اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اتفاقا ممد جان به نظر من امتیاز های نسبتا خوبی گرفتن بازیاش ... مهم میانگین امتیازی هست که سایت GameRankings میده ... البته گیم اسپات هم من قبول دارم ولی میانگین GameRankings رو بیشتر میشه بهش اعتماد کرد ...

خوب کاملا طبیعیه که یه سری بازی (خصوصا بازیهای ورزشی) اصلا خوب کار نکردن ... دلیل نمیشه چون کنسول نسل بعدیه همه بازیاش 9 به بالا بگیرن ... مطمعن باش PS3 هم که بیاد یه سری Launch Title کاملا ناموفق خواهد داشت همونطور که PS2 و XBOX و بقیه کنسولها داشتن

Call of Duty 2 X360 >> 91.4 %
PGR3 X360 >> 89.3 %
Condemned X360 >> 83.0 %
Kameo Elements of Powe X360 >> 77.4 %
Ridge Racer 6 X360 >> 85.0 %
Need For Speed Most Wanted X360 >> 84.8 %
NBA 2K6 X360 >> 81.2 %
Gun X360 >> 80.1 %

به نظر من این امتیازها امتیازهای خوبی هستن و 360 تا اینجا خوب عمل کرده و هرچی جلوتر بره شناخت سازنده ها از کنسول بهتر میشه و این مساویه با بهتر شدن کیفیت بازیها
اینم فراموش نکنید که ضعیف بودن یک بازی در درجه اول برمیگرده به ضعف سازنده نه ضعف کنسول

یه خبر داغ همین الان پیدا کردم که البته فقط و فقط در حد شایعه و حدسه ...

Metal Gear Solid 5 on XBOX 360 !?

هیدئو کوجیما گفته که از پورت کردن MGS2 روی کنسول XBOX اصلا راضی نبوده و گفته که اگر بخوام Metal Gear رو برای X360 هم بسازم قطعا یه بازی کاملا جدید خواهم ساخت و MGS4 رو پورت نخواهم کرد

این صحبتها از سوی کوجیما باعث شده تا بسیاری از سایتها خبر ساخته شدن Metal Gear Solid 5 بر روی کنسول XBOX 360 رو در قسمت شایعات سایتشون قرار بدن

اگه یه روزی MGS5 برای 360 کانفیرم شد زیاد تعجب نکند !

نوشته شده توسط mohammad_66:
ميگم خوبه طرفدارايه 360 يه نگاه به امتيازايه بازيهايه اين كنسول تو گيم اسپات كنن بد نيس:)
تازه برترين رالي دنيا هم كه 8.8 گرفته!!!
ميگن لوده خيلي طولاني داره و فقط هم تو حالته آنلاين 8 تا گيمر ميتونن بيان كه برا نسله بعد يه افتضاحه!
6 ماهه ديگه صبر كنيد تا قدرته و تجربه 100 ساله سوني رو تو صوتي تصويري و 10 ساله(+5 سالي كه با نينتندو همكاري ميكرد)رو ببينيد.

راستی میگم چه خوب شد این یارو Condamned ـه زیبنده X360 Exclusive شد.. شنیدم گیم پلی بازی در حد زیادی جالب توجه نیست...

راستی میگم چه خوب شد این یارو Condamned ـه زیبنده X360 Exclusive شد.. شنیدم گیم پلی بازی در حد زیادی جالب توجه نیست...

اولا Condamned نیست Condemned هست

ثانیا این بازی یه چیز تو مایه های Doom3 هست ... انتظار گل و بلبل و درخت و جنگل ازش نداشته باشید ... GamePlay بازی شاید برای کسی که HL2 و Far Cry رو دوست داشته باشه کسل کننده باشه ولی برای کسی که عاشق Doom و Quake باشه کسل کننده که نیست هیچی بسیار هم جالبه

خوب حالا چرا ميزني...
اولاً گيم پلي كوئك خيل با دوم فرق ميكنه.. گيم پلي دوم سرعت كوئك رو نداره .. لااقل اين يكي يك عمره بازي ميكنم ميدونم... دوم هم بنظر من كسل كنندگيش بيشتر بخاطر محيط هاي يك نواخت بازي بود كه همه در محيط هاي تنگ و تاريك بود... كه بنظر مياد اين بازيم تا حد زيادي دچار اين مشكل و درضمن براي يك بازي FPS مبارزات نزديك زياد چندان جذاب نيست... مثل بقيه بازيها يكميش جالب خواهد بود اما فكر ميكنم CondEmned اين قسمت رو هم زيادي زياد داره.. راستي تو مثلاً HL2 گل و بلبل و درخت و سبزه زار و چراگاه كجا ديدي كه بنظرت اومد من يك همچين انتظاري داشته باشم از CondEmned ...

