اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

احسان جان چیکا داری اخه طرفدارای ps3 خبری ندارن که بگن مجبورن برا اینکه کم نیارن شایعه بسازن و بگن بزار خوش باشن. راستی خبر دارین تو ناسا هم می خوان ps3 بخرن و تو پروجه هاشون از اون استفاده کنن!!!

نوشته شده توسط mt3691:
احسان جان چیکا داری اخه طرفدارای ps3 خبری ندارن که بگن مجبورن برا اینکه کم نیارن شایعه بسازن و بگن بزار خوش باشن. راستی خبر دارین تو ناسا هم می خوان ps3 بخرن و تو پروجه هاشون از اون استفاده کنن!!!

بله آفرين نيست كه شما تركوندين الان!! همون چندتا خبر آخرم نگاه كني Sony و يكي دوتا از بچه هاي طرفدار PS3 بودن كه گفتن.. شما و آقا احسان جز دست انداختن ديگران و تكذيب كردن اخبار ديگران فعاليت مثبتي داشتيد اين چند هفته؟!... من به اخبار قيمت كاري ندارم من در مورد قيمت صحبتي كردم و نه نظري دادم اما هرچيزي كه نوشتم از سايتهاي خبري بوده كه اونارو ميخونم...

نوشته شده توسط Behzad:
این قیمت در حد شایعس اونوقت شما بر اساسش بودجه بندی کردی !؟
همین شایعه شایعه ها یک هو شد پی اس تیری دیگه اولش میگفتن در حد شایعه هست بعد یک هو گفتن ساخته میشه
این از من نصیحت همیشه برای جیبت دیر اندیشی کن پس فردا از مجردی در اومدی میفهمی
59.gif

ولی خداییش اگر 299 دلار باشه خیلی مفت در میاد ها
70.gif

شما و آقا احسان جز دست انداختن ديگران و تكذيب كردن اخبار ديگران فعاليت مثبتي داشتيد اين چند هفته؟!...
من فکر میکنم شما دارید زیاد تر از حد خودتون به من توهین میکنید
فکر نمیکنم دیگران چنین نظری نسبت به من داشته بوده باشند
شما میتونید یکی از پست های من تنها یکی را بیارید که من دیگران را دست انداخته باشم
اگر نیاوردید باید جواب گو باشید نسبت به این حرفی که زدید از مدیران هم خواهش دارم به این مورد رسیدگی کنند ، اگر واقعا بیطرفانه قضاوت میکنند
اگر اینجا قوانین اجرا میشه باید برای همه باشه ،ایشون صریحا به من توهیم کردند
اگر طی این هفته فعالیت نداشتم در تاپیک دیگری مشغول بودم به اندازه ی خودم تلاش کردم و برای دیگران خبر گذاشتم ولی در عوض باید مزدش را اینطوری ببینم
تنها یکی از دوستان که نمیخوام اسمش را بیارم و به خاطر وقتی که گذاشتم از من تشکر کردند
ولی همون برای من کافی بود ،از این کار هم هیچ سودی آید من نشده
ولی بازهم ناراضی نیستم که قبل از این 1 هفته توی هر صفحه حد اقل 3 تا پست داشتم
که توشون خبر بوده

