اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من به خاطر همین توضیحات اریا رفتم دنبال بازیش به نظر منم بازی خیلی خیلی با حالی میاد من که خیلی عاشقش شدم.:) فقط اریا لینک دیگه ای به جز gametrailers سراغ نداری؟؟؟چون من سرعتم پایینه و حجمه اون تریلر زیاد بنابراین برای اینکه دانلودش کنم باید فایلش resume suport باشه که فایل های gametrailers این قابلیت رو ندارن:((
امین از چه برنامه ای برای داونلود استفاده می کنی؟ اگه DAP نیست برو حتمآ شماره 7 اش رو بگیر.توی Game Trailers قابلیت Resume Support هم داره.من یا از همین GT تریلر میگیرم یا از IGN که الآن IGN تریلر Cell Factor رو نداره.

امین جان یه خبر خیلی بد ، میدونم الان باور
الان یکی از دوستام اینجا نشسته میخواستم دمو های Gow را نشونش بدم
چون هاردم حجمش کمه(بهتر نگم چقدره) رخته بودم روی Cd الان که اومدم اجرا کنم دیدم که فایل ها را باید دوباره از Net بگیرم تا نشون بده ، بد جوری حالم گرفته !!!
نمیدونم چی کار کنم
خلاصه من خیلی خیلی شرمنده ام ، تورو به خدا یه موقع فکر نکنم من نمیخواستم برات بفرستم !!!!!!!

امین از چه برنامه ای برای داونلود استفاده می کنی؟ اگه DAP نیست برو حتمآ شماره 7 اش رو بگیر.توی Game Trailers قابلیت Resume Support هم داره.من یا از همین GT تریلر میگیرم یا از IGN که الآن IGN تریلر Cell Factor رو نداره.
والا امروز شماره 8 دپ رو گرفتم و رجیسترش کردم حالا شده primum امتحان میکنم ببینم چی میشه...

امین جان یه خبر خیلی بد ، میدونم الان باور
الان یکی از دوستام اینجا نشسته میخواستم دمو های Gow را نشونش بدم
چون هاردم حجمش کمه(بهتر نگم چقدره) رخته بودم روی Cd الان که اومدم اجرا کنم دیدم که فایل ها را باید دوباره از Net بگیرم تا نشون بده ، بد جوری حالم گرفته !!!
نمیدونم چی کار کنم
خلاصه من خیلی خیلی شرمنده ام ، تورو به خدا یه موقع فکر نکنم من نمیخواستم برات بفرستم !!!!!!!
بابا این چه حرفیه هر موقع کهفقط کردی بفرست الان نشد ساله دیگه:D

10 بازی پر فروش 360 در هفته ی گذشته در سایت آمازون:
1. Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games
2. Ghost Recon Advanced Warfighter - Ubisoft
3. Major League Baseball 2K6 (pre-order) - 2K Games
4. Fight Night Round 3 - EA Sports
5. Call of Duty 2 - Activision
6. Blazing Angels: Squadrons of WWII - Ubisoft
7. Top Spin 2 (pre-order) - 2K Games
8. Burnout Revenge - EA
9. Madden NFL 2006 - EA
10. Need for Speed: Most Wanted - EA

آخرین ویرایش:
والا امروز شماره 8 دپ رو گرفتم و رجیسترش کردم حالا شده primum امتحان میکنم ببینم چی میشه...
میگم اریا اگه دپ 7 رو دانلود کنم امکانش هست که resume suport بشه؟؟؟ (چون من dap 8 primum رو دارم)
در ضمن فکر نکنم این طوری مشکل حل بشه چون resume suport بودن یا نبودن یه فایل فکر کنم مربوط به نوع اپلودش برمیگرده فکر نکنم با برنامه ای بشه این کار رو کرد;)

And Now .....
Play Station 3 IN-GAME Graphics :
بالاخره چند تا عکس نسبتآ خوب از بازیهای PS3 که در نمایشگاه GDC-2006 نمایش داده شده پيدا کردم :
اولین عکس رو از بازی Lair میذارم که خیلی خفنه و یه جورهایی قیافه اش به موتور Unreal 3میخوره :

