اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Restricted Area:
سلام...:cheesygrin:
کیانوش تو دیگه چرا :cheesygrin: من عمرا ign , Gamedaily رو به اندازه Robby و element قبول ندارم و در مورد اون سایتایی که الکی تعریف و تمجید کردن فقط میتونیم یه چیز بگم.

Teh Biased
ign که کلا چرت و پرت زیاد میگه Gamedaily هم که همون حرفای ign رو برداشته ادبیاتش رو عوض کرده :cheesygrin: در کل من هنوز هم دوست دارم با چشم خودم این دموها رو ببینم تا بهتر بتونم قضاوت کنم. اون چیزها رو هم من نگفتم من فقط نقل قول کردم.
اونها که مال Gamespot بود نه Gamedaily :cheesygrin:
در ضمن من فکر میکنم در مورد اون گزارشهای GA و حرفهای امثال element دیگه چیزی نمیشه گفت از بس که ...
texturing and the environment was PS2 level of quality
:laughing: خنده دار تر از این چیزی نخونده بودم. اصلا اونقدر مسخره است که نمیشه راجع بهش صحبت کرد.

من یکی دو روز نبودم نمیدونم این خبر گفته شده جایی یا نه (اگه قدیمیه ببخشید)
مایکروسافت قصد داره در روز 6 ماه آوریل در ژاپن یک event برگزار کنه و در اون علاوه بر اینکه به نوعی اولین حضور رئیس جدید بخش Xbox در ژاپن ، یعنی Takashi Sensui هستش و به نوعی معارفه محسوب میشه ، ایشون در مورد استراتژی های مایکروسافت برای کنسولش در ژاپن صحبت خواهند کرد و احتمالا دموهای جدیدی هم از بازیهای این کنسول نمایش داده خواهد شد. ضمن اینکه احتمال داره بازیهای جدیدی هم معرفی بشن (اون RPG که فامیتشو بهش اشاره کرده بود رو که حتما یادتون هست ;)

نوشته شده توسط kinopio:
بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion نسخه Xbox360 از سایت Gamespot امتیاز 9.6 گرفت.

Gameplay - 9
Graphics - 9
Sound - 10
Value - 10
Tilt - 10

The Good:Huge, lavishly detailed world offers tremendous amount of action and adventure; main mechanics like combat, stealth, and magic are fun and well designed; impressive artificial intelligence and hundreds of believable characters; outstanding symphonic score, as well as excellent voice acting and sound effects; tremendous replay value, plus gorgeous graphics to make it easy on the eyes.
The Bad: Frequent but fairly brief loading times; you might run into some technical issues with performance.
wowاحتمالا بهترین بازی امسال همینه خدا کنه واسه pc هم همین طوری باشهولی مثل اینکه تو گرافیک بازیهای xbox360 گوست ریکون 3 هنوز حرف اول میزنه

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion نسخه Xbox360 از سایت Gamespot امتیاز 9.6 گرفت.

Gameplay - 9
Graphics - 9
Sound - 10
Value - 10
Tilt - 10

نوشته شده توسط ehsan_62:
احتمالا امتیاز ش بشه 9.6 از نظر من

حال وکنید !!!!

من یکی دو روز نبودم نمیدونم این خبر گفته شده جایی یا نه (اگه قدیمیه ببخشید)

کیانوش جان من هر موقع که اومدم تو ONLINE بودی اونم توی این تاپیک
فکر کنم منظورت از 2 ،3 روز همون 2،3 دقیقه باشه !!!

آخرین ویرایش:
این گیم اسپات واقعا باید تحولی در امتیاز دهیش ایجاد کنه اگه به بازی های الان 360 مثل گوست رکون 9.3 و به این یکی بازی 9.6 بده(که حقشون هست بر اساس امتیاز دهی الان گیم اسپات) پس به نظر من 360 10 زیاد خواهد داشت مثلا همین gear of war یک بازی 10 خواهد بود و بعد از اون حتما بازی های بهتری خواهد امد و پیشرفت بیشتری بوجود میاد اونقت میخواد چی کار کنه به همه بازی ها 10 میده در این صورت امتیاز دهی بی معنی میشه به نظر من باید یه کم سخت گیرانه تر عمل کنه
کنسول ها از ابتدا تا پایان پیشرفت خیلی زیادی میکنن مثلا همین mgs2 با mgs3 رو ببینید
نظر شما چیه به گیم اسپات نامه بدیم

