شما گیم اسپات رو ول کردی این سایتو چسبیدی. من فکر میکنم gamespot معتبر تر باشهخب بالاخره قضیه ی این UT2007 هم مثل اینکه معلوم شده.
یکی از Producer های Epic games در فروم atari گفته که ما هیچ وقت اعلام نکردیم که UT2007 یکی از launch title های PS3 خواهد بود.در ضمن گفته که اول برای PC منتشر میشود.این هم لینکش:
http://www.ataricommunity.com/forum...ad.php?t=508027
--------------------
واقعا امیر جان این حرف از شما یکم بعدیه! این سایت فروم اصلی سایت ATARI یعنی ناشر بازی UT2007 است. اونوقت شما گفته یکی از سازندگان شرکت Epic رو ول کردی می گی گیم اسپات معتبر تر است؟! البته من نمی خوام بگم که نوشت ههی این فرد حتما درسته ولی نباید خیلی راحت هم از کنارش گذشت!شما گیم اسپات رو ول کردی این سایتو چسبیدی. من فکر میکنم gamespot معتبر تر باشه
Over at The Epic games forum, one of the Epic producers has cleared up a "rumor". Apparently UT2007 will not be a Playstation 3 launch title as was previously reported, and he is unclear as to where the source of that news was. Oh well, back to the drawing board.
آخه آرشام جان الآن كه بري توي اون لينك مي بيني كه به صفحه اصلي فورمها ميره و ديگه توي اون لينك نميره.اگه اين پست واقعي بود نبايد بسته ميشد.بازي UT2007 هم ديگه كاري به Atari نداره و امتياز انتشارش به Midway داده شده پس چرا Epic Games Producer توي سايت Atari اين موضوع رو عنوان كرده ؟نوشته شده توسط ChaosTheory:البته اینجوری ها هم که شما میگی نیست آریا جان.چون اگه مقام اون شخص رو میدیدید نوشته بود EpicGames Producer.