اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اتفاقآ اولين كنسولي كه ساختن Virtua Tennis 3 براش اعلام شد PS3 بود و بزرگترين تفاوت اين بازي توي اين كنسول با بقيه كنسولها هم اينه كه به صورت 1080p اجرا ميشه.راستي تاريخ عرضه Virtua Tennis 3 براي PS3 هم دو ماه ديگه هست كه امين درست گفت.
سايت SEGA
اولا : که من اینو از Gamespot نقل کردم و لینکم دادم که تو اعتبارش فکر نکنم کسی شک داشته باشه ولی خب مطمعنا خود سایت سازنده بازی از هر سایت دیگه ای معتبرتره. تازه من خودمم گفتم که این انگار این بازیو قبلا Gamespot واسه PS3 هم زده بود . البته جالبیش اینه که من همین حالا دیدم که Gamespot این بازی رو جداگونه یه جای دیگه واسه PS3 اعلام کرده :http://www.gamespot.com/ps3/sports/virtuatennis3/index.html?q=Virtua%20Tennis%203 یعنی نسخه PS3 این بازی از لحاظ Gameplay فرقی با نسخه های دیگش داره ؟؟ دوما :خود شما انگار اصلا توجه نداری :-" :-"
تو همون لینکی که خودت دادی تاریخ ریلیر بازیو زده Spring 2007 . اوقت این یعنی دو ماه دیگه ؟؟(خیلی زود بخواد بیاد 2ماه و نیم دیگه میاد.) :cool: ;)

یعنی نسخه PS3 این بازی از لحاظ Gameplay فرقی با نسخه های دیگش داره ؟؟ دوما :خود شما انگار اصلا توجه نداری
بازی Virtua Tennis 3 در ps3 با 360 فرق داره و بازی توسط دو شرکت مختلف ساخته می شه و نسخه ps3 از هر نظری کیفیت بالاتری نسبت به نسخه 360 داره!

بازی Virtua Tennis 3 در ps3 با 360 فرق داره و بازی توسط دو شرکت مختلف ساخته می شه و نسخه ps3 از هر نظری کیفیت بالاتری نسبت به نسخه 360 داره!
ببخشیدا !!! شمام یه چیزی واسه خودت میگی ها !!! هر دو نسخه این بازی توسط یه شرکت ساخته میشن یعنی شرکت : Sega-AM2 . تازه مثلا نسخه PS3 این بازی چه تفاوت فاحشی میتونه با نسخه X360 داشته باشه ؟؟ مگه X360 چی از PS3 کم داره ؟؟ تازه نه این که تا الان بازیهای مشترک PS3 & X360 نسخه PS3 شون بهتر بوده :cool: :cool: . ( تازه بدترم بوده !!! ) تنها تفاوتی که این دو نسخه میتونن داشته باشن در رزولشن مورد استفاده شونه که ممکنه در PS3
1080P و در X360
1080I باشه. همینو و بس ;) :p

ببخشیدا !!! شمام یه چیزی واسه خودت میگی ها !!! هر دو نسخه این بازی توسط یه شرکت ساخته میشن یعنی شرکت : Sega-AM2 . تازه مثلا نسخه PS3 این بازی چه تفاوت فاحشی میتونه با نسخه X360 داشته باشه ؟؟ مگه X360 چی از PS3 کم داره ؟؟ تازه نه این که تا الان بازیهای مشترک PS3 & X360 نسخه PS3 شون بهتر بوده :cool: :cool: . ( تازه بدترم بوده !!! ) تنها تفاوتی که این دو نسخه میتونن داشته باشن در رزولشن مورد استفاده شونه که ممکنه در PS3
1080P و در X360
1080I باشه. همینو و بس ;) :p
چیزی که من از پست های شما این چند وقته متوجه شدم اینکه شما در بسیاری از موارد فقط یه چیزی رو می شنوی یا می بینی و بدون اینکه حتی یک ذره روش تعمل و تفکر کنی همون مطلبو ارائه می دی اینجا و جالبتر اینکه حرف کسی رو هم قبول نمی کنی و به گفته هات اطمینان داری;)

منظور از دوتا شرکت دوتا تیم مختلف بود که گر چه هر دو مال sega هستند ولی به طور جداگانه بر روی این بازی کار می کنند. برای اینم که متوجه تفاوت گرافیک این بازی در دو نسحه که بیشتر از یه 1080p گفتن است می تونی به عکس های اختصاصی که برای هر کنسول اومده (البته در gs همه عکسا یکیست!) مراجعه کنی و تصویر واضح تر و استفاده از AA قوی تر در نسخه ps3 رو به وضوح ببینی!