آخرین ویرایش:
مث اینکه یکم قر و قاطی شده.وقتی یکی از دوستان میاد میگه که <<شایعه شده...>>یا <<یه جایی یه چیزایی گفتن>>سعن خبر در حد یه شایعه ست و کار ایشون کاملا درسته و کاملا درست اطلاع رسانی کردن و دستشون درد نکنه.حالا وقتی یکی میاد از روی اون <<شایعه>>پولشم میذاره کنار اون دیگه به خود اون فرد بستگی داره و نه به خبر دهنده.محض اطلاع باید بگم که سایتی خبری زیادی هستن که در هر زمینه ای فعالیت میکنن و یک قسمت rumorsدارن.شایعه یعنی احتمالا یکم از 50 درصد بالاتره.ربطی هم به کم آوردن نداره برای اینکه قبل از اینکه 360 هم لانچ شهروزی هزار تا شایعه در میومد.تاپیک Next-Gen News تو یه سایت دیگه هم بود که یکی از بهترین تاپیکای اون شایت و نزدیک به هفتاد درصد خبراش شایعه بودن.(اینو برای احسان جان گفتم که نتیجه خبر رسانی شایعات رو گفتن.)هیچ ربطی هم به کم آوردن نداره و شایعات جزو اخبار حساب میشن مخصوصا برای یک کنسول عرضه نشده،چون طرفداراش از رو حم بندی شایعات به نتایجی میرسن که شاید واقعی نباشه ولی خوشاینده. (برای mt3691).سیاوش جان اگه به صفحات قبل نگاه کنی میبینی که حجم زیادی از اخبار مربوط به 360 رو همین دو دوست عزیزمون گفتن پس خیلی زیاد بی انصافیه که اگه بگیم هیچ کاری نکردن.البته من با اینکه یه مدت بازار اخبار کساد میشه کاری ندارم ولی لطفا جو دوستانه رو بهم نریزین.آرین جان گویا شما یه دستی هم تو شرکت سونی داری!چون خیلی با اطمینان از اقدامات آینده ی سونی حرف میزنی.مشخصه که سونی سعی داره قدرتمند ظاهر شه ولی اونطور که شما بحثو تموم کردی...
میثم جان درسته که شایعه از هیچی بهتره ولی اگه قرار باشه آدم بخواد رو شایعه ها کاملا حساب کنه فک نکنم به جایی برسه...

دوستان لطف میکنید اگر کمی محترمانه تر صحبت کنید و از توهین به همدیگه خودداری کنید ...
و باز هم لطف میکنید اگر بعد از پست من در این رابطه مطلبی ارسال نکنید و اجازه بدهید تا تاپیک مسیر اصلی خودشو ادامه بده

آخرین ویرایش:
از طرف دیگه انگار موکول شدن و تاخیر Ps3 به پاییز اصلا براتون مهم نیست !!!
اگر این اتفاق برای Xbox 360 بود میگفتید که Ms کلاه برداره و با این کار داره همه را دست میندازه و باعث میشه که طرفدارانش کمتر بشند
مانند تموم ضعف هایی که واقعا در حق 360 ناروا بود را بزرگ کردید
===============================
دوست عزیز Elvish Hero مگه من گفتم که این دوستان دارند دروغ میگند؟
یا اینکه خبر شایعه را جایه واقعیت میگند؟
من اگر دقت کنید تنها حرفم این بود که این دوستان دارند فقط شایعات را منعکس میکنند
اینجا اخبار هستش نه اطاق شایعات ، درج شایعات شایعات جای یک خبر رسانیه صحیح را نمیتونه بگیره ... تمام.

آخرین ویرایش:
احسان جان منم میگم شایعه جز خبر حساب میشه و یه خبر رسانی صحیح تلقی میشه اکه ذکر شه که خبری که دارن میگن شایعه س.اگه بخوایم دو تا تاپیک جداگانه برای خبرهای Confirmشده و شایعه ها در نظر بگیریم که نمیشه!البته همه ی این صحبتا در صورتی هست که دوستان لطف کنن و شایعه بودن رو ذکر کنن.

سلام
دو تا عکس جدید از بازی Stranglehold که برای کنسولهای PS3 , XBOX 360 ساخته میشه.این بازی جزو اولین بازیهای نسل جدید در نمایشگاه E3-2005 بود که جان وو کارگردان معروف این بازی رو میسازه و نقش اولش رو هم چو یون فت بازیگر سینما بازی میکنه.داستان بازی هنوز کاملآ مشخص نشده ولی این رو میدونیم که در هنگ کنگ و شیکاگو اتفاق می افته.
nn9xee.jpg

nn9xlk.jpg

موفق باشین.

