نوشته شده توسط mt3691:احسان جان چیکا داری اخه طرفدارای ps3 خبری ندارن که بگن مجبورن برا اینکه کم نیارن شایعه بسازن و بگن بزار خوش باشن. راستی خبر دارین تو ناسا هم می خوان ps3 بخرن و تو پروجه هاشون از اون استفاده کنن!!!
همین شایعه شایعه ها یک هو شد پی اس تیری دیگه اولش میگفتن در حد شایعه هست بعد یک هو گفتن ساخته میشهنوشته شده توسط Behzad:این قیمت در حد شایعس اونوقت شما بر اساسش بودجه بندی کردی !؟
من فکر میکنم شما دارید زیاد تر از حد خودتون به من توهین میکنیدشما و آقا احسان جز دست انداختن ديگران و تكذيب كردن اخبار ديگران فعاليت مثبتي داشتيد اين چند هفته؟!...
'F.E.A.R.' Coming To Xbox 360 ? Posted on Friday, February 10 @ 02:05:37 PST According to the rumor section in the latest issue of Electronic Gaming Monthly (EGM) X360 owners could still see F.E.A.R. on Microsoft's nextgen console in 2006. Not really that much of a stretch as F.E.A.R developers Monolith have already made Condemned for the Xbox 360, which used the same engine, so technologically, it should be feasible. If it is indeed scheduled for this year, there should be an official announcement shortly.ولي نگفته بود صد در صد ميسازيم
نوشته شده توسط ehsan_62:من فکر میکنم شما دارید زیاد تر از حد خودتون به من توهین میکنید
فکر نمیکنم دیگران چنین نظری نسبت به من داشته بوده باشند
شما میتونید یکی از پست های من تنها یکی را بیارید که من دیگران را دست انداخته باشم
اگر نیاوردید باید جواب گو باشید نسبت به این حرفی که زدید از مدیران هم خواهش دارم به این مورد رسیدگی کنند ، اگر واقعا بیطرفانه قضاوت میکنند
اگر اینجا قوانین اجرا میشه باید برای همه باشه ،ایشون صریحا به من توهیم کردند
اگر طی این هفته فعالیت نداشتم در تاپیک دیگری مشغول بودم به اندازه ی خودم تلاش کردم و برای دیگران خبر گذاشتم ولی در عوض باید مزدش را اینطوری ببینم
تنها یکی از دوستان که نمیخوام اسمش را بیارم و به خاطر وقتی که گذاشتم از من تشکر کردند
ولی همون برای من کافی بود ،از این کار هم هیچ سودی آید من نشده
ولی بازهم ناراضی نیستم که قبل از این 1 هفته توی هر صفحه حد اقل 3 تا پست داشتم
که توشون خبر بوده
نوشته شده توسط ehsan_62:مثل اینکه دوست داران Ps3 فقط دارند خبر هایی که در حد شایعه هست را مینویسند !!!
یا پیشگویی هایی که فعلا از هیچ سایت معتبری تایید نشده !!!
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!
نوشته شده توسط Elvish Hero:مث اینکه یکم قر و قاطی شده.وقتی یکی از دوستان میاد میگه که <<شایعه شده...>>یا <<یه جایی یه چیزایی گفتن>>سعن خبر در حد یه شایعه ست و کار ایشون کاملا درسته و کاملا درست اطلاع رسانی کردن و دستشون درد نکنه.حالا وقتی یکی میاد از روی اون <<شایعه>>پولشم میذاره کنار اون دیگه به خود اون فرد بستگی داره و نه به خبر دهنده.محض اطلاع باید بگم که سایتی خبری زیادی هستن که در هر زمینه ای فعالیت میکنن و یک قسمت rumorsدارن.شایعه یعنی احتمالا یکم از 50 درصد بالاتره.ربطی هم به کم آوردن نداره برای اینکه قبل از اینکه 360 هم لانچ شهروزی هزار تا شایعه در میومد.تاپیک Next-Gen News تو یه سایت دیگه هم بود که یکی از بهترین تاپیکای اون شایت و نزدیک به هفتاد درصد خبراش شایعه بودن.(اینو برای احسان جان گفتم که نتیجه خبر رسانی شایعات رو گفتن.)هیچ ربطی هم به کم آوردن نداره و شایعات جزو اخبار حساب میشن مخصوصا برای یک کنسول عرضه نشده،چون طرفداراش از رو حم بندی شایعات به نتایجی میرسن که شاید واقعی نباشه ولی خوشاینده. (برای mt3691).سیاوش جان اگه به صفحات قبل نگاه کنی میبینی که حجم زیادی از اخبار مربوط به 360 رو همین دو دوست عزیزمون گفتن پس خیلی زیاد بی انصافیه که اگه بگیم هیچ کاری نکردن.البته من با اینکه یه مدت بازار اخبار کساد میشه کاری ندارم ولی لطفا جو دوستانه رو بهم نریزین.آرین جان گویا شما یه دستی هم تو شرکت سونی داری!چون خیلی با اطمینان از اقدامات آینده ی سونی حرف میزنی.مشخصه که سونی سعی داره قدرتمند ظاهر شه ولی اونطور که شما بحثو تموم کردی...
میثم جان درسته که شایعه از هیچی بهتره ولی اگه قرار باشه آدم بخواد رو شایعه ها کاملا حساب کنه فک نکنم به جایی برسه...
نوشته شده توسط Elvish Hero:احسان جان منم میگم شایعه جز خبر حساب میشه و یه خبر رسانی صحیح تلقی میشه اکه ذکر شه که خبری که دارن میگن شایعه س.اگه بخوایم دو تا تاپیک جداگانه برای خبرهای Confirmشده و شایعه ها در نظر بگیریم که نمیشه!البته همه ی این صحبتا در صورتی هست که دوستان لطف کنن و شایعه بودن رو ذکر کنن.