این چیزایی که من گفتم اصلا ربطی به قدرت 360 یا ps3 نداره. فقط اینو خواستم بگم که در این بازی پورتی که روی ps3 انجام می شه خیلی بهتر از پورتی است که روی 360 انجام می شه!

بابا ایول چه اطالاعات توپی که شنیده نمیشه .
واقعا از دیروز که دارم نگاه به این تاپیک میکردم از خنده مردم .
اولا این که اخبارری که گذاشته بودین هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداشت و باید پاک میشدند .چون یادمه منم چند بار در این مرد نوشته بودم که پاکش کردن و گفته بودن با تاپیک ربطی نداره . ولی من علتش را میدوننم چون من اوندفعه از مایکرو تعریف کرده بودم !!!!!!!!!
ولی چون الان داره اخبار ضد مایکرو پیش میره پاک نشده !!!!

Jan. 8 (Bloomberg) -- Microsoft Corp., the world's largest software maker, will introduce video games for its Zune music player within 18 months to match features available on Apple Computer Inc.'s dominant iPod.

Peter Moore, a vice president in the company's Xbox video- game business, confirmed the plan yesterday, saying the Zune's large screen will offer a better way to play handheld games. He didn't specify what games would be offered.

``I love the interface, I love the screen,'' Moore said at a dinner with reporters during the Consumer Electronics Show in Las Vegas.
:arrowd: :arrowd: :arrowd:
Zune, introduced in November, has failed to take market share from Apple's iPod, partly because the device lacks iPod features such as games and TV programs, said Michael Gartenberg, an analyst at JupiterResearch. Exclusive Zune features, including a wireless connection to other Zune devices, don't work very well, he said.

``It's not like the music enthusiasts have been flocking to Zune, and they need to really answer Apple in terms of feature parity,'' said Gartenberg, who is based in New York. ``But they will also have to find ways to differentiate. If all they do is hit parity with iPod, they don't win.''

Zune Sales

Microsoft has sold ``hundreds of thousands'' of Zune devices,'' said Robbie Bach, president of the company's entertainment and devices division, in an interview.

Microsoft expects to sell more than 1 million of the players by June 30. That compares with iPod's estimated sales of 17 million in just the fourth quarter, according to Merrill Lynch & Co. analyst Richard Farmer in New York.

If Microsoft offers popular games for Zune, the device might provide competition for handheld gaming devices such as Nintendo Co.'s DS and Sony Corp.'s PlayStation Portable. Sony's PSP also plays music.

Zune debuted in second place in the $4 billion U.S. market for digital-music players during its first week on sale, according to market research firm NPD Group Inc. It then dropped to fifth place the following week. Gartenberg and other analysts don't expect the current version of Zune to take market share from the iPod.

Craig Lile, a music blogger who Microsoft flew out to its Redmond, Washington, headquarters to get an early preview of Zune, put the device in the top spot on his list of ``Busts and Breakups of 2006,'' above the movie ``Snakes on a Plane.''

Microsoft Pleased

Microsoft's Bach said he's pleased with Zune's progress. ``We see a lot of positive traction and good customer feedback on the product,'' he said. ``We are going to continue to invest for the foreseeable future.''

Adding video games is one of several upgrades Microsoft executives have planned for Zune.

In November, Chief Executive Officer Steve Ballmer said the company wants to add wireless video sharing to Zune and sell a model that combines the player with a phone. The following month, Vice President Bryan Lee said Microsoft wanted to build models with data-storage drives of different sizes and to develop players based on flash memory rather than disk drives.