حالا که قرار شایعات رو هم تو این تاپیک بگیم . اینم اولیش در مورد xbox360 :
دوستان یه شایعه داغ که امروز شنیدمو براتون میگم
قرار بازی fear برای xbox360 بیاد
اینم متن شایعه:
'F.E.A.R.' Coming To Xbox 360 ? Posted on Friday, February 10 @ 02:05:37 PST According to the rumor section in the latest issue of Electronic Gaming Monthly (EGM) X360 owners could still see F.E.A.R. on Microsoft's nextgen console in 2006. Not really that much of a stretch as F.E.A.R developers Monolith have already made Condemned for the Xbox 360, which used the same engine, so technologically, it should be feasible. If it is indeed scheduled for this year, there should be an official announcement shortly.

ولي نگفته بود صد در صد ميسازيم

وقتی نگفتن 100 % یعنی شایعس دیگه ...
اگه بگن 100% میسازیم یعنی قطعا بازی ساخته میشه
ولی اگه بگن 99% میسازیم معنیش اینه که قطعی نیست و هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده ... وقتیم قطعی نیست یعنی احتمال داره ساخته بشه احتمال داره ساخته نشه
شایعه هم دقیقا همین معنی رو میده ... یعنی احتمال داره ساخته بشه احتمال داره ساخته نشه

نوشته شده توسط ehsan_62:
من فکر میکنم شما دارید زیاد تر از حد خودتون به من توهین میکنید
فکر نمیکنم دیگران چنین نظری نسبت به من داشته بوده باشند
شما میتونید یکی از پست های من تنها یکی را بیارید که من دیگران را دست انداخته باشم
اگر نیاوردید باید جواب گو باشید نسبت به این حرفی که زدید از مدیران هم خواهش دارم به این مورد رسیدگی کنند ، اگر واقعا بیطرفانه قضاوت میکنند
اگر اینجا قوانین اجرا میشه باید برای همه باشه ،ایشون صریحا به من توهیم کردند
اگر طی این هفته فعالیت نداشتم در تاپیک دیگری مشغول بودم به اندازه ی خودم تلاش کردم و برای دیگران خبر گذاشتم ولی در عوض باید مزدش را اینطوری ببینم
تنها یکی از دوستان که نمیخوام اسمش را بیارم و به خاطر وقتی که گذاشتم از من تشکر کردند
ولی همون برای من کافی بود ،از این کار هم هیچ سودی آید من نشده
ولی بازهم ناراضی نیستم که قبل از این 1 هفته توی هر صفحه حد اقل 3 تا پست داشتم
که توشون خبر بوده

من هیچ توهینی نکردم.. شما رفتار خودت رو اول ببین... ما همه اینجا به یک اندازه وقت گذاشتیم و اخباریرو که اینجا مینویسیم حالا هرچند از یک منبع نه چندان معتبر، شایسته این نیست که مورد الطاف وزین جنابعالی قرار بگیره :

نوشته شده توسط ehsan_62:
مثل اینکه دوست داران Ps3 فقط دارند خبر هایی که در حد شایعه هست را مینویسند !!!
یا پیشگویی هایی که فعلا از هیچ سایت معتبری تایید نشده !!!
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!

اگر پست بالای من باعث شده به شما بر بخوره اصلاً ناراحت نیستم، چون وقتی میاید و تمام مارو با یک چوب میزنی به من هم برمیخوره... پس "چشم در مقابل چشم" ...
در مورد اینکه PlayStation 3 یک مالتی میدیا سنتر هست هیچ شکی وجود نداره بارها و بارها این مطلب توسط کن کوتاراگی و کاز هیرائی و سایر دست اندرکاران پروژه گفتن... لابد این هم از خیال پردازی ها و پیشگوئی های کن کوتاراگی یا کاز هیرائی هست؟! گفتم صرف نظر از بحث قیمت که من واردش نشدم بقیه اخباری که اینجا گفته شده بنظر من پیشگوئی نیست چون بشخصه در سایتهای مختلف دیدم... پس این تا اینجا شد یک خبر غلط نه پیشگوئی ها و خیال پردازیهای طرفدارای سونی... اگر فکر میکنی بهت بی احترامی شده برای بی احترامی که کردی معذرت خواهی کن تا از تو هم عذر خواهی بشه.. در غیر اینصورت دیدار به جهنم...

