اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Microsoft Completes Purchase of Capcom ?

اون شایعه قبلی یادتونه که گفته بودن مایکروسافت میخواد Capcom رو بخره ؟
حالا مثل اینکه دوباره یه شایعه دیگه شده که انگار مایکروسافت کپکام رو خریده !!!!!!!!!!
اینم لینک :
http://www.evilavatar.com/forums/showthread.php?t=23730
البته این شایعه بیشتر نیست باید ببینم عکس العمل ها در این مورد چیه.
چشماتنو ببندید ... RE5 داره اختصاصی میشه

فقط یک نکته را در نظر داشته باشید هیچوقت اینگونه شایعات را تا وقتی که از سوی مایکروسافت و یا کاپکام تایید نشده جدی نگیرید ...
این شایعه ی جدیدی نیست و 3 سالی هست که شنیده میشه اما هنوز تحقق پیدا نکرده ...;)
در هر صورت مایکروسافت دوباره این موضوع را تکذیب کرد و این خبر را شایعه ای بیش ندانست ... جوابیه ی رسمی مایکروسافت به این خبر : :arrowd:

The official story: "Microsoft does not comment on rumors or speculation." -- Microsoft rep

البته این بدان معنی نیست که تلاش هایی از سوی مایکروسافت برای خرید کاپکام در جریان نیست اما انچه که مشخصه در شرایط کنونی این خبر صحت نداره ;)

آخرین ویرایش:
"Gameinformer:What about the PS3?

Gabe Newell: The PS3 is a total disaster on so many levels, I think It's really clear that Sony lost track of what customers and what developers wanted. I'd say, even at this late date, they should just cancel it and do a "do over". Just say, "This was a horrible disaster and we're sorry and we're going to stop selling this and stop trying to convince people to develop for it". The happy story is the Wii. I'm betting that by Christmas of next year, the Wii has a larger installed base than the 360. Other people think I'm crazy. I really like everthing that Nintendo is doing. "

توضیح اینکه Gabe Newell رئیس شرکت Valve هست و به شدت از PS3 انتقاد کرده و اونو در چند جهت افتضاح دونسته !

پ.ن : اینم بگم که اگه فردا یه تکذیبیه منتشر شد که توش گفته بودن Gabe Newell همچین حرفی نزده زیاد تعجب نکنید :)

یکی بیاد به من توضیح بده که این خبر چی میگه؟!؟!؟ یعنی میشه بلوریو کپی کرد!!!!!؟!؟
يك نفوذگر كامپيوتر ادعا می‌كند كه مشخصات رمزگذاری شده AACS (Advanced Access Content System ) را كه به منظور كنترل كپی بدون اجازه پخش‌كننده‌های ويدئويی بلو ري و اچ دي-دي وي دي مورد استفاده قرار می‌گيرد شكسته است.
اين نفوذگر كه به نام Muslix 64 ناميده می‌شود، گفته است كه پس از اينكه مشكلات سازگاری سخت‌افزار كه پخش اچ دي-دي وي دي ها را بر ايكس باكس كه در كامپيوترش متصل شده بود برای وی غيرممكن می‌كرد، اين ماه نرم‌افزاری را نوشته است.
وی در نامه‌ای كه به سايت Domm9.org ارسال كرد، نوشت: دارم ديوانه می‌شوم، اين چيزی است كه «ما استفاده منصفانه» می‌ناميم، پس تصميم دارم آن فيلم را از كد خارج كنم.به گزارش پايگاه اطلاع رساني IDG ماسليكس 64 فيلم ويدئويی از كد خارج شده توسط نرم‌افزار از فيلم سال 1987 استنلی كوبريك به نام «غلاف تمام فلزی» را ارسال كرده است.
اين توسعه، نقطه ضعفی برای فرمت‌های ديسك نوری جديد است كه به صورت فريبكارانه جانشين دي وي دي می‌شود. Advanced Access Content System Licensing Administrator گروهی كه مشخصات AACS را قرار می‌دهند، نتوانستند برای توضيح روز جمعه حاضر شوند.
هفت سال پيش جان جانسون شانزده ساله، اهل نروژ كار برجسته مشابهی اجرا كرد. طرح كدگذاری شده CSS يا Content Scrambling System را كه به وسيله DVDها استفاده می‌شد را شكست، او سرانجام از ارتباطات مربوط به عرضه نرم‌افزار از كد خارج كردن خويش تبرئه شد.
فون لوهمن وكيل ارشد Electron Frontier foundation گفت: با شكستن ماسليكس 64، ACS از قانون كپی رايت Digital Millennium ايالات متحده تخلف ورزيده است، طبق اين قانون از تخلف كاربران از ابزارهای حفاظتی كپی بدون اجازه دارنده كپی‌رايت جلوگيری به عمل می‌آيد.
فون لوهمن گفت: اين نرم‌افزار به نظر می‌رسد كه مفاد قانونی خنثی سازی را با مكانيزم‌های دشوار محافظت از كپی‌نوشته است، او محصول فانتزی جديدی را خريداری كرده است كه تصور می كند تجربه‌اش را افزايش می‌دهد و با وجود اين حقيقت كه وی خريدار قانونی است، اين محصول كار نكرده است.
فون لوهمن افزود: وقتی مصرف كنندگان آمريكايی به صورت قانونی فيلم‌ها را از فروشندگان خريداری می‌كنند، بايد حق پخش مجدد آن فيلم‌ها را به هر صورت كه می‌خواهند، داشته باشند، اما متاسفانه اين قانونی نیست و هاليوود اختيار پخش مجدد فيلم‌ها را دارد.

