مثل اینکه تاریخ عرضه بازی Forza 2 افتاده November امسال ! قبل از این قرار بود تو May منتشر بشه ولی مثل اینکه تاخیر خورده البته از اولش هم معلوم بود که این بازی به این زودی ها منتشر نمیشه و فعلا کار داره.
سلام علی جان ...
فکر کنم کاملا برعکس گفتی
این بازی قرار بود ما نوامبر بیاد اما مایکروسافت زمانبدیش را انداخت به ماه
May 2007 ...
پس بازی زودتر منتشر میشه
این هم نام 12 تا از جاده های این بازی
- Mugello Autodromo Internazionale
- Suzuka Circuit
- Sebring International Raceway
- Mazda Raceway Laguna Seca
- Tsukuba Circuit
- Road Atlanta
- Silverstone Circuit
- Nurburgring Nordschleife
- Maple Valley Raceway
- Sunset Peninsula Infield
- New York Circuit
- Test Track
من که خودم خیلی منتظر این بازیم
بازی Fallout 3 هم در حال ساخت است
Bethesda در مصاحبه ای اعلام کرده که Fallout 3 چندین ساله که در حال توسعه است
این از اون بازی هاییه که هزار و یک ملت منتظرش هستند
تاریخ انتشار بازی Myst Online: Uru Live هم اعلام شد
این بازی در تاریخ 15 فوریه منتشر خواهد شد ...
اضافه کنم سبک این بازی MMORPG هست ...
اما مایکروسافت هم امروز گزارش مالیش را از سه ماهی که به 31 دسامبر ختم می شد ارائه داد ...
البته طبق معمول بخش E&D که Xbox 360 را هم در بر میگیره شاهد ضرر بود و امسال حدود 3 میلیون بیشتر از سال قبل ضرر داده یعنی 389 میلیون دلار ...
البته دلیل عمده ی این ضرر مدیا پلیر Zune عنوان شده که اون هم جزو بخش E&D محسوب میشه...
دلیل دیگه ای هم که مایکروسافت ذکر کرده افزایش گارانتی Xbox 360 از 90 روز به 1 سال در آمریکا و کانادا بوده که سبب کاهش سودآوری این بخش شده ...
البته غلیرغم این ضرر درآمد بخش E&D نسبت به مدت سال گذشته 1 میلیارد دلار افزایش داشته و به رقم 2.96 میلیارد دلار رسیده است
اما سود مایکروسافت در مجموع کاهش 25 درصدی نشان می دهد
سود مایکروسافت در مجموع در این 3 ماه بالغ بر 3.47 میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهشی معادل 1.19 میلیارد دلار نشان می دهد ... دلیل عمده ی این کاهش تاخیر در عرضه ی ویندور ویستا ذکر شده ...
همچنین مایکروسافت تا پایان ماه دسامبر 10.4 میلیون Xbox 360 فروخته
است ..
اما Chris Liddell رئیس مالی مایکروسافت از پیش بینی گذشته این شرکت یعنی فروش 13 تا 15 میلیون Xbox 360 تا پایان ماه ژوئن (june) پایین آمد و پیش بینی فروش Xbox 360 تا 31 ماه ژوئن را به عدد 12 میلیون Xboxتقلیل داد
این کاهش پیش بینی در فروش Xbox 360 توسط Peter Moore نیز تایید شده