اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

در مورد اون قضيه جمله و KillZone حق با mt3691 هست. اون موقع اگر همچين كاري ميكردند كه ديگه بعد از رسيدن DevKit اصلي بايد فيلم سينمايي واقعي رو ميدادند دست ما تا بازي كنيم.
من نميگم كه اصلاً امكان نداره KillZone روي ُPS3 يه چيزي مثل اون دمو بشه ولي با اين اوصاف صد در صد مشخصه كه اون دمو رو اون موقع Realtime نساختند.

Tgs2006 و Ps3

سوني اعلام کرد نمايش بزرگي از کنسول جديد خود يعني PS3 در نمايشگاه TGS امسال اجرا می کنه.Taipei Game Show از ۱۶ فوریه آغاز می شه و تا ۲۰ فوریه ادامه داره و فرصت بسیار مناسبیه تا سونی قابلیت های کنسول PS3 رو به نمایش بذاره.گفته شده حدود ۸۰ غرفه در این نمایشگاه مربوط به Sony هست و از این ۸۰ غرفه , ۲۰ غرفه مختص به خود Sony خواهند بود.البته Microsoft هم بیکار نمی مونه و طبق اخبار حدود ۱۵ بازی رو در این نمایشگاه به نمایش می ذاره.

بابا ps4 هم عمرن بتونه بازی مثل کیلزونی که ما دیدیم بسازه
شما اگه دموی MSG4 رو میدیدی اینجور قضاوت نمی کردی بنظر من 360 هم براحتی میتونه به دموی kill zone 2 برسه

غرفه مختص به خود Sony خواهند بود
including 20 booths allocated exclusively for the PS3
20 غرفه مخصوص به PS3 خواهد بود و گفته شده بزرگترین نمایش از یک کنسول خواهد بود . همچنین گفته شده نمایش های دیگری در ژاپن و آمریکا خواهد داشت.
businessweek یک نقد مفصل بر PS3 نوشته و طی اون گفته که شش سال زمان ساخت تلاش گترده و همکاری با toshiba و IBM و بیش از 400 میلیون دلار برای ساخت cell تنها برای تسلط بر بازار بازی نیست. PS3 چیزی بسیار فراتر از یک دستگاه بازی ست.سونی قصد داره علاوه بر بازار کنسول که بر اون تسلط کافی داره بر بازار DVD و HD TV و همچنین ابزار مولتی مدیا و شبکه و موسیقی آن لاین هم تسلط پیدا کنه.همچنین قیمت اون رو بین 350 تا 400 دلار دونسته.

IBM اعلام کرده که چیپ CELL سریعترین و کم مصرف ترین چیپی هست که اونا تا بحال ساختن . و همچنین اونا به تکنولوژی دست پیدا کردن که این چیپ رو بسرعت و تعداد بالا و هزینه بسیار کم تولید کنند . این خبر خوبی برای PS3 هست- IBM میگه نه من - چون PS3 از لحاظ cell کمبود پیدا نمیکنه.

با تشكر از اخبار جالبتون اميدوام كه واقعاً همينطور باشه.

من به سونی کاملا اعتقاد دارم اونا تو هر قسمتی که کار میکنن واقعا بهترین هستند . حالا ممکنه پر فروش ترین نباشند اما بهترینند. مثلا LCD sony یا TV CRT یا گوشی موبایل P910 یا W900 و هر چیز دیگه ای.همین PSP رو با DS مقایسه کنید بنظر من PSP از زمان خودش جلوتره.
Like no other
البته منظور من نفی 360 یا هر چیز دیگه ای نیست. microsoft استاد اینکاره که یه ایده ای و یا محصولی رو از دیگان بگیره - حالا ما نمی گیم بدزده - و اون رو به بهترین نحو ممکن کاربر پسند و خوش دست کنه . همین ویندوز ایدشو از اپل گرفته حالا از اپل کلی جلو افتاده.
خوشبختی هم در اینه الان کمپانیهایی که دارن تو بازار کنسول رقابت میکنند از بهترینهای دنیا هستند و سود نهایی هم ما میبریم . همین AMD اگه پا پیچ اینتل نمیشد شاید ما داشتیم با cpu با سرعت 2 کار می کردیم. و یا ATI و Nvidia پس خیلی خوبه که 2 تا شرکت رقیب باشن.

