اولا : که من اینو از Gamespot نقل کردم و لینکم دادم که تو اعتبارش فکر نکنم کسی شک داشته باشه ولی خب مطمعنا خود سایت سازنده بازی از هر سایت دیگه ای معتبرتره. تازه من خودمم گفتم که این انگار این بازیو قبلا Gamespot واسه PS3 هم زده بود . البته جالبیش اینه که من همین حالا دیدم که Gamespot این بازی رو جداگونه یه جای دیگه واسه PS3 اعلام کرده :http://www.gamespot.com/ps3/sports/virtuatennis3/index.html?q=Virtua%20Tennis%203 یعنی نسخه PS3 این بازی از لحاظ Gameplay فرقی با نسخه های دیگش داره ؟؟ دوما :خود شما انگار اصلا توجه نداری

و البته نسخه 360 امکانات آنلاین بیشتری دارهبازی Virtua Tennis 3 در ps3 با 360 فرق داره و بازی توسط دو شرکت مختلف ساخته می شه و نسخه ps3 از هر نظری کیفیت بالاتری نسبت به نسخه 360 داره!
ببخشیدا !!! شمام یه چیزی واسه خودت میگی ها !!! هر دو نسخه این بازی توسط یه شرکت ساخته میشن یعنی شرکت : Sega-AM2 . تازه مثلا نسخه PS3 این بازی چه تفاوت فاحشی میتونه با نسخه X360 داشته باشه ؟؟ مگه X360 چی از PS3 کم داره ؟؟ تازه نه این که تا الان بازیهای مشترک PS3 & X360 نسخه PS3 شون بهتر بودهبازی Virtua Tennis 3 در ps3 با 360 فرق داره و بازی توسط دو شرکت مختلف ساخته می شه و نسخه ps3 از هر نظری کیفیت بالاتری نسبت به نسخه 360 داره!
. ( تازه بدترم بوده !!! ) تنها تفاوتی که این دو نسخه میتونن داشته باشن در رزولشن مورد استفاده شونه که ممکنه در PS3

چیزی که من از پست های شما این چند وقته متوجه شدم اینکه شما در بسیاری از موارد فقط یه چیزی رو می شنوی یا می بینی و بدون اینکه حتی یک ذره روش تعمل و تفکر کنی همون مطلبو ارائه می دی اینجا و جالبتر اینکه حرف کسی رو هم قبول نمی کنی و به گفته هات اطمینان داریببخشیدا !!! شمام یه چیزی واسه خودت میگی ها !!! هر دو نسخه این بازی توسط یه شرکت ساخته میشن یعنی شرکت : Sega-AM2 . تازه مثلا نسخه PS3 این بازی چه تفاوت فاحشی میتونه با نسخه X360 داشته باشه ؟؟ مگه X360 چی از PS3 کم داره ؟؟ تازه نه این که تا الان بازیهای مشترک PS3 & X360 نسخه PS3 شون بهتر بوده![]()
. ( تازه بدترم بوده !!! ) تنها تفاوتی که این دو نسخه میتونن داشته باشن در رزولشن مورد استفاده شونه که ممکنه در PS3
1080P و در X360
1080I باشه. همینو و بس![]()
![]()
بابا ایول چه اطالاعات توپی که شنیده نمیشه .
واقعا از دیروز که دارم نگاه به این تاپیک میکردم از خنده مردم .
اولا این که اخبارری که گذاشته بودین هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداشت و باید پاک میشدند .چون یادمه منم چند بار در این مرد نوشته بودم که پاکش کردن و گفته بودن با تاپیک ربطی نداره . ولی من علتش را میدوننم چون من اوندفعه از مایکرو تعریف کرده بودم !!!!!!!!!
ولی چون الان داره اخبار ضد مایکرو پیش میره پاک نشده !!!!
Please do it yourselfاولا به اون اطالاعات قلط شما که دارین کاملا اشتباه میکنین برسونم وقتی از یه چیزی کوچکترین اطالاعاتی ندارین پس اینجا نظر ندین .

چیزی که من این چند وقته از پستای شما متوجه شدم اینه که شما یه Sony Fanboy واقعی هستی و هر دفه هم که یکی این حرفو بهت میزنه سریع انکارش میکنی و میگی من طرفداره مایکرو و X360 هستمچیزی که من از پست های شما این چند وقته متوجه شدم اینکه شما در بسیاری از موارد فقط یه چیزی رو می شنوی یا می بینی و بدون اینکه حتی یک ذره روش تعمل و تفکر کنی همون مطلبو ارائه می دی اینجا و جالبتر اینکه حرف کسی رو هم قبول نمی کنی و به گفته هات اطمینان داری![]()
منظور از دوتا شرکت دوتا تیم مختلف بود که گر چه هر دو مال sega هستند ولی به طور جداگانه بر روی این بازی کار می کنند. برای اینم که متوجه تفاوت گرافیک این بازی در دو نسحه که بیشتر از یه 1080p گفتن است می تونی به عکس های اختصاصی که برای هر کنسول اومده (البته در gs همه عکسا یکیست!) مراجعه کنی و تصویر واضح تر و استفاده از AA قوی تر در نسخه ps3 رو به وضوح ببینی!
این چیزایی که من گفتم اصلا ربطی به قدرت 360 یا ps3 نداره. فقط اینو خواستم بگم که در این بازی پورتی که روی ps3 انجام می شه خیلی بهتر از پورتی است که روی 360 انجام می شه!
. (دقیقا مثه پست بعدیت ) ((کلا این چند وقت اخیر من بشخصه این مسعله رو به وضوح تو پستای شما دیدم .)) نمیدونم شایدم شما اصلا طرفدار سونی نیستی و فقط ار مایکرو و X360 بدت میاد
واقعا جالبه !!!