Shares of Redmond, Washington-based Microsoft rose 29 cents to $29.93 at 4 p.m. New York time in Nasdaq Stock Market composite trading. Cupertino, California-based Apple climbed 42 cents to $85.47.
منبع :
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=a5G_U4Wv8fZU

اولا به اون اطالاعات قلط شما که دارین کاملا اشتباه میکنین برسونم وقتی از یه چیزی کوچکترین اطالاعاتی ندارین پس اینجا نظر ندین .
Please do it yourself
قلط=غلط

----------------
لطفا دیگه این بحث را تموم کنید ...;)

آخرین ویرایش:
چیزی که من از پست های شما این چند وقته متوجه شدم اینکه شما در بسیاری از موارد فقط یه چیزی رو می شنوی یا می بینی و بدون اینکه حتی یک ذره روش تعمل و تفکر کنی همون مطلبو ارائه می دی اینجا و جالبتر اینکه حرف کسی رو هم قبول نمی کنی و به گفته هات اطمینان داری;)

منظور از دوتا شرکت دوتا تیم مختلف بود که گر چه هر دو مال sega هستند ولی به طور جداگانه بر روی این بازی کار می کنند. برای اینم که متوجه تفاوت گرافیک این بازی در دو نسحه که بیشتر از یه 1080p گفتن است می تونی به عکس های اختصاصی که برای هر کنسول اومده (البته در gs همه عکسا یکیست!) مراجعه کنی و تصویر واضح تر و استفاده از AA قوی تر در نسخه ps3 رو به وضوح ببینی!

این چیزایی که من گفتم اصلا ربطی به قدرت 360 یا ps3 نداره. فقط اینو خواستم بگم که در این بازی پورتی که روی ps3 انجام می شه خیلی بهتر از پورتی است که روی 360 انجام می شه!
چیزی که من این چند وقته از پستای شما متوجه شدم اینه که شما یه Sony Fanboy واقعی هستی و هر دفه هم که یکی این حرفو بهت میزنه سریع انکارش میکنی و میگی من طرفداره مایکرو و X360 هستم :cool: :cool: . (دقیقا مثه پست بعدیت ) ((کلا این چند وقت اخیر من بشخصه این مسعله رو به وضوح تو پستای شما دیدم .)) نمیدونم شایدم شما اصلا طرفدار سونی نیستی و فقط ار مایکرو و X360 بدت میاد :-" :-"
اما درباره ی خودم : بزارین حقیقت رو بگم . من یکی از طرفدارای سفت و سخت مایکرو و X360 در این نسل هستم( والبته از طرفدارای دو اتیشه سونی و PS2 در نسل قبل) ولی هیچ تعصبی رو هیچ شرکت یا کنسولی ندارم. و همیشه دنبال دستیابی به واقعیت ها هستم و هیچ وقت از روی تعصب هیچیو انکار یا تصدیق نمیکنم . علاوه بر این فقط و فقط طرفدار کنسولی هستم که بازیای بهتری داشته باشه .حتی اگر همین فردا Apple هم یه کنسول عالی با بازیهای بهتر از X360 بسازه میرم طرفدار Apple و کنسولش میشم.(فرض محال که محال نیست؟؟ هست؟؟) من کلا عقیده دارم هر کی هر ادعایی میکنه و هر حرفی میزنه پشتش باید یه منبع معتبر بیاره تا حرف خودشو به اثبات برسونه چون همه میتونن بیان هر حرف درست یا نادرستی رو بزنن و به خاطر همینه که اکثرا به بچه ها در این رابطه اعتراض میکنم و هیچ وقت زود و راحت حرف کسیو قبول نمیکم.
در ضمن ادم منظور هر فردیو از حرفش با استفاده از معانی کلماتی که در حرفش بکار برده میفهمه . (علم غیب که نداریم !!!) شما گفتی دو تا شرکت مختلف دارن رو تا نسخه از این بازی واسه PS3
& X360 کار میکنن. اوفت حالا میای میگه منظور من دو تا تیم مختلف از یه شرکت بوده :eek: :eek: واقعا جالبه !!!
حرف اخرم اینکه اگه پست منو پاک کنین باید به منطقی بودن خودتون شک کنید. چون من اصلا سعی نکردم در پستم خدای نکرده به شما توهین بکنم فقط خواستم دقیقا همون جور که با من صحبت کردین جوایتونو داده باشم.
Good Luck :love: :love:

