اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

پ.ن: من رسماً تورو به دوئل دعوت میکنم :angry: میگه با مسترچیف شوخی نکن بعد میره با MGS شوخی میکنه ...
پ.ن: موضوع دوئل رو انتخاب کن:
HL2DM
Q3
CS 1.6
CSS
جهنم برای اینکه نگین کم آورد Haaaalloooo2 هم حاضریم بزنیم..

میگه با مسترچیف شوخی نکن بعد میره با MGS شوخی میکنه ...
پا رو دم شیر(مستر چیف) نذارین باسه خودتون خطرناکه :cheesygri در هر حال من تا موقعی که کسی بهم چیزی در حد فحش خوارمادر نگه چیزی نمیگم ولی اگه بگه ... :cheesygri تازه الان که
چیزی نگفتم خودمو خیلی کنترل کردم
جهنم برای اینکه نگین کم آورد Haaaalloooo2 هم حاضریم بزنیم..

وقتی واسه PC اومد هر موقع که حاضر بودی بگو دوئل کنیم :cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Darkfie1d:
حالا معلوم میشه که چی داره!! خوبه که برای PC قراره بیاد و من همینجا اعلام میکنم که این بازی حتی نسبت به زمان خودش حرفی برای گفتن نداشته... چه برسه به الان :) بنظرت قابل قیاس با HL2 یا Quake4 هست؟!
سیاوش جان. همون طور که میدونی Halo از نظر گرافیکی از HL2 , Quake 4 پايين تره ولی چیزی داره که خیلی از بازیهای دیگه ندارن و اون هم عظمت و حسی هست که موقع بازی بهت دست میده.صحنه هایی که سوار جتهاش میشی یا جاهایی که باید توی بیابون با سرعت بالا با ماشینهاش برونی واقعآ حس و هیجانی بهت دست میده که نمیتونی توی بازی دیگه ای بهش برسی.موسیقی بازی هم جزو 5 تا موسیقی عالی ای هست که تا حالا شنیدم و به نظرم تقریبآ با موسیقیهای هری گرگسون ویلیامز توی MGS برابری میکنه.گیم پلی بازی هم که عالیه.دیگه نمیدونم چه مشکلی توی بازی وجود داره که همش ازش بد میگی ؟!