5d5bc.jpg

این عکسها احتمالآ مربوط به بازی Formula 1 هست.البته شاید هم یه دموی تکنیکی باشه ولی احتمال اولی بیشتره.
101ce.jpg

1eb18.jpg

6461f.jpg

0f013.jpg

--------------------------------

دومین سری برای بازی Resistance یا همون I-8 سابق میشه :
b0c55.jpg

860c1.jpg

c7308.jpg

----------------------------
حالا میرسیم به بازی Motor Storm که خیلی منتظرشم :
73fec.jpg

69203.jpg

34112.jpg

--------------------------
حالا نوبت Ratchet & Clank هست که یکی از بهترین بازیهای عمرمه :
3d9d6.jpg

49d1b.jpg

05942.jpg

5989f.jpg

------------------------------
بازی ای که احتمالآ جزو بازیهای برتر PS3 میشه یعنی Heavenly Sword :
f0072.jpg

560cc.jpg

-----------------------------------
اگه Heavenly Sword از شاهکارهای PS3 نباشه War Hawk رو دیگه نباید دست کم گرفت :
c7577.jpg

0868c.jpg

bba23.jpg

--------------------------
دو تا عکس هم از Getaway 3 اومده که هنوز معلوم نیست Real-Time هست یا Pre-Render :
ed9ab.jpg

b2651.jpg

---------------------------
این هم چند تا عکس از دمویی که در اون یه ماشین گلوله بارون میشه :
54e67.jpg

10b3e.jpg

10d3d.jpg

8f808.jpg

------------------------------------
دو تا عکس هم از بازی MOH : Air Borne اومده که البته برای همه کنسولها و PC هست :
d3247.jpg

518dd.jpg

ببخشید اگه صفحه یه کم سنگین شد ولی فکر کنم ارزشش رو داره چون اینها جزو اولین عکسهای PS3 هستن و خیلی ها منتظرشون بودند.
موفق باشین.
آریا

میگم اریا اگه دپ 7 رو دانلود کنم امکانش هست که resume suport بشه؟؟؟ (چون من dap 8 primum رو دارم)
در ضمن فکر نکنم این طوری مشکل حل بشه چون resume suport بودن یا نبودن یه فایل فکر کنم مربوط به نوع اپلودش برمیگرده فکر نکنم با برنامه ای بشه این کار رو کرد;)
من خودم با همون DAP 7 از Game Trailers داونلود می کنم و مشکلی نداره ! یه راه دیگه داری که یه برنامه ای مثل Kazaa یا Ares رو بگیری.اون تو هر تریلری بخوای گیر میاری.

چرا، ميشه با هر برنامه اي تريلرهاي سايت GT رو بصورت Resume Support دانلود كرد. شما بايد به صورت معمولي (در Firefox كه استفاده ميكني) اقدام به دانلود تريلرت بكني. بعد اسمي رو كه تريلر داره به اون نام دانلود ميشه رو در انتهاي اين آدرس بزاري:
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/
براي مثال براي تريلري كه مربوط به سخنراني Phil Harrison در GDC هستش بايد اين آدرس رو به برنامت بدي:
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_sony_gdc_2k6_ev_gt.wmv
كه t_sony_gdc_2k6_ev_gt.wmv اسم تريلر هستش و http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/ هم آدرسي كه بالا نوشتم. ;)

نوشته شده توسط shervinrs:
چرا، ميشه با هر برنامه اي تريلرهاي سايت GT رو بصورت Resume Support دانلود كرد. شما بايد به صورت معمولي (در Firefox كه استفاده ميكني) اقدام به دانلود تريلرت بكني. بعد اسمي رو كه تريلر داره به اون نام دانلود ميشه رو در انتهاي اين آدرس بزاري:
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/
براي مثال براي تريلري كه مربوط به سخنراني Phil Harrison در GDC هستش بايد اين آدرس رو به برنامت بدي:
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_sony_gdc_2k6_ev_gt.wmv
كه t_sony_gdc_2k6_ev_gt.wmv اسم تريلر هستش و http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/ هم آدرسي كه بالا نوشتم. ;)
من نتونستم این طور که شما میگین کارب بکنم شایدم من دارم اشتباه میکنم لطفا یکی دیگه امتحان کنه ببینه اینراه عملی هست یا نه!!!!!

