اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نه این نسخه نسخه 10 ام هست و قرار هست که برای کنسولهای نسل بعد هم بیاد.. اما این تریلر از نسخه Ps2 هست... برای 360 و Ps3 هم میاد... احتمالاً در نوامبر

مثل اینکه چند دمو از gdc اومده
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2185

نظر اروپایی ها در مورد زمان لانچ ps3:
Retailers Speak
* "There's no going back for Sony. Its executives have put their reputations on the line and now they're under pressure to make sure the launch happens in November - no matter how much stock is available." - Gerry Berkley; Woolworths.
* "I was not expecting a worldwide launch. This is great news and it's great to have such good visibility of when we're going to see the machine." - Martyun Gibbs; Gamestation.

Journalist Reaction
* Edge editor Tony Mott said the delay would not be a problem for Sony, comparing Microsoft's one-year lead to that of Sega's back in the days of Dreamcast. He wrote, "Did it not suffer horribly because so many people wanted to wait for better technology running better games?"

آخرین ویرایش:
New Trailer for the upcoming PC and Xbox 360 game, Cell Factor!
http://www.gametrailers.com/player.php?id=9855&type=mov

شرمنده دوست عزیز.
حواسم نبود که شکل صفحه برای بعضی ها به هم میخوره(از جمله خودم) ولی حوصله ی ویرایش نداشتم.
ولی الان رفتم تو IE کوفتی و درستش کردم( خدا میدونه چه ظلمه ی این IE )
حالا تا دلت میخواد تشکر کن!!!!:cheesygri:cheesygri

آخرین ویرایش:
post_thanks.gif

عکس هارو بزرگ گذاشتی ، تشکرت رفته آخر صفحه ما هم مثل شما کاربر firefox هستیم دستمون به تشکر نمیرسه .
موفق باشید

آخرین ویرایش:
موتور بازی cellfactor همون ue3.0 هست دیگه ؟ من تو بازی رایانه خونده بودم هنوز استفاده از ue3.0 قطعی نشده ! ولی از عکس ها معلومه از ue3.0 استفاده میکنه ! اگه میشه لطف کن چند خط درباره engine این بازی بزار ممنون میشم .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
این تصاویری که من الان دیدم هیچ فرقی با Killzone نداره
در ضمن تابلو هستش که از Motion Blur استفاده کردند
آره.خیلی بازی خفنی به نظر میاد.من هم برای همین صفحه قبل گفتم برین سراغ تریلرش.احسان جان الآن تازه توی عکسها گرافیکش رو دیدی.توی تریلرش یه فیزیکی میبینی که شاید بیهوش بشی!

من به خاطر همین توضیحات اریا رفتم دنبال بازیش به نظر منم بازی خیلی خیلی با حالی میاد من که خیلی عاشقش شدم.:) فقط اریا لینک دیگه ای به جز gametrailers سراغ نداری؟؟؟چون من سرعتم پایینه و حجمه اون تریلر زیاد بنابراین برای اینکه دانلودش کنم باید فایلش resume suport باشه که فایل های gametrailers این قابلیت رو ندارن:((

منم سرعتم پایینه این چند روز خیلی در گیر بودم ولی قصد دارم این همین چند روز Download کنم
در ضمن امین جان اگر دیر شده تا الان خیلی شرمندم ولی به خدا درگیر بودم
الان Godfather 4 روزه گرفتم ولی فقط 5 تا ماموریتشا انجام دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or