همون طور که اطلاع دارین شرکت EA میخواد از سری بازیهای Madden یک عنوان کاملآ انحصاری برای کنسول Nintendo Wii بسازه.سایت IGN با یکی از مسوولان EA مصاحبه ای کرده که خلاصه ای از اون رو میخونین :( شماره 1 : IGN . شماره 2 : EA )
1. خبرهای خیلی خوبی از Madden به گوش میرسه.ما خیلی هیجان زده شدیم.راستی اسم رسمی این نسخه چیه ؟
2. هنوز تصمیم نگرفتیم.ما تازه اسم رسمی Revolution رو فهمیدیم و برامون خیلی جالب بود. تعیین کردن اسم این بازی یه کم طول میکشه.
1. Wii مطمینآ یک اسم بی مانند برای یک کنسول هست.
2. شما چه انتظاری از Nintendo دارین؟ مطمینآ چیزی متفاوت.شما از اونها چیزی رو انتظار دارین که غیر منتظره باشه.اونها ابتدا با کنترلر استثناییشون و حالا با این اسم جالب ما رو غافلگیر کردند.
1. دقیقآ. ما خیلی در مورد این کنسول و نمایشش در نمایشگاه E3-2006 هیجان زده هستیم.
2. آیا شما یک طرفدار Nintendo هستین ؟ (Nintendo Fan Boy)
1. آره.دقیقآ
2. من هم هستم !
1. خوبه. به ما درباره تیمی توضیح بدین که در حال کار کردن روی Madden نسخه Wii هستند.چرا توسعه دهنده قدیمی Tiburon این پروژه رو انجام نمیده ؟
2. موقعی که ما برای اولین بار کنسول Wii رو دیدیم فهمیدیم که کنسولی متفاوت و بی همتا هست و باید از خصوصیاتش به بهترین شکل استفاده کنیم.ما نیاز به تیمی داشتیم که وقتش رو صرف این کنسول بکنه و بازیهای مخصوص به اون رو آماده کنه.ما میخواستیم با استفاده از کنترلر این کنسول بازیهای متفاوت بسازیم و ایده های خودمون رو به اجرا دربیاریم.
1. آیا شما روی عنوانهای چندگانه هم برای Wii کار میکنین؟
2. بله
1. شما در E3 چه چیزی نشون خواهید داد ؟
2. ما حتمآ Wii Madden رو نشون میدیم و چون این اولین عنوان ما برای کنسول Nintendo هست باید به بهترین صورت نمایشش بدیم.
1. شما چند وقته دارین روی Madden کار میکنین ؟
2. من نمیتونم به شما به طور دقیق بگم ولی همون طور که میدونین Nintendo سال قبل کنترلر خودش رو معرفی کرد.
1. بله.
2. ما از همون موقع مشغول کار با این کنترلر هستیم.
1. این Madden چه تفاوتهایی با نسخه های دیگه داره ؟
2. ببینین ما داریم روی کنسولی کار میکنیم که خودش با بقیه کنسولها متفاوته.بنابراین باید بازیهای متفاوتی هم داشته باشه.شما وقتی برای اولین بار این بازی رو تجربه میکنین حس جدید و متفاوتی بدست میارین.شما وقتی میخواین در ابتدای بازی توپ رو تصاحب کنین با کنترلر باید بهش ضربه بزنین و کنترلرتون رو خیلی سریع به سمت بالا ببرین.از این نمونه ها در بازیهای Wii زیاد خواهیم دید.
1. شما از Nunchuk چه استفاده ای میکنین ؟
2. برای حرکت بازیکنان از اون استفاده می کنیم.
خیلی خوابم میاد.بقیه اش برای بعد.
موفق باشین.

Red Steel خداست به زودی این مطلب بهتون ثابت میشه و اون روزی رو میبینم که در آرزوی انجام این بازی هستید :cheesygrin: و یا اون رو بازی کردید و اومدید تو این فروم از بس کف کردید نمیدونید چی بگید :cheesygrin:

بابا 3 شو بگیر دیگه...! :cheesygri
پست ها رو درست بخون...
در ضمن من منظورتو از اون عکسها نفهمیدم حمید ! آخه چه ربطی به Darkness داشت آخه ؟:confused:
لااقل یه 18- میزدی کنارش.;)

در ضمن من منظورتو از اون عکسها نفهمیدم حمید ! آخه چه ربطی به Darkness داشت آخه ؟
کدوم عکسا؟ من عکسای Darkness رو از To The Game لینک دادم که مثل اینکه این سایت برای جلوگیری از این کار جلوی Hotlink رو گرفته و حالا نمیدونم چی کار کرده که تو چند تا فروم هم من چیزای عجیب دربارش خوندم. من عکسا رو اون موقع که گذاشتم مشکلی نداشت(البته الان هم که نگاه میکنم مشکلی ندارن نمیدونم چرا شماها مشکل دارین!!!!!). شما چه مشکلی توش دیدن تو رو خدا به من هم بگید چون گیج شدم.
اگه میخواید عکسا رو ببینید برید اینجا:

http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4277

آخرین ویرایش:
خوب دوستان این قضیه عکسهای Darkness رو بیخیال شید دیگه
اگه میخواید عکسارو ببینید همین لینک آخری که حمید گذاشته رو برید

اون لینکای قبلی هم یه مشکلی داشتن و به جای عکسای اصلی بازی اون عکسا لود میشد ...

دیگه در این باره پستی زده نشه

بابا کف کردیم !!! این که همون Red Steel خودمونه...
حمید تریلری چیزی از این بازی نداری لینکشو بزاری ؟
همونطور که گفتم این بازیو Starbreeze سازنده Riddick میسازه و موتورش هم همون موتور Riddick هست منتهی خیلی دست کاریش کردنه و پیشرفتش دادن. تا حالا هم دمویی به غیر از اونی که E3 سال قبل نشون دادن تا اونجا که من میدونم ازش پخش نکردن. اون دمو هم چیز خاصی نداشت. در کل به نظر میرسه با ایده های جالبی که تو Darkness هست باز هم باید منتظر یک بازی جالب از Starbreeze باشیم.

