اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

بچه ها من یه مدتیس نبودم نمیدونم دزست که کونامی برای نسل بعد وینینگ الون رو میزنه یا نه خبری در این مورد هست و اگه هست تاریخ انتشارش کی هست؟
ممنون
فعلا فقط برای XBOX 360 مد نظر قرار گرفته

Winning Eleven (working title) Release Date: TBA
Winning Eleven (working title) brings Konami's award-winning soccer franchise to the Xbox 360.

World Soccer Winning Eleven 10 Release Date: TBA
World Soccer Winning Eleven 10 continues the franchise onto next gen consoles.

نوشته شده توسط CRASH:
بچه ها من یه مدتیس نبودم نمیدونم دزست که کونامی برای نسل بعد وینینگ الون رو میزنه یا نه خبری در این مورد هست و اگه هست تاریخ انتشارش کی هست؟
ممنون

بله قرار هست كه بزنه توي يكي از تاپيكها يچيزائي دربارش نوشتم اما يادم نيست دقيقاً كجا...
آقاي Seabas گفته كه ما قصد داريم بخش مولتي پلير رو گسترش بديم و در حال حاضر روي مود آنلاين Master League كار ميكنيم به اين ترتيب بايد چشم انتظار پديده جالبي باشيم. همچنين در مورد واقعيت گرائي ازش سوال كرده بودن كه ايا شما ميخواين بيشتر به اين مسئله بپردازين و از Arcade فاصله بگيريد كه گفته نه ما ميخوايم كه هردو ي اين دو عنصر در كنار هم تكامل پيدا كنن بطوري كه ما هم بازي Realistic خوبي داشته باشيم و هم Arcade. ما نميتونيم جنبه هاي Arcade رو كناربگذاريم... درمورد گرافيك هم ازش سوالاتي شده بود كه آيا قرار گرافيك بازي خيلي پيشرفت داشته باشه كه جواب داده گرافيك چندان اهميتي نداره و در نهايت يكسري تكسچر هستند كه ايمپورت ميشن فعلاً براي ما اين مود آنلاين هست كه اهميت فوق العاده اي داره...

نوشته شده توسط ehsan_62:
فعلا فقط برای XBOX 360 مد نظر قرار گرفته

Winning Eleven (working title) Release Date: TBA
Winning Eleven (working title) brings Konami's award-winning soccer franchise to the Xbox 360.

World Soccer Winning Eleven 10 Release Date: TBA
World Soccer Winning Eleven 10 continues the franchise onto next gen consoles.

این که خیلی بد شد میتونه فروش ایکس باکس 360 رو خیلی بالا ببره اینطوری سونی دیگه نمیرسه به ماکروسافت.

مجله ژاپنی Famitsu در آخرین شماره ی خود تاریخ تشکیل نمایشگاه Tokyo Game Show 2006 رو اعلام کرد. این نمایشگاه کار خود را از ۲۲ ماه سپتامبر شروع خواهد کرد و تا ۲۴ سپتامبر ادامه خواهد داشت. انتظار میره حدود 160,000 نفر از این نمایشگاه بازدید کنند. یادآوری می کنم نمایشگاه Taipei Game Show 2006 شانزدهم فوریه (فردا) و نمایشگاه E3 2006 در ماه May آغاز به کار می کنند.

++++++++++

اولین عکسها از بازی Bomberman Act Zero در مجله ی Famitsu منتشر شد. این بازی در روز 25 May برای X360 ریلیز میشه:

