اینم از اون شایعه های مسخره هست از کی تا حالا بازی که ناشرش ماکروسافته واسه ps3 هم ممکنه بیاد؟!!! مثل این میمونه که بگیم god of war ممکنه واسه 360 بیاد
این بازی رو تو خواب هم نمیشه رو ps3 بازی کرد
دلیل نمیشه چون ناشرش مایکروسافت هست اصلا ممکن نیست که برای PS3 نیاد ... البته احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست
بازی Top Spin هم روی XBOX ناشرش مایکروسافت بود ولی بعدا برای PS2 هم اومد
ناشر Top Spin برای PS2 اصلا مایکروسافت نبوده که بخواد به طمع بیفته و سودی ببره
حق انتشار Top Spin اول دست مایکروسافت بوده و وقتی زمانش تموم شده سازنده بازی رو برای PS2 هم پورت کرده و 2K Games هم منتشرش کرده
حالا اگر حقوق Mass Effect هم 100% در اختیار مایکروسافت نباشه ممکنه در آینده برای PS هم بیاد
پس با این حساب تا وقتی که ناشر این بازی ماکروسافته این بازی واسه ps3 نمیاد و اون topspin هم موردش فرق میکرده و ربطی به این موضوع نداره و ماکروسافت هیچ وقت واسه سونی بازی نمیده و برعکسWhen we last saw Top Spin, the title was Microsoft’s first and only tennis game on the Xbox, and was highly praised as one of a select few titles that could come close to the genre’s king, Sega’s Virtua Tennis series. The game looked sharp, played sharp, and had Anna Kournikova as a cover girl. Not too shabby.
Zoom ahead a few years, and my how things have changed. 2K Games bought the Top Spin license from Microsoft (along with pretty much all of its other sports franchises)
خیلی اوقات زمانیه ( که البته زمانی هم مجانی نیست و باید پول بدن )
مثلا یک شرکت ، یک عنوان رو برای 3 سال عنوان انحصاری خودش میکنه .
بعدا اونو به 2K Games فروخت و اونموقع بود که این بازی واسه ps2 پورت شد
ا
البته قبل از اینکه 2K Games بازی رو برای PS2 منتشر کنه، یه نسخه هم برای PC اومد که ناشرش Atari بود !
پس 2K Games نمیتونه حق انتشار رو از مایکروسافت خریده باشه در حالی که قبلا Atari هم حق انتشار دستش بوده
لینکMicrosoft and Atari team up to bring popular Xbox tennis sim to the PC later this year.
By James Fudge | June 16, 2004
Atari has inked a deal with Microsoft that will see the company publish the PC version of Top Spin
همچین چیز زیاد مالی هم نیست که حالا بخواد ریل تایم باشه یا نباشه !داشتم توي فورمهاي Game Spot ميگشتم كه ديدم يه نفر نوشته عكس جديد از Duke Nukem Forever . به خودم گفتم بازم از اين أدماي بيكار ! رفتم توش و ديدم اين عكسه رو گذاشته ! لينك هم گذاشته بود ! يه نفر ديگه هم نوشته كه توي لينك سازنده بازي گفته اين عكس Real-Time هست.خلاصه من الأن يه كم قاطي كردم و فقط عكسو ميزارم كه ببينين :
لينك