اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط mt3691:
اينم خبر گيم اسپوت:

Mark Rein says game will be ready "when it's done," whether or not that coincides with the debut of Sony's next-generation console; will ship on PC first.

After several weeks of confusion about whether Unreal Tournament 2007 will be a PlayStation 3 launch title, definitive word on the status of the game has emerged. Ironically, that word is that the game's release date on the PS3 is still undetermined.

Following a report in the January 2006 PSM magazine, which indicated the game would be a launch title for the PlayStation 3, Epic Games has stated for the record that it only might make the console's launch. Why? Because, like most of the game industry, Epic isn't sure exactly when Sony plans to ship its next-generation console.

"Do you know when the PS3 launch is? Neither do we," said Epic vice president Mark Rein. The outspoken developer echoed the infamous tagline of his colleagues at id Software, telling GameSpot, "but we know when UT2007 will be done: WHEN IT'S DONE!" (Emphasis in the original.) Currently, the PlayStation 3 is tentatively scheduled for an "early 2006" release.

Rein continued, saying, "The question of whether we're a launch title or not is unanswerable because we don't know if the PS3 will be out before we're done or not. ... We won't ship the title on any platform before it's done, and it is too early to say when that will be."

Rein also confirmed online reports that Epic's current focus is the PC version of UT2007. "For now we soldier on with the plan to ship on PC as soon as we're done," he said. For more on that version of the game, check out GameSpot's previous coverage.

By Tor Thorsen -- GameSpot

حالا قبوله يا بايد خود سازندگانم بياريم.
مرسي از خبرت. من از آرشام جان و احسان جان و ... معذرت ميخوام كه حرفشون رو قبول نكردم ولي من آخرش هم نفهميدم چرا طرف توي سايت Atari اين مطلب رو نوشته بوده ؟!

نوشته شده توسط ChaosTheory:
البته این طور که من دیدم اون لیست فقط مربوط به PS3 نیست.مثلا PGR3 یا Kameo رو انتخاب کنید تا ببینید.
درسته لیست فقط مربوط به بازیهای پی اس 3 نیست

نوشته شده توسط solid2snake:
سونی این چه ایرادی داشت که نوشتی بدترین سایت به نظر من که سایت خوبیه
در ضمن امین جان خواهش میکنم دوستدارت میلاد هستم
واقا دوست عزيز از شما انتظار نداشتم شما ليست بازي ها رو ديدي واقعا كه خنده داره نسخه ها رو يكي يه دونه برده بالا نوشته پي3 مرتال كمبت7 يا گان2 يا مرگ يا زندگي5 اشغاله اينا ديگه چيه تازه هر چي هم نميدونسته يك نيو گذاشته پشتش به خورد ملت داد9ه من اسم اينو سايت نميذارم ميگم يه مشت الاف جمع شدن تفريح كنن تازه اخبارشم قديمي و اشتباهه

نوشته شده توسط Behzad:
من نمیدونم این سایت این لیستو از کجا آورده و به عنوان لیست پی اس 3 معرفی کرده ...
ولی اینو میدونم که خیلی از بازیهای توی اون لیست هرگز برای PS3 ساخته نمیشن
از جمله PGR3 ، Kameo ، Quake4 ، Oblivion و .....
كاملا درسته فكر كنم ميخواستن سايت طنز بزنن اشتباهي گيم شده
ضمنا بازي هايي هم زئده كه اختصاصا براي 360 هستن يا نسخه بعدشونم زده
نوشته شده توسط solid2snake:
درسته لیست فقط مربوط به بازیهای پی اس 3 نیست
اگه هم مخلوط زده انقدر احمقند كه اينا رو دوتا ليست نكردن و همه را براي پي3 نوشتن حالا اگه رو مرتال كمبات7 يا گان 2 كليك كنيم چي ميشه حتي 1 عكسم ازشون نذاشته

آخرین ویرایش:
در جشنواره CES امسال اسامي فيلمهايي كه روي Blu- Ray مديا فرمت PS3 عرضه ميشند اعلام شد

Blockbuster line-up for Blu-Ray

Paramount
Four Brothers
Sahara
Aeon Flux
Sky Captain & the World of Tomorrow
The Italian Job
Tomb Raider
U2: Rattle and Hum
We Were Soldiers
Sleepy Hollow
Manchurian Candidate
Mission Impossible
Mission Impossible 2
Mission Impossible 3

Fox Home Entertainment
Fantastic Four
The League of Extraordinary Gentlemen
Behind Enemy Lines
Kiss of the Dragon
Ice Age

Liongate
Lord of War
The Punisher
Terminator 2: Judgment Day
Reservoir Dogs
Rambo: First Blood
See No Evil
Saw

Sony Pictures
Desperado
Resident Evil Apocalypse
The Bridge on the River Kwai
Robocop
The Guns of Navarone
Hitch
Kung Fu Hustle
Black Hawk Down
SWAT
XXX
The Fifth Element
For a Few Dollars More

آخرین ویرایش:
دو سه روز پیش یه تریلر جدید از Timeshift اومد که من الان دانلودش کردم.به نظرم قشنگ بود.شما هم دانلود کنید ضرر نمیکنید:
8862-t_timeshift_3.jpg

http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_timeshift_3.wmv

دو سه روز پیش یه تریلر جدید از Timeshift اومد که من الان دانلودش کردم.به نظرم قشنگ بود.شما هم دانلود کنید ضرر نمیکنید:

Chaos Theory

جان اگر از GAME PLAY بگو تا DOWNLOAD کنیم
در ضمن شما ها دموی شبه بارونیه GOW را ول کردید چسبیدید به این دمو ها؟؟؟
بابا جان هرکی دوست دارید برید DOWNLOAD کنید
یک دموی خیلی خیلی عالی از GAME PLAY هستش
آقا من تضمین میکنم که توووپ باشه
انگار هنوز هیچ کدوم از بچه ها دانلودش نکردند
rolleyes.gif

Chaos Theory
=آرشام

اگر از GAME PLAY بگو تا DOWNLOAD کنیم
بله احسان جان از گیم پلی هست و انصافا هم گیم پلی خوبی داره.

