اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

خب بالاخره قضیه ی این UT2007 هم مثل اینکه معلوم شده.
یکی از Producer های Epic games در فروم atari گفته که ما هیچ وقت اعلام نکردیم که UT2007 یکی از launch title های PS3 خواهد بود.در ضمن گفته که اول برای PC منتشر میشود.این هم لینکش:
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=508027

Xbox 360 4th Most Searched Item on Google in 2005

در بین Search های بی شماری که در سال 2005 در سایت Google انجام شد ، XBOX 360 تونست رتبه چهارم رو به دست بیاره ... یعنی اینکه XBOX 360 چهارمین موردی بوده که بیشترین سرچ در موردش انجام شده
رتبه سوم به The Tsunami رسیده
رتبه دوم Hurricane Katrina
و ربته اول Janet Jackson !!

راستی نمیدونم متوجه شدید یا نه ... Dead or Alive 4 از گیم اسپات امتیاز 8.8 گرفت

میانگین امتیازاشم تا این لحظه توی GameRankings 92% شده

آخرین ویرایش:
خب بالاخره قضیه ی این UT2007 هم مثل اینکه معلوم شده.
یکی از Producer های Epic games در فروم atari گفته که ما هیچ وقت اعلام نکردیم که UT2007 یکی از launch title های PS3 خواهد بود.در ضمن گفته که اول برای PC منتشر میشود.این هم لینکش:
http://www.ataricommunity.com/forum...ad.php?t=508027

--------------------
شما گیم اسپات رو ول کردی این سایتو چسبیدی. من فکر میکنم gamespot معتبر تر باشه

شما گیم اسپات رو ول کردی این سایتو چسبیدی. من فکر میکنم gamespot معتبر تر باشه
واقعا امیر جان این حرف از شما یکم بعدیه! این سایت فروم اصلی سایت ATARI یعنی ناشر بازی UT2007 است. اونوقت شما گفته یکی از سازندگان شرکت Epic رو ول کردی می گی گیم اسپات معتبر تر است؟! البته من نمی خوام بگم که نوشت ههی این فرد حتما درسته ولی نباید خیلی راحت هم از کنارش گذشت!
گیم اسپات خبراش معتبر هست ولی خیلی به روز نیست و سایت های زیادی هستند که خبر های بهتر و جدید تری از گیم اسپات همیشه می گزارند.

سلام

دوستان ناشر سري بازيهاي Unreal از نسخه Unreal Championship 2 كه براي XBOX اومد به بعد شركت Midway هست و UT2007 رو هم اين شركت منتشر مي كنه و ديگه Atari ناشر اين بازي نيست.اگه الآن توي اين فورم برين مي بينين كه بسته شده چون كسي كه اين پست رو زده هيچ ربطي به شركت Epic نداشته و همه مساله يه خالي بندي قشنگ بوده. مثل اينكه من بيام يه ID بسازم به نام Guerrilla و بگم كه نمايش Kill Zone توي E3 كاملآ Real Time بوده.

موفق و پيروز باشين.

آريا

خبر جديد انريل تورنومنت لانچ تايتل ps3 نيست جانمي ms جون كار خودشو كرد اينم ادرس خبر:

UT2007 Not A Playstation 3 Launch Title Article posted by XanTium | 2-1-2006 13:01 | Permalink

From gamersreports.com

Over at The Epic games forum, one of the Epic producers has cleared up a "rumor". Apparently UT2007 will not be a Playstation 3 launch title as was previously reported, and he is unclear as to where the source of that news was. Oh well, back to the drawing board.

مدوست عزیز بهتر بود شما مطالب قبلی رو میخوندی.اونطور که آریا گفت ناشر آنریل آتاری نیست.این لینکی هم که شما دادین میرسه به آتاری.بعدشم من هنوزم نمی فهمم یعنی اگه همه بازیها مثلا واسه پی3 بیان شما بازم میرین 360 میگیرین؟؟اگه نه چرا جانمی جان؟

مثل اينكه من بيام يه ID بسازم به نام Guerrilla و بگم كه نمايش Kill Zone توي E3 كاملآ Real Time بوده.

البته اینجوری ها هم که شما میگی نیست آریا جان.چون اگه مقام اون شخص رو میدیدید نوشته بود EpicGames Producer.

game_1277.gif

بازی Diabolique: License To Sin که قبلا فقط برای PC کانفیرم شده بود برای X360 نیز کانفیرم شد.سبک این بازی TPS است و امسال منتشر خواهد شد.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
البته اینجوری ها هم که شما میگی نیست آریا جان.چون اگه مقام اون شخص رو میدیدید نوشته بود EpicGames Producer.
آخه آرشام جان الآن كه بري توي اون لينك مي بيني كه به صفحه اصلي فورمها ميره و ديگه توي اون لينك نميره.اگه اين پست واقعي بود نبايد بسته ميشد.بازي UT2007 هم ديگه كاري به Atari نداره و امتياز انتشارش به Midway داده شده پس چرا Epic Games Producer توي سايت Atari اين موضوع رو عنوان كرده ؟
موفق و پيروز باشين.
آريا

خوب منم اينو اضافه كنم كه GameSpot متن خبرشو تغییر داده و نوشته :

UT2007 will be PS3 Launch title ?

یه علامت سوال گذاشته جلوش

بعدش من یه سرچ تو گیم اسپات کردم فقط نسخه PC رو آورد در حالی که 2-3 روز پیش برای PS3 هم میاورد

من فکر میکنم هر چی هست زیره سره Chaos Theory جان هستش
آخه از موقعی که اون خبر را که یکی از سازندگان Atari گفته بود را منعکس کرد
خبر Game Spot هم Update شد !!!!!!!!(شوخی کردما)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or