آخرین ویرایش:
سلام
شرکت Konami با شرکت Nintendo مذاکراتی کرده تا کار ساخت بازی Silent Hill 5 رو برای کنسول جدید Nintendo یعنی Revolution آغاز کنه.این مذاکرات شایعاتی مبنی بر انحصاری بودن این بازی برای کنسول Nintendo ایجاد کرده.اولین خبرها و عکسها از بازی Silent Hill 5 در نمایشگاه E3-2006 منتشر خواهد شد.
-----------------------------------------------
یکی از سازندگان بازی Resident Evil : Deadly Silence که اخیرآ برای کنسول دستی NDS عرضه شده اعلام کرد که در حال کار روی بازی ای مخصوص Revolution هست.این بازی به احتمال خیلی زیاد از سری RE نیست و از امتیازات کنترل منحصر به فرد Revolution استفاده می کنه.
-----------------------------------------------
کنسول Nintendo Revolution به احتمال خیلی زیاد تا قبل از عید شکر گزاری در آمریکا عرضه خواهد شد.
موفق باشین.

سلام
در بعضی از سایتهای بازی و همین طور در Businessweek گفته شده که کنسول PS3 دارای یک هارددیسک با ظرفیت بسیار بالا خواهد بود که فیلمها و عکسها و آهنگها و ... رو در خودش ذخیره کنه و از روی تلویزیون هم برنامه ها رو ذخیره کنه.البته به گرون بودن PS3 هم اشاره شده.

---------------------------

یکی از کارکنان EB Games که سایتی برای فروش کنسولها و بازیها هست گفته که احتمالآ کنسول PS3 در دو نوع و دو قیمت عرضه میشه.کنسول 299 دلاری نمیتونه فیلمهای Blu-Ray رو پخش کنه و کنسول 599 دلاری میتونه.فقط به همین تفاوت اشاره شده ولی این خبر هنوز در حد یک شایعه هست.

---------------------------
سایت Kikizo تونسته کنسول PS3 رو امتحان کنه و نقدی از این کنسول رو در سایتش گذاشته.این نقد حدود 5 صفحه بود و الآن نمیتونم اینجا بنویسمش چون کل درسهای هفته رو نگه داشتم برای امروز و وقت ندارم ! ولی چیزهایی رو که بقیه توی فورمهای GS و... نوشتند نشون میده این نقد خیلی خوب بوده چون همه فنهای PS3 رو خوشحال کرده بود.البته خیلی ها نوشته بودند که سایت Kikizo به خالی بندی و دروغ گویی شهرت داره.حالا راست و دروغشو نمیدونم.

منتظر خبرهای بیشتر از PS3 باشین.

موفق باشین.

بازی Full Auto سه روز دیگه یعنی 14 فوریه برای X360 ریلیز میشه.تا الان هم 6 منبع بهش امتیاز دادن که بالاترین امتیاز 7.5 بوده از سایت MS Xbox World و پایین ترین امتیاز 5.5 بوده از مجله ی OXM.میانگین این 6 امتیاز هم 67% شده که با توجه به تبلیغات نسبتا بالایی که قبلا برای این بازی انجام شده , نمی تونه امتیاز خوبی باشه.
فعلا l3ye.

PS3 News

BusinessWeek در مطلبی که منتشر کرده بود نوشه که احتمالاً PS3 یک هارددیسک بزرگ برای نگهداری اطلاعات ازجمله موسیقی، عکس، برنامه های تلویزیونی (که میدونستیم از قبل ps3 میتونه این برنامه هارو رکورد کنه) و... داره.
------------
یک چهارم نمایشگاه بازیهای کامپیوتری و ویدئوئیه تایپه 2006 به کنسول نسل بعد سونی اختصاص داده شد. این نمایشگاه 16 تا 20 فوریه برگزار میشه. کوجیما هم گفته که تریلری رو از MGS4 برای این نمایشگاه آماده میکنه.
------------
(فکر کنم این تکراریه اما بازم مینویسم )

شرکت اینگلیسی Kuju یک پروژه انحصاری را برای PS3 به نام Redwood Falls معرفی کرد. این بازی در همایشی که در سفارت اینگلیس در ژاپن انجام شد نمایش داده شد. البته نمایش بیشتر شبیه یک techdemo بوده و از گیم پلی نبوده.
----------------
Multiplayer MOD برای I-8 و Lair.
Factor 5 شرکت سازنده Lair بدنباله Network Programmer هست. شرکت بعدی Insomniac هست که برای بازی خودش بدنبال Online Loby Programer مگرده...
-----------------

