اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

دوستان عزيز لطفاً از ادامه دادن بحث (جنگ) خودداري كنيد !
اين تاپيك ، جاي دعوا و بعد عذرخواهي و اينجور حرفها نيست. اگر از من قبول ميكنيد ، من از طرف هر دو طرف (و شايد چند طرف) از طرف مقابل عذرخواهي ميكنم !
لطفاً تا كار بجاي باريك كشيده نشده از ادامه دادن بحث جلوگيري كنيد. هر كسي خبر ، شايعه و هر چيز ديگه اي رو با منبعش بياد ذكر كنه و بس ! اگر حرف كسي منبع داشت و كس ديگه اي اومد گفت " آقا تو داري دروغ ميگي ، شايعه پراكني ميكني يا تعصب داري و ... " اون وقته كه با كسي كه تهمت زده برخورد خواهد شد !
اگر براي خبرتون منبعي نداريد ، يا ميخوايد نظر شخصي خودتون رو اعلام كنيد ، حتماً ذكر كنيد.
لطفاً ديگه بحث خارج از موضوع تاپيك رو ادامه نديد.
از همه دوستاني هم كه زحمت ميكشن و اخبار جديد رو از سايتهاي مختلف پيدا ميكنند و ميان اينجا مينويسن صميمانه تشكر ميكنم.
موفق باشيد

دوستان لطفا ادامه بحث ps3 , xbox360 رو تو تاپیک xbox360 vs ps3 ادامه بدیم من اونجا یه مطلب گذاشتم که دوست دارم نظر بدین لطفا این بحثو تو این تاپیک تموم کنید.(ببینین درسته که من طرفدار xbox360 هستم ولی این به این معنی نیست که با اقای دارکفیلد و یا بقیه طرفدارای ps3 بدم نه اینجا همه با هم دوست هستند و اگه کسی از کسی ناراحت شده من معذرت می خواهم)

نوشته شده توسط Behzad:
دوستان لطف میکنید اگر کمی محترمانه تر صحبت کنید و از توهین به همدیگه خودداری کنید ...
و باز هم لطف میکنید اگر بعد از پست من در این رابطه مطلبی ارسال نکنید و اجازه بدهید تا تاپیک مسیر اصلی خودشو ادامه بده

خیلی ممنون که انقدر توجه کردید و اصلا بحث رو ادامه ندادید !

بعد از ارسال من هر پستی که به موضوع تاپیک مربوط نباشه پاک میشه

نوشته شده توسط ehsan_62:
شما فقط پست منا پاک کردید مثل اینکه من اینجا اضافی هستم !!!

من پست شما رو پاک نکردم احسان جان ... ولی در صورت ادامه دادن به بحث تمام پستها پاک میشن

من فقط در عجایب هستم که پست بنده کجا رفت
ببخشید من یک سوال هنوز برام هست ؟؟؟
این پی اس تیری که میگن نمی دونم مولتی مدیا اینها هست ببخشید منظور چی باز اگر نمی دونم کی پست بنده بیچاره رو پاک کرد ولی دستش درد نکنه ببخشید
یک سوال دیگه داشتم من یک جا خودم دستهای پی اس تیری به صورت بی سیم هست می خواستم بببینم این واقعی هست یا غلط
اقا میگم خواستید دعوا کنید پیغام خصوصی برای همین کار بهزاد جان ببخشید نباید میگفتم

نوشته شده توسط Miesam:
این پی اس تیری که میگن نمی دونم مولتی مدیا اینها هست ببخشید منظور چی
یعنی واقعا نمیدونی مولتیمدیا چیه؟
105.gif
105.gif

مولتیمدیا که فارسیش میشه چندرسانه ای به نرم افزار یا سخت افزاری گفته میشه که میتونه چند رسانه مثل موسیقی یا فیلم یا هر چیز دیگرو اجرا و پخش کنه.
در مورد دسته ها هم مطمئن نیستم ولی فکرکنم به احتمال زیاد اونطوری که من شنیدم 7 تا دسته بیسیم میخوره ...

