اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام.
اتفاقا خواستم همین امروز بیام توضیح بدم چون خودمم متوجه این شاهکار شدم:biggrin1:
نور پردازی که فوق العادست بیشتر از همه چیز اون گیاه ها نظر من رو جلب کرد خیلی عالی کار شده به ظوری که فاصله ی بینشون کاملا معلومه:love:

سامان این چند روزه بازی پیشرفت کرده:biggrin1:

بای

عکس و آرتورک های Lost Planet :

تریلری از همین بازی:

http://xboxyde.com/news_3851_en.html

14 عکس جدید از Cipher Complex :

1103_0006.jpg

بازیه اینده داریه:cool:

حتما حتما عکسهاش رو ببینید فوق العادست!!:love::love:

عکس جدید Halo 3 در بین پستهای پاک شدنی قرار گرفت گفتم دوباره بزارمش:

بای

آخرین ویرایش:
اقا براي چي پست من پاك شد . جالبه هر دو عكس halo 3 پاك شده .
بايد مديرها وقتي يه پستي را پاك ميكنن يه توضيح منطقي داشته باشند. اگه علت به بزرگي عكس بوده خوب حق دارين ولي چرا خبر را پاك كردين.

اقا براي چي پست من پاك شد . جالبه هر دو عكس halo 3 پاك شده .
بايد مديرها وقتي يه پستي را پاك ميكنن يه توضيح منطقي داشته باشند. اگه علت به بزرگي عكس بوده خوب حق دارين ولي چرا خبر را پاك كردين.
شما که دیگه کاربر جدید نیستی باید قوانینو بدونی;)

قانون شماره 22) پست هایی که باعث به هم ریختگی سایز صفحه شوند (حتی اگر حاوی مهمترین خبر روز باشند) فورا پاک می شوند.

اگر منظورت از هر دو عکس اونیه که امین هم گذاشته بود باید بگم که پست ایشون پاک نشده بلکه به یه تاپیک دیگه منتقل شده ولی خودش خبر دار نشده! در ضمن این عکس HALO در پست بالایی توسط امین مجددا گذاشته شده.

شما که دیگه کاربر جدید نیستی باید قوانینو بدونی;)

قانون شماره 22) پست هایی که باعث به هم ریختگی سایز صفحه شوند (حتی اگر حاوی مهمترین خبر روز باشند) فورا پاک می شوند.

اگر منظورت از هر دو عکس اونیه که امین هم گذاشته بود باید بگم که پست ایشون پاک نشده بلکه به یه تاپیک دیگه منتقل شده ولی خودش خبر دار نشده! در ضمن این عکس HALO در پست بالایی توسط امین مجددا گذاشته شده.

خيلي ممنون :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

راستش من تا حالا ندونستم چطور بايد عكس ها را به صورت كوچيك در اورد و بعد از اينكه روش كليك كني بزرگ بشه اگه جايي براي راهنمايي يا لينك داري تا به طور كامل راهنمايي كنه ممنون ميشم .

در آخر بايد خيلي باهوش و زبل تشريف دارين از كجا فهميدين من كاربر جديد نيستم:eek:

خوب منم ميدونم كه شما ميدونين پس اگه ميشه بزارين تا خودم را معرفي كنم .

اگه اجازه بدين خودم را معرفي كنم.:biggrin1:

اجازه؟:blushing:

سلام شايد خبر قديمي باشه البته خبر بود اما الان واقعيته
بعد از تقريبا به گند كشيده شدن نيد فور اسپيد كربن EA باز ملت رو مسخره كرده مثلا يه سري ماشين ديگه هم اضافش كرده اونم واسه فروش هر ماشيني كه به صورت آپگريت بهتون بفروشه نزديكه 3-4 تومن خرج داره
ea داره چه ميكنه نميدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سایت 1UP یه لیست از مشکلاتی که کنسول WII داره تهیه کرده که یه چند تاش واقعا جالبه پیشنهاد میکنم بخونید!!:
:)

1-نبود هارد درایو خارجی
خوب در اینجا به این اشاره شده که هارد خارجی وجود نداره ...حوصله توضیح اضافی ندارم !!!
http://www.1up.com/media?id=3107825

2-اینترنت آنلاین
شما با سیم نمیتونید به اینترنت وصل بشید و باید یه آداپتور بگیرید ..... این هم اصلا واسه ایرانی ها مهم نیست !!
من هنوز نفهمیدم فقط با سیم Ethent هست این موضوع یا اینکه با همون سیم USB هم میشه وصل شد؟ :confused:
media

3-سیستم آنلاین :
خوب الان هیچ بازی نیست که سیستم آنلاین داشته باشه و این شاید برای یه سری افراد (از جمله من ) خیلی خوشایند نیاد ... احتمالا هم به این زودیها درست نمیشه ...
media

4-عمر باطری:
خوب این یکی از موارد خنده دار هست!!!
شما هر 20 ساعت باید باطری رو عوض کنید .... خوب که چی ؟؟؟ فوقش یه شارژر خارجی میگیرم!!
media