چیزی که من این چند وقته از پستای شما متوجه شدم اینه که شما یه Sony Fanboy واقعی هستی
جدا؟!
من یه سوال ازت دارم کسی که اصلا با محصولات سونی حال نمی کنه از پلی استیشن هم حالش به هم می خوره و ps2 رو هم فقط به خاطر سر جمع 5 تا بازی خریده و بعد انداختتش کنار چطور به نظرت می تونه sony fanboy باشه!
نمیدونم شایدم شما اصلا طرفدار سونی نیستی و فقط ار مایکرو و X360 بدت میاد
من نمی دونم چجوریه که من ps باز بسیار خفنی هستم و از مایکروسافت هم حالم به هم می خوره ولی نمی دونم چرا از نرم افزار های windows - office - ms sql - vs.net علاوه بر اینکه استفاده می کنم به شدت هم حمایت می کنم و از امسال شما خیلی سریعتر و با میل بیشتر 360 خریدم! واقعا سوالی است که برام پیش اومده:-"

واقعا شما ها انقدر درکتون بالاس که من این همه از بازی های 360 و کنسولش در تاپیک های مختلف حمایت و طرفداری کردم (البته شما نبودی فکر کنم اون زمانا) بعد تا یک حرف به ضرر شما (توجه کنید شما نه 360!) زده می شه سریع طرف رو به fanboy بودن متهم می کنید. البته فرقی که من با شما دارم شما یک xbox fanboy هستی دلیلشم واضحه اصلا حاضر نیستی یک انتقاد هم بشنوی ولی من fanboy هیچی نیستم و فقط دوست دارم حقایق در مورد هر چیزی گفته شه حالا به نفع 360 باشه یا ps3 فرقی نداره!

در مورد vt3 هم گذشت زمان همه چی رو مشخص می کنه! البته من خودمم امیدوارم که نسخه 360 بهتر بشه چون من می خوام تو 360 این بازی رو انجام بدم. در این سری عکس های جدیدی هم که اومده اصلا مشخص نشده که کدوم برای ps3 و کدوم برای xbox360 هست. ولی حدودا 2 ماه پیش خود سگا چنتا عکس از دو کنسول منتشر کرده بود که برتری ps3 توش محسوس بود ولی لینکشو نمی زارم تا نگید خبر قدیمه و به درد نمی خوره و ... .

جدا؟!
من یه سوال ازت دارم کسی که اصلا با محصولات سونی حال نمی کنه از پلی استیشن هم حالش به هم می خوره و ps2 رو هم فقط به خاطر سر جمع 5 تا بازی خریده و بعد انداختتش کنار چطور به نظرت می تونه sony fanboy باشه!

من نمی دونم چجوریه که من ps باز بسیار خفنی هستم و از مایکروسافت هم حالم به هم می خوره ولی نمی دونم چرا از نرم افزار های windows - office - ms sql - vs.net علاوه بر اینکه استفاده می کنم به شدت هم حمایت می کنم و از امسال شما خیلی سریعتر و با میل بیشتر 360 خریدم! واقعا سوالی است که برام پیش اومده:-"

واقعا شما ها انقدر درکتون بالاس که من این همه از بازی های 360 و کنسولش در تاپیک های مختلف حمایت و طرفداری کردم (البته شما نبودی فکر کنم اون زمانا) بعد تا یک حرف به ضرر شما (توجه کنید شما نه 360!) زده می شه سریع طرف رو به fanboy بودن متهم می کنید. البته فرقی که من با شما دارم شما یک xbox fanboy هستی دلیلشم واضحه اصلا حاضر نیستی یک انتقاد هم بشنوی ولی من fanboy هیچی نیستم و فقط دوست دارم حقایق در مورد هر چیزی گفته شه حالا به نفع 360 باشه یا ps3 فرقی نداره!

