اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

عکس از Ghost Recon Advanced Warfighter 2 که عکسهای جدید و قدیم قاطین:
امین فقط واسه 360 هست دیگه؟؟؟؟ یا واسه pc هم میزنه این یوبی؟؟؟؟ خدا کنه اگر واسه pc هم میزنه دوربینش سوم شخص باشه

Come on

Heavenly Sword و Killzone واقعا بازیهایی هستن که کسی بخواد به خاطرشون کنسول بخره !؟
Killzone با اون نسخه ی قبلی تقریبا افتضاحش و یه دموی Pre Render شده چیزه دیگه ای داشته که کسی بخواد به خاطرش کنسول بخره !؟
حالا باز Heavenly Sword چار تا عکس و فیلم ازش هست و میشه یه امیدایی بهش داشت ... البته اگه یه چیزی تو مایه های N3 در نیاد

شما یه جوری گفتی به امید Killzone و Heavenly Sword میخوام کنسول بخرم انگار جفتشون از پرطرفدار ترین Franchise ها هستن و نسخه های قبلیشون عالی بوده !

و در مورد انحصاری بودن یا نبود اون 4 تا عنوان دیگه ای که گفتی ... نیت شما بازی کردن این بازیاس یا فقط میخواین که برای PS انحصاری باشه ؟
مثلا اگه DMC یا MGS برای 360 هم اومدن شما دیگه نمیتونی ازشون لذت ببری که میگی امیدوارم برای دلخوش شدن انحصاری باقی بمونن ؟

راستش رو بخوای بهزاد جون من یکی نمیتونم لذت ببرم (از دیدن اون چهارتای دیگه جائی غیراز پی اس). tbh هنوز از خریدی که داشتیم من یکی لذتی نبردم... همه دوستدارن الان بیان به من حمله کنن اما من همچنان روی موضع قبلی خودم پا فشاری میکنم.

KZ هم حکم Halo رو روی PS داره. حالا pre-render یا RT بودن اون دمو فرق زیادی تو قضیه نمیکنه. بالاخره درسته ممکنه اصلاً بازی در حد اون دمو نباشه اما خوب بازی نسل جدیده نمیتونه خیلی ضایع هم باشه.

the-real-wii-sports-20070116084404071.jpg

بدون شرح!!

با صحبت بهزاد جان موافقم . پلتفورم بازی اهمیت نداره . مهم اینکه خصوصیات ان مثل : گیم پلی ، داستان ، گرافیک و..... بالا باشه . حالا فرض کن MGS 4 برای PS3 انحصاری بمونه ، اگرFrame Rate ش مثل MGS 2 & 3 باشه ، دیگه باید.......{ ولی متال هر طوری که باشه بازم ارزش بازی کردن رو داره }
ولی خدا کنه انحصاری بمونه وگر نه سهام های که سیاوش جون از Sony داره میخوره تو سرش .
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:​
شوخی بود

دوست عزیز این بازی واسه ی Pc | Ps3 | Psp| X360 میاد . تاریخ ریلیزش هم 6 مارچ امساله ;)
متشکر... فقط نگفتی .... دوربینش برای تمام نسخه ها یکی هست.... یا نه مثل شماره قبلی 360 فقط سوم شخص هست!!!

itagaki.jpg

تیم نینجا وضوح تصویر 720p را برمیگزیند حتی در ps3
خبر جالبی رو که من خوندم راجع به تیم نینجا سازنده قهار ژاپن هست.
بله...تیم نینجا اعلام کرده که در نینجا گایدن سیگما که برای ps3 در دست ساخت دارند از وضوح تصویر
720p استفاده میکنند و میگه به این نتیجه رسیدیم که این وضوح تصویر بهینه هست که بهترین کیفیت تصاویر
رو در ps3 ببینیم.همچنین تیم نینجا راجع به وضوح تصویر 1080p هشدار داد و گفته که بهترین موازنه در
اجرا و کیفیت تصاویر 720p میباشند.(البته در مورد بازیها صدق میکنه).