به گفته تحلیلگران سایت CNN Money قیمت تموم شده PS3 برای سونی 495 دلار هست و سونی اون رو میتونه به قیمت 499 دلار عرضه کنه. اما پلی استیشن همواره از زمان اولین عرضه در سال 95 تنها 299 دلار قیمت داشته و قیمت 499 دلار قیمت بسیار بالایی به حساب میاد.
همچنین گفته که برای PS2 هم آنالیز قیمت 500 دلاری انجام شده بود ولی سونی در زمان عرضه اون رو با قیمت باور نکردنی 299 دلار به فروش رسوند.به گفته این سایت عرضه نرم افزار و بازار پر سود فن آور HD میتونه سونی رو به عرضه قیمت پایین برای PS3 ترغیب کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------
سایت teamxbox از قول سونی (gorilla) نقل کرده که دوستداران xbox نمی تونند امکانات شبکه (online) که برای PS3 قرار داده شده رو تصور کنند.
همچنین این سایت اعلام کرده : "پیشنهاد می کنم لحظه ای درنگ کنید . عشق خود را به XBOX کنار بگذارید و فکر کنید که سونی در واقع در حال توسعه یک Xbox Live Killer هست.

We decided to sit down for a moment, put aside our love for the Xbox, and think about the real possibilities Sony has in developing an Xbox Live Killer.

کرش جان میشه بگین سونی چیکار کرده که اینقدر دوسش داری؟مگه تو نمیخوای بازی کنی با یه کنسول خوب؟حالا چه فرقی میکنه چه کنسولی؟

Last edited by a moderator:
Medal Of Honor : Air Borne

سلام
سایت Game Spot با Patrick Gilmore یکی از دست اندرکاران ساخت بازی Medal Of Honor : Air Borne مصاحبه ای انجام داده که اون رو در دو قسمت مینویسم :
Game Spot : کار ساخت و توسعه بازی MOH : Air Borne چه طور پيش میره؟
Patrick Gilmore : محشره.ما از ساختن این بازی خیلی خوشحال هستیم و مخصوصآ به خاطر تولید این بازی روی کنسولهای نسل بعد خیلی ذوق زده ایم.همیشه در مقابل تکنولوژی های جدید باید مبارزه ای رو آغاز کرد و ما این مبارزه رو به بهترین شکل شروع کردیم.
GS : بازی MOH:AB در نسخه های کنسولهای این نسل و نسل بعد چه تفاوتی با هم دارند ؟
PG : این بازی یک داستان واحد رو در همه کنسولها دنبال میکنه و شما در نقش یکی از سربازان نیروی هوایی هستین.هسته اصلی این بازی به اندازه کافی قوی طرح ریزی شده تا همه کنسولها رو پوشش بده.نسل جدید کنسولها به ما این اجازه رو میده تا بدون نگرانی از ایجاد هیچ مشکلی بازی رو روی کنسولهای مختلف بسازیم و به راحتی تغییرات بین کنسولها رو اعمال کنیم.
nvr12x.jpg

بهترین راه برای توسعه بازی MOH:AB این هست که ببینیم هر کنسولی چه امکاناتی به ما عرضه میکنه.به همین خاطر تیمهای طراحی بازی برای کنسولهای فعلی با تیمهای طراحی بازی برای کنسولهای نسل بعد و PC متفاوت هستند و هر گروه بر روی نقطه قوت هر کنسول کار می کنند و این طوری ما به نتیجه بهتری خواهیم رسید.
GS : چرا شما برای این شماره از سری بازیهای Medal Of Honor نیروی هوایی رو انتخاب کردین ؟
PG : ما میخواستیم همه مراحل و مآموریتهای بازی به شکلی واحد و متصل به هم شروع شوند.ما نمیخواستیم شخصیت اصلی بازی یک نفر باشه و برای همین در ابتدای هر مآموریت سرباز ها با هم از هواپيما بیرون مي پرند و شما به تنهایی در مآموریت شرکت نمی کنید.ما مخصوصآ هشتاد و دومین اسکادران نیروی هوایی رو انتخاب کردیم چون این گروه یکی از میراث داران نیروی هوایی و از بزرگترین دسته های نیروی هوایی بوده اند.آمریکا آخرین کشوری بود که نیروی هوایی خودش رو درست کرد و اشتباهات بزرگی در اولین صف آرایی های خودش داشت.اون روزها روزهای واقعآ فاجعه آمیزی برای نیروی هوایی آمریکا بود.این فاجعه وقتی از بین رفت که نیروی شماره 82 هوایی ارتش آمریکا روی کار اومد و با شجاعتها و دلیری های خودش چهره واقعی یک قهرمان رو به همه نشون داد و اساس بازی Medal Of Honor : Air Borne هم همین هست.
nvr2ia.jpg

پايان قسمت اول

موفق باشین.

