سایت 1UP یه لیست از مشکلاتی که کنسول WII داره تهیه کرده که یه چند تاش واقعا جالبه پیشنهاد میکنم بخونید!!:
1-نبود هارد درایو خارجی
خوب در اینجا به این اشاره شده که هارد خارجی وجود نداره ...حوصله توضیح اضافی ندارم !!!
http://www.1up.com/media?id=3107825
2-اینترنت آنلاین
شما با سیم نمیتونید به اینترنت وصل بشید و باید یه آداپتور بگیرید ..... این هم اصلا واسه ایرانی ها مهم نیست !!
من هنوز نفهمیدم فقط با سیم Ethent هست این موضوع یا اینکه با همون سیم USB هم میشه وصل شد؟ :confused:
3-سیستم آنلاین :
خوب الان هیچ بازی نیست که سیستم آنلاین داشته باشه و این شاید برای یه سری افراد (از جمله من ) خیلی خوشایند نیاد ... احتمالا هم به این زودیها درست نمیشه ...
4-عمر باطری:
خوب این یکی از موارد خنده دار هست!!!
شما هر 20 ساعت باید باطری رو عوض کنید .... خوب که چی ؟؟؟ فوقش یه شارژر خارجی میگیرم!!
5- دسته کلاسیک
برای اکثر بازی های Virtual console نیاز به دسته کلاسیک دارید
من که قصد ندارم 5$ صرف این کارها بکنم !!!
اما این یه راهنما برای اینکه کدوم دسته با کدوم بازی کار میکنه:
6- کابل ها
همون طور که میدونید تمام کابلها برای بهترین کیفیت تصویر در پک نیستن و شما در پک فقط کابل کامپوزیت رو میگیرید و تا حالا هم اونجاهایی که این کنسول لانچ شده کمبود شدید کابل کامپوننت بوده که باعث شده بعضی ها برن خودشون این کابل رو درست کنن!!
بازهم برای من مهم نیست !! HDTV ندارم!! فوقش میرم یه کابل S-video میگیرم!
7-Region lock
شاید مهمترین اشکالی که به این کنسول میشه گرفت اینه....
این کنسول قفل منطقه ای داره (البته مثل اینکه تا الان قفل بازی های GC رو شکستن)
اگه یه دفعه حوس کردید یه بازی از یه کشور دیگه بخرید یا سفارش بدید حواستون باشه که منطقه اش فرق نکنه!!
8-Weak Wrist Strap
قضاوت این با خودتون !!!
9-سیم کوتاه سنسور بار
خوب اینهم مثل قبلی!!
10-MII های بد شکل
این نویسنده مثل اینکه از mii خوشش نمیاد !! کاری ندارم اما میگه که اصلا به واقعیت شبیه نیست مثلا گوش نداره ....
البته اینها اکثرشون برای من مهم نبودن اما ممکنه برای کس دیگه ای ممکنه مهم باشه ... مثل مورد 8
این عکسها نمیاد