نظرش هم اینه که سازنده هایی که بازی با کیفیت 1080p را در دست ساخت دارند فشار زیادی رو روی
سخت افزار وارد میکنند و میگه آنها مجبور هستند حداقل توانایی خود را در ساخت بازی بکار ببرند تا
بازیشان در آن درجه وضوح خوب اجرا شود.
در آخر هم میگه واژه 1080p هم اکنون فقط یک ژست تبلیغی هست ....

این حرف رو سازنده ای داره میزنه که در استفاده از حداکثر توانایی های یک کنسول معروفه
و خوب منظورش رو گفت.

حرف ایتاگاکی بوی xbox360 میده.

آخرین ویرایش:
سلام
1. یه خبر خیلی جالب که این روزها به گوش میخوره اینه که بازی War Hawk در حال کنسل شدن هست و دیگه بازی ای با این نام برای PS3 وجود نداره.همچنین شایعه های دیگه ای به گوش میخورد که در مورد عرضه این بازی مثل GTHD بود.یعنی بازی فقط به صورت یه بازی قابل داونلود منتشر بشه.ولی مثل اینکه سونی هم ساکت ننشسته و تاریخ عرضه بازی رو June امسال اعلام کرده و شایعه های قبلی رو تکذیب کرده.
warhawk_qjpreviewth.jpg

-------------------------------------------------
2. شرکت Blade Interactive در حال کار کردن روی بازی ای به نام Hydrophobia هست که به گفته این شرکت با هرچیزی که تا به حال دیدین فرق داره و بازی جدیدی هست.از شواهد این طور به نظر میاد که بازی موضوعی در مورد اعماق دریا و آب و بیگانه ها و ... داشته باشه ! بازی قبلی Blade Interactive , بازی World Snooker Championship 2007 هست که اخیرآ برای XBOX 360 , PS2 , PSP آماده شده و برای PS3 هم در راه هست.
3. چند تا از شخصیتهای بازی Heavnely Sword معرفی شدن که در زیر میخونین :
Roach : پسر پادشاه که یک زره با سبک ژاپنی به تن داره و پشتش یه سپر بزرگ قرار گرفته و تا حدودی شبیه یک شخصیت چاق توی Genji هست ! ( من که Genji بازی نکردم ! )
Whiptail : شبیه Shiva در سری بازیهای Final Fantasy هست و پوستی آبی با موهایی سبز رنگ داره و به نظر میاد میتونه بدنش رو تغییر بده.
Kai : خواهر Nariko که لباسی به سبک انیمه های ژاپنی داره و از Crossbow در نبردها استفاده میکنه.
Flying Fox : متخصص کونگ فوی هوایی که خیلی باحال به نظر میاد.
4. شرکت THQ به طور جدی در حال بررسی بازیهای استراتژی برای کنسولهای جدید هست و در این مورد تحقیقات زیادی رو داره انجام میده.شاید باید منتظر Company Of Heroes و Warhammer باشیم !
5. همون طور که میدونین پک کاملی از بازی Half Life 2 برای کنسولهای XBOX 360 , PS3 در حال ساخته شدن هست.شرکت Valve اعلام کرده این بازی در دو نوع عرضه میشه.یکی Black Box که مخصوص PC هست و شامل HL2:Episode2 , Portal , Team Fortress 2 هست و با قیمت 39.99 دلار عرضه میشه و دیگری Orange Box که برای PC , PS3 , XBOX 360 هست و شامل HL2 , HL2:Episode1&2 , Portal , Team Fortress 2 هست و با قیمت 59.99 دلار منتشر میشه.
6. تاریخ عرضه دو تا از بازیهای مهم Arcade در کنسول PS3 مشخص شد :
Fl0w در فوریه
flow-20070117101346294-000.jpg

Calling All Cars در مارس
calling-all-cars-20070117110348931.jpg

----------------------------------------------------
7. یه آدم فوق العاده بیکاری ! اومده PS3 خودش رو باز کرده و قسمتهای مختلفش رو جدا کرده و بعد اون رو با رنگ نقره ای رنگ آمیزی کرده که خدایی قشنگ هم دراومده !
7.jpg

جزییات کامل کار
----------------------------------------------------
8. نسخه جدیدی از بازی UFC در دست ساخت هست و با نام UFC 2007 توسط THQ منتشر میشه.این بازی برای PC و کنسولهای Wii , PS3 , XBOX 360 , DS , PSP ساخته میشه.