من فکر میکنم داره به حق نمره میده اگه به گوست راکون 9.3 میده یعنی واقعا حقشه و اگه به gears of war 10 هم بده واقعا حقشه نمیشه که از حقش پایین تر بشه به نظر من اگه یه بازی واقعا حقشه 10 بگیره باید 10 بده و اگه 10 تا بازی بیاشه که حقش 10 هست باید بده....(چی گفتم!!!)
در ضمن بازی هایی که بعدا هم میاد و بهتر از همین gears of war هست هم 10 بده چه عیبی داره گیم اسپات این کار رو از اول شروع بکارش تا حالا کرده و خیلی بازی های قدیمی هستن که 10 گرفتن...امتیاز دهی گیم اسپات بر اساس زمان حا است.

آخرین ویرایش:
این گیم اسپات واقعا باید تحولی در امتیاز دهیش ایجاد کنه اگه به بازی های الان 360 مثل گوست رکون 9.3 و به این یکی بازی 9.6 بده(که حقشون هست بر اساس امتیاز دهی الان گیم اسپات) پس به نظر من 360 10 زیاد خواهد داشت مثلا همین gear of war یک بازی 10 خواهد بود و بعد از اون حتما بازی های بهتری خواهد امد و پیشرفت بیشتری بوجود میاد اونقت میخواد چی کار کنه به همه بازی ها 10 میده در این صورت امتیاز دهی بی معنی میشه

اول اینکه تقریبا غیر ممکنه بازی ای از گیم اسپات 10 بگیره ... توی چند سال گذشته هم به هیچ بازی ای 10 نداده
اگه اشتباه نکنم آخرین امتیاز بالایی که داد 9.7 بود و مربوط به بازی Metroid Prime میشد (البته مطمئن نیستم)
و دوم اینکه امتیاز دهی بر اساس زمان انجام میشه
مثلا اگه الان یه بازی که لانچ تایتل کنسول هست گرافیکش 9 بگیره بعد 2 سال بعد هم یه بازی بیاد که گرافیکش در همین حد باشه دیگه همون امتیاز 9 رو نمیگیره و پایین تر میگیره
چون امتیاز با توجه به پیشرفت تکنولوژی در اون زمان داده میشه
البته کاری به سایتهایی مثل IGN که به دویل می کرای میدن 9.6 و به MGS3 Subsistence میدن 9.8 نداریم :)
امتیاز دهی اصولی و منطقی اینه که گرافیک یک بازی با توجه به پیشرفت تکنولوژی در همون زمان سنجیده بشه
یه مثال دیگه برات میزنم
گیم اسپات به گرافیک MGS2 SOL که سال 2001 منتشر شد داده 10
ولی به گرافیک MGS3 SE که سال 2004 منتشر شده داده 9
هم من میدونم هم شما میدونی که گرافیک MGS3 از هر نظر از MGS2 بالاتره
ولی چرا امتیاز کمتری گرفته گرافیکش ؟
چون امیتازش با توجه به زمانی که بازی منشتر شده داده شده ... با توجه به پیشرفت گرافیک کنسول PS2 داده شده
پس میبینی که سیستم امتیاز دهی گیم اسپات مشکلی نداره
من کاملا به گیم اسپات ایمان دارم و معتقدم به همه بازیها واقعا به حق امتیاز میده و در آینده هم همین روند رو حفظ خواهد کرد ;)

نوشته شده توسط Sony:
این گیم اسپات واقعا باید تحولی در امتیاز دهیش ایجاد کنه اگه به بازی های الان 360 مثل گوست رکون 9.3 و به این یکی بازی 9.6 بده(که حقشون هست بر اساس امتیاز دهی الان گیم اسپات) پس به نظر من 360 10 زیاد خواهد داشت مثلا همین gear of war یک بازی 10 خواهد بود و بعد از اون حتما بازی های بهتری خواهد امد و پیشرفت بیشتری بوجود میاد اونقت میخواد چی کار کنه به همه بازی ها 10 میده در این صورت امتیاز دهی بی معنی میشه به نظر من باید یه کم سخت گیرانه تر عمل کنه
کنسول ها از ابتدا تا پایان پیشرفت خیلی زیادی میکنن مثلا همین mgs2 با mgs3 رو ببینید
نظر شما چیه به گیم اسپات نامه بدیم
من نمیدونم چرا اکثرا فکر میکنند که بازی Gears of War باید امتیاز خیلی بالاتری از بازیهای دیگه بگیره. بازی فقط گرافیک نیست. اینو مطمئن باشید که Oblivion امتیازش بالاتر از Gears of War خواهد بود (در حقیقت من شک دارم که Gears of War اصلا امتیازی بالاتر از 9 بگیره از گیم اسپات)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من فکر میکنم داره به حق نمره میده اگه به گوست راکون 9.3 میده یعنی واقعا حقشه و اگه به gears of war 10 هم بده واقعا حقشه نمیشه که از حقش پایین تر بشه به نظر من اگه یه بازی واقعا حقشه 10 بگیره باید 10 بده و اگه 10 تا بازی بیاشه که حقش 10 هست باید بده....(چی گفتم!!!)
در ضمن بازی هایی که بعدا هم میاد و بهتر از همین gears of war هست هم 10 بده چه عیبی داره گیم اسپات این کار رو از اول شروع بکارش تا حالا کرده و خیلی بازی های قدیمی هستن که 10 گرفتن...امتیاز دهی گیم اسپات بر اساس زمان حا است.

