاص داشته باشند که هر لحظه جریان کار را گزارش کنند. و این سیستم تنها از طریق درگاه HDMI و DVI فعالیت میکنه ... و اگر در زمان پخش دیسک Blu-ray فرض کنید که PS3 شما از نوع 600دلاری ان است.اما تلویزیون موجود در منزل شما علی رغم HD Ready بودن با HDCP سازگار نیست (همون چیپ و درگاههایی که قبلا ذکر شد). در این حالت ICT سریعا گزارش رو دریافت کرده و تصویر شما رو از 1080Pبه 580P کانورت (Downscale) میکنه...
شاید حرفام یه خورده گنگ شد... خلاصه در کل در PS3 مدل 500 دلاری به دلیل عدم وجود درگاه HDMI (با این فرض که تلویزیون شما HD Ready و HDCP Compatible باشد) قادر به پخش فیلمهای روی دیسک Blu-ray در رزولوشن کامل یعنی 1080P نخواهد بود.بلکه اونها رو در رزولوشن پایینتر یعنی 580P (حدود کیفیت DVD های معمولی) خواهید دید. چون دستگاه PS3 شما درگاهHDMI نداره و در اولین مرحله از چک کردن ICT وا میمونه و در نتیجه "هنگام تماشای فیلم" نمیتونید 1080P تصویر داشته باشید.
که زیاد غم به دلتون راه ندید.. چون استودیوهای فیلمسازی توافق کردن که از سیستم ICT تا حدود سال 2010 استفاده نکنند.

عذر میخام اگه زیاده گویی کردم...
شاد و سربلند باشید.
Cheers
Peace on Earth

کاملا درسته.
When Sony announced a cheaper, $500 PS3 there was some confusion as to what features would be removed; confusion that both we and Sony tried to clear up. Ultimately, the only non-upgradable feature: HDMI.

Naturally, the majority of consumer confusion has centered on this particular omission and whether or not the PlayStation 3 will support 1080p without an HDMI output. The answer came down to whether or not the content being displayed contained the Image Constraint Token, which would require an encrypted digital connection (using HDMI) to display the full "True-HD" resolution of 1080p. Without HDMI, your fancy new Blu-ray player would be forced to playback your fancy new Blu-ray discs at a measly 540p.

According to recent internet scuttlebutt from reputable German site Spiegel (machine translation), top secret negotiations between a very grumpy Hollywood and some tech giants (including Microsoft and Sony) are looking to delay implementation of the ICT until 2010 or even 2012.

یعنی تا 2010 و شاید هم 2012 زیاد بهش نیاز نیست تا اون موقع هم PS4 اومده :D

اول از مطالبی که آقای mt گذاشتن تشکر میکنم،ولی من هنوز متقاعد نشدم.همه میدونن که بازی خیلی پرسوده،طبق آماری که خودم یه جا خودنم و تو تاپیک اخبار داغ گذاشتم پارسال 7 میلیارد دلار بازی فروخته شده که آمار وحشتناکیه،ولی اینا هیچکدوم با نفت و IT و مخابرات قابل مقایسه نیست.تا اونجایی که یادمه سود یک سال شرکت O2 در حداکثر حالشت از 3 میلیارد دلار گذاشت!!تازه این یکی از شرکتاییه که در زمینه مخابرات کار میکنه.و این فقط سودشه نه پولی که از طریق این شرکت رد و بدل شده.
نفت هم که همه میدونن نبض سرمایه دنیا اونجاست.با این حساب بهترین مقامی که میشه به بازی داد رده چهارم هستش که اونم نمیشه مطمئن بود.عبارت سومین صنعت پر درآمد دنیا خیلی سنگینه.
در ضمن طبق حرف سخنگوی مایکروسافت،فعلا منتظر کم شدن قیمت X360 نباشید.
بحث GOW رو هم تموم کنید لطفا،تا موقعی که خود مایکروسافت اعلام کنه که برای پیسی هم میاد یا نه.

نوشته شده توسط Behzad:
اول اینکه اگر من توی پستم از کلمات عزیزم ، دوست عزیز ، گلم ، قشنگم ، خوشگلم و ... استفاده نکردم معنیش این نیست که دارم با کسی دعوا میکنم

من نمیدونم چجوری این 4 تا پستو درگیری و جنگ اعصاب برداشت کردی
اگر با خوندن این 4 تا پست دچار جنگ اعصاب شدی واقعا نمیدونم چجوری میخوای تو این جامعه دوام بیاری
بهتره بدونی که من اصلا این پستا رو نمیخونم و ببین من چی گفتم من گفتم:
هر کسی که پست میزنه همه دنبال این هستن که یک اشکالی ازش بگیرن
و این یک حقیقت محضه که در بازیسنتر به وضوح دیده میشه
اقایونی که میگن بحث خوبه:
اره خوبه اما به شرطی که دو طرف مرز های منطق رو رد نکرده باشن مثلا احسان میگه dow برای pc نمیاد من میگم میاد اون میگه لینک بده میگم ندارم ولی میاد و این جمله اخر من یه بی منطقی محضه که خیلی توی بازیسنتر زیاد شده
اوایل هم همینجوری بود(به خدا که نبود) حالا خودتون برداشت کنین
من که با هیچ کس مشکل ندارم و کسی هم که یه حرف چرت با اخبار چرت میزاره اصلا ادم حسابش نمیکنم که بخوام جوابشو بدم چون تجربه نشون میده ادم های بی منطق هیچ جوری نمیشه با دلیل و استدلال قانعشون کرد
----------------------------------------------------------
راستی به نظر من هم مایکروسافت vista رو به xbox360 ترجیه میده:cool:
----------------------------------------------------------
عکس های جیدید بازی blue dragon برای xbox360:
pixel_c.gif