در مورد vt3 هم گذشت زمان همه چی رو مشخص می کنه! البته من خودمم امیدوارم که نسخه 360 بهتر بشه چون من می خوام تو 360 این بازی رو انجام بدم. در این سری عکس های جدیدی هم که اومده اصلا مشخص نشده که کدوم برای ps3 و کدوم برای xbox360 هست. ولی حدودا 2 ماه پیش خود سگا چنتا عکس از دو کنسول منتشر کرده بود که برتری ps3 توش محسوس بود ولی لینکشو نمی زارم تا نگید خبر قدیمه و به درد نمی خوره و ... .
واقعا جالبه !!!! مثه اینکه شما اصلا نوشته های منو نمیخونین ؟؟ تو رو خدا نگا کن. من خودم اعتراف کردم که من یه xbox fanboy هستم (البته از نوع منطقی و غیر تعصبیش !! ) اوقت شما میای این حرف منو تکرار میکنی ؟؟ میبینم که پیشبینیم درست از اب در اومد و شما Sony Fanboy بودنتو انکار کردی.(باشه اقا اصلا شما None Fanboy هستی . خوب شد ؟؟)
تازه مثه این که من گفتم که همیشه دنبال واقعیت ها هستم نه شما ؟؟ من همیشه دوست دارم فقط حقایق و واقعیت ها به همه گفته شه نه چیزه دیگه (حالا چه به ضرر یا چه به سود کنسول مورد علاقم باشه.)بهت توصیه میکنم یه بار دیگه نوشته منو دقیق و با حوصله بخونی شاید نظرت عوض بشه دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
تازه مثه این که من گفت که همیشه دنبال واقعیت ها هستم نه شما ؟؟
عجب! یعنی فکر کردی چون این کلمه رو زودتر گفتی یعنی واقعا دنبال واقعیت هستی؟
من نمی دونم هر وقت با کسی بحثی می کنم اون قسمت های پست من که به نفع طرف نیست و جوابی براش نداره همیشه نادیده گرفته می شه و فقط اون قسمت هایی که فکر می کنه به درد می خوره رو جواب می ده؟

در ضمن در این زمینه اگه کسی باز بحثی داره می تونه به من پیام خصوصی بده!! از این به بعد پست های بی ارتباط فورا پاک می شن!

عجب! یعنی فکر کردی چون این کلمه رو زودتر گفتی یعنی واقعا دنبال واقعیت هستی؟
من نمی دونم هر وقت با کسی بحثی می کنم اون قسمت های پست من که به نفع طرف نیست و جوابی براش نداره همیشه نادیده گرفته می شه و فقط اون قسمت هایی که فکر می کنه به درد می خوره رو جواب می ده؟

در ضمن در این زمینه اگه کسی باز بحثی داره می تونه به من پیام خصوصی بده!! از این به بعد پست های بی ارتباط فورا پاک می شن!
ببخشید Lich King جان !! من کدوم قسمت از حرفای شما که به نفعم نبوده رو جواب ندادم ؟؟
هر قسمتیش هست بگو تا جواب بدم. در ضمن من دنبال واقعیت هستم و این ادعای خودمو به اثبات میرسونم . دلیلمم اینه که من همیشه حرفامو با سند و مدرک درست وحسابی میزنم.(و هیچوقت رو هوا چیزیو نمیپرونم.) شمام اگه واقعا دنبال حقیقتی حتما منبع حرفاتو اعلام کن تا مشخص بشه کی دنبال حقیقته و هیچ تعصبی رو هیچی نداره :cool: :cool:

خیلی ممنون اشکان جان !! ولی بهتر نبود منبعتو همون اول کار میذاشتی تا این همه بحثه الکی پیش نیاد ؟؟ (البته زیاد به این سایت ها (( Xbodyde)) اعتماد نکن . چون این قبیل سایتای ...... معمولا چرت و پرت زیاد مینویسن. البته شاید بعضی مواقع هم درست بنویسن)
خب اقا اصلا دیگه بیخیال ;) ;) . حالا نتیجه گیریی که من از بحثایی که با هم داشتیم (و خوشبختانه به علت شعور بالای دو طرف به درگیری لفظی و ناراحتی کشیده نشد :biggrin1: :biggrin1: ) اینه که :
چون ما هر دو اهل تحقیق و منبع هستیم و بی دلیل و مدرک هم حرف نمیزنیم (فقط بعضی وقتا یادمون میره منبع حرفمونو ذکر کنیم ;) :p ) پس ادمای منطقی و بی تعصبی هستیم و فقط به دنبال بازگوی واقعیت ها و حقیقت های موجود هستیم. البته این نظر و برداشت منه و ممکنه اصلا تعریف شما از منطقی بودن و تعصب نداشتن چیز دیگه ای باشه.
در هر حال خیلی ممنون . اگه حرفی زدم که ناراحت شدی منو به بزرگی خودت ببخش چون هیچ منظور خاصی نداشتم :love: :love:

عکسهای جدید از Ghost Recon Advanced Warfighter 2 :

یه تریلر جدید از مرحله های اضافی واسه GOW منتشر شده:

http://xboxyde.com/news_3926_en.html

دوستان عزیز سایت Xbodyde یه سایت خیلی معتبر هست دوستان میدونن من خودم همیشه از اینجا عکس و ... میزارم هیچ خبر الکی و چرت و پرتی توش ندیدم!

بچه ها این بحث ها رو تموم کنید نا سلامتی تاپیک اخباره ها اما
HOT ...VERY HOT SCANS FROM FINAL FANTASY XIII
شماره 1و2و3
همونطور که در اسکن های بالا میبینید از شخصیت های دیگه بازی عکس وجو داره و یه عکس هم از شیوا یکی از سامون های بازی هست و گرافیک زیبای بازی به رخ کشیده شده
قابل توجه کسانی که میگن PS3 بازی نداره این بازی افسانه است
------------------------------------------------------------------------
Metal Gear Solid: Triology for the XBOX 360
اقای کوجیما مدیر KOJIMA PRODUCTION ساخت یک نسخه از بازیهای متالگیر را برای 360 بصورت انحصاری اعلام کرده در این نسخه سه شماره MGS-MGS2:SUBTANCE-MGS3:SUBSISTANCE حضور دارند که ویرایش شده است یعنی گیم گیم پلی و گرافیک بهتر.یعنی بدبختی من چون سرنوشت متالگیر هم به گند کشیده شد و کوجیما از یه شماره ده تا نسخه میزنه اینم متن خبر.واقعا به 360 تبریک میگم عنوان خوبی رو برای خودش گرفت پس واجب شد یه 360 بگیرم;)
KONAMI ANNOUNCES KOJIMA PRODUCTIONS TEAM FOR XBOX 360
Two Blockbuster Titles Already Under Development

OSAKA Konami Digital Entertainment Japan, a division of Konami Digital Entertainment, Inc., today announced a new, exclusive for the Xbox 360 gameconsole, development team will be formed inside Konami Corporation. On January 11, 2007, Konami Corporation merged and consolidated its group companies. Accordingly, former Konami Computer Entertainment Japan East Team, lead by creator Hideo Kojima (Corporate Officer, Konami Corporation), embarks on a new era as "Kojima X Productions" inside Konami Corporation.

The newly formed Kojima "X" Productions is proud to announce that Metal Gear Solid: Triology is currently in development for the XBOX360 ( X360 ) next-generation computer entertainment system from Microsoft ( MS ). Metal Gear Solid: Trilogy will be a remake of three Hideo Kojima's masterpieces. Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance and Metal Gear Solid 3: Subsistence. The Metal Gear Solid series, is highly acclaimed worldwide, with its breathtaking graphics, profound stories, intricate human drama, original game design and superlative gameplay. Also under development is one other exciting game in the Metal Gear series -- Metal Gear Solid: Fluid Ac!d for the Microsoft Zune media player.
---------------------------------------------------------------------
Final Fantasy XII Revenant Wings New Scans
این نسخه از بازی محبوب من برای DS میاد و ادامه ای فرعی بر داستان شماره 12 بود در این شماره PNELOPE ,VAAN حضور دارند

---------------------------------------------------------------
کونامی ساخت این بازیها رو کنسل کرد
- Gradius
- Coded Arms: Assault
- Jikkyou Powerful Pro Yakyuu
- New Actiongame
- New RPG
----------------------------------------------------------------
اینم یه اسکن از بازی LIAR

----------------------------------------------------------
در اخر باکس شات رسمی و زیبای GOD OF WAR II
2006312329084513043_fs.jpg