جدا؟!چیزی که من این چند وقته از پستای شما متوجه شدم اینه که شما یه Sony Fanboy واقعی هستی
من نمی دونم چجوریه که من ps باز بسیار خفنی هستم و از مایکروسافت هم حالم به هم می خوره ولی نمی دونم چرا از نرم افزار های windows - office - ms sql - vs.net علاوه بر اینکه استفاده می کنم به شدت هم حمایت می کنم و از امسال شما خیلی سریعتر و با میل بیشتر 360 خریدم! واقعا سوالی است که برام پیش اومدهنمیدونم شایدم شما اصلا طرفدار سونی نیستی و فقط ار مایکرو و X360 بدت میاد

واقعا جالبه !!!! مثه اینکه شما اصلا نوشته های منو نمیخونین ؟؟ تو رو خدا نگا کن. من خودم اعتراف کردم که من یه xbox fanboy هستم (البته از نوع منطقی و غیر تعصبیش !! ) اوقت شما میای این حرف منو تکرار میکنی ؟؟ میبینم که پیشبینیم درست از اب در اومد و شما Sony Fanboy بودنتو انکار کردی.(باشه اقا اصلا شما None Fanboy هستی . خوب شد ؟؟)جدا؟!
من یه سوال ازت دارم کسی که اصلا با محصولات سونی حال نمی کنه از پلی استیشن هم حالش به هم می خوره و ps2 رو هم فقط به خاطر سر جمع 5 تا بازی خریده و بعد انداختتش کنار چطور به نظرت می تونه sony fanboy باشه!
من نمی دونم چجوریه که من ps باز بسیار خفنی هستم و از مایکروسافت هم حالم به هم می خوره ولی نمی دونم چرا از نرم افزار های windows - office - ms sql - vs.net علاوه بر اینکه استفاده می کنم به شدت هم حمایت می کنم و از امسال شما خیلی سریعتر و با میل بیشتر 360 خریدم! واقعا سوالی است که برام پیش اومده
واقعا شما ها انقدر درکتون بالاس که من این همه از بازی های 360 و کنسولش در تاپیک های مختلف حمایت و طرفداری کردم (البته شما نبودی فکر کنم اون زمانا) بعد تا یک حرف به ضرر شما (توجه کنید شما نه 360!) زده می شه سریع طرف رو به fanboy بودن متهم می کنید. البته فرقی که من با شما دارم شما یک xbox fanboy هستی دلیلشم واضحه اصلا حاضر نیستی یک انتقاد هم بشنوی ولی من fanboy هیچی نیستم و فقط دوست دارم حقایق در مورد هر چیزی گفته شه حالا به نفع 360 باشه یا ps3 فرقی نداره!
در مورد vt3 هم گذشت زمان همه چی رو مشخص می کنه! البته من خودمم امیدوارم که نسخه 360 بهتر بشه چون من می خوام تو 360 این بازی رو انجام بدم. در این سری عکس های جدیدی هم که اومده اصلا مشخص نشده که کدوم برای ps3 و کدوم برای xbox360 هست. ولی حدودا 2 ماه پیش خود سگا چنتا عکس از دو کنسول منتشر کرده بود که برتری ps3 توش محسوس بود ولی لینکشو نمی زارم تا نگید خبر قدیمه و به درد نمی خوره و ... .
عجب! یعنی فکر کردی چون این کلمه رو زودتر گفتی یعنی واقعا دنبال واقعیت هستی؟تازه مثه این که من گفت که همیشه دنبال واقعیت ها هستم نه شما ؟؟
ببخشید Lich King جان !! من کدوم قسمت از حرفای شما که به نفعم نبوده رو جواب ندادم ؟؟عجب! یعنی فکر کردی چون این کلمه رو زودتر گفتی یعنی واقعا دنبال واقعیت هستی؟
من نمی دونم هر وقت با کسی بحثی می کنم اون قسمت های پست من که به نفع طرف نیست و جوابی براش نداره همیشه نادیده گرفته می شه و فقط اون قسمت هایی که فکر می کنه به درد می خوره رو جواب می ده؟
در ضمن در این زمینه اگه کسی باز بحثی داره می تونه به من پیام خصوصی بده!! از این به بعد پست های بی ارتباط فورا پاک می شن!

منبع:شمام اگه واقعا دنبال حقیقتی حتما منبع حرفاتو اعلام کن تا مشخص بشه کی دنبال حقیقته و هیچ تعصبی رو هیچی نداره
خیلی ممنون اشکان جان !! ولی بهتر نبود منبعتو همون اول کار میذاشتی تا این همه بحثه الکی پیش نیاد ؟؟ (البته زیاد به این سایت ها (( Xbodyde)) اعتماد نکن . چون این قبیل سایتای ...... معمولا چرت و پرت زیاد مینویسن. البته شاید بعضی مواقع هم درست بنویسن)
. حالا نتیجه گیریی که من از بحثایی که با هم داشتیم (و خوشبختانه به علت شعور بالای دو طرف به درگیری لفظی و ناراحتی کشیده نشد :biggrin1: :biggrin1: ) اینه که :
) پس ادمای منطقی و بی تعصبی هستیم و فقط به دنبال بازگوی واقعیت ها و حقیقت های موجود هستیم. البته این نظر و برداشت منه و ممکنه اصلا تعریف شما از منطقی بودن و تعصب نداشتن چیز دیگه ای باشه.