نوشته شده توسط Miesam:
یک سوال دیگه داشتم من یک جا خودم دستهای پی اس تیری به صورت بی سیم هست می خواستم بببینم این واقعی هست یا غلط
آقا میثم مثل اینکه قراره تو 2 مدل دسته بزنن برای PS3
هم بی سیم و هم با سیم

مالتی مدیا میشه مجموع رسانه ها.فیلم و موزیک و هر کوفت دیگه ای...
پی اس3 در واقع یه دستگاه مدیا سنتر هستش که یعنی میتونه مالتی مدیا پخش کنه.
پی اس2 هم طبق آخرین گفته ی شرکت سونی 7 تا دسته ی بیسیم می خوره که از تکنولوژی Bluetooth 2.0استفاده میکنه.

Last edited by a moderator:
همان طور که می دانید چند وقت پیش شایعاتی مبنی بر ساخت God Of War 2 بود. حالا Sony به دنبال یک سری طراح و پروگرامر است تا آن شایعات را به حقیقت تبدیل کند.ساخت بازی هنوز شروع نشده و همان طور که گفتم سونی مشغول استخدام افرادی برای شروع این کار است.بعضی سایت ها تاریخ عرضه ی God Of War 2 را ۲۰۰۷ اعلام کرده اند بنابراین باید انتظار ساخت این بازی برای PS3 را داشته باشیم.

+++++++++++

مجله ی GameInformer خبرهایی از ساخت یک بازی جدید از کمپانی Rare (سازنده ی بازی هایی مثل PDZ و Kameo برای X360) منتشر کرد. اسم این بازی Viva Pinata است و فقط برای X360 منتشر می شود. اطلاعات زیادی درباره ی این بازی اعلام نشده. (این خبر مال 3 , 4 روز پیشه)

+++++++++++

Quarter Man (لقب یکی از نویسندگان بخش شایعات در مجله ی EGM) در مجله ی EGM نوشت : فقط دارندگان PS2 و PC وقت خود را برای انجام بازی Phantasy Star Universe هدر نخواهند داد (به نظر می رسه این مرد زیاد از بازی PSU خوشش نمیاد) و علاوه بر آنها طرفداران Xbox 360 نیز می توانند منتظر این بازی باشند. البته با توجه به نوشته های قبلی Q زیاد نمیشه به این گفته اطمینان کرد و باید منتظر اعلام رسمی Sega باشیم.​

+++++++++++​

زمانی که Kameo: Elements of Power برای کنسول Xbox 360 منتشر شد یکی از بزرگترین نواقص این بازی نبود قسمت Multi-Play بود. حالا کمپانی Rare (سازنده این بازی) خبر داده که درحال کار بر روی یک پچ به منظور اضافه کردن قسمت Online Multiplayer برای Kameo: Elements of Power هستند. Rare اضافه کرد اطلاعات تکمیلی درباره ی این Patch به زودی اعلام می شود.​

+++++++++++

Hot Shots Golf 5 برای PS3 ساخته می شود.این خبر برگرفته از یک بنر تبلیغاتی است که در سایت کمپانی ÷اپنی Claphanz گذاشته شده.

دموی قابل بازی King Kong (نسخه ی X360) برای دانلود حاضره و کاربران Xbox Live می تونند این دمو رو که سایزش 574 مگ است دانلود و بازی کنند. این دمو از 2 مرحله تشکیل شده. مرحله ی اول رو با Jack باید رد کنید و مرحله دوم رو با Kong.

ماه آینده شاهد حجم وسیع تری از بازی های محبوب XBOX 360 نسبت به قبل خواهیم بود:
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter : 03/07/2006
Battlefield 2: Modern Combat :03/14/2006
The Elder Scrolls IV: Oblivion :03/20/2006
The Outfit :03/13/2006
Blazing Angels: Squadrons of WWII :03/23/2006

و اما 5 روز دیگه
02/20/2006 :Fight Night Round 3

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه مدتیس نبودم نمیدونم دزست که کونامی برای نسل بعد وینینگ الون رو میزنه یا نه خبری در این مورد هست و اگه هست تاریخ انتشارش کی هست؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or