اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اتفاقا ممد جان به نظر من امتیاز های نسبتا خوبی گرفتن بازیاش ... مهم میانگین امتیازی هست که سایت GameRankings میده ... البته گیم اسپات هم من قبول دارم ولی میانگین GameRankings رو بیشتر میشه بهش اعتماد کرد ...

خوب کاملا طبیعیه که یه سری بازی (خصوصا بازیهای ورزشی) اصلا خوب کار نکردن ... دلیل نمیشه چون کنسول نسل بعدیه همه بازیاش 9 به بالا بگیرن ... مطمعن باش PS3 هم که بیاد یه سری Launch Title کاملا ناموفق خواهد داشت همونطور که PS2 و XBOX و بقیه کنسولها داشتن

Call of Duty 2 X360 >> 91.4 %
PGR3 X360 >> 89.3 %
Condemned X360 >> 83.0 %
Kameo Elements of Powe X360 >> 77.4 %
Ridge Racer 6 X360 >> 85.0 %
Need For Speed Most Wanted X360 >> 84.8 %
NBA 2K6 X360 >> 81.2 %
Gun X360 >> 80.1 %

به نظر من این امتیازها امتیازهای خوبی هستن و 360 تا اینجا خوب عمل کرده و هرچی جلوتر بره شناخت سازنده ها از کنسول بهتر میشه و این مساویه با بهتر شدن کیفیت بازیها
اینم فراموش نکنید که ضعیف بودن یک بازی در درجه اول برمیگرده به ضعف سازنده نه ضعف کنسول
بهزاد جان حرفتو كامل قبول دارم مخصوصا خطه آخرش ولي وقتي ميبيني كه بازيي مثه gun رويه پي اس2 اينقدر امتيازه بالاتري نسبت به 360 گرفته(كه ديگه بايد حداكثر 3 يا 4 تا فرقشون باشه ولي اينا 10 تايي فرقشونه)مطمينن اين وسط يه مشكلي هست!
من هيچ كاري به شما ندارم كه چي انتخاب ميكني اما هر كي اگه كاملا بدون تعصب باشه و پي اس2 داشته باشه عقلش پارهسنگ برنميداره كه 360 بگيره در حالي كه بازي ها رو پي اس2 خيلي موفق تر از ورژنه 360 هستن!
در مورده اوني كه بازيهايه 360 رو با پي اس3 يكي كردي هم 6 ماهه ديگه ميبينيم جييييييگر:)

هر كي اگه كاملا بدون تعصب باشه و پي اس2 داشته باشه عقلش پارهسنگ برنميداره كه 360 بگيره در حالي كه بازي ها رو پي اس2 خيلي موفق تر از ورژنه 360 هستن!

اين كه نسخه PS2 گرفته 7.4 و نسخه 360 گرفته 6.6 اصلا دلیل بر این نمیشه که نسخه PS2 بهتره ... امتیازی که داده میشه برحسب خود دستگاه داده میشه نه در مقایسه با نسخه یه کنسول دیگه ... GTA SA رو یادته ؟ نسخه PS2 گرفت 9.6 نسخه XBOX گرفت 9.2 و نسخه PC گرفت 9

ولی از بین این 3 نسخه کاملا واضحه که نسخه PC از اون 2 تا بهتره (اینو آخر نقد گیم اسپات هم اشاره شده بهش که نسخه PS2 ضعیف ترین نسخه بوده) ولی چرا اینجوری امتیاز گرفتن ؟ چون در مقایسه با سخت افزار اون کنسول و بازیهای دیگه اون کنسول امتیاز میگیرن ... الان ممکنه Gun روی PS2 گرافیکش 8 بگیره ولی روی 360 گرافیکش 6 بگیره ... این درسته که بگیم چون PS2 ورژن 8 گرفته پس گرافیکش بهتره ؟ نه درست نیست چون امتیاز 8 درمقایسه با سخت افزار PS2 و توانش داده شده و امتیاز 6 هم درمقایسه با سخت افزار 360 و توانش ... یعنی اینکه این گرافیک که بازی Gun رو 360 به نمایش گذاشته در مقایسه با قدرتی که این کنسول داره خیلی کمه

