اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

یکی از کاربران GAMESPOT که ظاهرا از توسعه دهندگان بازی برای ps3 هست گفته سونی قصد داره هارد درون کنسول خودش قرار بده چون اون رو درون تمام سیستم هایی که به توسعه دهنده ها داده گذاشته. مشخصلت سیستم رو هم داده :

Price: $499 USD
Date: June 15th 2006 (no specified territories)
1 SKU

Equipment (bundle form like the US PSP or Xbox 360 "premium"):
Playstation 3 console
External power supply
Component and HDMI cables
Wireless controller w/ rechargeable battery
USB cable for "charge and play"
Blu-ray movie: Underworld Evolution
60GB HDD (very tentative)

همونطور که میبینید قیمت اون رو 499 دلار اعلام کرده و گفته وقتی psp میخواست عرضه بشه همه میگفتن امکان نداره زیر 500 دلار باشه ولی دیدیم سونی اون رو به چه قیمتی عرضه کرد.
اگه ps3 حتی 600 یا 700 دلار هم باشه با این امکانات ارزش خریدن داره.

آخرین ویرایش:
Xbox Live Top 10:

1 Halo 2
2 Call of Duty 2
3 DEAD OR ALIVE 4
4 Perfect Dark Zero
5 PGR3
6 Need for Speed™ Most Wanted
7 Battlefield 2: MC
8 Madden NFL 06
9 Full Auto Demo
10 Marble Blast Ultra

++++++++++++++
یک ویدئوی 11 مگی منتشر شده که توش به مقایسه ی کیفیت آب بازی FarCry در دو نسخه ی PC (بالاترین quality) و Xbox 360 (بازی Far Cry Instincts Predator) پرداخته شده.حتما دانلود کنید.ویدئوی جالبیه:

http://xboxyde.com/leech_2202_en.html

آخرین ویرایش:
مثل اینکه دوست داران Ps3 فقط دارند خبر هایی که در حد شایعه هست را مینویسند !!!
یا پیشگویی هایی که فعلا از هیچ سایت معتبری تایید نشده !!!
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!

آخرین ویرایش:
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!

اگر منظور شما من هستم که من ترجمه مقاله BusinessWeek رو گذاشتم که نشریه معتبریه . ضمنا 360 هم فقط یه دستگاه بازی نیست. ولی ps3 گسترذه تر هست.

دوستان میبخشید ولی این تاپیک مربوط به بازی هاست اگه می خواین بحث xbox360 و ps3 بکنین برین تاپیک مربوطه تا بحث اینجا منحرف نشه .من خودم این بحثو دوست دارم ولی اینجا جاش نیست.
(البته از مدیرها معذرت میخوام که تو کارشون دخالت کردم منظورم کمک بود)

وستان میبخشید ولی این تاپیک مربوط به بازی هاست اگه می خواین بحث xbox360 و ps3 بکنین برین تاپیک مربوطه تا بحث اینجا منحرف نشه .من خودم این بحثو دوست دارم ولی اینجا جاش نیس

شما درست میگی ولی من قصدم فقط دفاع از نوشتم بود.

- سایت GAMESPOT در مقاله اقدام به مقایسه سرعت خوندن دیسک دز DVD READER 12X - همونی که در 360 بکار رفته - و BLU-RAY درایو کرده. و توضیح داده این دو درایو کلا از لحاظ تکنیک خوندن با هم متفاوت هستند.
ولی من بطور مختصر بگم که BD 2X به سرعت حداقل DVD 12X میرسه
در BD 3X نیمه اول دیسک رو BD سریعتر میخونه و نیمه دوم رو DVD 12X
و BD4X اطلاعات رو کلا - به میزان 9 درصد - سریعتر انتقال میده.
حالا با توجه به گرونی درایو BD این احتمال که سونی یه مدل 4X رو استفاده کنه خیلی کمه و به احتمال زیاد 360 بازیها رو سریعتر از PS3 بارگذاری خواهد کرد.

نوشته شده توسط gamer220:
دوستان ببینید .... سونی فقط دنبال به دست گرفتن بازار نیست .... microsoft فقط برای اینکه به سونی تسلط پیدا کنه کنسول خودش رو ...
واقعا ممنون اطلاعات خوبی بود چند لحظه ای به توهم رفتم!!
اما بنظر من چیزی که برای یک کنسول مطرح هست بازی هایی هست که روی اون کنسول میاد اگه قرار باشه کنسول رو بخاطر سخت افزارش بخریم بهتره پی سی بخریم ! که می تونه هر سخت افزاری داشته باشه و با هر فدرتی باشه!!
من خودم طرف دار XBOX 360 هستم ولی اگه بی طرف به قضیه نگاه کنم می گم PS3 قوی تره و شرکت سونی در ساخت کنسول تجربه بیشتری هم داره

من که میرم همون 299 دلاری رو میخرم کی 599 دلاری دار پول بده اگر بکنن 400 دلار خیلی عالی میشه

این قیمت در حد شایعس اونوقت شما بر اساسش بودجه بندی کردی !؟

نوشته شده توسط ehsan_62:

منظورم این نیست که ps3 براتون بشکن بزنه , ظرف بشوره ... دنس بکنه , منظورم اینه که از قدرت ps3 جاهای دیگه ای هم استفاده میشه ...

نوشته شده توسط Grim Reaper:
واقعا ممنون اطلاعات خوبی بود چند لحظه ای به توهم رفتم!!
اما بنظر من چیزی که برای یک کنسول مطرح هست بازی هایی هست که روی اون کنسول میاد اگه قرار باشه کنسول رو بخاطر سخت افزارش بخریم بهتره پی سی بخریم ! که می تونه هر سخت افزاری داشته باشه و با هر فدرتی باشه!!
من خودم طرف دار XBOX 360 هستم ولی اگه بی طرف به قضیه نگاه کنم می گم PS3 قوی تره و شرکت سونی در ساخت کنسول تجربه بیشتری هم داره
سونی برای نصل بعد هم سخت افزار , بازی و امکانات قدرتمندی رو آماده کرده که بتونه تک باشه و اشاره اصلی من به سخت افزار نبوده ... ممنون که نظر دادی :cheesygri

نوشته شده توسط ehsan_62:

شما هم كه هي بيا يه ايراد بني اسرائيلي بگير!! خوب اين ها اخباريه كه الان هست و ما هم مينويسيم اگر شمارو خيلي اذيت ميكنه ميتوني نخوني...

شما هم كه هي بيا يه ايراد بني اسرائيلي بگير!! خوب اين ها اخباريه كه الان هست و ما هم مينويسيم اگر شمارو خيلي اذيت ميكنه ميتوني نخوني
نتیجه ی خبر رسانیه شایعات

من که میرم همون 299 دلاری رو میخرم کی 599 دلاری دار پول بده اگر بکنن 400 دلار خیلی عالی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or