دوستان ببینید .... سونی فقط دنبال به دست گرفتن بازار نیست .... microsoft فقط برای اینکه به سونی تسلط پیدا کنه کنسول خودش رو " فقط " برای بازی ساخت ... اگه یادتون باشه وقتی ps2 تازه اومده بود .. مایکروسافت میخواست کنسولی رو عرضه کنه که بهترین بازی هارو از نظر گرافیک و ... داشته باشه .... مایکروسافت فهمید که فقط با سخت افزار قوی نمیشه بازار رو بدست گرفت و شروع به ساخت یک کنسول انعطاف پذیر کرد و بنظر من تا به این لحظه xbox360 برای همه دومین نسخه از یک ps2 نصل بعد حساب میاد چون ... داره به محبوبیت ps2 میرسه .... ولی همونطور که دوست خوبم گفت سونی تو هرکاری موفقه .... ps3 فقط برای بازی ساخته نشده ... ps3 فقط گوشه ای از قدرت نصب بعد سونی هست .... cell فقط برای بازی نیست بلکه قرار شده بسیاری از اون استفاده کنند و از این قبیل میشه به ارتش , تاسییات نفتی , صنعتی و حتی پزشکی اشاره کرد ..... من عقیده دارم xbox360 تونسته جای ps2 بشینه ولی .... با اومدن ps3 , همیچیز عوض میشه ... سونی در ps2 قدی کار کرد ولی اونقدر هم جالب نبود ... یکی از دلایل محبوبیت 360 در اصل سیستم xbl اون بود که برای همه لذت بخشه .... مایکروسافت در xbox همه چیز رو گرافیک میدید و فکر میکرد با قدرت گرافیکی سخت افزارش میتونه همه چیزو همه کسو به طرف خودش هدایت کنه ..... ولی ....ps2 چند بار ضعیف تر از xbox بود .... ولی ... سونی میگه همیچیز گرافیک نیست ... محبوبیت ps2 از japan شروع شد .. چون اونقدر سرگرمی برای ژاپنی ها داشت که هیچ ژاپنی حتی فکر خرید یک کنسول جدید رو نمی کرد ... برگه برنده microsoft تا به این لحظه محببیتی هست که بین گیمر های japan پیدا کرده ... مطمین باشید سونی الکی سکوت نمینه و در پشت این سکوت صحبت هایی رد و بدل شده که حتما شمارو در اولین روز lunch قدرت جدیدی که به دنیا عرضه میشه متعجبتون میکنه ... کنسولی که بشریت رو متعجب میکنه .... من به ps3 در حد یک کنسول نگاه نمی کنم ... technology که من در این کنسول میبینم با چنان ضرافتی کار شده که واقعا تحسین بز انگیز هست ... من مطمین هستم سونی دیگر اشتباهات قبلیه خودش رو تکرار نخواهد کرد و سونی میخواد دنیایی رو به ما عرضه کنه که واقعا میشه باهاش زندگی کرد .... ps3 دیگه فقط برای بازی نیست و همین ps3 به دنیا کمک خواهد کرد که یک قدم به سوی تمدن جدید گام برداره ... قابلیت online این کنسول مطمینا به قدری قدرتمند هستش که حتی فکرشم نمیتونید بکنید ... cpu cell با rsx ( sli 7800 gtx = 1024 mb graphic ram ) چنان قدرتی رو بهتون تحویل میدند که اون موقع میفهمید که ps3 که در خونتون هست یک کنسول نیست بلکه یک وسیله ماوراست ... اونوقت میفهمید آرین بیچاره چی داشت تبلور میکرد... :D بزودی یک نقد بسیار مفصل و کارشنایانه از دنیای جدیدمون به شما ps3 بازان تقدیم خواهم کرد که به گفته peter more که میگفت " قدرت دنیا نمیتونه با فرایند ما مقابله کنه " درست نیست و این مساله هنوز راه داره .. ولی ps3 شمارو به این حوستون نزدیک تر میکنه ... -----------------------------

killzone
اطلاعاتی که من از یکی از مصاحباتی که با سازنده ی ارشد killzone شده بود در g4tv بدست آوردم , کاملا از لحن سازنده معلوم بود که این تصاویر realtime نبودند ولی ... این نوید رو میدم با پشتیبانی مالی قوی sony و سازندگان با استعداد gurellia ما (( همین تصاویر )) رو بازی خواهیم کرد ... سونی برای اینکه آبروی خودش رو حفظ کنی داره پشتیبانی مالی بسیار قوی رو انجام میده تا همین تصاویر رو بهتون تقدیم کنه ... همونطوری که در یکی از پست های قبلیم گفتم .. قبلا در gamespot مطلبی نوشته شده بود مبنی بر این که " killzone در کیت بتا رندر میشده البته در 5 فریم ولی در کیت آلفا ما به این قدرت رسیدیم و همین تصاویر رو به صورت realtime بر روی کیت آلفا به اجرا در میاریم .... )) البته هیج هم بعید نیست چون خودتون عظمت صحنه های mgs4 که در 60 فریم با اون همه جزیات زندر میشدند رو دیدید و هیچ بعید نیست که killzone از اینی که هست هم فراتر بده و مطمین هستم با publish شدن tools های ps3 , بازی سازیان دیگه به مشکلی بر نمیخورن ...... و همینی که میتونند با cell مستقیم حرف بزنن میدونید یعنی چی ؟ ....

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or