امین مشکل اصلی همین بلو ری هست دستگاه بالاخره کپی خور میشه!!! وقتی dsو کپی خور کردن دیگه اینو چیکار میکنن!!!!

حالا من مخم نمیکشه این خبره چی میگه؟؟؟؟

عجیباً غریبا!!
WarioWare: Smooth Moves
(دقت کنید که میانگین امتیازای بازی 80 ه و فقط دو تا سایت بالای 9 به این بازی امتیاز دادن از 30 تا!):
untitled.JPG

یعنی این بازی بهترین بازی Wii هستش؟!حالب اینکع از نظر میانگین این بازی تو 10 تای اولم نیست!اینجاس که معلوم میشه سلیقه ها چقد متفاوته.

یه چند تا خبر زبان اصلی دارم خودتون بخونید زیاد سخت نیست:cheesygri

Apparently in the new edition of "Windows Weekly", Paul Thurrott says that a new version of the Xbox 360 will be coming in late 2007 (28:00 or so). He also states that a larger hard drive will ship with the unit, and IPTV service will only be possible with the new Xbox360. Not a confirmation, but better than a
rumor.

The newest Bungie weekly update is posted, and it is all about the Halo 3 environments. So far, we have apparently not even seen one pixel of the new destructable environments, including grass that blows with the wind and gets displaced when you walk. Sounds like a grand plan. Check the update for the full details.
It looks like the Sony PR chain of command has broken down yet again. First, it was the Emmy for SixAxis snafu, which we even confirmed with a Sony PR rep and were still proved wrong. Now, Sony has come out to say that MotorStorm would not be 1080p/60fps as SCEA VP Peter Dille claimed in a speech recently. SCEA has confirmed that the US release of MotorStorm will be the same 720p/30fps as the Japanese release. How disappointing, and Sony really needs to get a handle on their PR chain of communication.

;);)

سونی به گفته خودش 2 میلیون PS3 رو در تمام دنیا Shipped کرده و مدعی شده که NPD در هنگام گرفتن آمار , Canada و بسیاری از فروشندگان PS3 رو به حساب نیاورده...باید گفت که سونی نتونست بر اساس ادعاش این تعداد رو تا پایان سال Ship کنه و این آمار برای 16 امین روز ژانویه سال 2007 میلادی هست....براساس آمار NPD مقدار فروش PS3 در آمریکای شمالی برابر 687,300 عدد بوده.....همچنین هر دو کنسول Wii و PS3 در سال 2006 (که سال Launch شون بوده !) به میزان 1.1 میلیون Wii و 687,300 عدد PS3 در آمریکای شمالی (و نه ژاپن و نه کانادا) فروش داشتن در حالیکه آمار فروش Xbox 360 در سال 2005 (که سال Lauch ش بوده !) برابر با 607,000 عدد بوده....

پس با توجه به تعداد فروش هر 3 کنسول و با توجه به بازه زمانی تعریف شده برای 360 (از زمان لانچ در 2005 تا 2006) و برای Wii و PS3 (از زمان لانچ در 2006 تا 2007) معلوم میشه که هر دو کنسول Wii و PS3 از نظر میزان Shipping و Selling در رتبه های اول و دوم قرار دارند و 360 در مقایسه با فروش آنها در سال 2005 در رتبه سوم قرار خواهد گرفت....

خواهش میکنم که توجه داشته باشین من میزان فروش 360 رو در سال 2006 و هم زمان با دو کنسول دیگر در نظر نگرفتم بلکه برای منطقی و عادلانه بودن , میزان فروش 360 رو در سال ورودش به بازار (و بدون وجود رقیبی دیگر) با میزان فروش دو کنسول PS3 و Wii (که هر دو در تاریخی بسیار نزدیک به هم لانچ شدن و رقابتشان مانع از فروش بیشتر میشود) مقایسه کردم....