من نمیدونم چرا حرفای منو میپیچونی به خودم تحویل میدی

گيم پلي دوم سرعت كوئك رو نداره .. لااقل اين يكي يك عمره بازي ميكن

من اصلا حرفی از سرعت گیم پلی زدم ؟ من گفتم محیطهای بازیها مثه همدیگس ... یعنی محیطهای تاریک و بسته ... البته Quake 4 رو بیشتر منظورم بود و هیچ حرفی هم از سرعت گیم پلی نزدم

راستي تو مثلاً HL2 گل و بلبل و درخت و سبزه زار و چراگاه كجا ديدي كه بنظرت اومد من يك همچين انتظاري داشته باشم

حالا HL2 نه FarCry ... هرچند HL2 هم محیطهای اینجوری زیاد داره که نمیدونم چجوری شما ندیدی

نوشته شده توسط Behzad:
من نمیدونم چرا حرفای منو میپیچونی به خودم تحویل میدی

من اصلا حرفی از سرعت گیم پلی زدم ؟ من گفتم محیطهای بازیها مثه همدیگس ... یعنی محیطهای تاریک و بسته ... البته Quake 4 رو بیشتر منظورم بود و هیچ حرفی هم از سرعت گیم پلی نزدم

حالا HL2 نه FarCry ... هرچند HL2 هم محیطهای اینجوری زیاد داره که نمیدونم چجوری شما ندیدی

خدائیش بهزاد خیلی اذیت میکنیا :D ...
محیط های کوئک که محیطهای نسبتاً معمولین و تاریک و بسته نیستن مثل دووم .. و فارکرای البته بلبل و درخت و چمنزار زیاد داره.. اما خدائیش HL2 فقط کلاغ داره .. کنار دریا هم مرغ ماهیخوار داره... حتی موش هم نداره..

نوشته شده توسط Behzad:
یه خبر داغ همین الان پیدا کردم که البته فقط و فقط در حد شایعه و حدسه ...

Metal Gear Solid 5 on XBOX 360 !?

هیدئو کوجیما گفته که از پورت کردن MGS2 روی کنسول XBOX اصلا راضی نبوده و گفته که اگر بخوام Metal Gear رو برای X360 هم بسازم قطعا یه بازی کاملا جدید خواهم ساخت و MGS4 رو پورت نخواهم کرد

این صحبتها از سوی کوجیما باعث شده تا بسیاری از سایتها خبر ساخته شدن Metal Gear Solid 5 بر روی کنسول XBOX 360 رو در قسمت شایعات سایتشون قرار بدن

اگه یه روزی MGS5 برای 360 کانفیرم شد زیاد تعجب نکند !

درود
البته کوجیما این حرف رو قبلاً زده بود که بعد از قسمت چهارم از مجموعه MGS فاصله میگیره و میخواد یک سری کاملاً جدید بسازه که روی X360 هم خواهد رفت.. اما اینکه MGS5 برای X360 بره خوابی بیش نیست.. احتمال میدم سری بعدی هم که بسازه سری جذابی خواهد بود .. اما بیشتر برای X-Gamer ها.. چون برای من یکی چیزی در حد و اندازه متال گیر کلاً یک جوک مسخره بنظر میاد.. حتی اگر سازنده این جوک خود کوجیما باشه..

PS3 Becomes Region Free !! :)

خوب خبرهاي جديدي نيست اما از خواب موندن تاپيك و خارج شدن از مسير اصلي كه بهتره!!...

در مصاحبه اي با Michael Ephraim، مدير بخش سرگرمي هاي رايانه اي سوني در استراليا ايشون به اين نكته اشاره كردن كه امكان اين مسئله وجود داره كه PS3 كاملاً از مبحث REGION دوري كنه و ديگه بازي ها اين سيستم مسخره رو نداشته باشن كه مثلاً بازيهاي اروپائي روي دستگاههاي آمريكائي كا نكنن و ... ايشون گفتن كه ما اين كار رو در PSP انجام داديم و اين سنت رو شكستيم به اين ترتيب تمام سيستم ها NTSC و PAL براي آمريكا و انگلستان و تمام نقاط ديگر دنيا به راحتي قابل دسترسي خواهند بود...

Michael Ephraim معتقده كه سوني بايد از تاخير در عرضه PSP درس بگيره و اميدواره كه ساير غولهاي صنعت ديجيتال هم مثل سوني فكر كنن و اين سنت رو به فراموشي بسپارن...

SpeedTree RT Ware ready for PS3

با توجه به مطلبي كه از سوي Interactive Data Visualization Inc.(IDV) منتشر شد، نخستين ميان افزار شاخ و برگ و كلاً درخت دار Real-Time ‌ بنام SpeedTree RT براي سازنده هاي بازي PS3 قابل استفاده خواهد بود، طبق توافقنامه كه بتازگي سوني با شركت سازنده اين ميان افزار امضا كرده.