یه بازی جدید از شرکت 4head برای xbox360 اعلام شده به نام beowulf که هنوز پخش کننده ای برای اون در نظر گرفته نشده ولی گفتن که 3D اون عالیه و به جزییات هم توجه زیادی شده. البته این بازی به کمک یه شرکت دیگه به نام 3D-IO ساخته میشه و این بازی Action Adventure game هست .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
و یه خبر دیگه اینکه بازی ZELDA برایxbox360 امولیت شده و دارندگان اون میتونن این بازی رو بازی کنن.
شما فعلا میتونین Zelda 1 and 2, but also ExciteBike and TecmoBowl را روی xbox360 بازی کنین.

این هم چند تا عکس از دمویی که در اون یه ماشین گلوله بارون میشه
ممنون آریا جان ولی این از اون کارای عجیب و غریب SONY هست که یه سری تبلیغات اضافی میکنه ، بعدش هم فراموش میشه ، کافیه فقط از خود GAMEPLAY نمایش نشون بده ، نه اینکه یه ماشین با تعداد بیشمار چند ضلعی را توی یه بیابون

Australian XBOX360 Launch Was a Great Success

همونطور که میدونید روز 23 مارچ (6 روز پیش) XBOX 360 رسما توی کشور استرالیا لانچ شد
گزارشات نشون میده که از تاریخ 23 مارچ تا 26 مارچ تعداد 30421 دستگاه XBOX360 فروخته شده که آمار بسیار خوبی به حساب میاد
این در حالیه که کنسولهای GameCube ، PS2 ، XBOX ، PSP در هفته اول لانچ همگی کمتر از X360 فروش داشته اند
Gamecube (9,190), original Xbox (6,672), PS2 (3,366) and the PSP (27,055)

همچنین چیزی در حدود 80 هزار بازی در طول این 3 روز برای 360 فروخته شده در کشور استرالیا

-----

تصاویر جدید از Superman Returns که به نظر من اصلا در حد نسل آینده نیستن :

-----

دیروز 3 بازی جدید برای XBOX 360 منتشر شدند

1- Far Cry Instincts Predator
که از Yahoo Games امتیاز 8 رو گرفته

2- Rumble Roses XX
که به هیچ عنوان نتوانست انتظارات را برآورده کنه و امتیازات نسبتا پایینی دریافت کرده
Gamespot > 6.6
IGN > 6.5
Gamepro > 8
GameDaily > 7
Team XBOX > 7.3
XBOX Advanced > 7
Play Magazine > 7

3- Dynasty Warrioe 5 Empires
که متاسفانه این بازی هم امتیازات جالبی نگرفته
GameSpot > 7.1
GameSpy > 6
GamePro > 7
XBOX Advanced > 6.8
XBOX Core > 7.2
Gamerz Edge > 8.2
XBOX-Evolved > 6.6
Digtal Entertainment > 8.5

همچنین بازی Top Spin 2 هم امروز برای 360 منتشر شد که تا اینجا از TeamXBOX امتیاز 7.9 رو گرفته

-----

Lucas Arts اعلام کرده که اطلاعات جدیدی از نسخه جدید سری بازیهای محبوب Indiana Jones که برای کنسولهای نسل آینده در دست ساخت هستند ، در E3 امسال در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت

با ورتون میشه dead or alive 4 با این قیمت فوخته شه 20 دلار

2-3 روز پیش شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه قرار هست 360 توی ژاپن به قیمت 170 دلار و بازیهاش هم به قیمت 20 دلار فروخته بشن !!
البته هنوز این شایعه رد یا تایید نشده از سوی مایکروسافت
ولی با توجه به فروش ضعیف 360 توی ژاپن ، هیچ چیز بعید نیست

-----

10 بازی فروش این هفته ی XBOX 360

1. Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games
2. Ghost Recon Advanced Warfighter - Ubisoft
3. Major League Baseball 2K6 (pre-order) - 2K Games
4. Fight Night Round 3 - EA Sports
5. Call of Duty 2 - Activision
6. Blazing Angels: Squadrons of WWII - Ubisoft
7. Top Spin 2 (pre-order) - 2K Games
8. Burnout Revenge - EA