Games 2k این روزها داره کولاک میکنه...! این از Elder Scroll IV...اینم از The Darkness...
این عکسو ببینید :

screen1large1h1146349319.jpg

screen14large1asa1146349070.jpg

GRAPHIC 10 !!!

یه چیزه بیربط میخوام بگم ، یادمه خیلی ها میگفتند که کنسول های Ps3 یا Xbox 360 یا Rev ... هیچ کدوم نمایانگر نسل بعدی نیست خودمم قبول داشتم ولی خوب این سری بازی هایی که جدیدا قرار هستش بیاد مثل Crysis یا Bia یا ... واقعا نسل بعدی هستش (البته در مورد Crysis که فعلا متاسفانه طبق گفته ی دوستان فعلا قرار نیست برای کنسول ها بیاد ) در این مورد دیدم کسی نظری نداد خواستم نظر دوستان را بدونم
======================
مورد بعدی در مورد اسم جدید Rev :
البته من در مورد دستگاه جدید Nintendo زیاد تمایلی نداشتم و فعلا ندارم چون چیزه زیادی هم ازش نمیدونم فقط یه دمو دیدم ازش دیدم که توی Cd مجله بودش
کاری به اسمش ندارم ، اسم یک کنسول برای من 1 هزارم هم مهم نیست
ولی از کیانوش جان یه سوال دارم آخرین خبری که در مورد سخت افزار Wii اگر اشتباه نکنم حمید داد نشون از سخت افزار ضعیف این کنسول بود ، این خبر رسمی هستش ؟
آیا با وجود اینکه سخت افزارش مقداری از Xbox Org قویتر هستش بازم تمایل داری بخریش ؟

نوشته شده توسط Sony:
مگه من گفتم نیومده گفتم این یارو تاریخی که قبلا اومده رو دستش خالکوبی کرده بوده
به جمله دقت کن
خوب بهتره پس یک نگاه به پستت بندازیم با هم
نوشته شده توسط Sony:
یکی از طرفداران 360 تاریخ اومدن ازی halo2 رو روی دستش خال کوبی کرده
اولا اون زمانی که (دو سال پیش) پیتر مور اینکار رو کرد توی نمایشگاه E3 ، اصلا 360 ای در کار نبود که کسی بخواهد طرفدارش باشه. ثانیا این تاپیک اخبار کنسولهای نسل آینده است و Halo 2 هم بازی Xbox هستش. در ضمن فکر نمیکنم کسی عکس دو سال پیش براش جالب باشه. در نهایت هم اینکه اون یارو پیتر موره ، یکی از طرفدارهای 360 یا مایکروسافت یا هر چیز دیگه ای نیست. یکی از مسئولین اصلی پروژه Xbox هستش.

نوشته شده توسط Sony:
بطور مثال سایت خودمون رو نگاه کنید 5 صفحه بحث درباره نینتندو شد خوب این معروفش میکنه دیگه:p
خداییش هم revelation درسته قشنگ بود ولی هیچ معنی خاصی نداشت
انقلاب اینم شد اسم یه اسمی به playstation یا xbox بندازین حالا wii هم خوب نیست ولی باید عوض میکرد
من میگم بزاره: nintendo360
Revolution نه revelation
در ضمن من که فکر نمیکنم نینتندو نیازی به این کارا داشته باشه تا خودشو معروف کنه:laughing:
nintendo360 رو هم خوب اومدی:laughing:

