اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اینم از اون شایعه های مسخره هست از کی تا حالا بازی که ناشرش ماکروسافته واسه ps3 هم ممکنه بیاد؟!!! مثل این میمونه که بگیم god of war ممکنه واسه 360 بیاد:eek:
این بازی رو تو خواب هم نمیشه رو ps3 بازی کرد:p

دلیل نمیشه چون ناشرش مایکروسافت هست اصلا ممکن نیست که برای PS3 نیاد ... البته احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست

بازی Top Spin هم روی XBOX ناشرش مایکروسافت بود ولی بعدا برای PS2 هم اومد

دلیل نمیشه چون ناشرش مایکروسافت هست اصلا ممکن نیست که برای PS3 نیاد ... البته احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست

بازی Top Spin هم روی XBOX ناشرش مایکروسافت بود ولی بعدا برای PS2 هم اومد

درسته حرف من یه مگر هم داره و اونم اینه که مگر اینکه ماکروسافت بخواد از فروش بازی روی ps3 هم سود ببره ! ولی در این مورد احتمالش در حد صفره چون این یه بازی مهمه برای 360 و در ثانی هنوز تعداد کنسولهای ps3 زیاد نیست که یه ناشر رو به طمع بندازه در صورتی که ps2 اینقدر فروش رفته که حتی ماکروسافت هم نمیتونه از خیرش بگذره
با این حساب اگه فروش 360 خیلی زیاد بشه ممکنه که god of war رو رو 360 ببینیم؟;)

ناشر Top Spin برای PS2 اصلا مایکروسافت نبوده که بخواد به طمع بیفته و سودی ببره

حق انتشار Top Spin اول دست مایکروسافت بوده و وقتی زمانش تموم شده سازنده بازی رو برای PS2 هم پورت کرده و 2K Games هم منتشرش کرده

حالا اگر حقوق Mass Effect هم 100% در اختیار مایکروسافت نباشه ممکنه در آینده برای PS هم بیاد

ناشر Top Spin برای PS2 اصلا مایکروسافت نبوده که بخواد به طمع بیفته و سودی ببره

حق انتشار Top Spin اول دست مایکروسافت بوده و وقتی زمانش تموم شده سازنده بازی رو برای PS2 هم پورت کرده و 2K Games هم منتشرش کرده

حالا اگر حقوق Mass Effect هم 100% در اختیار مایکروسافت نباشه ممکنه در آینده برای PS هم بیاد

من رفتم تحقیق کردم چون برای منم عجیب بود
این بازی ناشرش ماکروسافت بود و بعدا اونو به 2K Games فروخت و اونموقع بود که این بازی واسه ps2 پورت شد;)
پس در حالت عادی همچین چیزی ممکن نیست و باید بازی رو یه ناشر دیگه بخره تا روی کنسول حریف دیده بشه
اینم لینک خبر:اینجا
When we last saw Top Spin, the title was Microsoft’s first and only tennis game on the Xbox, and was highly praised as one of a select few titles that could come close to the genre’s king, Sega’s Virtua Tennis series. The game looked sharp, played sharp, and had Anna Kournikova as a cover girl. Not too shabby.

Zoom ahead a few years, and my how things have changed. 2K Games bought the Top Spin license from Microsoft (along with pretty much all of its other sports franchises)
پس با این حساب تا وقتی که ناشر این بازی ماکروسافته این بازی واسه ps3 نمیاد و اون topspin هم موردش فرق میکرده و ربطی به این موضوع نداره و ماکروسافت هیچ وقت واسه سونی بازی نمیده و برعکس;)
در ضمن حق انتشار زمانی نیست پولیه و خریدو فروش میشه! و تا وقتی که یه ناشر دیگه بازی mass efect رو از ماکروسافت نخره این بازی واسه ps3 نمیاد

آخرین ویرایش:
سلام,

1- توافق Square Enix و Epic Games بر سر Unreal Engine 3:

شرکت Square Enix سازنده ی بازیهایی همچون Final Fantasy و Kingdom Hearts با شرکت Epic Games سازنده ی بازی Gears of War توافق کردند که Square از موتور قدرتمند Unreal 3 در ساخت بازیهای آینده ی خود استفاده کنند.