خلاصه اين ميان افزار قابل استفاده است هم براي سازندگاني كه Real-Time Developing انجام ميدن و هم براي انيماتور هائي كه بصورت off-line كار ميكنن، براي بوجود آوردن درختان بسيار زيبا و طبيعي با درختاني كه شاخ و برگ هاي كاملاً سه بعدي خواهند داشت. خلاصه مطلب سنگينه منم سر كارم نميتونم خوب ترجمه كنم واستون و مجبورم فقط اطلاع رساني كنم :cry: ببخشيد.. جزئيات دقيقش رو از PS3Portal خودتون بخونيد..

Killzone demo Confirmed Real Time By Dev from guerilla

درود

البته این یک سایت معتبره.. من بازم میگم که برید خودتون بخونید اما این مصاحبه ایست با یکی از سازندگان بازی کیلزون 2.... که البته بازم با مشت رفته برای دهان هالوووووووووو .... بقوله خودشون هیلو کیلر...

http://levade.homeip.net/addicted/modules.php?name=News&file=article&sid=23&mode=&order=0&thold=0

به نظر من این امتیازها امتیازهای خوبی هستن و 360 تا اینجا خوب عمل کرده و هرچی جلوتر بره شناخت سازنده ها از کنسول بهتر میشه و این مساویه با بهتر شدن کیفیت بازیها
اینم فراموش نکنید که ضعیف بودن یک بازی در درجه اول برمیگرده به ضعف سازنده نه ضعف کنسول

با اين حرفت موافقم

از ديدگاه نمايش گرافيكي 360 هنوز خيلي خيلي مونده تا سازنده هاي بازي بتونن قدرتشو با نمايش در يك بازي نشون ميدن قدرت نمايش گرافيكي 360 به فراتر از تواناييهاي افكتهاي directx9.c ميرسه.

توانايي بكاربري multithreading به بركت سه هسته پردازش مركزي امكان در اختيار گذاشتن بسياري قابليتهاي مدرن در موتور ساخت بازيهارو همانند فيزيك،animation updates و particle systems ايجاد ميكنه در جايي همانند پلتفرم pc اين موارد با توجه به اكثريت پردازنده هاي single-core و single-threaded با محدوديت مواجه ميشه و به خاطر همينه كه كنسولهاي نسل بعدي همانند 360,ps3 يك سكوي پرتاب براي بازيهاي multithreading و طراحي معماري پردازنده هاي multi/dual core ميدونن.با اينحال ساخت بازيهاي multithreading فوقالعاده پيچيدس و گفته شده چيزي حدود 2 برابر زمان ساخت يك بازي single-threaded وقت و هزينه ميبره و شايد بخاطر همينه كه انقدر كند به سمت طراحي اين بازيا حركت ميشه جايي خوندم كه تمام عناويني كه براي 360 حتي تا 5-6 ماه پس از عرضه اين كنسول هم عرضه ميشن همگي بازيهاي single-threaded هستن با اين وضعيت خيليا يك دوره 1 تا 2 ساله رو در كنسولهاي نسل جديد در تواناييهاي سخت افازار گرافيكي اين كنسولها دونستن تا cpu هاي اونا

فعلا UNREAL ENGINE3 و بازيهاي ساخته شده با تواناييهاي كامل اين موتور قدرتمند پيشتاز در عرضه كننده بازيهاي بهره گير از تواناييهاي multi/dual core هست

كنسول بازي مايكروسافت، بعد از ماه ها تاخير بالاخره از سه شنبه گذشته در معرض فروش قرار گرفت .
با وجوديكه مشتاقان كم صبراين محصول مي توانستند روزها و هفته ها بعد از عرضه رسمي اين محصول اقدام به خريد آن كنند اما ترس از تمام شدن اين محصول باعث صف كشيدن مشتاقان از اوايل صبح روز سه شنبه شد.
قيمت اين محصول به همراه وسايل جانبي آن چون كنترل كننده بي سيم ، يك گوشي ، هارد درايو خارجي و از راه دور حدود 399دلار است. اما قيمت اين دستگاه بدون وسايل جانبي تنها 299دلار است.
مايكروسافت خاطر نشان كرد هزاران مشتاق مي توانند در مراسم راه اندازي 36ساعته اي كه بعدازظهر يكشنبه در پالمديل برگزار مي شود اين وسيله را خريداري كنند شركت كنندگان دعوت شده به اين مهماني مي توانند ساعت 8 شب روز دوشنبه اولين xboxها را خريداري كنند.
كساني كه نتوانستند در اين همايش شركت كنند نيز مي توانند xboxهاي جديد را از15هزار خرده فروشي خريداري كنند. حداقل 4500مغازه خرده فروشي از ساعت يك بامداد روز دوشنبه فروش اين كنسول را آغاز مي كنند.

IGN Polls:
Which will win the next gen hardware war?
ign9498.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or