نوشته شده توسط Ali_Amini:
حالا کی گفته ماها طرفدار XBOX 360 یم ؟
آقا اینقدر خودتونو اذیت نکنید این اسمی که واسه نینتندو گذاشتن از زشتم یه چیزی اونورته ...اصلا ببینم مگه اسم قحطی بود آخه.میتونستن این اسمها رو هم واسش در نظر بگیرن :
1-وییییییییییش
2-ویییییییییییی (فارسی)
3-ویییییییییییگولنزژگ
4-وییییییییییییراژ
:cheesygri
این اسمی که واسه نینتندو گذاشتن؟؟؟؟
حتما منظورت کنسول بعدی شرکت نینتندو هستش چون فکر نمیکنم نینتندو اسم شرکتش رو عوض کرده باشه.
ضمنا تو با اینهمه نمک داری حروم میشی اینجا. یکم بیشتر فکر خودت باش.
بابا این یوبی اگه Red Steel رو نمیساخت نینتندو چیکار میکرد :)
این نینتندو هر چی عمر داره و کار میکنه باید بده به Ubisoft ...! (طفلک) :cheesygri
هههههههههههههههههههه
من نمیدونم چرا اینجا همه عادت دارن راجع به چیزی که ازش سر در نمیارن نظر بدن.
نینتندو با یک دهم پولی که توی بانک خوابونده میتونه سه تا شرکت مثل Ubisoft رو بخره.
بنده خدا نینتندو !! بمیرم براش.
ضمنا بهتره یاد بگیری که پستها رو (یا حداقل پست منو) درست بخونی. من نگفتم نویسنده های گیم اینفورمر گفتن Red Steel خفنه که تو میگی اگه نمیساخت چی میشد. اونها نظرشون رو راجع به وی (روولوشن) و اینکه واقعا یک انقلابه گفته بودند.
راستی برای اینکه اطلاعاتت بره بالا و شاید کس دیگه ای هم باشه که این چیزها براش جالب باشه ، بهتره بگم که نینتندو توی سال گذشته بیشتر از 800 میلیون دلار سود خالص داشته. حدود 10 میلیارد دلار پول نقد توی بانک (cash reserve) داره ، ارزش سهام شرکت هم حدود 20 میلیارد دلار هستش. حالا برسیم به Ubisoft ، کلا سر جمع این شرکت حدود 300 میلیون دلار ارزش داره ، یعنی ارزش کل سهام شرکت حدود 300 میلیون دلار هستش. کل فروش سال گذشته این شرکت هم 691 میلیون دلار بوده. هنوز سود خالصش رو برای سال گذشته اعلام نکرده اما سال قبلش حدود 25 میلیون دلار بوده (یعنی سود نینتندو بیشتر از 30 برابر سود یک شرکت مثل Ubisoft هستش)

آخ راست گفتی حرف دلمو زدی ! این Uibsoft هم شد شرکت با اون Red Steel ش ...!
البته من الان توی شرکت نینتندو در حال ساختن یک بازی اختصاصی و انحصاری برای کنسول قدرتمند وییییییییییی هستم.البته این پروژه رو بخاطر نام جدید کنسول نینتندو راه انداختم ! :D
:cheesygri
همونطوری که گفتم یک فکری باید به حال خودت بکنی چون اینجوری واقعا حروم میشی. فقط در مورد صحبت خودم که در جوابش اینو گفتی بهتره یکم توضیح بدم شاید دوزاریت بیفته. همه اون شرکتهایی که من اسمشون رو آوردم و حتی یک شرکت مثل آتاری ، از Uibsoft بزرگترن ، هم از نطر ارزش سهام و هم از نظر فروش و سهم از بازار. همه اون شرکتها غیر از THQ فروش سالیانه شون بالای یک میلیارد دلار هستش و THQ هم به زودی فروش سالیانه اش به بیش از یک میلیارد دلار میرسه. کسی راجع به کیفیت بازی های این شرکتها صحبت نکرد ، صحبته بزرگیه اونها بود. شاید خیلیا معتقد باشند که بازیهای EA اصلا قشنگ نیستند اما چه بخواهند چه نخواهند این شرکت بزرگترین شرکت بازیسازیه.

این شرکتا چیه...! من فقط با نینتندو کار میکنم.
آها یادم اومد اسم اون پروژه "Project Mario" هستش تاریخ ریلیزشم Q4 2015 !;)
اگه قرار بود امثال تو هم طرفدار نینتندو باشند و از اینجور چیزا سردر بیارن که دیگه باید فاتحه دنیای بازی رو میخوندیم.