Jay Wilbur معاون Epic گفت:" کار کردن آنها با Unreal 3 برای ما یک افتخار بزرگه و از اعلام آن بسیار مفتخریم"

ولی هنوز از بازیهایی که قراره با این موتور ساخته و عرضه بشن چیزی اعلام نشده!

(به امید همکاری های بیشتر این دو شرکت و از اون ور همکاری Square با MS)

2- انتشار Halo 3 در 15 نوامبر 2007:

تصور بر اینه که بازی Halo 3 در آمریکا در تاریخ 15 نوامبر عرضه بشه البته تصور بیخودیه!

این موضوع که در سایت ActiveXbox نوشته شده بود مبنی بر اینه که یه مدیر مایکروسافت این اطلاعات رو فاش کرده که ممکنه درست هم در بیاد و طبق معمول مایکروسافت روی شایعه ها نظری نمی ده ولی باید منتظر باشیم Bungie سازنده ی بازی یه چیزایی بگه!

3- تاخیر در عرضه ی Ghost Recon Advanced Warfighter 2 روی PS3:

باز هم یک نقطه ضعف دیگه برای PS3 و اونم خبر جدیدی که منتشر شده مبنی بر تاخیر در عرضه ی این بازی روی PS3 هست که توسط Ubisoft اعلام شده!

این بازی قرار بود روی PC, PS3 و 360 بیاد که با این اوصاف فعلا میشه گفت انحصاری 360 هست (تا تکلیف تاریخ عرضه ی PS3 ش معلوم شه) .

در ضمن یک Playable Demo این بازی آخر ژانویه از طریق XBL قابل دانلود هست.

در ضمن حق انتشار زمانی نیست پولیه و خریدو فروش میشه!

خیلی اوقات زمانیه ( که البته زمانی هم مجانی نیست و باید پول بدن )

مثلا یک شرکت ، یک عنوان رو برای 3 سال عنوان انحصاری خودش میکنه . ;)

خیلی اوقات زمانیه ( که البته زمانی هم مجانی نیست و باید پول بدن )

مثلا یک شرکت ، یک عنوان رو برای 3 سال عنوان انحصاری خودش میکنه . ;)

عزیز من اون فرق داره وقتی مثلا یه شرکت واسه چند سال حق بازی رو واسه کنسولش میخره ناشر نمیشه فقط اون مدت رو میخره و بازی مال کس دیگس
ببین وقتی ماکروسافت یا سونی ناشر یه بازی هستن ارم اونارو اول بازی میبینی و اونا صاحب بازی هستن ولی برای مالکیت زمانی ارم اون شرکتها دیده نمیشه اول بازی و نمونش خیلی از بازی های capcom هست امیدوارم متوجه شده باشی اختلاف بین این دو رو;)
مثلا res4 مال کپکام بود و نینتندو پول داده بود حق بازی رو چند سال خریده بود ولی ناشر نبود و ارم نینتندو اول بازی نبود ولی مثلا ماریو مال نینتندو هست و ناشرشم خودشه و روی هیچ کنسولی نمیاد مگر اینکه نینتندو حقشو بفروشه مثلا اگه ماکروسافت نینتندو رو میخرید ما الان ماریو رو 360 بازی میکردیم!!!

آخرین ویرایش:
استفاده ی سونی از عکس PGR3 برای تبلیغ GT HD در سایت http://psp.connect.com/

پ.ن : اون عکس الان برداشته شد و به جاش یه چیز دیگه گذاشتن

بعدا اونو به 2K Games فروخت و اونموقع بود که این بازی واسه ps2 پورت شد

البته قبل از اینکه 2K Games بازی رو برای PS2 منتشر کنه، یه نسخه هم برای PC اومد که ناشرش Atari بود !
پس 2K Games نمیتونه حق انتشار رو از مایکروسافت خریده باشه در حالی که قبلا Atari هم حق انتشار دستش بوده