البته این میزان فروش 360 واقعا رقمی قابل توجه برای کنسولی است که دومین دوره اش رو میگذراند و به شخصه نظرم این است که موفقترین کنسول تا به اینجا 360 بوده که با توجه به سیاست گذاریهای درست شرکت سازنده به اینجا رسیده....البته رقبای سرسختش رو هم نباید نادیده گرفت....

به نظر من تاریخ عرضه زود 360 باعث موفقیت قابل انتظارش بود....3 سال پیش در GameSpot مقاله ایی بود به این اسم : "چرا XBOX با وجود قابلیتهای متنوع بسیار و قدرت قابل توجه اش نتونسته PS2 رو کنار بزنه ؟!"
چند تا عامل مثل خرابی DVD ROM های اولیه XBOX و مشکل دسته هاش بود ولی مهمترین عامل اشاره شده بهش زودتر عرضه شدن PS2 نسبت به رقبای دیگرش (Game Cube و XBOX) و همچنین تعداد بازیهای بسیار زیاد و انحصاریش بود....توی این نسل دقیقا میبینیم که Microsoft این دو کار رو برای کنسولش اعمال میکنه و دقیقا میبینیم که برنده فعلی کنسول Xbox 360 مایکروسافت هستش.... Microsoft هم اومد کنسولش رو یک سال زودتر از رقباش عرضه کرد و هم اومده بازیهای بسیاری رو برای کنسول خودش اختصاصی کرده....مطمئنا بازیهایی مثل Halo 3 , Dead Rising , Lost Planet , Gears Of War و PGR عوامل بسیاری برای موفقیت کنسولی مثل 360 خواهند بود...در این حال Sony رو میبنیم که اصلا مثل گذشته عمل نکرده....عناوین انحصاریش رو از دست میده و مثل فردی شکست خورده یک کنار ایستاده....

همه اینها به کنار....خود من کسی هستم که PS3 رو میخوام...نه برای ارقام و اعداد حیرت آوری که توی Specification دستگاه مینویسه و نه به قول بعضیها برای ارادت داشتن به شرکت Sony....مگه سونی به من پول داده یا به من سود رسونده که برم (به قول بعضیها !!!) براش Sony Fanatic Boy یا همون Sony FanBoy بشم ؟!!؟!
جالب اینجاست که من و امثال من به روشنی موفقیت 360 رو میبینیم و شکی در موردش نمیبینیم ولی هنوز هم راضی به خریدن یکی نمیشیم (در صورتیکه فقط مایه یکی رو داشته باشیم !) من میتونم این رو به فقط یک مورد نسبت بدم : بازیهای PS3 (که هنوز انحصارشون از بین نرفته !)
کسایی مثل من فقط به امید Devil May Cry , Final Fantasy , Heavenly Sword , Killzone , Tekken و یا Metal Gear Solid و امثال اینها هستند تا بیان و درداشون رو شفا بدن !!!! پس به امید انحصاری باقی موندن این چند تا عنوان برای دل خوش کردن بهشون !!!!

راستی داشت یادم میرفت....منبع خبرها هر دو از سایت GameSpot بودن....اگه هم مخالفتی دارین نیاین یهو روی سر من خراب شین ! بالاخره اشتباهات ممکنه پیش بیان !

منابع :

http://www.gamespot.com/news/6164206.html?tag=latestnews;title;0
http://www.gamespot.com/news/6164106.html?tag=latestnews;title;3

متشکرم....Nemesis

آخرین ویرایش:
اگر این گفته سونی درست باشه (که به احتمال زیلپاد هست) سونی تا اینجا در فروش موفق بوده.
ضمنا سونی اعلام کرده 5 میلیون بازی در ژاپن فروخته.
----------------------------------------------------------------------------
Dragon Electronics سه مدل کابل برای PS3 به بازار عرضه کرده :
Wireless Controller Power Charge cable for PS3 ($3.95)
With this cable, you can recharge your SixAxis wireless controller for Playstation3 via any USB slot.
Specifications:
- Quick charge function with any USB slot
- High quality and efficient
- Fully compatible with PS3 SixAxis wireless controller.

* Component-AV cable for PS2/PS3 ($6.45)
This high definition component-AV cable is compatible with both PS3 and PS2. On
PS3 it offers resolution up to 1080i/720p.
Specifications:
- Supports 1080i/720p resolution on LCD, Plasma or HDTV systems
- High definition and resolution yet durable and highly functional cable
- Fully compatible with Playstation 2 and Playstation 3 consoles and games.