نوشته شده توسط Elvish Hero:
مث اینکه یکم قر و قاطی شده.وقتی یکی از دوستان میاد میگه که <<شایعه شده...>>یا <<یه جایی یه چیزایی گفتن>>سعن خبر در حد یه شایعه ست و کار ایشون کاملا درسته و کاملا درست اطلاع رسانی کردن و دستشون درد نکنه.حالا وقتی یکی میاد از روی اون <<شایعه>>پولشم میذاره کنار اون دیگه به خود اون فرد بستگی داره و نه به خبر دهنده.محض اطلاع باید بگم که سایتی خبری زیادی هستن که در هر زمینه ای فعالیت میکنن و یک قسمت rumorsدارن.شایعه یعنی احتمالا یکم از 50 درصد بالاتره.ربطی هم به کم آوردن نداره برای اینکه قبل از اینکه 360 هم لانچ شهروزی هزار تا شایعه در میومد.تاپیک Next-Gen News تو یه سایت دیگه هم بود که یکی از بهترین تاپیکای اون شایت و نزدیک به هفتاد درصد خبراش شایعه بودن.(اینو برای احسان جان گفتم که نتیجه خبر رسانی شایعات رو گفتن.)هیچ ربطی هم به کم آوردن نداره و شایعات جزو اخبار حساب میشن مخصوصا برای یک کنسول عرضه نشده،چون طرفداراش از رو حم بندی شایعات به نتایجی میرسن که شاید واقعی نباشه ولی خوشاینده. (برای mt3691).سیاوش جان اگه به صفحات قبل نگاه کنی میبینی که حجم زیادی از اخبار مربوط به 360 رو همین دو دوست عزیزمون گفتن پس خیلی زیاد بی انصافیه که اگه بگیم هیچ کاری نکردن.البته من با اینکه یه مدت بازار اخبار کساد میشه کاری ندارم ولی لطفا جو دوستانه رو بهم نریزین.آرین جان گویا شما یه دستی هم تو شرکت سونی داری!چون خیلی با اطمینان از اقدامات آینده ی سونی حرف میزنی.مشخصه که سونی سعی داره قدرتمند ظاهر شه ولی اونطور که شما بحثو تموم کردی...
میثم جان درسته که شایعه از هیچی بهتره ولی اگه قرار باشه آدم بخواد رو شایعه ها کاملا حساب کنه فک نکنم به جایی برسه...

نوشته شده توسط Elvish Hero:
احسان جان منم میگم شایعه جز خبر حساب میشه و یه خبر رسانی صحیح تلقی میشه اکه ذکر شه که خبری که دارن میگن شایعه س.اگه بخوایم دو تا تاپیک جداگانه برای خبرهای Confirmشده و شایعه ها در نظر بگیریم که نمیشه!البته همه ی این صحبتا در صورتی هست که دوستان لطف کنن و شایعه بودن رو ذکر کنن.

سلام عماد جان
شما درست میگی و حق با شماست اما بر فرض این مسئله که یکنفر اینجا سهواً اشتباهی انجام داده نباید از ادات جمع استفاده بشه وقتی من خطائی نکردم بهم بر میخوره وقتی حس میکنم جمع بسته میشم!! پس همیشه از حق خودم دفاع میکنم.. یادمه اوایل ریلیز 360 جاهائی که اصلاً معتبر نبودن خونده بودم که 360 فریم ریت پائینی داره ... اگرچه بعداً گفته های خودم رو تصحیح نکردم اما از یک برحه زمانی به بعد دیگه روی این مسئله پافشاری نکردم و میشه گفت کلاً ولش کردم.. اگر تند رفتم از شما و سایر مدیرای انجمن عذر میخوام، اما نه از این آقا...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or