ا

البته قبل از اینکه 2K Games بازی رو برای PS2 منتشر کنه، یه نسخه هم برای PC اومد که ناشرش Atari بود !
پس 2K Games نمیتونه حق انتشار رو از مایکروسافت خریده باشه در حالی که قبلا Atari هم حق انتشار دستش بوده

خیلی جالبه ما تاریخچه این بازی رو کشیدیم بیرون و خدایش عجب ماجرایی داشته این بازی;)
اون اتاری هم ماجرا این بوده که ماکروسافت حق انتشار این بازی واسه pc رو به اتاری فروخته البته یکسال بعد از عرضه روی xbox دلیل اینکارو من نمیدونم چی بوده ولی اینم متن خبر
Microsoft and Atari team up to bring popular Xbox tennis sim to the PC later this year.
By James Fudge | June 16, 2004

Atari has inked a deal with Microsoft that will see the company publish the PC version of Top Spin
لینک

بالاخره Midway به همه شايعه ها در مورد بازي Unreal Tournament 2007 جواب داد و اعلام كرد كه اين بازي به جز PS3 , PC براي XBOX 360 هم منتشر ميشه.
47b20s0.gif
اسم بازي به UT3 تغيير كرده و قراره در نيمه دوم سال 2007 عرضه بشه.
unreal-tournament-2007-tba-20070125113304397-000.jpg

-----------------------------------
يه خبر خيلي جالب هم اينكه شركتهاي Sony و Namco-Bandai شركت جديدي رو به صورت مشترك تأسيس كردن كه اسمش Cellius هست و كارش ساختن بازي براي PS3 , PC , Mobile هست.شركت Cellius قراره با كمك Sony به بهترين شكل از خصوصيات Cell براي ساختن بازيهاي PS3 استفاده بكنه و 51% از سهام اين شركت براي Namco-Bandai و بقيه اش براي Sony هست.

1- خبر جدید درباره ی BioWare و ساختن بازی برای PS3:

طی شایعاتی که صفحه ی پیش این تاپیک هم در موردش صحبت بود قرار بوده که BioWare برای PS3 بازی Mass Effect رو بسازن و در همین مورد مسئولان سایت CVG برای BioWare نامه نوشتن و در این باره سوال کردن که اونا جوابشون رو در یه جمله دادن:

" ما هنوز چیزی در مورد کار روی PS3 اعلام نکردیم" که یعنی BioWare چیزی رو انکار نکرد و نتیجه می گیریم که خبرایی هست!!!

منبع: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156276

2- عکس: استفاده ی سونی از عکس PGR3 برای تبلیغ GTHD:

بهزاد جان در اول صفحه بهش اشاره کرد و من عکسش رو می ذارم ببینید:

http://www.computerandvideogames.com/medialib/screens/screenshot_173650.jpg

3- بازی هایی که در انگلستان سریع فروخته شدن اعلام شدن:

سایت GamesRadar لیست 10 بازی که بسرعت در انگلستان فروخته شدن( همون fastest-selling ) رو اعلام کرده که بترتیب:

1. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2, Rockstar)
2. Grand Theft Auto: Vice City (PS2, Rockstar)
3. Gran Turismo 4 (PS2, Sony)
4. Halo 2 (Xbox, Microsoft)
5. Pro Evolution Soccer 5 (PS2, Konami)
6. Pro Evolution Soccer 6 (PS2, Konami)
7. FIFA '07 (PS2, EA)
8. FIFA '06 (PS2, EA)
9. The Getaway (PS2, Sony)
10. Pro Evolution Soccer 4 (PS2, Konami)

هستند!

منبع: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156200

تا بعد!

کسی که روی firmware 360 کار کرده تونسته هارد وسترن دیجیتال رو به 360 متصل کنه ولی فعلا حجم 20 گیگابایت رو بیشتر نمیشه استفاده کرد و مارک هارد حتما باید وسترن دیجیتال باشه.