موفق باشین.

دمت گرم آریا لازم به ذکر هست بگم که بازی Calling All Cars ساخته کارگردان افسانه God Of War I هست یعنی آقای David jafe
راستی شخصیت چاق گنجی چیه؟بابا اسمش Benkei هست حیف که آخر گنجی 2 میمیره اما ناراحت نباشید برمیگرده....:)

دمت گرم آریا لازم به ذکر هست بگم که بازی Calling All Cars ساخته کارگردان افسانه God Of War I هست یعنی آقای David jafe
راستی شخصیت چاق گنجی چیه؟بابا اسمش Benkei هست حیف که آخر گنجی 2 میمیره اما ناراحت نباشید برمیگرده....:)
البته ایشون که خودش گفت من Genje رو بازی نکردم. پس تقصیری نداره ;) ;)

چیز جالبی دیدم ممکنه کسی قبلا گذاشته باشه ولی خیلی جالب بود:

مثل اینکه قرار Saint Row بازی محبوب 360 و clone موفق GTA روی PS3 بیاد. بازی Saint Row بازی بود در 360 که شما رو در نقش یه گنگستر قرار میداد و مثل GTA 5 باید با انجام ماموریت های مختلف احترامتون بالا می رفت و turf های مختلف شهر رو تسخیر می کردین. سایتای GameStop و EB Games هم اومدن و این بازی رو در لیست بازیهایی که بزودی منتشر می شن قرار دادن...البته شایعاتی از طرف THQ سازنده ی بازی هم بود...مایکروسافت هم زیاد نفوذ چندانی روی این شرکت نداره(مثلا نفوذ مایکروسافت روی mistwalker با سرمایه گذاری هاش بالاس) پس ممکنه که به احتمال زیاد این بازی هم روی PS3 بیاد و مردم رو تا اومدن GTAIV سرگرم کنه...THQ هم بیشتر بازیهاش رو روی تمام پلتفرم ها عرضه می کنه پس اگه یه روز دیدین Saints Row روی PS3 اومد تعجب نکنید(البته من به شخصه باهاش حال نکردم)

منبع

بازي Timeshift افتاده Q4 2007 ؟؟ اگه اينطوري اين بازي يك سال تاخيير داره
خوش بحا ل PS3 دار ها MotorStorm 27 feb ميآيد
ماكه فعلان....:((
MotorStorm که سبکش Car Combat ه درحالی که سبک Timeshift
Sci-Fi First-Person Shooter ه. حالا من نمیفهمم اصلا این دوتا بازی چه ربطی بهم دارن :eek: :eek: ؟؟

ماكه فعلان....
MotorStorm که سبکش Car Combat ه درحالی که سبک Timeshift
Sci-Fi First-Person Shooter ه. حالا من نمیفهمم اصلا این دوتا بازی چه ربطی بهم دارن ؟؟

قرار نبود به هم ربط داشته باشن منظورش چیز دیگه ای بود.

ماكه فعلان....

Release Date: Q4 2007 بله افتاد Q4

Motor Storm هم ورژن Jش Release شده چون PS3 ریجن فری هست میتونید رو UC بازی کنید...ورژن UCش 27 فوریه میاد و ورژن Palش هم که هنوز معلوم نیست چون هنوز PS3 وارد اروپا نشده و شایعاتی هم هست که قراره عرضه ی PS3 در اروپا باز هم عقب بیفته (سپتامبر) ولی هنوز تایید نشده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or