اونها که مال Gamespot بود نه Gamedaily :cheesygrin:نوشته شده توسط Restricted Area:سلام...:cheesygrin:
کیانوش تو دیگه چرا :cheesygrin: من عمرا ign , Gamedaily رو به اندازه Robby و element قبول ندارم و در مورد اون سایتایی که الکی تعریف و تمجید کردن فقط میتونیم یه چیز بگم.
Teh Biased
ign که کلا چرت و پرت زیاد میگه Gamedaily هم که همون حرفای ign رو برداشته ادبیاتش رو عوض کرده :cheesygrin: در کل من هنوز هم دوست دارم با چشم خودم این دموها رو ببینم تا بهتر بتونم قضاوت کنم. اون چیزها رو هم من نگفتم من فقط نقل قول کردم.
:laughing: خنده دار تر از این چیزی نخونده بودم. اصلا اونقدر مسخره است که نمیشه راجع بهش صحبت کرد.texturing and the environment was PS2 level of quality

wowاحتمالا بهترین بازی امسال همینه خدا کنه واسه pc هم همین طوری باشهولی مثل اینکه تو گرافیک بازیهای xbox360 گوست ریکون 3 هنوز حرف اول میزنهنوشته شده توسط kinopio:بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion نسخه Xbox360 از سایت Gamespot امتیاز 9.6 گرفت.
Gameplay - 9
Graphics - 9
Sound - 10
Value - 10
Tilt - 10
The Good:Huge, lavishly detailed world offers tremendous amount of action and adventure; main mechanics like combat, stealth, and magic are fun and well designed; impressive artificial intelligence and hundreds of believable characters; outstanding symphonic score, as well as excellent voice acting and sound effects; tremendous replay value, plus gorgeous graphics to make it easy on the eyes.
The Bad: Frequent but fairly brief loading times; you might run into some technical issues with performance.
بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion نسخه Xbox360 از سایت Gamespot امتیاز 9.6 گرفت.
Gameplay - 9
Graphics - 9
Sound - 10
Value - 10
Tilt - 10
نوشته شده توسط ehsan_62:احتمالا امتیاز ش بشه 9.6 از نظر من
من یکی دو روز نبودم نمیدونم این خبر گفته شده جایی یا نه (اگه قدیمیه ببخشید)
این گیم اسپات واقعا باید تحولی در امتیاز دهیش ایجاد کنه اگه به بازی های الان 360 مثل گوست رکون 9.3 و به این یکی بازی 9.6 بده(که حقشون هست بر اساس امتیاز دهی الان گیم اسپات) پس به نظر من 360 10 زیاد خواهد داشت مثلا همین gear of war یک بازی 10 خواهد بود و بعد از اون حتما بازی های بهتری خواهد امد و پیشرفت بیشتری بوجود میاد اونقت میخواد چی کار کنه به همه بازی ها 10 میده در این صورت امتیاز دهی بی معنی میشه

من نمیدونم چرا اکثرا فکر میکنند که بازی Gears of War باید امتیاز خیلی بالاتری از بازیهای دیگه بگیره. بازی فقط گرافیک نیست. اینو مطمئن باشید که Oblivion امتیازش بالاتر از Gears of War خواهد بود (در حقیقت من شک دارم که Gears of War اصلا امتیازی بالاتر از 9 بگیره از گیم اسپات)نوشته شده توسط Sony:این گیم اسپات واقعا باید تحولی در امتیاز دهیش ایجاد کنه اگه به بازی های الان 360 مثل گوست رکون 9.3 و به این یکی بازی 9.6 بده(که حقشون هست بر اساس امتیاز دهی الان گیم اسپات) پس به نظر من 360 10 زیاد خواهد داشت مثلا همین gear of war یک بازی 10 خواهد بود و بعد از اون حتما بازی های بهتری خواهد امد و پیشرفت بیشتری بوجود میاد اونقت میخواد چی کار کنه به همه بازی ها 10 میده در این صورت امتیاز دهی بی معنی میشه به نظر من باید یه کم سخت گیرانه تر عمل کنه
کنسول ها از ابتدا تا پایان پیشرفت خیلی زیادی میکنن مثلا همین mgs2 با mgs3 رو ببینید
نظر شما چیه به گیم اسپات نامه بدیم
نوشته شده توسط pandora tomorrow:من فکر میکنم داره به حق نمره میده اگه به گوست راکون 9.3 میده یعنی واقعا حقشه و اگه به gears of war 10 هم بده واقعا حقشه نمیشه که از حقش پایین تر بشه به نظر من اگه یه بازی واقعا حقشه 10 بگیره باید 10 بده و اگه 10 تا بازی بیاشه که حقش 10 هست باید بده....(چی گفتم!!!)
در ضمن بازی هایی که بعدا هم میاد و بهتر از همین gears of war هست هم 10 بده چه عیبی داره گیم اسپات این کار رو از اول شروع بکارش تا حالا کرده و خیلی بازی های قدیمی هستن که 10 گرفتن...امتیاز دهی گیم اسپات بر اساس زمان حا است.
اگه درست یادم باشه گیم اسپات تا حالا فقط به 4 تا بازی امتیاز 10 داده :cheesygriنوشته شده توسط Behzad:اول اینکه تقریبا غیر ممکنه بازی ای از گیم اسپات 10 بگیره ... توی چند سال گذشته هم به هیچ بازی ای 10 نداده
اگه اشتباه نکنم آخرین امتیاز بالایی که داد 9.7 بود و مربوط به بازی Metroid Prime میشد (البته مطمئن نیستم)
کیانوش جان بی لطفی نکن gears of war به نظر من 100% بالای 9.3 میگره چه برسه به 9 !!!نوشته شده توسط kinopio:من نمیدونم چرا اکثرا فکر میکنند که بازی Gears of War باید امتیاز خیلی بالاتری از بازیهای دیگه بگیره. بازی فقط گرافیک نیست. اینو مطمئن باشید که Oblivion امتیازش بالاتر از Gears of War خواهد بود (در حقیقت من شک دارم که Gears of War اصلا امتیازی بالاتر از 9 بگیره از گیم اسپات)

این بازی تا اونجایی که من میدونم از نظر گیم پلی ایراد داره. انیمیشنش هم که دیگه واویلا :cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:کیانوش جان بی لطفی نکن gears of war به نظر من 100% بالای 9.3 میگره چه برسه به 9 !!!
عکس هاش رو بالا نگاه کن
در ضمن پیشنهاد میکنم این تریلرز رو حتما دانلود کنی:
http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/1UP/gearsofwar_x05_trailer_hd.zip
(با کیفیت HD )
در ضمن از کجا معلوم داستانه خوبی نداشته باشه؟؟؟![]()
ببين من حرفتو قبول ندارم چرا الان بهت ميگم الان اكثر بچه ها پدرخواندرو بازي كردن اين بازي تو همه موارد ضعف داره تو گرافيك كه از همه بدتر بد چه جوري اين بازي ميگيره 8.1 اگه بخوايم حرف تو رو در مورد سيستم امتياز دهي قبول كنيم پس چه جوري اين امتياز رو بر حسب اين زمان دادن گرافيك اين بازي در حد ps1 هم نيستمن کاملا به گیم اسپات ایمان دارم و معتقدم به همه بازیها واقعا به حق امتیاز میده و در آینده هم همین روند رو حفظ خواهد کرد