اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

خوب سایت GamePro با استاد کوجیما یک مصاحبه خفن انجام داده که ندیدم قبلاً کسی راجع بهش چیزی نوشته باشه. این مصاحبه 2 صفحه است و نکات خواندنی بسیاری داره، از مهمترین قسمتهاشم تاکید دوباره کوجیما بر انحصاری بودن MGS4 برای PS3 و ابراز علاقه برای ساختن یک عنوان برای PC هست. همچنین گفته Wii و 360 رو هم مد نظر داره اما باید اول MGS4 رو به اتمام برسونه.

لینک مصاحبه: http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=94010

GamePro: Is MGS4 still planned as an exclusive PS3 game? Do you have any interest in Xbox 360 development?

Kojima: Well, yes, I do have strong interest in creating something for the Xbox 360. In the US and Europe, it is selling, and I think it will sell a lot this year as well. I'm a fan of Gears of War as well, it's very interesting.

Frankly speaking, I want to create something on the PC. It's a multi-platform [format]. I've been regularly studying work on the PC anyways, and I want to provide something as a world-wide platform because of the consequences with timing on the PlayStation platforms, MGS4 is actually for the PS3 only so far.

GamePro: Speaking as a PC gamer, I'd love to see you work on a PC project.

Kojima: I want to do it. But our staff, especially the younger ones, don't so much like to work on the PC. If it was PC, we don't have to go into some crappy things with the first parties (Sony, Microsoft, and Nintendo).

تصاویر جدیدی از Mass Effect :
masseffectinterview200701190101172791l1169500874.jpg

بقیه تصاویر :
http://www.jeux-france.com/news18887_mass-effect-voyage-en-images.html

Turok : نسل بعد واقعی !
513114200701221837316big1l1169501208.jpg

بقیه تصاویر :
http://www.jeux-france.com/news18901_turok-en-pleine-action-sur-playstation-3.html

Bioshock : بدون شرح ...
495113200612162000570big1l1169501296.jpg

آخر ما نفهمیدیم سبک این بازی چجوریه ... سبکش هم مثل خودش عجیب غریبه !!
یه جا زدن Action/Shooter ، باز یه جای دیگه زدن Shooter 2.0 ، دوباره یه جای دیگه نوشته بود Action/RPG !!! خیلی از چیزا از این بازی نامعلومه اونوقت من توش موندم که چجوری میخواد 5 ماه دیگه منتشر بشه.
بقیه تصاویر :
http://www.jeux-france.com/news18903_pas-de-multi-pour-bioshock.html

Motorstorm : یکی از امیدهای PS3 که انتظارات ازش خیلی بالاست.
92839320070122screen0031n1169501390.jpg

بقیه تصاویر :
http://www.jeux-france.com/news18900_motorstorm-en-quelques-images.html

ببخشید بهزاد عکسای این MGS 4 رو گذاشته ولی قدیمی بودن حالا جدیدهاش رو میزارم:البته زیاد جدیدم نیست

در اخر حتما مصاحبه استاد کوجیما رو با گیم پرو بخونید چیزهای جالبی توش گفته;)این یک عکس از جلد این شماره مجله:love:
gp_07_01.jpg

Bioshock : بدون شرح ...
آخر ما نفهمیدیم سبک این بازی چجوریه ... سبکش هم مثل خودش عجیب غریبه !!
یه جا زدن Action/Shooter ، باز یه جای دیگه زدن Shooter 2.0 ، دوباره یه جای دیگه نوشته بود Action/RPG !!! خیلی از چیزا از این بازی نامعلومه اونوقت من توش موندم که چجوری میخواد 5 ماه دیگه منتشر بشه.
بقیه تصاویر :
http://www.jeux-france.com/news18903_pas-de-multi-pour-bioshock.html
سبک بازی شوتر اول شخص که شخصیت بازی مثل بازیهای RPG میتونه توانایی های خودش رو به مرور افزایش بده. این توانایی ها (مثل سریعتر راه رفتن و کنترل وسایل الکترونیکی و ...) رو می تونه با مصرف موادی به نام Adam بدست بیاره یا افزایش بده. بازی های مشابه Bioshock هم قبلا ساخته شدن که سری System Shock و Deus EX میشن.
بازی بر مبنای Single player ساخته شده و قراره طوری باشه که به قول سازندش نشه براش راهنمای قدم به قدم نوشت و صدها راه برای تموم کردنش وجود داشته باشه.
اما به نظر من موضوع بازی از سبکش هم جالب تر!