البته من خودم از 360 خوشم میاد(با اینکه فقط روو!)ولی قبول دارم یکم نا امید شدم از لحاظ امتیازا.از پنجتا بازی که من احتمال میدادم میانگینشون بالای 90 باشه 3 تاشون اومدن همه شون زیر90 شدن.پراجکت و پرفکت دارک و کاندمد(تلفظ دقیقشو میشه یکی بگه؟).البته این بازیا چون همین اولا قرار بود بیان اسمشون زیاد به گوش میخورد.مشخصا بازیهای این کنسول بهتر میشن ولی کاشکی دو تا از سه تا بازیی که گفتم صبر میکردن یکم که میگذشت میومدن تا بهتر میشدن.

[font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نام بعدي اظافه شونده ي بازي سيمز The Sims 2: Open for Business نام دارد كه سومين اظافه شونده ي اين بازي محسوب ميشود در نسخه ي قبلي كه با نام زندگي شبانه معروف شد از سايت هاي معتبر امتياز بسيار خوبي گرفت كه ميانگين ان حدود 8.5 بوده است.[/font]​

من يه عضو جديد هستم و از اين به بعد با شما خواخم بود فكر كنم اخرين اخبار بازي رو تو اين تاپيك ميدين اگه نيست بهم بگين
بهزاد جان هم راست ميگن امتياز را نسبت به كنسول ميدن مثلا من فكر ميكردم perfect zero روي 360 خيلي بيشتر تز 9 بگيره اما نشد چون نسبت به كنسول بود من يكي از اعضاي فعال گيم اسپات هستم;)
راك استار هم اعلام كرد كه يك جيتي ا جديد كه نسخه ي اصلي چهار ان ميباشد براتي پي اس تري مياد كه 3 دي وي دي است ديگه ببينين چيه راك استار گفت كه بجز براي پي اس تري براي هيچ كنسول ديگري و حتي پي سي هم نميدهد خداييش اگه ادم يه زره منطقي باشه ميره پي اس تري مي خره:p

اي جي ان هم 10 دليل برا خريدن پي اس تري اعلام كرده

دسته ي پي اس تري هم تغيير خواهد كرد اما نه خيلي زياد سوني اعلام كرد كه دسته اي كه انها نشان همه دادند دستهي اصلي است اما فاينال ورژن نيست يعني تغيير خواهد كرد اما تغييرش ديگه خيلي اساسي نيست در گيم اسپات اين مطلب بطور كامل توضيخ داده شده ولي بنظر من فرم دسته خوبه چرا طرفداراي سوني اعتراض كردد

PS3 Hardware Specs

Below are the official PS3 hardware specs from Sony:

CPU:

• Cell Processor
  • PowerBC-base Core @ 3.2GHz
  • 1 VMX vector unit per core
  • 512KB L2 cache
  • 7 x SPE @3.2GHz
  • 7 x 128b 128 SIMD GPRs
  • 7 x 256KB SRAM for SPE
  • * 1 of 8 SPEs reserved for redundancy
  • total floating point performance: 218 GFLOPS
GPU:

• RSX @550MHz
  • 1.8 TFLOPS floating point performance
  • Full HD (up to 1080p) x 2 channels
  • Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines
Sound:

• Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell- base processing)
  • 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz
System Bandwidth:

• Main RAM 25.6GB/s
  • VRAM 22.4GB/s
  • RSX 20GB/s (write) + 15GB/s (read)
  • SB< 2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)
System Floating Point Performance:

• 2 TFLOPS
I/O:

• USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)
  • Memory Stick standard/Duo, PRO x 1
  • SD standard/mini x 1
  • CompactFlash (Type I, II) x 1
Communication:

• Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2) Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
  • Bluetooth 2.0 (EDR)
Controller:

• Bluetooth (up to 7)
  • USB 2.0 (wired)
  • Wi-Fi (PSP)
  • Network (over IP)
A/V Output :

• Screen size: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
  • HDMI: HDMI out x 2
  • Analog: AV MULTI OUT x 1
  • Digital audio: DIGITAL OUT (OPTICAL) x 1
Supported Disc Media:
CD PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)
DVD: PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Blu-ray Disc: PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE

اين اولين اخبارم بود اميد وارم مفيد بوده باشم

آخرین ویرایش:
من يه عضو جديد هستم و از اين به بعد با شما خواخم بود فكر كنم اخرين اخبار بازي رو تو اين تاپيك ميدين اگه نيست بهم بگين

سلام ...

دوست عزيز ورود شما را به جمع بازي سنتر تبريك ميگم و اميدوارم در اين سايت از تجربيات و دانسته هاي شما بهره ببريم و شما هم دوستان خوبي به دست بياوريد ... درباره اخبار اين تاپيك مربوط ميشه به كنسول هاي نسل اينده و شما ميتونيد اخبار خود را در تاپيك (اخبار داغ بازي ها) پست كنيد. http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=4

موفق باشيد

حامد

كونامي

خيلي ممنون كونامي جان پس من در اين تاپيك فقط اخبار مربوط به كنسول هاي اينده را ميزارم

اينم ليست كامل دلايل اي جي ان

http://xbox360.ign.com/articles/668/668897p1.html

اين گفته گيم اسپات در اين باره
http://www.gamespot.com/news/6140259.html

pixy.gif
بچه ها اين عكسو حتما ببينين منوي 360 وقتي ديويدي تو نباشه

http://media.xbox360.ign.com/articles/668/668897/img_3231084.html
[size=-1]http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/668/668897/top-10-reasons-to-buy-an-xbox-360-20051122041447826.jpg[/size]

آخرین ویرایش:
سلام

بالآخره كنسول XBOX 360 هم اومد و تا اينجاي كار كه بدجوري ضايع شده.

اون از بازي PGR3 كه قرار بود انقلابي توي سبك Racing باشه و بهترين بازي تاريخ توي اين سبك و ..... . توي سايت Game Spot نوشته اين بازي داراي لودهاي خسته كننده هست.قسمت اصلي بازي يعني Career Mode كوتاه هست.فقط و فقط 8 نفر ميتونن با هم به صورت Online بازي كنند كه براي يه كنسول نسل بعد خيلي زشته.اون هم كنسولي كه طرفداراش به XBOX Live اش مي نازند.همچنين نوشته شده No Damage Modeling كه نميدونم منظورش نبودن Damage در بازي هست يا نداشتن تنوع در Damage ها.از صداي اين بازي خيلي خيلي تعريف شده و نمره 10 گرفته.

يكي ديگه از بازيهايي كه طرفدارهاي 360 بهش افتخار مي كردند بازي Quake 4 بود.اين بازي هم عرضه شد و از Game Spot امتياز جالب و خنده دار 6.6 گرفت.گرافيك 6 و گيم پلي 7 و صداي 7 خيلي جالبه.توي نقدهاي بازيكنها خوندم كه بازي پر از افت فريم و گير كردن و ... هست كه نتيجه عجله ناشر اون يعني Activision براي عنوان Launch Title اي هست.

نتيجه همكاريهاي EA با مايكروسافت هم بازي FIFA 2006 بود كه امتياز زيبا و قابل تحسين 6 رو گرفت.گرافيك 5 و صداي 7 و گيم پلي 6 نمره هاي اين بازي بودند.اين بازي هيچ تيم باشگاهي اي نداره و به مناسبت جام جهاني ساخته شده.

بازي Perfect Dark Zero هم منتشر شد و فعلآ بهترين بازي 360 به نظر مياد.امتياز گرافيك و گيم پلي و صدا و ... اين بازي 9 بوده و در كل هم امتياز 9 گرفته.