نوشته شده توسط Miesam:
خیلی ممنون اقا از این خبر مدال افتخارتون من عاشقشم
برای هر دو کنسول میاد دیگه
بازی Medal Of Honor : Air Borne برای کنسولهای PS3 , XBOX 360 , PS2 , XBOX و همین طور PC آخرای امسال منتشر میشه.

این که خیلی بد شد میتونه فروش ایکس باکس 360 رو خیلی بالا ببره اینطوری سونی دیگه نمیرسه به ماکروسافت.__________________
تنها یک بازی نمیتونه فروش یک کنسول را تضمین کنه ، ولی از طرف دیگه یکی از ملاک های طرفداران XBOX 360 (از جمله خودم) اینه که XBOX 360 تونسته تا الان نظر اکثریت بهترین شرکت های بازی سازی را جلب کنه ،چیزی که در XBOX 1 ما شاهد اون نبودیم ، به غیر از چند تا از بازی ها ی PS3 که خیلی محدود هستند ، MGS4 ، GT5 ، TEEKEN ،DMC
XBOX 360 تموم بازی های محبوب را شامل میشه ، کلا نظر یک GAMER را به راحتی میتونه جلب کنه

نقد و پیشنمای بازیه Ghost Recon: Advanced Warfighter
توسط یک ایرانی به نام محمود افیونی!!! در سایت http://www.mygen.com.au
لینک مستقیم
http://www.mygen.com.au/preview.php?page_id=11793748110381074&se_id=11&site_id=11038&page=1

Parramaniac Previews Ghost Recon: Advanced Warfighter

By: Mahmoud Afiouni
15/02/2006 02:33 pm

MyGEN forum member and respected community figure Parramaniac (Issy) recently headed off to UBI's offices to give their latest Ghost Recon game a bash. Here is what he had to say:

برای من جالب بود اگر برای شما جالب نبود دیگه ببخشید

آخرین ویرایش:
بازیه Full Auto از سایت Game Spot امتیاز 6.5 را در یافت کرد !!!
البته Ps3 Fan Boy ها زیاد خوشحال نشند چون این بازی دست از سر Ps3 هم بر نخواهد داشت و یکی از پلتفورمهای Ps3 هستش ، البته من 1 بار هم اسم این بازی را نیاوردم ، چون اصلا از اولش حدس میزدم بازی خیلی جالبی نیست
============================
بازیه MEDAL OF HONOR رسما در لیست COMING SOON برای XBOX 360 قرار گرفت
============================

من نمیدونم کدوم آدم بیکاری نشسته این بازی را برای XBOX 360 ساخته !!!
و در ضمن من نمیدونم کدوم آدم بیکاری میره XBOX 360 میخره که بشینه این بازی را انجام بده !!! و کدوم آدم بیکاری امتیاز 6.2 به این بازی داده
ما یه چیزی گفتیم که XBOX 360 تموم بازی ها را شامل میشه ولی دیگه قرار نبود باهاش TV GAME بازی کنیم