4 صفحه هست دارم میخونم شهیدم کردید 1 روزه نیام کولاک میکنین:D
به هر حال از همه ممنونم.

والا من که ندیدم فرقی بکنه:)

میدونی چیه. آدم نباید هیچوقت تا زمانی که از چیزی مطمئن نبود حرفی بزنه و یا اینکه چیزی رو مسخره کنه چون ممکنه بعدا باعث مسخره شدن خودش بشه.

این جملت رو باید با اب طلا نوشت لطفا بخوندیش بچه ها!!!!

نوشته شده توسط ehsan_62:
یه چیزه بیربط میخوام بگم ، یادمه خیلی ها میگفتند که کنسول های Ps3 یا Xbox 360 یا Rev ... هیچ کدوم نمایانگر نسل بعدی نیست خودمم قبول داشتم ولی خوب این سری بازی هایی که جدیدا قرار هستش بیاد مثل Crysis یا Bia یا ... واقعا نسل بعدی هستش (البته در مورد Crysis که فعلا متاسفانه طبق گفته ی دوستان فعلا قرار نیست برای کنسول ها بیاد ) در این مورد دیدم کسی نظری نداد خواستم نظر دوستان را بدونم
======================
مورد بعدی در مورد اسم جدید Rev :
البته من در مورد دستگاه جدید Nintendo زیاد تمایلی نداشتم و فعلا ندارم چون چیزه زیادی هم ازش نمیدونم فقط یه دمو دیدم ازش دیدم که توی Cd مجله بودش
کاری به اسمش ندارم ، اسم یک کنسول برای من 1 هزارم هم مهم نیست
ولی از کیانوش جان یه سوال دارم آخرین خبری که در مورد سخت افزار Wii اگر اشتباه نکنم حمید داد نشون از سخت افزار ضعیف این کنسول بود ، این خبر رسمی هستش ؟
آیا با وجود اینکه سخت افزارش مقداری از Xbox Org قویتر هستش بازم تمایل داری بخریش ؟
تا اونجایی که من میدونم Crysis قراره که برای کنسولهای نسل بعد عرضه بشه. قبل از اینکه این موضوع خیلی جدی بشه هم من همین حدسو میزدم چون شرکت EA رو میشناسم. اگه بتونه برای GBA هم یک نسخه از Crysis رو عرضه میکنه :laughing:
در مورد اون مطلب من قبلا توضیح دادم در موردش. اولا اونها هیچ کدوم رسمی نبودن بلکه سایت IGN اونها رو اعلام کرده بود. ثانیا اون مشخصات مال Dev Kit ای بوده که یکی از شرکتهای بازیسازی در اختیار داشته و آمارش رو به IGN داده ، اصلا معلوم نیست اون Dev Kit کدوم یکی از نمونه ها بوده اما صد در صد نمونه نهایی نبوده چون تازه توی June نمونه نهایی Dev Kit ها به بازیساز ها داده میشه. ثالثا من اینو یکبار توضیح دادم که آماری که IGN داده بود فقط clock مثلا CPU یا GPU بودش. اینکه از روی سرعت CPU یا GPU بخواهیم بگیم که یکمی از Xbox قویتره اشتباهه. ساختار اونها بطور کل با هم فرق میکنه.
در مورد سؤالت برای خرید. من خیلی وقته که میدونم وی یا همون روولوشن از نطر سخت افزاری خیلی ضعیفتر از دو تا کنسول دیگه هستش. یک سؤال: تنها فاکتور برای خریدن یک کنسول قدرت سخت افزاری اونه؟ یعنی فقط باید گرافیک بالا داشته باشه؟
فکر کنم اگه یک سر به همون تاپیک فاکتورهای انتخاب یک کنسول بزنی ، متوجه میشی من چی میگم.
راستی یک مثال هم برات میزنم. DS از نظر گرافیکی با PSP قابل قیاس نیست اما فروشش از PSP بیشتر بوده.
جواب سؤالتم اینه که آره من حتما این کنسول رو (به اضافه دو تا کنسول دیگه) میخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or