نوشته شده توسط mohammad_66:ميگم خوبه طرفدارايه 360 يه نگاه به امتيازايه بازيهايه اين كنسول تو گيم اسپات كنن بد نيس
تازه برترين رالي دنيا هم كه 8.8 گرفته!!!
ميگن لوده خيلي طولاني داره و فقط هم تو حالته آنلاين 8 تا گيمر ميتونن بيان كه برا نسله بعد يه افتضاحه!
6 ماهه ديگه صبر كنيد تا قدرته و تجربه 100 ساله سوني رو تو صوتي تصويري و 10 ساله(+5 سالي كه با نينتندو همكاري ميكرد)رو ببينيد.
راستی میگم چه خوب شد این یارو Condamned ـه زیبنده X360 Exclusive شد.. شنیدم گیم پلی بازی در حد زیادی جالب توجه نیست...
گيم پلي دوم سرعت كوئك رو نداره .. لااقل اين يكي يك عمره بازي ميكن
راستي تو مثلاً HL2 گل و بلبل و درخت و سبزه زار و چراگاه كجا ديدي كه بنظرت اومد من يك همچين انتظاري داشته باشم
نوشته شده توسط Behzad:من نمیدونم چرا حرفای منو میپیچونی به خودم تحویل میدی
من اصلا حرفی از سرعت گیم پلی زدم ؟ من گفتم محیطهای بازیها مثه همدیگس ... یعنی محیطهای تاریک و بسته ... البته Quake 4 رو بیشتر منظورم بود و هیچ حرفی هم از سرعت گیم پلی نزدم
حالا HL2 نه FarCry ... هرچند HL2 هم محیطهای اینجوری زیاد داره که نمیدونم چجوری شما ندیدی
نوشته شده توسط Behzad:یه خبر داغ همین الان پیدا کردم که البته فقط و فقط در حد شایعه و حدسه ...
Metal Gear Solid 5 on XBOX 360 !?
هیدئو کوجیما گفته که از پورت کردن MGS2 روی کنسول XBOX اصلا راضی نبوده و گفته که اگر بخوام Metal Gear رو برای X360 هم بسازم قطعا یه بازی کاملا جدید خواهم ساخت و MGS4 رو پورت نخواهم کرد
این صحبتها از سوی کوجیما باعث شده تا بسیاری از سایتها خبر ساخته شدن Metal Gear Solid 5 بر روی کنسول XBOX 360 رو در قسمت شایعات سایتشون قرار بدن
اگه یه روزی MGS5 برای 360 کانفیرم شد زیاد تعجب نکند !
به نظر من این امتیازها امتیازهای خوبی هستن و 360 تا اینجا خوب عمل کرده و هرچی جلوتر بره شناخت سازنده ها از کنسول بهتر میشه و این مساویه با بهتر شدن کیفیت بازیها
اینم فراموش نکنید که ضعیف بودن یک بازی در درجه اول برمیگرده به ضعف سازنده نه ضعف کنسول