نوشته شده توسط Behzad:
اول اینکه تقریبا غیر ممکنه بازی ای از گیم اسپات 10 بگیره ... توی چند سال گذشته هم به هیچ بازی ای 10 نداده
اگه اشتباه نکنم آخرین امتیاز بالایی که داد 9.7 بود و مربوط به بازی Metroid Prime میشد (البته مطمئن نیستم)
اگه درست یادم باشه گیم اسپات تا حالا فقط به 4 تا بازی امتیاز 10 داده :cheesygri
توی چند سال اخیر هم بالاترین امتیاز مال همون Metroid Prime بوده که همون 9.7 گرفته که گفتی. البته اگه از سال 2001 حساب کنیم بازی Halo هم بهش اضافه میشه چون اونم 9.7 گرفته

نوشته شده توسط kinopio:
من نمیدونم چرا اکثرا فکر میکنند که بازی Gears of War باید امتیاز خیلی بالاتری از بازیهای دیگه بگیره. بازی فقط گرافیک نیست. اینو مطمئن باشید که Oblivion امتیازش بالاتر از Gears of War خواهد بود (در حقیقت من شک دارم که Gears of War اصلا امتیازی بالاتر از 9 بگیره از گیم اسپات)
کیانوش جان بی لطفی نکن gears of war به نظر من 100% بالای 9.3 میگره چه برسه به 9 !!!
عکس هاش رو بالا نگاه کن :razz:
در ضمن پیشنهاد میکنم این تریلرز رو حتما دانلود کنی:
http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/1UP/gearsofwar_x05_trailer_hd.zip
(با کیفیت HD )
در ضمن از کجا معلوم داستانه خوبی نداشته باشه؟؟؟;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
کیانوش جان بی لطفی نکن gears of war به نظر من 100% بالای 9.3 میگره چه برسه به 9 !!!
عکس هاش رو بالا نگاه کن :razz:
در ضمن پیشنهاد میکنم این تریلرز رو حتما دانلود کنی:
http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/1UP/gearsofwar_x05_trailer_hd.zip
(با کیفیت HD )
در ضمن از کجا معلوم داستانه خوبی نداشته باشه؟؟؟;)
این بازی تا اونجایی که من میدونم از نظر گیم پلی ایراد داره. انیمیشنش هم که دیگه واویلا :cheesygri

نوشته شده توسط kinopio:
این بازی تا اونجایی که من میدونم از نظر گیم پلی ایراد داره. انیمیشنش هم که دیگه واویلا :cheesygri
مگه کسی گیم پلیش رو بازی کرده که میگه مشکل داره یا اینکه خوده سازندگانش گفتن ماستمون ترشه:D
انمیشین;)
کیانوشا بگیرش اون با من:cheesygri

من کاملا به گیم اسپات ایمان دارم و معتقدم به همه بازیها واقعا به حق امتیاز میده و در آینده هم همین روند رو حفظ خواهد کرد
ببين من حرفتو قبول ندارم چرا الان بهت ميگم الان اكثر بچه ها پدرخواندرو بازي كردن اين بازي تو همه موارد ضعف داره تو گرافيك كه از همه بدتر بد چه جوري اين بازي ميگيره 8.1 اگه بخوايم حرف تو رو در مورد سيستم امتياز دهي قبول كنيم پس چه جوري اين امتياز رو بر حسب اين زمان دادن گرافيك اين بازي در حد ps1 هم نيست

احتمال این خیلی کمه.به نظره حداکثر 9.3 میگیره اگه خیلی عالی باشه.ولی فکر نمیکنم پایین 9 هم بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or