داشتم توي فورمهاي Game Spot ميگشتم كه ديدم يه نفر نوشته عكس جديد از Duke Nukem Forever . به خودم گفتم بازم از اين أدماي بيكار ! رفتم توش و ديدم اين عكسه رو گذاشته ! لينك هم گذاشته بود ! يه نفر ديگه هم نوشته كه توي لينك سازنده بازي گفته اين عكس Real-Time هست.خلاصه من الأن يه كم قاطي كردم و فقط عكسو ميزارم كه ببينين :
لينك
duke1.gif

duke_blown.jpg

داشتم توي فورمهاي Game Spot ميگشتم كه ديدم يه نفر نوشته عكس جديد از Duke Nukem Forever . به خودم گفتم بازم از اين أدماي بيكار ! رفتم توش و ديدم اين عكسه رو گذاشته ! لينك هم گذاشته بود ! يه نفر ديگه هم نوشته كه توي لينك سازنده بازي گفته اين عكس Real-Time هست.خلاصه من الأن يه كم قاطي كردم و فقط عكسو ميزارم كه ببينين :
لينك
duke1.gif
همچین چیز زیاد مالی هم نیست که حالا بخواد ریل تایم باشه یا نباشه !
این عکس بخاطر اینکه ریسازیش کردن خیلی با کیفیت بنظر میرسه ... ولی که چی حالا اومدن یه عکس 3 در 4 بیرون دادن معلوم هم نیست که چیه از کجا اومده ! (فکر کنم سازنده های این بازی عقده ای تشریف داشتن!)
حالا بخاطر یه عکس فسقلی 4 روز تو سایت ها بحثه ... :)
--------------------
4c9kim0.jpg

مثل اینکه تاریخ عرضه بازی Forza 2 افتاده November امسال ! قبل از این قرار بود تو May منتشر بشه ولی مثل اینکه تاخیر خورده البته از اولش هم معلوم بود که این بازی به این زودی ها منتشر نمیشه و فعلا کار داره.
--------------------
کمپانی Midway با استادیوی تازه کار Nfusion (که البته اینم باز معلوم نیست از کجا اومده!) در حال کار بر روی یک عنوان کاملا انحصاری تحت کنسول XBOX360 هست که در سبک جنگ جهانی دوم (WWII) ساخته خواهد شد.
Hour of Victory که در دید اول شخص هم هست از موتور گرافیکی UE 3.0 بهره میبره که دارای گرافیک فوق الاده ای هم خواهد بود ! (البته میدونم وقتی اسم این موتور رو میشنوید سری میرید تو خط GOW و توی ذهنتون یه بازی در حد اون رو مجسم میکنید) ولی بد نیست عکسهایی از گیم پلی این بازی هم ببنیید تا از الان خیالتون راحت باشه که این بازی در چه حدیه ... ! :

35jcabk.jpg

4gr9c2w.jpg

بقیه عکسها :
http://www.gamespot.com/xbox360/action/hourofvictory/screenindex.html?om_act=convert&om_clk=tabs
هر چند این بازی هنوز خیلی کار داره و داره مراحل اولیه ساختش رو طی میکنه ولی بازم گرافیک قابل قبولی داره.البته به غیر از این بازی چند عنوان دیگه هم بود که از موتور Unreal3 استفاده میکرد و برعکس انتظارت اصلا گرافیک قابل قبولی نداشت و خیلی ناامید کننده بود (که الان اسماشونم درست یادم نیست ولی فکر کنم یکیش Rogue Warrior بود که باید یادتون باشه چه گرافیک مزخرفی داشت!) البته تا جایی هم که دو بازی BIA3 : HH و MOH : AB هم از این موتور استفاده میکنن ولی با این اوضاع خدا باید رحم کنه !
و در آخر بگم که،نه اینکه منکر قدرت بسیار بالای این موتور شدم ولی موردی که هست کار کردن با این موتور خیلی پیچیده و سخته و تنها کسی میتونه از این موتور به خوبی استفاده کنه که البته فکر کنم خود Epic در این زمینه از همه ماهرتر باشه ! ;)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or