بازی gow هم تو ژاپن عرضه شد و تو بعضی از فروشگاها تموم شده بازی کنهای ژاپنی معروف هستن به اینکه قهرمانهای کاتونی یا مثل FF رو دوست دارن ولی هستن تعدادی که سبک غربی رو دوست دارن حالا خنده دار اینه که gow بیشتر از blue dragon فروش کنه:cheesygri
بزودی امار منتشر میشه و همه چی معلوم میشه!

تحریم ایرن توسط ماکروسافت!

شرکت ماکروسافت بعد از گوگل و یاهو به خاطرمخالفت ایران با امریکا تسمیم به تحریم ایران گرفته است.این تحریم ها شامل موارد زیر است:

جلوگیری از انتشار محصولات ماکروسافت در ایران مثل ویندوز....و Inactive کردن کامپیوتر ها تو ایران از طریق ISP ها و SU هایه ویندوز.
جلوگیری از فروش Xbox 360 در ایران به همراه بازی هایه X360 و کامپیوتر.
جلوگیری از استفادیه از اینترنت در ایران و بستن و فیلتر کردن سایت ها یه ایرانی.
منحل کردن ID هایه کاربران ایرانی.
البته این اخری ها مربوط به گوگل و یاهو بود ولی اگه وضع همینجوری پیش بره تا دو ساله دیگه تو ایران نه می تونیم از کامپیوتر استفاده کنیم نه از X360 ولی چون تحریم 100% ایران و جلوگیری از فروش محصولات ماکروسافت تقریبا محاله ولی وضعیت بازار ایران جالب می شه مثلا به علت کمبود X360 تو ایران این کنسول با قیمت PS4 فروخته می شه!!
هر کسی که برایه صحت این خبر منبع می خواد قبل از اینکه من منبع رو بگم به نکات زیر توجه کنید:

به سایت هایه رسمیه ماکروسافت و گوگل و یاهو سر بزنید و به قسمت Black List توجه کنید!می بینید که ایران با پشت سر گذاشتن کره شمالی در سدراین لیست قرار دارد!!!و با خوندن اهداف دو ساله یه ماکروسافت در مورد ایران تمام موارد بالا رو مشاهده کنید مخصوصا در مورد Xbox و Xbox360 و Vista .

حالا هرکی بازم منبع می خواد بره به سایت www.parsonline.com و تو خبر نامش رو ببینید!

حالا بازم بشینید اینجا و به خاطر این سه تا شرکت با هم کل کل کنید!!

تشكر از اين خبرت . راستش اين خبري كه دادي خيلي مهمه من قبلا هم ميخواستم اين موضوع را بگم .
منم پيشنهادم اينه كه كساني كه ميخوان xbox360 و ps3 بخرن زود باشن وگرنه خوابشو هم نميتونين ببينين . نه تنها كنسول بلكه تمام وسايل برقي هم گرون ميشه بدجور!!!

موضوع تحريم ايران بدجوري رو موخ من داره راه ميره .

اقاي Dark Light چي به نفع ايران هست فردا كيلويي گوشت را خريدي 20 هزار تومان اونوقت حالتو ميپرسم .مردم ايران مخصوصا تو بازار مثل گرگ دنبال اينطور شكارها هستند چرا كه حتي اگه ايران تحريم نشه به يه بهانه اي مواد خوراكي را گرون ميكنن مثل هر سالي كه ميبيني كه نزديكاي عيد هميشه روي قيمت همه چي كشسيده ميشه بدون اينكه بعدا اين افزايش فيمت برگرده سرجاش !!!!!

فردا كه بنزين را ليتري 500 تومان پول بدي حالمون پرسيدني هست چرا كه اگه ايران تحريم بشه حتي نميتونه نفت بفروشه پس درامدي نخواهد داشت .
راستي ايران و ژاپن را اشتباه نگير كه بدون منابع كشور ژاپني كشورشون را از طلا ساختن ولي ايران اينكار را نميتونه بكنه نه اينكه نتونه بلكه طول ميكشه پس تا اون مدت كار از كار ما گذشته و خيلي ها بدبخت ميشن .