انگار قشنگ بوده ولی برای من بالا نمیاد.میشه دوباره بزنی؟
اون عکس ماله خیلی وقت پیش هست و نمیدونم چرا دیگه بهش دسترسی نداریم.واست میگردم اگه پیداش کردم میذارم.
[UPDATE]
پیداش کردم.MGS5!

آخرین ویرایش:
خوب من هم میخوام نظرم رو بدم.
من همه این تاپیکو خوندم.
یکی از دلایلی که باعث میشه پی-اس 3 موفقیتش کم بشه بخوره قیمت بسیار بالای بلو-ری هستش.توی ایران که بدجوری ضربه میخوره.افراد زیادی نیستن که حاضر باشن پولی رو که میتونن صرف چیزای دیگه بکنن روی بازی "هدر بدن".خانواده های ایرانی کلا با اینکار مخالفن.
احتمال کپی خور نشدن بازی هم یکی از دلایل شکست اون توی شرق هست.
شاید براتون مسخره باشه اگه بگم ایران هم یکی از قطبهای فروش پی-اس هست!!!توی تهران چند نفر زندگی میکنن؟چند ملیون؟
حالا توی همین تهران چند نفر پی-اس 2 دارن؟بازم چند ملیون؟
خوب توی ایران که کنسول شکست سنگینی میخوره.جاهای دیگه چی؟اندونزی هم جای شلوغیه و قطب کپی بازی توی جهان.بازهم شکست.
جاهای دیگه هم هست.من نمیخوام در این باره بحث کنم.
اما نظر من چیه؟
طبق گفته هایی که در تاپیک تبادل نظر دوستانه داشتم انتخاب من بی شک روولوشن خواهد بود.
چرا؟چون:
گرافیک زیاد برام مهم نیست.
من میخوام از بازی لذت ببرم.روولوشن انتخاب خوبیه.
کنترل روولوشن جالبترین چیزیه که توی دنیای بازی دیدم.
این تنها انقلاب نینتندو نیست.همین کنترلر منو به اندازه کافی به شوق آورد وقتی نینتندو میگه انقلاب واقعی رو در ای3 خواهید دید خودتون حسابش رو بکنین.
و....قیمت فوق العاده بهتر.
برام خیلی جالبه که اینقدر شما نسبت به روولوشن کم لطفی میکنین.توی این سایت انگار فقط طرفداران زلدا از این کنسول حمایت میکنن.این تاسف برانگیزه.
اگه پی اس 3 مشکلات بالا رو نداشت من به برتامه ای که قبلا دادین عمل میکردم.اول پی-اس3 و بعد روولوشن.همین و تمام.
من آدم دیوونه ای هستم.شاید چون تو کار نجوم هستم.من بدون هیچ دلیلی از بچگی از پلی استیشن بدم میومد.هنوزم بدم میاد.ولی دوست دارم داشته باشمش.مرض دارم.نه؟
مثل برزیل که قویترین تیم محسوب میشه ولی منفورترین تیم من برزیله.با اینکه عاشق کاکا هستم.
اگر برای مشکلات بالا راه حلی پیدا بشه پی-اس3 برنده اصلی جنگ هست.
ولی من هنوز فکر میکنم روولوشن در فروش خود از 360 جلو بزنه.البته قاعدتا از پی-اس عقب میمونه.
قبلا هم گفتم وقتی فرد بزرگی مثل کوجیما میخواد روش بازی بزنه خودتون عظمت کار رو حس کنید.
......
یک خواهش بیربط دارم که ته دلم گیر کرده هی میگه منو بده بیرون.
لطف کنید کمتر غلط املایی داشته باشین!!!واقعا من تعجب میکنم بعضیا فرق بین عرض و ارز رو نمیدونن.اینا دیگه غلط تایپی نیست.فاجعه است.!!!
با تشکر....

نوشته شده توسط supermhr:
یک خواهش بیربط دارم که ته دلم گیر کرده هی میگه منو بده بیرون.
لطف کنید کمتر غلط املایی داشته باشین!!!واقعا من تعجب میکنم بعضیا فرق بین عرض و ارز رو نمیدونن.اینا دیگه غلط تایپی نیست.فاجعه است.!!!
با تشکر....

من شديداً با اين بخش از صحبتهاي شما موافقم !!! فكر ميكنم كمي دقت اگر توي كار باشه خيلي عالي ميشه.

تا ماه جوئن 50 تا بازي hd مياد كه اينم كه تعدادي از اونها مال شركتهاي 2kgames و capcom و ea و ubisoft و غيره هستند اينم متن خبر:

360 to have 50 HD games by June
Posted on Thu 5 Jan 2006, 6:04 PM

Bill Gates has announced that he expects 50 high-definition Xbox 360 games to be on shop shelves across the world by June.

The billionaire told a surprised Consumer Electronics Show that he expected the machine's total number of titles to rise from the current count of 15 to an incredible 50 inside five months.

Sadly, the nerd king didn't reveal any game titles but he did name 2K Games, Capcom, Electronic Arts, and Ubisoft as some of the publishers providing the undercurrent for this next wave of 360 software.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or