یک خبر باور نکردنی
http://www.ps3fanboy.com/2006/05/24/half-life-2-and-burnout-5-slated-for-ps3/

http://www.ps3fanboy.com/2006/05/24/half-life-2-and-burnout-5-slated-for-ps3/
-----------------------------------------------
اینم یک عکس جدید از یک ff جدی به نام ffxiii
ff13.JPG

آخرین ویرایش:
کمودور ایوا همون هکری که xbox360 رو براش فیرم ویر داده بود گفته که بزودی برای درایور های هیتاچی و LG هم فیرم ویر جدید میده

Modified Firmware for Hitachi-LG Drive in Development
I have just rec an Hitachi 47DH drive and have commenced work on the Firmware. I will post again when completed. Hang in there Hitachi owners it shouldn't take too long.
--------------------------------------------------------------
راستی مجله جدید Computer Gaming World Magazine June 2006 هم اومده برین اینجا و دانلودش کنین.;)
10ii5w5.jpg

--------------------------------------------------------------
ویستا و xbox360 جوفتشون بچه های ماکروسافت هستن و بیل گیتس جفتشونو دوست داره فقط فرقش اینه که ویستا بزرگتر هست ولی خوب کوچیکتره شیرینتره و ته تقاری:cheesygri

آخرین ویرایش:
اینم عکس هایی از بازی های ps3 بعضی ها خیلی باحالن و بعضی ها هم تو هیچ سایتی نسیتن مثلا کجا 50 تا عکس از mgs هست یا عکس از مرسنریس2 یا 10 تا از dmc4
البته اشکالاتی هم داره مثلا کجا گفتن کرایسیس برای ps3 میاد
ولی فاینال فنتزی رو حتما ببینید
2 Days to Vegas (10)
. 6GUN II (1)
. Alone In The Dark : Near Death Investigation (22)
. Armageddon (6)
. Armored Core 4 (21)
. Army Of Two (1)
. Assassin's Creed (17)
. Beowulf (14)
. BioShock (14)
. Brothers in Arms : Hell's Highway (34)
. Coded Arms : Assault (5)
. Colin McRae Rally 2007 (3)
. Condemned : Criminal Origins (3)
. Crysis (24)
. Dark Sector (2)
. Data-Fly (3)
. Def Jam 3 (2)
. Demonik (6)
. Devil May Cry 4 (10)
. Dynasty Warriors BB (7)
. Eight Days (12)
. Elveon (9)
. Endless Saga (2)
. Everybody's golf 5 (2)
. Eyedentify (8)
. Fatal Inertia (19)
. Fifth Phantom Saga (5)
. Fight Night Round 3 (6)
. Final Fantasy versus XIII (6)
. Final Fantasy VII (5)
. Final Fantasy XIII (58)
. Formula 1 (7)
. Frontlines : Fuel Of War (14)
. Full Auto 2 : Battlelines (3)
. Genji 2 (10)
. Grand Raid Offroad (26)
. Haze (11)
. Heavenly Sword (35)
. Heavy Rain (13)
. Hellboy (10)
. Indiana Jones 2007 (12)
. Infraworld (1)
. Killing Day (4)
. Killzone PS3 (32)
. Kurayami (6)
. Lair (6)
. Licence to Sin (2)
. Marvel : Ultimate Alliance (54)
. Medal of Honor Airborne (28)
. Mercenaries 2 : World in Flames (4)
. Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots (50)
. Mobile Suit Gundam (8)
. Monster Madness (6)
. Motor Storm (21)
. Ni-Oh (4)
. Omikron 2 (1)
. Possession (24)
. Pro Evolution Soccer 6 (2)
. Project Delta (1)
. Project IM (10)
. Project Offset (10)
. Projet Naughty Dog (17)
. Rainbow Six : Vegas (32)
. Rayman Raving Rabbids (1)
. Resident Evil 5 (7)
. Resistance : Fall of Man (12)
. Ridge Racer 7 (11)
. Rockstar Old West Project (1)
. ShadowClan (1)
. Singstar (5)
. Sonic The Hedgehog (50)
. Splinter Cell : Double Agent (17)
. StrangleHold (42)
. Tekken 6 (5)
. Terra Formation (8)
. The Club (7)
. The Darkness (41)
. The Embrace of Time : Chapter 1 (6)
. The Eye of Judgment (23)
. The Getaway PS3 (9)
. The Outsider (7)
. The Wall (3)
. Theseis (16)
. Tony Hawk's Project 8 (11)
. Turok (10)
. Unreal Tournament 2007 (34)
. Untold Legends : Dark Kingdom (19)
. Vampire's Rain (11)
. Virtua Fighter 5 (49)
. Virtua Tennis 3 (10)
. Vision Gran Turismo (21)
. WarDevil (23)
. Warhawk (20)
. WWE SmackDown vs. RAW 2007 (15)
. Assassin's Creed (3)
. Def Jam 3 (3)
. Fight Night Round 3 (2)
. Killzone PS3 (5)
. Marvel : Ultimate Alliance (8)
. Possession (2)
. Resident Evil 5 (3)
. Sonic The Hedgehog (3)

Wii در ژاپن با قیمت زیر 250000ین(معادل 222دلار)فروخته خواهد شد و در U.S زیر قیمت 250 دلار خواهد بود.برای اروپا چیزی اعلام نشده.
در ضمن سونی تمام شایعات مبنی بر اینکه بازیهای کنسول PS3 غیر قابل فروش دوباره یا اجاره هستن رو رد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or