آخرین ویرایش:
محاله ماکرو اینکار رو بکنه اون فقط به فروش کنسول و بازیهاش فکر میکنه. اینا همش حرفه.
castlevania عزیز چون در ایران قانون کوپی رایت وجود نداره و فروش کونسول ها تو ایران توسط خود شرکت ها نیست ایران هیچ وقت یک بازار برای شرکت ها به حساب نمی یاد و اتفاقا همیشه به خاطر فروش قیر قانونی بازی ها در ایران با ما مشکل دارن.
تنها راهی که باعث می شه تا ما از این بدبختی در بییایم تصویب قانون کپی رایت هست که باعث می شه ایران هم بازار فروش به حساب بییاد .اینجوری هی ری به ری تصمیم به تحریم ما نمی گیرن.تازه باعث رشد صنعت بازی سازی در ایران می شود.
به هر حال باید واقعیت رو پذیرفت.ماکروسافت شرکتی هست که 100% دولت امریکا رو همایت می کنه.همون تور که حاله کره شمالی رو گرفت حاله ما رو هم می گیره.منتظر باشید.....

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون.
به خاطر این مطلب خوبت ازت تشکر میکنم( دوست داری روی لینک تشکرم کلیک کنم بابا میبینی ملت چقدر...)
مگه کی ایران توی تحریم نبوده؟! که شما ازاین مطلب شاخ در آوردید!!
من فکر می کنم این تحریم از جهاتی به نفع ایران است! چرا؟
اگه ایران قبلا توی تحریم نبود ملت ما تا حالا اینقدر پیشرفت نکرده بود! شنیدید اخبار دیشب چی گفت؟ گفت که دانشگاه های اروپایی در رشته های حساس دانشجو نمی پذیرند! خب این حاکی از پیشرفت ایران در زمینه های حساس است.
فکر میکنید اگه ایران توی تحریم نبود ما تا حالا چیزی بنام نیروگاه هسته ای داشتیم؟ هنوز هم آماده خور بودیم حتی نمی توانستیم نیاز خودمان به ناچیزترین موارد هم بر طرف کنیم من که دست آمریکا رو از اینجا به خاطر تحریمش می بوسم! چون نمی دونه با اینکارش نه تنها جلوی ایرانیان رو. نمی تونه بگیره بلکه سریعتر از همیشه گامهای ترقی رو می پیمایند! همینطور که این ضرب المثل معروف می گوید نیاز مادر اختراع است دلیلی بر گفتار من است!

به سایت هایه رسمیه ماکروسافت و گوگل و یاهو سر بزنید و به قسمت Black List توجه کنید!

1. شما لطف كن لينك اين صفحات رو بذار، اين طور منبع دادن به درد نمي‌خوره.

2. تا مورد 1 اتفاق نیافتاده کسی درباره‌ی این موضوع صحبت نمی‌کنه.

3. اگه مورد 1 اتفاق افتاد، بحث توی تاپیکی جدا پیگیری می‌شه.

4. اگه کسی بعد از من درباره‌ی این موضوع پستی بزنه، اخطار می‌گیره و در صورت تکرار، بن می‌شه.

ممنون.

1. شما لطف كن لينك اين صفحات رو بذار، اين طور منبع دادن به درد نمي‌خوره.

2. تا مورد 1 اتفاق نیافتاده کسی درباره‌ی این موضوع صحبت نمی‌کنه.

3. اگه مورد 1 اتفاق افتاد، بحث توی تاپیکی جدا پیگیری می‌شه.

4. اگه کسی بعد از من درباره‌ی این موضوع پستی بزنه، اخطار می‌گیره و در صورت تکرار، بن می‌شه.

ممنون.
شما اگه برید تو www.parsonline.com کاملا این خبر با لینک هاش نوشته شده!!

سایته www.mehrline.com بر خلاف بقیه افراد این اقدامات رو جدی گرفته و در مقاله ای قصد نقد و برسی ان را دارد.هر وقت نقدش اومد هم شما بخونیدش هم من لنکش رو می زارم.
در زمن در این لینک هم هست

http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or