* HDMI Cable ($10.95)
A high definition HDMI cable to fully enjoy your Playstation 3 power. Durable and high quality material.
Specifications:
- High definition and durable cable
- Supports Dolby digital and DTS system
- High speed and efficient signal transmission
- High resolution, deep and vivid colors
- Supports 1080i/1080p, RGB or YCbCr color signal, with LCD, Plasma or HDTV systems
- Fully compatible with Playstation 3 systems and games

دقت کنید کابل HDMI تنها 11 دلار قیمت داره که خیلی مناسبه

کسایی مثل من فقط به امید Devil May Cry , Final Fantasy , Heavenly Sword , Killzone , Tekken و یا Metal Gear Solid و امثال اینها هستند تا بیان و درداشون رو شفا بدن !!!! پس به امید انحصاری باقی موندن این چند تا عنوان برای دل خوش کردن بهشون !!!!

Come on

Heavenly Sword و Killzone واقعا بازیهایی هستن که کسی بخواد به خاطرشون کنسول بخره !؟
Killzone با اون نسخه ی قبلی تقریبا افتضاحش و یه دموی Pre Render شده چیزه دیگه ای داشته که کسی بخواد به خاطرش کنسول بخره !؟
حالا باز Heavenly Sword چار تا عکس و فیلم ازش هست و میشه یه امیدایی بهش داشت ... البته اگه یه چیزی تو مایه های N3 در نیاد

شما یه جوری گفتی به امید Killzone و Heavenly Sword میخوام کنسول بخرم انگار جفتشون از پرطرفدار ترین Franchise ها هستن و نسخه های قبلیشون عالی بوده !

و در مورد انحصاری بودن یا نبود اون 4 تا عنوان دیگه ای که گفتی ... نیت شما بازی کردن این بازیاس یا فقط میخواین که برای PS انحصاری باشه ؟
مثلا اگه DMC یا MGS برای 360 هم اومدن شما دیگه نمیتونی ازشون لذت ببری که میگی امیدوارم برای دلخوش شدن انحصاری باقی بمونن ؟

مثلا اگه Dmc یا Mgs برای 360 هم اومدن شما دیگه نمیتونی ازشون لذت ببری که میگی امیدوارم برای دلخوش شدن انحصاری باقی بمونن ؟

مطمئنا اگه چیزی که شما ذکر کردی اتفاق بیافته فقط یک احمق میتونه بره و یک Ps3 بخره و مطمئن باشین که من یک 360 میخرم....ولی همونطور که خودتون هم میدونین این اتفاق ممکنه یا نیفته یا اینکه اینقدر دیر اتفاق بیفته و خبرش اعلام بشه که دیگه آب از سر آدم گذشته باشه و رفته باشه یک Ps3 خریده باشه....
ولی همونطور که گفتی بهزاد جون , من با نظرت کاملا موافقم.....

به نظر من تاریخ عرضه زود 360 باعث موفقیت قابل انتظارش بود....3 سال پیش در GameSpot مقاله ایی بود به این اسم : "چرا XBOX با وجود قابلیتهای متنوع بسیار و قدرت قابل توجه اش نتونسته PS2 رو کنار بزنه ؟!"
چند تا عامل مثل خرابی DVD ROM های اولیه XBOX و مشکل دسته هاش بود ولی مهمترین عامل اشاره شده بهش زودتر عرضه شدن PS2 نسبت به رقبای دیگرش (Game Cube و XBOX) و همچنین تعداد بازیهای بسیار زیاد و انحصاریش بود....توی این نسل دقیقا میبینیم که Microsoft این دو کار رو برای کنسولش اعمال میکنه و دقیقا میبینیم که برنده فعلی کنسول Xbox 360 مایکروسافت هستش.... Microsoft هم اومد کنسولش رو یک سال زودتر از رقباش عرضه کرد و هم اومده بازیهای بسیاری رو برای کنسول خودش اختصاصی کرده....مطمئنا بازیهایی مثل Halo 3 , Dead Rising , Lost Planet , Gears Of War و PGR عوامل بسیاری برای موفقیت کنسولی مثل 360 خواهند بود...در این حال Sony رو میبنیم که اصلا مثل گذشته عمل نکرده....عناوین انحصاریش رو از دست میده و مثل فردی شکست خورده یک کنار ایستاده
Nemesis

با تشکر از اطلاعاتتون
به نظر من علت اصلی فروش بالای PS2 بازیهای انحصاری بود که اکثرشون عالی بودن

در ضمن اگه میشه یکی دو تا از عناوین انحصاری بزرگ سونی رو نام ببرید که در انحصارش بودن(از زمانPS2 تا به امروز)و حالا از انحصارش خارج شده ان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or