Kameo هم امتياز 8.7 گرفت كه من انتظار بيشتري ازش داشتم.

Condemned هم خيلي دوستش دارم امتياز 8.0 گرفت با گرافيك 9 .

در مجموع مايكروسافت تا اينجاي كار زياد جالب ظاهر نشده و امتيازها و نقدهاي مختلف اين مطلب رو ثابت مي كنه.

موفق و پيروز باشين.

آريا

بالآخره كنسول XBOX 360 هم اومد و تا اينجاي كار كه بدجوري ضايع شده.

اون از بازي PGR3 كه قرار بود انقلابي توي سبك Racing باشه و بهترين بازي تاريخ توي اين سبك و ..... . توي سايت Game Spot نوشته اين بازي داراي لودهاي خسته كننده هست.قسمت اصلي بازي يعني Career Mode كوتاه هست.فقط و فقط 8 نفر ميتونن با هم به صورت Online بازي كنند كه براي يه كنسول نسل بعد خيلي زشته.اون هم كنسولي كه طرفداراش به XBOX Live اش مي نازند.همچنين نوشته شدهNo Damage Modeling كه نميدونم منظورش نبودن Damage در بازي هست يا نداشتن تنوع در Damage ها.از صداي اين بازي خيلي خيلي تعريف شده و نمره 10 گرفته.

يكي ديگه از بازيهايي كه طرفدارهاي 360 بهش افتخار مي كردند بازي Quake 4 بود.اين بازي هم عرضه شد و از Game Spot امتياز جالب و خنده دار 6.6 گرفت.گرافيك 6 و گيم پلي 7 و صداي 7 خيلي جالبه.توي نقدهاي بازيكنها خوندم كه بازي پر از افت فريم و گير كردن و ... هست كه نتيجه عجله ناشر اون يعني Activision براي عنوان Launch Title اي هست.

نتيجه همكاريهاي EA با مايكروسافت هم بازي FIFA 2006 بود كه امتياز زيبا و قابل تحسين 6 رو گرفت.گرافيك 5 و صداي 7 و گيم پلي 6 نمره هاي اين بازي بودند.اين بازي هيچ تيم باشگاهي اي نداره و به مناسبت جام جهاني ساخته شده.

بازي Perfect Dark Zero هم منتشر شد و فعلآ بهترين بازي 360 به نظر مياد.امتياز گرافيك و گيم پلي و صدا و ... اين بازي 9 بوده و در كل هم امتياز 9 گرفته.

Kameo هم امتياز 8.7 گرفت كه من انتظار بيشتري ازش داشتم.

Condemned هم خيلي دوستش دارم امتياز 8.0 گرفت با گرافيك 9 .

در مجموع مايكروسافت تا اينجاي كار زياد جالب ظاهر نشده و امتيازها و نقدهاي مختلف اين مطلب رو ثابت مي كنه.
اينجا هم مواردي از اين دست اعلام شده

http://games.slashdot.org/article.pl?sid=05/11/23/138200&from=rss

بهر حال در ابتداي زمان ورود xbox هم از اين مشكلات وجود داشت بويژه كه بعضيا از نرخ فريم پايين برخي بازيا ناراضي بودن و همونطور كه در پست قبلي نوشتم مسلما به مرور و با شناخت سازنده ها از 360 بازيهاي بهتري براش عرضه ميشه مطمئنا بازي همانند Quake 4 نبايد درچنين ماشين قدرتمندي كه حداقل براي 5 سال اينده تخمين زده شده اينطور نمايش داده بشه در اين شك نكنيد كه مشكل از سازنده هست نه از كنسول