===========================

Huxley Screenshots (Xbox 360

آخرین ویرایش:
شرکت Sony اعلام کرد که هارددیسکی بزرگ برای کنسول PS3 در دست ساخت داره ولی این هارددیسک همراه کنسول عرضه نمیشه و به صورت جداگانه ارایه میشه.هنوز قیمت این هارددیسک معلوم نیست.هارددیسک PS3 به احتمال زیاد برخلاف XBOX 360 در قسمتی داخل کنسول نصب میشه.
------------------------------------------
اسم بخش Online کنسول PS3 مشخص شد : PS3 HUB که به گفته مجله PSM و سایتهای مختلف میتونه XBOX Live Killer لقب بگیره و سونی خیلی داره روی این بخش کار میکنه.
------------------------------------------
شرکت Zipper Interactive اعلام کرده که در حال کار کردن روی یک بازی عظیم Multiplayer برای کنسولهای نسل بعد هست.این بازی به احتمال خیلی زیاد فقط برای PS3 عرضه میشه چون سونی چند وقت قبل این شرکت رو به مالکیت خودش در آورد.از گزینه های احتمالی این بازی میشه به ادامه ای بر سری بازیهای محبوب SOCOM اشاره کرد.
موفق باشین.​

نوشته شده توسط Elvish Hero:
کرش جان میشه بگین سونی چیکار کرده که اینقدر دوسش داری؟مگه تو نمیخوای بازی کنی با یه کنسول خوب؟حالا چه فرقی میکنه چه کنسولی؟
والله خودم هم دلیلش رو نمیدونم ولی چون دو تا از بازی های پر طرفدارم یه زمانی فقط رویه پی اس منتشر میشد دیگه سونی رو دوست دارم چون تو همه زمینه ای موفقه.در ضمن عماد جان بعد از این همه مدت که توی بازی دات و بازیسنتر هستم نمیدونی اسمم مهدی است؟:cheesygri

یه چند روزی نبودم با بروبچ رفته بودیم لندن!!!!!!!!!!!
خوب اول که اومدم تو سایت از اونجا که من فقط به 3 تاپیک سر میزنم اول اومدم اینجا
اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد اقاب میثم عزیز بودن که اواتار بسیار زیبایی درست کردن و جایی که خیلی بیشتر تعجب منو جلب کرد این بود که اواتار ایشون خیلی شبیه مال من بود و اسم خودشون رو هم برای اینکه کسی کپ نزنه پایین اواتار گذاشتن بابا تو دیگه کی هستی
بی خیال یه جایی هم اون وسطا تو تاپیک یه دفجم4 راه افتاده بود که فکر کنم اعضا دیگخ بهتر پست بزنند :
اخبار
xbox360:

این جور که معلومه مثل اینکه haker ها تا حد زیادی پیش رفتن و احتمال میره که تا چند روز دیگه 360 کپی خور در بازار موجود باشه ایران که احتمالا تا عید
2-
بازی فیر بطور قطع برای 360 میاید:
http://www.xbox360fanboy.com/2006/02/13/is-f-e-a-r-coming-to-the-360/
3-
پوستری که در رابطه با hack 360 ساخته شده
http://www.xbox360fanboy.com/media/2006/02/facetags_game_console_skin.jpg
خوا را چه دیدید شاید یه روز 360 با این قیافه عرضه بشه
4-
و مهمترین خبر
همکاری سونی و مایکروسافت
اما برای ساخت موبایل
name
sony ericson 360i

5-
360 هم وارد عرصه کنسول دستی شد

6-
win dvd 5 برای 360 عرضه شد
http://www.joystiq.com/media/2006/02/

7-
Stuntman 2 is 360-bound

8-

توسعه 360 در ادارات

این 360 بیشر شبیه به کیسهست و احتمالا ساخت بازی بر روی 360 و pc خیلی شبیه خواهد بود همانطور که xbox 1 در گذشته بود

و اما خیانت پیتر به سونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی که در عکس بهش اشاره شده پیتر جکسون سازنده بازی کین کونگ هست که در میان توسعه دهندگان بازی های 360 دیده میشه
البته این بیش از یه شوخی نیست!

بچه ها من برای این از 360 خبر میزارم چون اخبارش داغه و 1 طرفه عمل نمیکنم
revelation:
TwilightPrincessScreen01.jpg
این بازی زلدا قرار هست کاملا متناسب با کنترلر رولشن ساخته بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or