اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

عرضه ی Splinter Cell Double Agent برای PS3:

Ubisoft اخباری مبنی بر عرضه ی SCDA روی کنسول PS3 منتشر کرده :

قراره این بازی چند وقت دیگه روی PS3 منتشر بشه که چند ماه بعد از عرضه ی نسخه ی PC و X360 و کنسولهای نسل قبل میشه و این نشون میده که سازنده ها دارن روی بخشهایی از این بازی کار می کنن!

تاریخ عرضه ی این بازی روی PS3 مطابق با عرضه ی PS3 در اروپا یعنی 23 مارس 2007 که در همان روز در آمریکا نیز عرضه میشه!

اضافات نسخه ی PS3 شامل دو نقشه در مکانهایی که قبلا در بازی وجود نداشتن , یک شخصیت جدید و بخش CO-OP (فقط در PS3) می شود.

Mathieu Hector تهیه کننده ی بازی در مصاحبه ای با EuroGamer اعلام کرد چون بخش Solo (تک نفره) بازی کامل بود احساس کردیم بهتره بیشتر روی بخش MultiPlayer (چند نفره) بازی کار کنیم!

یک ویژگی جدید این بازی که فقط در PS3 هست استفاده از حرکت دادن دسته ی PS3 یا همون SIXAXIS در بازی هست!

Unreal Tournament روی PS3 نیز عرضه می شود:

چند روز پیش عرضه شدن بازی UT3 روی کنسول X360 کانفیرم شد و الان عرضه ی این بازی روی کنسول PS3 نیز کانفیرم شده!

این بازی که از موتور Unreal 3 که در بازی Gears of War بکار رفته بود استفاده می کند برای عرضه در نیمه ی دوم 2007 زمان بندی شده!

شخصیت های جدید ، Campaign تک نفره و بخش CO-OP جذاب از ویژگی های این بازی خواهند بود!

در ضمن PC بازها هم می تونن از ToolSet بازی برای ساخت مراحل ، نقشه ها و... استفاده کنن!

:eek: جدا اون عکسی که اشاره کردید مافوق خفن. اینم چندتا عکس دیگه با سایز بزرگ تر (البته از بازیهای مختلف):

2682b1be818e3fbb638ef3c7496e155c.gif

چیزی هم تا به عرضه بازی نمونده.

آخرین ویرایش:
با اجازه تاپیک بره صفحه ی بعد یه خبر مهم دارم!

آدم یاد بازیهای PS-one میوفته من فکر میکنم دیگخ بازی سازها دارن برای wii خیلی کم کاری میکنن. شاید هم تو این کنسوا اصلا گرافیک اهمیتی نداره

این کنسول اصلش نو آوری و سبک بازی با دسته هاش گرافیک برای کسایی که این کنسول رو می خرن اهمیت زیادی نداره و قدرت گرافیکی Wii هم اونقدر نیست که بخواد بازیهای با گرافیک بالا رو اجرا کنه!;)

NEWS : Epic Defends Sony , Duke Nukem Real-Time Pix , Scarface for Wii

سلام، امروز یه خبر از بعضی ها دارم که یه چیزهایی یادشون رفته!

رئیس شرکت Epic Games از Sony دفاع می کند:

همین دو سه روز پیش یه خبر واستون گذاشتم که Epic اجازه ی استفاده ی موتور Unreal 3 رو به Square Enix داده بود...این باعث خوشحالی من شد چون فکر کردم الان MS میاد و با Square قرار داد می بنده چون MS سر Gears of War خیلی توی Epic سرمایه گذاری کرده بود من فکر کردم شاید اتفاقاتی بیفته ولی امروز همه چیز برگشت.

آقای Mark Rein رئیس شرکت Epic Games در صحبتهاش با Game Informer گفته که PS3 واقعا دستگاه زیباییه و کارش درسته!

در ادامه گفته: " اگر Ps3 به اندازه شیپ کنه میگین بده! اگه به اندازه شیپ نکنه بازم میگین بده !! پس بالاخره کدومش!؟ یا نیازاتون رو برطرف می کنه یا نمی کنه دیگه! در هر حالت Ps3 عالیه!"

(تا اینجا که چرت و پرت گفت)

و بعد هم توصیه کرده که همه برین یه PS3 بخرین!

بعد گفته: " تا زمانی که بعضی ها حاضرن بالای PS3 پول بدن ( که مطمئنا خیلی ها هستن) PS3 موفقه"

بعد اشاره کرده که امکانات دانلودی PS3 خیلی کامل و عالیه(!) و با اینکه تا حالا تعداد بازیهاش کمه ولی همون بازیهایی که تاحالا واسش اومدن با کیفیت و گرافیک بالا هستن!

در آخر هم گفت: " مردم فقط دوست دارن یه چیزی بگن و همیشه دوست دارن بد بگن و به نظر من سونی خیلی کارش درسته و موفق میشه"

خب آدم نمی دونه چی بگه..دیروز کانفیرم شد که UT3 واسه PS3 میاد و امروز هم این! فردا دیدی اومد گفت 360 فلانه! من فنبوی 360 نیستم ولی میگم بده که آدم بعد از اون همه سرمایه...!

عکس بازی Duke Nukem Forever واقعا Real-Time هست:

خب این یارو هم یه عکس بیخودی گذاشته افتخار می کنه که Real-Time ه!

George Broussard سازنده ی بازی در forum های 3D Realms اعلام کرد که اون عکس Real-Time هست !

در ادامه گفت: " خیلی خوشحال شدم که بعضی ها از اون عکس خوششون اومد(!!!) و بعدا هم جزییات دیگه ای بهش اضافه می کنیم!"

ScarFace برای Wii کانفیرم شد:

در آخرین شماره ی NGamer اعلام شد که بازی ScarFace : The World is Yours برای Wii عرضه میشه و از دسته ی wii بعنوان اسلحه برای هدف گیری استفاده می کنه!

این بازی امسال عرضه میشه و سومین بازی در این سبک هست بعد از Godfather و Driver Parallel Lines .

دیروز کانفیرم شد که UT3 واسه PS3 میاد
UT3 (UT2007) که از همون روز اول ساخت برای PC و PS3 کانفیرم شده بود و هیچ ابهامی هم در این زمینه وجود نداشت. فقط نسخه x360 بازی معلوم نبود که میاد یا نه که به تازگی مشخص شد برای اونم میاد.
این خبری که شما می گی ut3 برای ps3 کانفیرم شد نمی دونم چه چیز خاصی داشته که شما تازه بهش پی بردی.:confused:

این کنسول اصلش نو آوری و سبک بازی با دسته هاش گرافیک برای کسایی که این کنسول رو می خرن اهمیت زیادی نداره و قدرت گرافیکی Wii هم اونقدر نیست که بخواد بازیهای با گرافیک بالا رو اجرا کنه!
اما قبول داری اون عکسای بازی Wii Flight دیگه خیلی مسخره بود Wii ضعیفه اما نه دیگه انقدر

دقیقا دیگه ضعیفه نه انقدر بابا 5 سال دیگه که اخر نسل بشه دیگه حد اخر گرافیک PS3 و X360 هست وی باید بره کنار اگر با این وضع باشه باید کنسول Wii رو یه کنسول شکست خورده دونست حداقل بین گیمرها حالا هر چقدر بخواد فروش بکنه یکی از دلایلی که خودم موقع لانچ وی ازش زده شدم همین گرافیک پایین بود حالا هر چقدر هم نواوری باشه همه عوامل در کنار همدیگه موفقیت رو میسازن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or