ضمنا بهتره انقدر ps3,360 با هم مقايسه نكنيد شما هر مزيتي هم از هر يك از اين دو نسبت به ديگري براي بهتر بودن مثلا مسه اينكه تراشه گرافيكي ps3 سرعت كلاك هسته 550 در مقابل 500 در چيپ گرافيكي 360 داره يا از اين جور مقايسات به هيچ عنوان نميتونيد بگيد برتري نسبت به هم دارن اين كنسولها يا كامپيوتر هاي قدرتمند ويژه اجراي بازيها به علت مشابه نبودن سخت افزارها و معماري ساختشون به هيچ وجه قابل مقايسه نيستن شما تو pc مياي يك فرضا تراشه گرافيكي ati radeon با يك محصول هم رده از nvidia در يك سيستم با يك پردازنده،يك مادربرد،حافظه مشابه و...در يك بازي مقايسه ميكنيد اما در اين كنسولهاچنين چيزي مطلقا قابل انجام نيست و تنها چيزي كه بين اين دو قابل رقابت و مقايسه هست عناوين بازيهاي برتر عرضه شده براي هر كدومه

اخبار مفید

بچه ها يه سر به اين بزنين http://www.perfectdarkzero.com/PerfectDarkZeroCom/Microsite/regionSelector.htmlفكر كنم اين امتياز perfectdarkzero خيلي نامردي بوده گرافيكش كه خيلي نسبت به بازي هاي سبك خودش بالا نيست نو اوري تازه اي هم كه نداره داستانشم فكر نميكنم خيلي خوب باشه شايد به خاطر صداش بهش 9 دادن معلوم نيست

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گفته تحليل‌گران، يكي از زمينه‌هاي اصلي رقابت ميان حاميان فرمت‌هاي مختلف، بازار بسيار سودآور بازي‌هاي كامپيوتري است: مايكروسافت قصد دارد فرمت HD-DVD را براي سيستم‌هاي Xbox خود به كار بيندازد، در حالي كه سوني پشت Blue-Ray و دستگاه پيشتاز PlayStation خود ايستاده است.

اين شكاف يادآور اختلافي است كه حدود دو دهه پيش بر سر ضبط‌كننده‌هاي ويدئويي VHS و Betamax رخ داد و منجر به توقف توزيع دستگاه‌هاي پخش اين نوع فيلم‌ها و سردرگمي مردم شد. سوني نيز يكي از شركت‌كنندگان در اين نبرد بود كه فيلم‌هاي كوچك بتاماكس را توليد مي‌كرد، اما در مقابل فيلم‌هاي بزرگ VHS شكست خورد. در نهايت VHS به عنوان استاندارد نوارهاي ويدئويي شناخته شد و در 90 درصد منازل آمريكا جا پيدا كرد. پخش‌كننده‌هاي بتاماكس هم از سمساري eBay سر درآوردند.

بدين ترتيب پيش‌بيني مي‌شود يک نبرد جدي ميان دو شركت اينتل و مايکروسافت از يک سو و ساير بازيگران صنعت DVD، از جمله شركت‌هاي سوني، اپل و دل که همگي از فرمت Blu-Ray پشتيباني مي‌كنند، آغاز شود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

اينم عكسي از گرافيك متال گير 4 پي اس 3 كه با گرافيك 360آن قابل مقايسه نيست
mgs4_scr_12.jpg
mgs4_scr_11.jpg

بچه ها داخل 360 خاليه اينو نگاه كنين

http://360updates.qj.net/smashedxbox360sdfkj.jpg:lol:

.......................................................................................................................:

جنگ کنسولها به اوج میرسد.
خبرهایی را سایت ps3 updateمنتشر کرده که اطمینان میدهد که بازی grand theft auto در
انحصار ps3 خواهد بود.منبع ذکر کرده که با یک مکالمه تلفنی از منبعی در شرکت اینو فهمیده
و از نظرش منبع به حد کافی معتبر هست که بشه روش اعتماد کرد.با این خبر که از اختصاصی شدن
این بازی حداقل تا این لحظه برای ps3 حکایت میکند چشمهای دوستداران xbox360 به بازی ABPخیره
میشود که سازندگانش پدیدآورنده خود gta هستند .قابل ذکر است که پروژه ABP یه حدی بزرگ است
که تا سال 2008 به طول می انجامد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