5- دسته کلاسیک
برای اکثر بازی های Virtual console نیاز به دسته کلاسیک دارید
من که قصد ندارم 5$ صرف این کارها بکنم !!!
اما این یه راهنما برای اینکه کدوم دسته با کدوم بازی کار میکنه:
wii_controllerchart-2.jpg

media

6- کابل ها
همون طور که میدونید تمام کابلها برای بهترین کیفیت تصویر در پک نیستن و شما در پک فقط کابل کامپوزیت رو میگیرید و تا حالا هم اونجاهایی که این کنسول لانچ شده کمبود شدید کابل کامپوننت بوده که باعث شده بعضی ها برن خودشون این کابل رو درست کنن!!
بازهم برای من مهم نیست !! HDTV ندارم!! فوقش میرم یه کابل S-video میگیرم!
media

7-Region lock
شاید مهمترین اشکالی که به این کنسول میشه گرفت اینه....
این کنسول قفل منطقه ای داره (البته مثل اینکه تا الان قفل بازی های GC رو شکستن)
اگه یه دفعه حوس کردید یه بازی از یه کشور دیگه بخرید یا سفارش بدید حواستون باشه که منطقه اش فرق نکنه!!
media

8-Weak Wrist Strap
قضاوت این با خودتون !!!
media

9-سیم کوتاه سنسور بار
خوب اینهم مثل قبلی!!
media

10-MII های بد شکل
این نویسنده مثل اینکه از mii خوشش نمیاد !! کاری ندارم اما میگه که اصلا به واقعیت شبیه نیست مثلا گوش نداره ....
media

البته اینها اکثرشون برای من مهم نبودن اما ممکنه برای کس دیگه ای ممکنه مهم باشه ... مثل مورد 8 :)

این عکسها نمیاد :no:

بازی Gran Turismo HD کنسل شد و بجاش یه دمو فقط از این بازی روی PS3 میاد که قابل download هست..دمو روز december 24th در Japan ‍میاد..تاریخ North America هم هنوز معلوم نیست..دلیلش هم اینه که سازنده های GT میخوان کار روی قسمت بعدی بازی رو شروع کنن.
http://www.gamespot.com/news/6162566.html

------------------------
یکی از analyst های توی Japan هم گفته که PS3 اخرین کنسول Sony هستش و بعدش Sony متمرکز میشه روی Software ...
این بابام یا حالش خوب نیست یا از جونش سیر شده که اینو گفته
Some analysts went one step further, taking Hirai's succession as a harbinger of doom. No one was more pessimistic than Nomura Securities' Yuta Sakurai, who made the astounding prediction that the PlayStation 3 would be the last console Sony, the current console market-share leader, would ever make.

"The appointment of Hirai could be the start of a shift from hardware to software," said Sakurai. "I cannot now imagine a PlayStation 4." According to the Financial Times, Sakurai's reasoning is that "Hirai's new global portfolio puts a predominantly software-focused manager in charge of the company." His logic is reportedly that, with the emphasis moving to software, Sony would go the way of Sega, transforming from a console maker to a mere game publisher.
http://www.gamespot.com/news/6162560.html

فقط ميخوام بدونم اين چيه . به نظر يه psp موبايل مياد!!
نه بابا.این سونی Mylo هست و ربطی به PSP نداره.

بازی Gran Turismo HD کنسل شد و بجاش یه دمو فقط از این بازی روی PS3 میاد که قابل download هست.
واقعآ خوب کاری کردن. چون GT HD که فرق زیادی با GT4 نداشت و باید هرچی زودتر کار روی GT واقعآ نسل بعد شروع میشد.

همه میدونن که نینتندو گفته امید داره که تا آخر سال 4 میلیون نسخه از وی رو به فروش برسونه :cheesygri
دیروز (یا امروز !!) لانچ ژاپن بود
خوب به سلامتی همه جا Sold-out شده و تا اونجایی هم که ما میدونیم 400.000 نسخه شیپ شده بوده خوب پس فروش بالاتر از 1 میلیون رفته علاوه بر این اعلام شده که 600.000 نسخه دیگه فقط برای ژاپن تا آخر سال شیپ میشه
japanwiilaunch3114_screen.jpg

japanwiilaunch5493_screen.jpg
--------------------------------------------
آخرین امید های من هم داره به باد میره ::(
Game spot:
SCDA:
6.2
Gameplay 6
Graphics 6
Sound 8
Value 6
Tilt 6

Need for Speed Carbon
7.1
Gameplay 7
Graphics 7
Sound 8
Value 7
Tilt 7

IGN:
Wii Play
8.3

Marvel: Ultimate Alliance
6.5

Donkey Kong Virtual Console
4.0

Bomberman '93 Virtual Console
8.5

آخرین ویرایش:
بازی Gran Turismo HD کنسل شد و بجاش یه دمو فقط از این بازی روی PS3 میاد که قابل download هست..دمو روز december 24th در Japan ‍میاد..تاریخ North America هم هنوز معلوم نیست..دلیلش هم اینه که سازنده های GT میخوان کار روی قسمت بعدی بازی رو شروع کنن.
http://www.gamespot.com/news/6162566.html
نـــــــه !!! من میخواستم .... آخه چراااا ..
اون تفنگه من کجاس ..
223.gif

ولی حالم کلی گرفته شد .. البته من هنوز این سوال تو ذهنمه چرا هرچی دمو و کوفت و زهر مار از GT HD گرفتم فریمهاش کمتر از GT 4 ـه ؟

99.gif

پ.ن : چرا اکثر کاربرای گیم اسپات میگن سونی GT HD رو بخاطر GT 5 کنسل کرد .. یعنی یه جور گشاد بازی از طرفه سونی !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or