وستان میبخشید ولی این تاپیک مربوط به بازی هاست اگه می خواین بحث xbox360 و ps3 بکنین برین تاپیک مربوطه تا بحث اینجا منحرف نشه .من خودم این بحثو دوست دارم ولی اینجا جاش نیس
واقعا ممنون اطلاعات خوبی بود چند لحظه ای به توهم رفتم!!نوشته شده توسط gamer220:دوستان ببینید .... سونی فقط دنبال به دست گرفتن بازار نیست .... microsoft فقط برای اینکه به سونی تسلط پیدا کنه کنسول خودش رو ...
نوشته شده توسط ehsan_62:مثل اینکه دوست داران Ps3 فقط دارند خبر هایی که در حد شایعه هست را مینویسند !!!
یا پیشگویی هایی که فعلا از هیچ سایت معتبری تایید نشده !!!
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!
سونی برای نصل بعد هم سخت افزار , بازی و امکانات قدرتمندی رو آماده کرده که بتونه تک باشه و اشاره اصلی من به سخت افزار نبوده ... ممنون که نظر دادی :cheesygriنوشته شده توسط Grim Reaper:واقعا ممنون اطلاعات خوبی بود چند لحظه ای به توهم رفتم!!
اما بنظر من چیزی که برای یک کنسول مطرح هست بازی هایی هست که روی اون کنسول میاد اگه قرار باشه کنسول رو بخاطر سخت افزارش بخریم بهتره پی سی بخریم ! که می تونه هر سخت افزاری داشته باشه و با هر فدرتی باشه!!
من خودم طرف دار XBOX 360 هستم ولی اگه بی طرف به قضیه نگاه کنم می گم PS3 قوی تره و شرکت سونی در ساخت کنسول تجربه بیشتری هم داره
نوشته شده توسط ehsan_62:مثل اینکه دوست داران Ps3 فقط دارند خبر هایی که در حد شایعه هست را مینویسند !!!
یا پیشگویی هایی که فعلا از هیچ سایت معتبری تایید نشده !!!
این روال خبر رسانی کمی عجیبه یک مثالش هم اون دوستی که میگه PS3 فقط یک دستگاه بازی نیست !!!