اسپيلنتر سل ۴ و داستان شماره ۴

سارا فيشر دختر سام فيشر كه 23 سال داشته در يك تصادف توسط يك راننده ي مست كشته
ميشه.بعد از اين واقعه sam از Third Echelon اخراج ميشه
حالا ديگه چيزي براي از دست دادن نداره و تصميم ميگيره شروع كنه به دزدي
از بانكهاي مختلف.او 32 بانك رو ميزنه.سامه 48 ساله توسط پليس دستگير ميشه و به
زندان ميفته.(عده اي ميگن كه sam به خاطر اينكه شايد بتونه از طريق زندان به قاتل دختر
خود برسه اينكارها رو كرده تا به زندان بيفته)پس از مدتي متوجه ميشه كه مرگ سارا يك
تصادف نبوده و يك جنايت سازمان داده شده بوده.او ميفهمه كه اون راننده ي مست جزو يك
گروه تروريستي عرب كه sam قبلا بر ضد اونها ماموريت انجام ميداده بوده.اين گروه با
رشوه دادن به Third Echelon كم كم كنترل اين سازمان رو ميگيره
سام در زندان قاتل دختر خودش رو پيدا ميكنه و ازش درباره ي اين گروه
تروريستي حرف ميكشه.پس از مدتي sam از زندان فرار ميكنه و از نقشه ها
و اهداف اين گروه تروريستس آگاه ميشه.اولين نقشه ي اونها گذاشتن يك بمب بسيار
قوي در قسمتي از متروي شهر نيويورك و كشتن هزاران نفر است.هدف بعدي اين گروه
عرب , حمله به چين و به راه انداخت يك جنگ عظيم در حد جنگ جهاني سوم و در نهايت
كنترل جهان توسط عربهاست.حالا sam وظيفه داره تا به Third Echelon نفوذ كنه و با
آن گروه مبارزه كنه.
منبع:gam3 dot

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

speedtree در ps3

liiCaePvPMO9s.jpg

middleware نایب رییس صنعت جدید real time برگ درختان است و قرار است این تکنولژی خود را
در بازیهای ps3 بکار ببرد.این تکنولژی که speedtree rt نام دارد در طی یک موافقتنامه بین
middleware و کمپانی سونی جوازش برای توسعه بازیهای ps3 گرفته شد.قابل ذکر است که در این
تکان خوردن درختان با انرژی باد قابل تنظیم است در حالی که این تکان خوردن ها بدون لغزش و
میباشد و به نوعی انقلابی در نشان دادن طبیعی برگ درختان به شمار میرود.راستی این تکنولژی در
نشان دادن مدلهای دریایی نیز برنامه ریزی شده که در نوع خود واقعا جالب هست.

آخرین ویرایش:
اقا خيلي معذرت ميخوام اين الف هست من خودم 360 را خيلي دوست دارم در اصل اين كلمه آن مباشد

دو تا عكس جديد از گير اف وار ديدم كه نتونستم نزارم خلي گرافيكشون بالاست
WOAH این فیلمه یا بازی؟
010.gif
:
GOW1.jpg

GOW2.jpg

آخرین ویرایش:
اقا خيلي معذرت ميخوام اين الف هست من خودم 360 را خيلي دوست دارم در اصل اين كلمه آن مباشد

نه منظور این نبود :)

شما گفتی عکس متالگیر 4 نسخه پی اس 3 که از 360 آن گرافیک بهتری دارد ... منظورت از این جمله این بود که گرافیک متال 4 نسخه پی اس 3 از گرافیک متال 4 نسخه 360 بهتره ؟

دمو gt5

این دمویی که برای Gt5 اومده واقعا دیوانه کننده هست. دیگه خیلی جاها نمیشه بین فیلم و بازی فرق گذاشت. اون رو با Pgr3 که برا 360 اومده مقایسه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or